XFX 450 árgépen van régebbi fajtai s amin még kettő van. Ha olyat tudsz szerezni akkor tényleg jobb lenne. Na de én nem vennék rá mérget, hogy tényleg azt árulják ami ki van írva. Ha ez tényleg az ami ki van írva akkor ez tényleg jó lenne: http://www.ar gep.hu/product_1575868.html bár a 2 év garancia nem sok...
kb 250 wattot tudhhat maximumon és címke is ilyen lehet rajta és ugye egy 420 wattos tápróbl beszélünk. Jó nem mondom a ctg 500 is csak 400 wattot tud 12 volton na de az mégis csak 500ból 400 és nem 420ból 250. Szerintem a te tápod már most is maximum közelében megy mikor játszol. Nem hangos?
Synda Rebirth:Jobb az XFX de max 15k-t akar rákölteni. 450-es példányon meg nincs két 6 tűs pci-e csatlakozó mert marketingből már csak 550-esen van, hogy azt kelljen megvenni.
4 vagy 8 tűs cpu csatit kell bedugni meg az 24 tűs atx catlakozót meg vinyóba,dvd íróba SATA, molex csatikat ami kell beléjük és a videokártyába a két 6+2 tűs pci-e csatlakozót.
Haha Synda...Ez így van 😃 😜P 😀 De na érted nem azt mondom, hogy nem fogadom el a "zsebpénzt" de azt se szeretem, hogy mindig lehúzom őket... 😀 Amúgy, hogyha nem veszek bele tápegységet, attól az 420 wattos tápom elbírja a karit ? 😀
Ugyebár gépek terén nem nagyon vagyok otthon. 😃 Vagyis már raktam gépet sokszor össze és gondolom a tápegységen semmit sem kell " átkötni", hanem csak simán alaplapba dugni és kész 😀 Ugye ?
Hát a videókártya ugye bár olyan 60-65 körül lesz....A tápegységre max 15k-t merek rákölteni...Attól függ mennyi cash jön a melóból, mert Én személy szerint szüleimet már ilyenek miatt nem zaklatom 😀 Megdolgozok érte legalább keményen 😀
Igen. Chieftec CTG 500 80P. Ez a legolcsóbb ajánlható táp 2 6tűs tápcsatlakozóval. Jó alsó tápos házba is. De max keret mennyi?😃 Mert lehet ám jóval feljebb is menni még😃
Az kemény😃 Nekem városban megvolt a 18-20 minimum fps 1024x768ban és azt hiszem textúrák voltak highon és a többi mediumon talán. De már nem emlékszem.
Pedig jó tápod van gyenesmartin. A bluestorm minden csak nem jó táp. Akinek meg 10szer gyorsabb lett a gépe az drogozzon kevesebbet üzenem neki. Az óriási különbség lenne. Az még oké, hogy gyorsabb lett. Ezért nem kell codegen, HKC, Rasurbo, JNC, Akyga, m-tech, xilence, spire, lc power, raptoxx, energon, coolink, i-ec, deer, delux, n-base, logic, modecom meg még mit tudom én milyen szarok vannak még ezeken kívül is.
TaylorXIII ez tényleg nagyon érdekes.. 😃
gyenesmartin : hát igen hallottam már én is olyan dolgokat, hogy a tápegység is befolyásolja a játékmenetet...hogy ebből mi igaz és mi nem, azt döntse el aki ért hozzá 😀😉
Biztos, hogy nem a DVD olvasó miatt. Én a tápra gyanakodom még. De ha meg amiatt akkor meg nem csak ez az egy játék menne így.
TaylorXIII: Ha a procit felhúztam 3.25GHz-ra akkor sikerült elérnem átlag 18FPS-t. Alapon 14fps-em volt.
Az AC3 különösen furcsa játék😃 Más is írta, hogy neki megy jól egy egy erőscore 2 duoval és megint más meg azt írta, hogy neki szaggat eyg erős core 2 duoval és ugyanígy amdnél van akinek jól megy 2m agossal van akinek roszulés van akinek 4 magossal is pl phenom II x4 965, FX 4xxx,6xxx,8xxx szóval az a játék rejtély. Valami komoly gond van ott. Reméljük AC IVnél már figyelnek.... Intelnél elvileg nincs gond bár panaszkodtak core2 quaddal is. Ez az ami elképesztő ennél a játéknál: igaz amd vishera nincs benne de ennyivel nem hinném h jobbak.
gyenesmartin....😃 Esküszöm már az ID-s Dvd olvasóra gyanakodok, hogy az lassítaná az egész játékmenetet...De ez akkor tévhit szerintem, hogy az valami hihetetlen...😃
Egyetlen egy játék ami szaggat és nem értem miért. Egy E2180-as procis gépen is jobban megy, mint az enyémen.
Másnak megy egy ugyanilyen processzorral, mint az enyém 30fps fölött megy.
Lehet én is visszatérek Nvidiára.
gyenesmartin ! 😀 Meglesem majd neked, csak újra kell tenni a játékot akkor, mert idegességemben letöröltem :/ 😀 Nagyon nem szeretem ha egy játék szaggat..De szerintem ezzel mindenki úgy van 😀
Intel = Játék , videóvágás stb...
Synda Rebirth:Jobb az XFX de max 15k-t akar rákölteni. 450-es példányon meg nincs két 6 tűs pci-e csatlakozó mert marketingből már csak 550-esen van, hogy azt kelljen megvenni.
420 wattos tápod attól függ milyen. Bár 420 watt miatt lc power lehet. Arra nagyon nem kéne rákötni.
adamovszki: Jó hát.
Taylor: ?"Pedig jó tápod van" "A bluestorm minden csak nem jó táp" Ez most hogy van?
Pedig jó tápod van gyenesmartin. A bluestorm minden csak nem jó táp. Akinek meg 10szer gyorsabb lett a gépe az drogozzon kevesebbet üzenem neki. Az óriási különbség lenne. Az még oké, hogy gyorsabb lett. Ezért nem kell codegen, HKC, Rasurbo, JNC, Akyga, m-tech, xilence, spire, lc power, raptoxx, energon, coolink, i-ec, deer, delux, n-base, logic, modecom meg még mit tudom én milyen szarok vannak még ezeken kívül is.
gyenesmartin : hát igen hallottam már én is olyan dolgokat, hogy a tápegység is befolyásolja a játékmenetet...hogy ebből mi igaz és mi nem, azt döntse el aki ért hozzá 😀😉
TaylorXIII: Ha a procit felhúztam 3.25GHz-ra akkor sikerült elérnem átlag 18FPS-t. Alapon 14fps-em volt.
igaz amd vishera nincs benne de ennyivel nem hinném h jobbak.
Másnak megy egy ugyanilyen processzorral, mint az enyém 30fps fölött megy.
Lehet én is visszatérek Nvidiára.
Nekem ezt stock q9650, 4Gb 1600Mhz ram társaságában sikerült.😀