Tuning műhely
Ide minden jöhet ami a PC tuningolásával kapcsolatos.
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tervezem hogy hétfőn veszek egy Aerocool Aeroengine II plexis gépházat és van benne 2 beépített venti. Azt szeretném kérdezni hogy ezeket az alaplapra vagy a tápra kell kötni? (esetleg semmire)?? Mert hogy az alaplapomon csak egy venti csatlakozó van. 😕
Értem, köszi! Am stabilitás tesznél nemnagyon ment följebb 60 foknál, sztem az jó.
Az egy terhelt és húzott procitol bőven jó.
Felhúztam az X2 5000+ procimat 2.6Ghz-ről 3.1Ghz-re.
Alapjáraton a BIOS-ban a hardware monitor 55 fokosnak írja, az Everest meg 45-nek. Na most akkor melyiknek higgyek?
A bios még nem müködteti a Cool n' Quiet technológiát, azt csak a rendszer kezeli ezért egy kicsit magasabb a hőfok a biosban amég van a gép. Azután viszont a rendszer már máshogy kezeli a hűtést és ezért lessz kissebb az everest szerint.
Alapjáraton a BIOS-ban a hardware monitor 55 fokosnak írja, az Everest meg 45-nek. Na most akkor melyiknek higgyek?
[url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=22588[/url]
a VGA-t nem tudom hány fokos lehet de gigabite 9800gt van nem tudom hogy ezen lehet e húzni...meg érdemes egyáltalán húzáson gondolkozni mert valami olyasmit hallottam hogy romlik a teljesítmény vagy mi
de te tudod
Kemény 5%-ot tudtam rajta húzni stabilan. 8%-os húzásnál már bedobta a kulcsot 3DMark alatt... egyébként húzva kevesebb pont jött ki, mint alapórajelen...
Órajelei: 750/873
Összhangban kell hogy legyen a két érték?
Tehát ha az egyiket emelem valamennyivel, akkor a másikat is annyival kell?
Aki szokott húzogatni VGA-t, az legyen szíves írjon vlmi okosat!
Amúgy megy Nekem van amikor 3001mhz-en megy, de általában 2992...
CPU típusa DualCore Intel Core 2 Duo, 1600 MHz (6 x 267)
Eredeti órajel 2800 MHz
CPU #1 Intel(R) Core(TM)2 CPU E7400 @ 2.80GHz, 2813 MHz
CPU #2 Intel(R) Core(TM)2 CPU E7400 @ 2.80GHz, 2813 MHz
everest.. és vista élményindexem 4.7..és a proci a 4.7.. poszinak meg 2.50 GHz-es és 5.4 az élményindexe a procinak 😆 nemvágom😞 vmi nem stimmel. és nála a cpu tipusnál is 2500 MHz-et ir...és nekem meg 1600 MHz közbe 2800 MHz-nek kéne lennie...nem jó valami..
am hnap nemjó mer megy bájkom szervizbe és elkísérem 😆
kösz poszi, de biosba nekem nincs ijen szorzó...😆 néztem jutubon vidiket és megvan hogy kell huzni csak ott vidibe van ijen szorzó... pl h 9 x 333..de nekem nincs ojan szorzó rész biosba:S és nemtom h mit irjak oda a pl 333-as részhez...azt irja h minimum a 100 és max a 600. gyárilag 100on van nekem.
Ezután lépj be a BIOS-ba
Ezután megkeresed azt a részt ahol a proci órajelét mutatja.
Ott van egy olyan ahol a külső órajelet mutatja de ezt nem mindig lehet állítani.PL nálam nem lehet.
Van még itt egy órajel szórzó vagy multipiler.Ha ezt beszorzod a külső órajellel megkapod a végeredményt. Pl: 200Mhz X 12 = 2.4 Ghz
nálam ennél 0.5- ön ként lehet rá küldeni a kakaót. na ezt növeld addig ameddig nem éred el amit akarsz.
De szerintem ne szórakozz a gyári hűtővel vegyél egy jobbat és húzd meg rendesen 😆
ha valamit nem jól írtam szóljatok😃
Van egy Intel Core 2 Duo-m ami 2.8 GHz-es és a azt huzni szeretném de nemtom hogy kell és hogy mennyire lehet (gyári hűtővel)...:S Segítene vki? köszi..
Húzni a Biosban tudod ha engedi az alaplap, és a Max amit javaslunk gyári hűtővel az a 15%
Anyááááááás 😃 most találtam http://nettv.extra.hu/page.php?22 😃 online rtl klub aki keress az találll 😃 tőlem mindenki nézzheti 😃
Hogy lehetne gépen nézzni pl. RTL-KLUBOT Élőben 😀 😃
tom hogy meglehet csinálni hogy vmi TV TUNER KÁRTYA de anélkül valami programmal meglehet csinálni 😀?
mert én vmit letőltőtem de az inkább külföldi meg minden !
hmm valahogy rtl klub nézzés Gépen 😃?
Ez hülyeség!
A haverokkal teszteltünk egy E7400-at gyári hűtővel 3,9Ghz-ig ment 70 fok alatt!
A haverokkal teszteltünk egy E7400-at gyári hűtővel 3,9Ghz-ig ment 70 fok alatt!
de am a biosba hogy? 😆
jah és még 1 kérdés. videokarimhoz van ijen gamerHUD amivel tudom állítani a GPU órajelét, a memória órajelét meg Sharder-t...azt mennyire szabad huzni?