Hát Xoki felejtős akkor... Hacsak be nem szerzett valami routert, vagy meg nem veszitek nekünk a játékot.
De azzal a csíkossal is játszhatnánk amíg nem találunk valami jobbat 😃.
Mert lehetne MC is de senki nem szereti csak én. Arra tudnék is olyan szervert csinálni hogy Xoki is tudjon jönni. Na mind1 ha nem lesz más ötlet akkor marad a Dead island, úgy sincs még mindig mikorofonod komám így jártál 😆.
Srácok, olyan rossz hangulatom van mostanában, nem akarunk valamit játszani, amin szakadni lehet ?
Igazából teljesen mindegy csak tényleg jó szórakozás legyen mint mondjuk amikor L4D2-ztünk.
noNameFPS: Köszönöm a sorrendet. Valahogy én is úgy éreztem, hogy úgy kellene elkezdenem nézni. 😀 A Guilty Crownal én is úgy voltam. Egyszer jó volt egyszer meg unalom. A Durarara-t még nem láttam. 😃 Majd lehet érdekes lessz! sudosu: Én komolyabban tavaly februártól kezdtem animéket nézni. Azelőtt nem nagyon néztem, pedig eléggé animés voltam. 😃 Mostanra már láttam a legtöbb ismert animét és most nézem a megjelenőket. (és ezekből is azt amelyik tetszik, természetesen) Én a toaru majutsu no index-et láttam, de a railgun-t nem néztem meg. Én a Fate/Kaleidről nem is hallottam. 😀 De ha te mondod nem nézem meg. A No Game No Life-t nagyon ajánlom, nekem nagyon tetszett. 😀 A Toradora-t is szeretném majd elkezdeni.
Na és... Mi lenne az első dolgom ha kijutnék Japánba?
- eroge bolt
- anime bolt
- játékterem
- szentélyek
- kajás boltok (minden képpen!)
- akihabara
- onsen
- anime/manga bolt
- játékterem
- gohan meg egyéb kaja kipróbálása, de csak talán mert úgymond válogat a gyomrom 😃
Igazából ennyi mert szerintem eleve nem jönnék ki az anime/manga boltból amig a pénztárcám bírná 😆
Hát nem tudom én megjelenési sorrendben nézem az animéket.
Ennek az a egyszerű oka van, hogy egyes esetekben ha logikai sorrendben tekinteném meg az Animét akkor hatalmas visszalépésnek tűnne CGI-ben (Hiába lenne a tudatomba hogy az a régebbi) .
Tehát ha megnézem a Fate/Stay-t akkor látom hogy van hova fejlődni és így logikusan jobban fog tetszeni a következő évad. Az meg már csak egy másodlagos dolog hogy jobban számon lehet tartani a dolgokat.
Azért említettem pont rögtön a Fate/Stay-t mert Zero és Stay között elég nagy különbség van grafikai megjelenésben.
De vannak olyan animék is amelyek teljesen egy síkon mozognak (Mind CGI-ban, történetileg) egy példaként ott a To aru xxx 4 évadja. Teljesen lényegtelen hogy most a Toaru Majutsu No Index két évadját vagy a Railgun 2 évadját nézed meg először.
Azért hogy ne csak kötöszködjek :D.
Egy dolgot ne kövessettek el magatok ellen, sokat papoltam már róla... De akkor se nézzétek meg a Fate/Kaleid-ot. Még most is vannak álmatlan éjszakáim miatta!
Még a No Game No Life-ot nem néztem végig mert közbe jött a nagyon munkás 3 hetem, de holnap szerintem nekiugrok.
A Jormungand viszont egy nagyon jó akció anime, első animéim között volt. Esetleg még Upotte-t lenne érdemes megnézni, azt mondják kicsit hasonlít megjelenésbe rá. Majd meglátom mihez lesz kedvem.
Na most aki olvassa a hozzászólásomat az mondja magában miről lehet még ennyit írni. Azért még elmondom azt is hogy a Guilty Crown is jó volt :D.
Én most a Toradora-t nézem, jó kis humoros és Shana hangja is szerepel benne.
Na most már Urusai-t parancsolok magamnak.
Tudjátok mit? Nem hagylak még békén titeket, olyan régen kíváncsiskodtam már felőletek szóval most ezt is pótlom kicsit.
Mi lenne az első dolgotok ha kijutnátok Japánba?
Nehéz megmondani, 4 dolgot szeretnék azonnal megtenni :D:
-Eroge Bolt (bevásárlás)
-Valami KFC szerűség keresése kaja végett.
-Akihabara-ba az AKB48 bárba elmenni, egy koncertre
-Tokyo Tower igaz hogy tériszonyom van. Inkább nem rakok be képet amikor az Eifel toronyba voltam xD. Aki ismer FB-n asszem talál képet.
A Guilty Crown nálam egy erős közepes. 6/10. Alap történet nem rossz, de vannak benne néha fölösleges fancervice-s jelenetek. Elég hullámzó volt nekem az egész egyszer tetszett egyszer meg untam, viszont összességében nem volt olyan rossz. Mondjuk lehet neked jobban fog tetszeni.
Én viszont most a Durarara-t nézem vagy a Jormungand 2. évadját. Muszáj valamit, mert a No game no life-al hamar végeztem 😃
Pont most néztem végig a No Game no Life-t. Nekem is tetszett. Érdekes történet, érdekes fantasy világ ahol mindent a játék dönt el, könnyen szerethető karakterek, szép grafika. Néha voltak unalmas ecchi jelenetek ami nekem annyira nem jött be, de összességében jó volt. Nálam 8/10. Várom a folytatást.
noNameFPS: Én nem láttam a Jormungand-t, de tervezem, hogy végig nézem. Most éppen a Gyakkyou Burai Kaiji nézem. A No Game no Life-t láttam. Igazság szerint tegnap néztem végig. Nekem nagyon tetszett. Sajnos vége lett, de nagyon várom, hogy legyen 2. évad. Mivel nagyon valószínű, hogy lessz. 😃
Befejeztem előbb a Jormungand c. animét. Jó kis akció anime, több nagyon nem, nálam 6/10. Mondjuk most néztem, hogy van belőle 2. évad is, pedig totál úgy voltam vele, hogy csak ez az évad van, na de mindegy.
Most a No Game No Life-t akarom nézni mert már vártam, és most vége fent van az összes része. Esetleg valaki látta közületek? 😀
noNameFPS: Láttam a neved, és mindig is fura volt nekem az az "FPS" nem zavart, nem idegesített csak mindig feltűnt 😃 de valahogy ismerős is és az előbb néztem egy régebbi "Legendák Ligája" videóját amiben az első pár percben ölt egyet, aztán nézem nonamefps killed xyz ... 10 perc után le esett 😆 ZackyFPS, noNameFPS 😆
Éji muzsika. Igaz hogy korán van még hozzá, de lassan megyek nézni valami K drama-t és alszok 😀.
"Inni kell, ha meghalunk is, igyunk hát az angyalát!"
Random idézet (Zorall - Ma még nem ittunk semmit)
Mai téma:
Mivel már több hete nem raktam, napi zenét ezért rakok Kínait, Japánt és Koreait is.
Korea:
Hú Hong Jin Young szerelmes vagyok a hangjába, persze jól néz ki testileg is 😀. Nagyon picikét hasonlít talán a mulatós vokálhoz a hangja, bár nem tudom, akkor is nagyon szeretjük 😜.
T-ara és Supernova alkotása, igazából oké szerethető is bár szubjektív véleményem szerint a T-ara együttes Japánul szebben énekel. Hiába alapértelmezés szerint Koreai csapat.
Végül egy nagyon szép dal a kedvenc Koreai drámámból.
Kína:
Ma kaptok egy kis tradicinális túladagolást 😃.
Mivel nincs jó ötletem most ezért a legkedvesebb dalaimat rakom.
[LINK]
Gong Yue - Runaway
Ne ilyedjetek meg a vietnámi oldaltól 😃.
[LINK]
Gong Yue - Farewell To Red Army
[LINK]
Lei Qiang - Tea Harvest
Végül Japán:
Kat-Tun - hell no (horrible hangminőséggel nekem FLAC-ba van meg szóval no problem 😃😉
[LINK]
AKB48 - Beginner (Az újonc számára 😀😉
[LINK]
Imádlak titeket Acchan (Atsuko Maeda) és Haruna Kojima.
Üdv neked is sudosu! norbli01: Én nekem is eső számú, a Fairy Tail. 😃 Amugy én is, olyan 3 napja csináltam a myanimelist-em. 😀 Lusta voltam már egy füzetbe irogálni. sudosu: Engem is néhányan őrültnek tartanak. Túl sokat játszok, animézek...mondjuk animén jobban meglátszik mivel most tartok a 155. animénél amit láttam. 😃 És még sokat szeretnék. Ha érdekel a myanimelist-em itt megtalálod: http://myanimelist.net/animelist/kazuma197
Az FB közösséget likoltam. 😀 És bejelöltelek myanimelist-en is.
3 hétig nem vagyok valami aktív és új tag jön, örvendetes 😀. xKazuma:
Üdv köztünk! Rólam annyit kell tudni, hogy régebben elég nagy otaku voltam, de már egyre kevesebb animét nézek. Lexikális tudásom miatt a többiek engem szoktak faggatni, többnyire Ázsiai zenés témában, de animéből is van műveltségem, attól hogy viszonylag kevés ( kb. 60) animét láttam. Sokan őrültnek tartanak a valós életbe nem is tagadom Őrült programozó vagyok. Szóval ha esetleg e ágból lenne kérdésed akkor nyugodtan írj. Myanimelist-em: [LINK] Last.Fm-em : [LINK]
Ja és alpítója és adminisztrátora vagyok egy FB közösségnek is Xoki sokat segít mostanában szóval pacsi neki 😀! Spoiler!
xKazuma: vissza igazoltalak gépigyényen ismerősnek 😀 amúgy nekem is kedvencem a fairy tail mégpedig első számú 😃 csak nekem nincsen myanimelist-em de lehet csinálok egyet... csak mostanában lefoglal a Legendák Ligája 😆
Üdv nektek is xoki, norbli01! Itt az én anime listám is: http://myanimelist.net/animelist/kazuma197
Én nem vagyok az a kritikus típus, bár eddig, olyan animéket néztem meg ami tetszett. Ezért se kapott egyik se kis osztályzatokat. xoki: A kedvenc animéim...Fairy Tail, Hajime no Ippo, High School D😆, Mahouka Koukou no Rettousei, Kuroko no Basuke. Opening és Ending... Ending: Sakurasou no Pet na Kanojo ed1, Hamatora ed1, Gin no Saji 2.évad ed1. Opening: Mahouka Koukou no Rettousei op1, Phi Brain: Kami no Puzzle op1, Densetsu no Yuusha no Densetsu op, Btooom op1-2, Fairy Tail op3, FMA:Brotherhood op1-3, Steins;Gate op, és ami most nagyon tetszik az a Z/X Ignition op-ja. 😀 noNameFPS: Igen, vannak olyan napok nálam is, de most valahogy nagyon rá kattantam az animékre. 😃 Tegnap néztem végig a Z/X Ignition-t. Nekem eléggé tetszett, de lehetett volna kicsit pörgősebb is, de ennek ellenére jó volt. 😀 És az openingje is nagyon tetszik! 😃 Én a pontokkal kicsit bőkezű vagyok, de eddig, olyanokat néztem meg amire azt mondtam, hogy jó. Ami pedig nem tetszett, azt nem néztem meg, ezért is vagyok most anime hiányban. 😃 A Higurashi-t lehet megnézem. Szeretem a nyomozós animéket is. Régen néztem a Conan-t is. 😃
Ez az úgy néz ki most sem fogok csalódni a Transformersz-ben!!
Fogja hozni a számomra elvárt nullát.
Ez a kritika.., szakadok rajta 😆 Szép volt Miklós!
xKazuma: Üdv itt! Itt az én myanimelistem: http://myanimelist.net/animelist/xoki bejelölhetsz ha akarsz...(fontos megjegyezni hogy elég ritkán frissitem, de a nagyját tartalmazza a lista 😜)
Egyébként ha van kedved/időd akkor leirhatod a kedvenc anime top 5 -t; kedvenc ending opening; stb. Csak hogy legyen mit olvasni itt is mert kifogytunk a témából már, de ilyeneket hoztunk fel eddig, (most többre nem emlékszek hirtelen 😜)
chrono02: Épp azon gondolkoztam hogy mit lenne jó megnézni megint, lehet megnézem megint én is FMA -t, már elég rég láttam és megér egy újranézést 😃
noNameFPS Transformers: Age of Extinction 😜 Spoiler!
tudom hogy nem adták még, de ahány filmet adtak már mind láttad 😜
Én Pár napja álltam neki megint az egyik régi nagy kedvencemnek, Fullmetal Alchemist: Brotherhoodnak. Nincs most sok időm rá, így van hogy napok kimaradnak, de most tartok kb a 14-15. rész körül.
Egyébként velem is van úgy, hogy 1-2 nap alatt nézek végig animéket, persze ha van rá idő.
Néha van úgy is, hogy van időm nézni csupán kedvem nincs hozzá kezdeni, vagy fáradt vagyok már stb.
Itt a MAL-om ha érdekel: [LINK]
Mondjuk a pontokkal nem vagyok valami bőkezű, csak tényleg annak adok 6 fölé ami eléggé tetszett.
Ui. a Higurashi-ról régebben írtam egy véleményezést, bemásolom hátha kedvet kapsz hozzá. Spoiler!
Na végére értem a Higurashi első évadjának. Végre ez már jobb volt a közepestől
Nem azt mondom, hogy fú de kiemelkedően jó, de a közepestől bőven jobb. Nálam 6/10 vagy 7/10 még nem tudom. Bár sok a rejtély még a lezáratlan szál de még van 2. évad is és ha jól tudom 3. is van. Aki szeret ilyen drámai, nyomozós, thriller anime-t annak ajánlom, bár horror kategóriában is benne van, de szerintem nem volt annyira horrorisztikus. Igaz van pár véres jelenet, meg elég durva is pl. Spoiler!.
A történet mesélés meg kicsit érdekesen van megoldva, mert ilyen chapter-ekre van osztva, vagy Act-ra nem tudom minek nevezzem. Kb minden Act úgy 4-5 részes. Van úgy, hogy az egyik Act-ban meghalt az x-y, de a másikban benne van és más történik mert mindegyik Act egy bizonyos időszakot mutat be, és csak az a közös bennük, hogy Watanagashi éjszakáján meghal valaki. Sőt van olyan Act amit ugyan azt a történést dolgozza fel, de egy másik szereplő szemszögéből és így egy teljesen más story-t kapunk. Persze azt meg mennek itt a találgatások, hogy átok végez az emberekkel vagy gyilkos van -e a hátérben.
Olvastam, hogy a második évad már választ ad jó pár dologra, és a képek alapján nekem a grafikája mérföldekkel jobbnak tűnik, bár lehet ez kicsit túlzás volt. Szóval ha ennél jobb lesz történetileg is akkor nem hiszem, hogy unatkozni fogok.
Nem tudom, hogy ki mennyire kapott kedvet hozzá ebből a kis kesze-kusza leírásból, de aki szereti az ilyesfajta anime-ket annak tetszeni fog, na meg persze bőven van itt Yandere is (kis lányok nagy baltával), összeesküvés elmélet, meg itt a vége felé voltak kicsit sci-fi-s elemek is, bár nem tudom, hogy ez lesz -e a második évadban is. Mondjuk úgy érzem, hogy ez az első évad csak ilyen felvezető, mert választ szinte semmire nem kapni minden csak "WTF" Választ csak a második évad ad majd a dolgokra. Elnézvén a harmadik évadot az már másról szól, meg mások a szereplők is, szóval gondolom a második vadban már lezárják a dolgokat (vagy nem)
Üdv mindenkinek, még új vagyok. 😃
noNameFPS: Én napról-napra fejezek be egy animét, bár szerintem nagy különbség van a szabadidőnk között. 😀 Én most a Hajime no Ippoba kezdtem bele, az 1. és a 2. évadot végig néztem pár nap leforgása után és most tartok a 3.évadnál, de azt nem tudom befejezni mivel még csak a 12.résznél van a fordítás. 😃 Pont ahol a leg izgalmasabb.
Amugy nekem a Dakara Boku wa, H ga Dekinai tetszett. 😀 Amiket írtál, hogy nézel, azokat nem láttam még. Lehet, hogy bele kezdek valamelyikbe. 😃 Így is kevés animéből tudok válogatni mivel már elég sokat láttam. 😀
Jelenleg 4 anime-be kezdtem bele, de egyet sem bírok befejezni. Pedig az egyik csak movie 😃 Mondjuk szerintem az egyiket dobom is mert nem nagyon tetszik (Dakara Boku wa, H ga Dekinai)
Továbbá amit nézek: Jormungand, Akira, Higurashi no Naku Koro ni Kai
Akkor nézz Final Fantasy-t! 😆 ...
Matrix 1-2-3?
Lopottidő
Elrabolva (1)
Tetovált lány (ezt nem láttam 😆 de szerintem mostmár csak olyanokat fogok írni (de csak jókat 😜) )
^Amerika Kapitány 2 : A Tél Katonája^ Ezt láttam és nekem nagyon bejött 😀
De azzal a csíkossal is játszhatnánk amíg nem találunk valami jobbat 😃.
Mert lehetne MC is de senki nem szereti csak én. Arra tudnék is olyan szervert csinálni hogy Xoki is tudjon jönni. Na mind1 ha nem lesz más ötlet akkor marad a Dead island, úgy sincs még mindig mikorofonod komám így jártál 😆.
Nem tudom valahogy ez úgy kikívánkozott. Jó volt magamba leírni ezeket 😀.
Igazából teljesen mindegy csak tényleg jó szórakozás legyen mint mondjuk amikor L4D2-ztünk.
sudosu: Én komolyabban tavaly februártól kezdtem animéket nézni. Azelőtt nem nagyon néztem, pedig eléggé animés voltam. 😃 Mostanra már láttam a legtöbb ismert animét és most nézem a megjelenőket. (és ezekből is azt amelyik tetszik, természetesen) Én a toaru majutsu no index-et láttam, de a railgun-t nem néztem meg. Én a Fate/Kaleidről nem is hallottam. 😀 De ha te mondod nem nézem meg. A No Game No Life-t nagyon ajánlom, nekem nagyon tetszett. 😀 A Toradora-t is szeretném majd elkezdeni.
Na és...
Mi lenne az első dolgom ha kijutnék Japánba?
- eroge bolt
- anime bolt
- játékterem
- szentélyek
- kajás boltok (minden képpen!)
- akihabara
- onsen
- anime/manga bolt
- játékterem
- gohan meg egyéb kaja kipróbálása, de csak talán mert úgymond válogat a gyomrom 😃
Igazából ennyi mert szerintem eleve nem jönnék ki az anime/manga boltból amig a pénztárcám bírná 😆
Ennek az a egyszerű oka van, hogy egyes esetekben ha logikai sorrendben tekinteném meg az Animét akkor hatalmas visszalépésnek tűnne CGI-ben (Hiába lenne a tudatomba hogy az a régebbi) .
Tehát ha megnézem a Fate/Stay-t akkor látom hogy van hova fejlődni és így logikusan jobban fog tetszeni a következő évad. Az meg már csak egy másodlagos dolog hogy jobban számon lehet tartani a dolgokat.
Azért említettem pont rögtön a Fate/Stay-t mert Zero és Stay között elég nagy különbség van grafikai megjelenésben.
De vannak olyan animék is amelyek teljesen egy síkon mozognak (Mind CGI-ban, történetileg) egy példaként ott a To aru xxx 4 évadja. Teljesen lényegtelen hogy most a Toaru Majutsu No Index két évadját vagy a Railgun 2 évadját nézed meg először.
Azért hogy ne csak kötöszködjek :D.
Egy dolgot ne kövessettek el magatok ellen, sokat papoltam már róla... De akkor se nézzétek meg a Fate/Kaleid-ot. Még most is vannak álmatlan éjszakáim miatta!
Még a No Game No Life-ot nem néztem végig mert közbe jött a nagyon munkás 3 hetem, de holnap szerintem nekiugrok.
A Jormungand viszont egy nagyon jó akció anime, első animéim között volt. Esetleg még Upotte-t lenne érdemes megnézni, azt mondják kicsit hasonlít megjelenésbe rá. Majd meglátom mihez lesz kedvem.
Na most aki olvassa a hozzászólásomat az mondja magában miről lehet még ennyit írni. Azért még elmondom azt is hogy a Guilty Crown is jó volt :D.
Én most a Toradora-t nézem, jó kis humoros és Shana hangja is szerepel benne.
Na most már Urusai-t parancsolok magamnak.
Tudjátok mit? Nem hagylak még békén titeket, olyan régen kíváncsiskodtam már felőletek szóval most ezt is pótlom kicsit.
Mi lenne az első dolgotok ha kijutnátok Japánba?
Nehéz megmondani, 4 dolgot szeretnék azonnal megtenni :D:
-Eroge Bolt (bevásárlás)
-Valami KFC szerűség keresése kaja végett.
-Akihabara-ba az AKB48 bárba elmenni, egy koncertre
-Tokyo Tower igaz hogy tériszonyom van. Inkább nem rakok be képet amikor az Eifel toronyba voltam xD. Aki ismer FB-n asszem talál képet.
Én viszont most a Durarara-t nézem vagy a Jormungand 2. évadját. Muszáj valamit, mert a No game no life-al hamar végeztem 😃
Amint végére értem a to aru második évadjának, én is a Guilty Crownt akarom megnézni majd, remélem jó lesz 😃
Hiába a Fate/stay night az első évad, történet szerint így logikusabb, mert a Zero az előzmény.
Most a No Game No Life-t akarom nézni mert már vártam, és most vége fent van az összes része. Esetleg valaki látta közületek? 😀
Horror/véres: Another, Elfen Lied, Higurashi no Naku Koro ni, Ergo Proxy, Shiki, Hellsing, Mirai Nikki
"Inni kell, ha meghalunk is, igyunk hát az angyalát!"
Random idézet (Zorall - Ma még nem ittunk semmit)
Mai téma:
Mivel már több hete nem raktam, napi zenét ezért rakok Kínait, Japánt és Koreait is.
Korea:
Hú Hong Jin Young szerelmes vagyok a hangjába, persze jól néz ki testileg is 😀. Nagyon picikét hasonlít talán a mulatós vokálhoz a hangja, bár nem tudom, akkor is nagyon szeretjük 😜.
T-ara és Supernova alkotása, igazából oké szerethető is bár szubjektív véleményem szerint a T-ara együttes Japánul szebben énekel. Hiába alapértelmezés szerint Koreai csapat.
Végül egy nagyon szép dal a kedvenc Koreai drámámból.
Kína:
Ma kaptok egy kis tradicinális túladagolást 😃.
Mivel nincs jó ötletem most ezért a legkedvesebb dalaimat rakom.
[LINK]
Gong Yue - Runaway
Ne ilyedjetek meg a vietnámi oldaltól 😃.
[LINK]
Gong Yue - Farewell To Red Army
[LINK]
Lei Qiang - Tea Harvest
Végül Japán:
Kat-Tun - hell no (horrible hangminőséggel nekem FLAC-ba van meg szóval no problem 😃😉
[LINK]
AKB48 - Beginner (Az újonc számára 😀😉
[LINK]
Imádlak titeket Acchan (Atsuko Maeda) és Haruna Kojima.
[LINK]
Hatsuki Yura - Yuuyami no Ayame uta
Végeredmény: hosszú hozzászólás bocsi 😃
norbli01: Én nekem is eső számú, a Fairy Tail. 😃 Amugy én is, olyan 3 napja csináltam a myanimelist-em. 😀 Lusta voltam már egy füzetbe irogálni.
sudosu: Engem is néhányan őrültnek tartanak. Túl sokat játszok, animézek...mondjuk animén jobban meglátszik mivel most tartok a 155. animénél amit láttam. 😃 És még sokat szeretnék. Ha érdekel a myanimelist-em itt megtalálod: http://myanimelist.net/animelist/kazuma197
Az FB közösséget likoltam. 😀 És bejelöltelek myanimelist-en is.
xKazuma:
Üdv köztünk! Rólam annyit kell tudni, hogy régebben elég nagy otaku voltam, de már egyre kevesebb animét nézek. Lexikális tudásom miatt a többiek engem szoktak faggatni, többnyire Ázsiai zenés témában, de animéből is van műveltségem, attól hogy viszonylag kevés ( kb. 60) animét láttam. Sokan őrültnek tartanak a valós életbe nem is tagadom Őrült programozó vagyok. Szóval ha esetleg e ágból lenne kérdésed akkor nyugodtan írj.
Myanimelist-em: [LINK]
Last.Fm-em : [LINK]
Ja és alpítója és adminisztrátora vagyok egy FB közösségnek is Xoki sokat segít mostanában szóval pacsi neki 😀!
Spoiler!
Persze továbbra is keresünk szerkesztőket! 😃
Bejelölhetsz persze ismerősnek 😀 (ha gondolod).
Meg ha már itt tartok csinálok egy jó kis myanimelist frissítést 😜
Én nem vagyok az a kritikus típus, bár eddig, olyan animéket néztem meg ami tetszett. Ezért se kapott egyik se kis osztályzatokat.
xoki: A kedvenc animéim...Fairy Tail, Hajime no Ippo, High School D😆, Mahouka Koukou no Rettousei, Kuroko no Basuke. Opening és Ending... Ending: Sakurasou no Pet na Kanojo ed1, Hamatora ed1, Gin no Saji 2.évad ed1. Opening: Mahouka Koukou no Rettousei op1, Phi Brain: Kami no Puzzle op1, Densetsu no Yuusha no Densetsu op, Btooom op1-2, Fairy Tail op3, FMA:Brotherhood op1-3, Steins;Gate op, és ami most nagyon tetszik az a Z/X Ignition op-ja. 😀
noNameFPS: Igen, vannak olyan napok nálam is, de most valahogy nagyon rá kattantam az animékre. 😃 Tegnap néztem végig a Z/X Ignition-t. Nekem eléggé tetszett, de lehetett volna kicsit pörgősebb is, de ennek ellenére jó volt. 😀 És az openingje is nagyon tetszik! 😃 Én a pontokkal kicsit bőkezű vagyok, de eddig, olyanokat néztem meg amire azt mondtam, hogy jó. Ami pedig nem tetszett, azt nem néztem meg, ezért is vagyok most anime hiányban. 😃 A Higurashi-t lehet megnézem. Szeretem a nyomozós animéket is. Régen néztem a Conan-t is. 😃
Off: indexes kritikákat soha nem olvasok. A nagyrészük kritikán aluli. Nem értem minek erőltetik ha egyszerűen nem megy nekik.
Ez az úgy néz ki most sem fogok csalódni a Transformersz-ben!!
Fogja hozni a számomra elvárt nullát.
Ez a kritika.., szakadok rajta 😆 Szép volt Miklós!
[url]http://index.hu/kultur/cinematrix/2014/06/26/rombolasporno_forrogatyaban/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index[/url]
Egyébként ha van kedved/időd akkor leirhatod a kedvenc anime top 5 -t; kedvenc ending opening; stb. Csak hogy legyen mit olvasni itt is mert kifogytunk a témából már, de ilyeneket hoztunk fel eddig, (most többre nem emlékszek hirtelen 😜)
chrono02: Épp azon gondolkoztam hogy mit lenne jó megnézni megint, lehet megnézem megint én is FMA -t, már elég rég láttam és megér egy újranézést 😃
Spoiler!
Én Pár napja álltam neki megint az egyik régi nagy kedvencemnek, Fullmetal Alchemist: Brotherhoodnak. Nincs most sok időm rá, így van hogy napok kimaradnak, de most tartok kb a 14-15. rész körül.
Egyébként velem is van úgy, hogy 1-2 nap alatt nézek végig animéket, persze ha van rá idő.
Néha van úgy is, hogy van időm nézni csupán kedvem nincs hozzá kezdeni, vagy fáradt vagyok már stb.
Itt a MAL-om ha érdekel: [LINK]
Mondjuk a pontokkal nem vagyok valami bőkezű, csak tényleg annak adok 6 fölé ami eléggé tetszett.
Ui. a Higurashi-ról régebben írtam egy véleményezést, bemásolom hátha kedvet kapsz hozzá. Spoiler!
Nem azt mondom, hogy fú de kiemelkedően jó, de a közepestől bőven jobb. Nálam 6/10 vagy 7/10 még nem tudom. Bár sok a rejtély még a lezáratlan szál de még van 2. évad is és ha jól tudom 3. is van. Aki szeret ilyen drámai, nyomozós, thriller anime-t annak ajánlom, bár horror kategóriában is benne van, de szerintem nem volt annyira horrorisztikus. Igaz van pár véres jelenet, meg elég durva is pl. Spoiler!.
A történet mesélés meg kicsit érdekesen van megoldva, mert ilyen chapter-ekre van osztva, vagy Act-ra nem tudom minek nevezzem. Kb minden Act úgy 4-5 részes. Van úgy, hogy az egyik Act-ban meghalt az x-y, de a másikban benne van és más történik mert mindegyik Act egy bizonyos időszakot mutat be, és csak az a közös bennük, hogy Watanagashi éjszakáján meghal valaki. Sőt van olyan Act amit ugyan azt a történést dolgozza fel, de egy másik szereplő szemszögéből és így egy teljesen más story-t kapunk. Persze azt meg mennek itt a találgatások, hogy átok végez az emberekkel vagy gyilkos van -e a hátérben.
Olvastam, hogy a második évad már választ ad jó pár dologra, és a képek alapján nekem a grafikája mérföldekkel jobbnak tűnik, bár lehet ez kicsit túlzás volt. Szóval ha ennél jobb lesz történetileg is akkor nem hiszem, hogy unatkozni fogok.
Nem tudom, hogy ki mennyire kapott kedvet hozzá ebből a kis kesze-kusza leírásból, de aki szereti az ilyesfajta anime-ket annak tetszeni fog, na meg persze bőven van itt Yandere is (kis lányok nagy baltával), összeesküvés elmélet, meg itt a vége felé voltak kicsit sci-fi-s elemek is, bár nem tudom, hogy ez lesz -e a második évadban is. Mondjuk úgy érzem, hogy ez az első évad csak ilyen felvezető, mert választ szinte semmire nem kapni minden csak "WTF" Választ csak a második évad ad majd a dolgokra. Elnézvén a harmadik évadot az már másról szól, meg mások a szereplők is, szóval gondolom a második vadban már lezárják a dolgokat (vagy nem)
noNameFPS: Én napról-napra fejezek be egy animét, bár szerintem nagy különbség van a szabadidőnk között. 😀 Én most a Hajime no Ippoba kezdtem bele, az 1. és a 2. évadot végig néztem pár nap leforgása után és most tartok a 3.évadnál, de azt nem tudom befejezni mivel még csak a 12.résznél van a fordítás. 😃 Pont ahol a leg izgalmasabb.
Amugy nekem a Dakara Boku wa, H ga Dekinai tetszett. 😀 Amiket írtál, hogy nézel, azokat nem láttam még. Lehet, hogy bele kezdek valamelyikbe. 😃 Így is kevés animéből tudok válogatni mivel már elég sokat láttam. 😀
Továbbá amit nézek: Jormungand, Akira, Higurashi no Naku Koro ni Kai
Nézd meg ezt, meg persze a többiek is 😆
Matrix 1-2-3?
Lopottidő
Elrabolva (1)
Tetovált lány (ezt nem láttam 😆 de szerintem mostmár csak olyanokat fogok írni (de csak jókat 😜) )
^Amerika Kapitány 2 : A Tél Katonája^ Ezt láttam és nekem nagyon bejött 😀