Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Conoren avatar
Rendet kéne raknom a szobámban, de lusta vagyok. Lehet felnézek mindj.
0
0
0
0
szalamispizza avatar
4-500kb-al tölti.. ez így érdekes lesz.

inkább letöltök egy klienst torrenten, aztán patchelem a launcherrel
0
0
0
0
xoki avatar
Savaxel: O hát remélem normális sebességgel szedi lefelé mert sokan szenvedtünk itt vele... :S

Megint zárójelbe:
(ha esetleg valaki még nem látta az újak közül itt a facebook csoportot, amelyet sudosu csinált, és én meg az egyik szerkesztő vagyok, az csekkolja le 😃 Spoiler!
[LINK]
0
0
0
0
Falusi420 avatar
Aki még nem tette volna meg vegyen fel 😃 Nevem: Stazz
0
0
0
0
szalamispizza avatar
én nézni szeretem őket, nem beszélni róluk 😆 most töltöm a klienst, mert én hülye azt hittem, hogy ha 4.0.6 content akkor kliens is az lesz.. de nem
0
0
0
0
xoki avatar
Savaxel: igen lock még nincs, húzd fel lvl 10 re utána meg majd együtt, bár még én se tudom hogy azt hogy akarjuk 😃 Majd ird le a karaktered nevét...

Ja és igy zárójelbe
(azért poén hogy mennyi animés van és akkor jönnek ide amikor wow ról van szó 😆😉
0
0
0
0
szalamispizza avatar
Srácok, van még hely egy lock számára?😃 most catába szeretnék én is egy új karit
0
0
0
0
xoki avatar
Már bejelöltelek 😃 Ja és aki nem tudná az én karakterem: xokiasd
Én proffot nem húzok, sose szoktam lusta vagyok rá 😃 Esetleg miningelek mert jó pénzt hoz, de másikat biztos nem fogok 😃
0
0
0
0
Conoren avatar
Én lv 6, "Megkeféllek", jelölj majd be, kicsit később újra fellépek. A proffjaim alchemy és herba lesz, azt hiszem.
0
0
0
0
xoki avatar
Na már lvl 7 vagyok 😜 Rohadt lassan halad :SS
Egyébként jó kis szerver lagg van...
0
0
0
0
Conoren avatar
Hmm, én is a 64 bitest szedtem. Fura, az biztos, azért szurkolok, hogy még ma lejöjjön. 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Lehet te a 32 bites klienst szedted 😃. De 64bit-nél abszolút nem is jön hagytam hogy menjen 10 percig nullán állt.
0
0
0
0
Conoren avatar
Én PTP nélkül szedtem, 3-400 kb/s-el jött.
0
0
0
0
sudosu avatar
PTP nélkül abszolút nem is jön FTP-re gondolom fel se töltötték. Szóval várhatom hogy hátha valaki seedeli.
0
0
0
0
Conoren avatar
Jézusom.. Kapcsold ki a peer-to-peer-t, hátha gyorsabb lesz.
0
0
0
0
sudosu avatar
Még 1 GB-t kell letölteni 😃. Unbelievable...
Még amikor 1mbit-es netem volt akkor is hamarabb lejött 15GB 😆.
Most meg már 4. napja megy szinte folyamatosan szedem.
Remélem azért F1 után már játszhatok 😜.
0
0
0
0
Conoren avatar
Rendben, érjük el a 10-es szintet, ez jó ötlet. Friendsbe mindenkit, aztán majd megdumáljuk.
0
0
0
0
Sevalin avatar
Én szerintem mindenki érje el a 10-es szintet, és utána gyűljünk össze valahol és tervezzük meg, hogy merre megyünk. 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Haverom is jön hunterrel ha minden igaz, szóval leszünk jó sokan 😃
Bár én estefele jobban szeretek játszani, de mindegy ha dél körül akarjátok én tőlem lehet akkor is remélhetőleg nem jön közbe semmi....
0
0
0
0
Conoren avatar
Instáknál azért még nem lesz rá nagy szükségünk egy jó ideig, szóval ráérünk még azzal. 😃
0
0
0
0
Sevalin avatar
Az addonokkal kész vagyok, de a legfontosabb addon senki nefelejcse el. (DBM) Deadly Boss Mods instáknál, raideknél kötelező. 😃
0
0
0
0
Conoren avatar
Na, remek. Jók vagyunk! 😃 Holnap akkor szerintem kezdhetjük is olyan 1 körül, állítsuk be az addonokat, meg a beállításokat addig.
0
0
0
0
xoki avatar
Ja szerintem is az a 2 a legjobb kezdőnek, de pala lesz szóval akkor mage a legjobb választás 😀
csak hogy ne vesszünk össze az itemeken 😆
0
0
0
0
Conoren avatar
Naa gyerekek, kezd alakulni ez a sz@r. 😃 Holnap mondjuk megyek reggel piacra, aztán dél-egy körül elkezdhetnénk esetleg. Mindenki írja majd ki a nevét, hogy bejelölhessük egymást. Megkeféllek /skype: live:conoren/conoren/conoren@hotmailhu.

Kezdőknek? mage és pala.
0
0
0
0
sudosu avatar
Nekem olyan karaktert mondjatok ami jó a full kezdőnek 😃.
0
0
0
0
xoki avatar
én druid healer leszek... de attól lehetsz az és legyen melee akkor más item kell
0
0
0
0
Conoren avatar
Akkor legyél az. 😃 Nem az én döntésem, én csak javaslatokat adok. 😉
0
0
0
0
Falusi420 avatar
Duduba ranged vagy melee?
0
0
0
0
Sevalin avatar
wwwshark: Én paladin vagyok és dps akarok lenni.
0
0
0
0
Conoren avatar
Sámi lesz, dudu jó lenne. Persze a te döntésed.
0
0
0
0
Falusi420 avatar
Hát warrin kivűl még sámin és a dudun gondolkoztam, lehet, hogy akkor az leszek. 😃 Azt warrit majd kezdek később.
0
0
0
0
Conoren avatar
Hmm, ha warri szeretnél lenni, legyél az, de én is az leszek, nem lenne jobb, ha amíg tudnánk, különböző karakterekkel lennénk?
0
0
0
0
Falusi420 avatar
Ok, akkor szerintem egy goblin warrior leszek 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Igen a heal én leszek szóval dps kell még.
0
0
0
0
Sevalin avatar
sudosu: a raidek 10 és 25 fősek, úgyhogy bőven beférünk. 😃
0
0
0
0
Conoren avatar
Tank én leszek, heal is lesz asszem, szerintem legyél, ami szeretnél.
0
0
0
0
Falusi420 avatar
Rendben. 😃
Holnapra valószínüleg lejön, majd ha fent lesztek rátok írok.(Szóval ne lepődjetek meg, ha egy idegen ember csak úgy rátok ír 😃 )

Szerk.: Tank, heal vagy dps kéne a csapatnak?
0
0
0
0
Conoren avatar
Szia! Igen, tauri! 😃 Gyere nyugodtan, hordások vagyunk: Megkeféllek, Xokiasd, Kazumá.
0
0
0
0
sudosu avatar
dani-kun:
Nem tudom nem értek hozzá 😀. Szóval felőlem jöhetsz nyugodtan. Attól függ hogy mennyien leszünk és majd ha ott tartunk hány személyesek a raid-ek.

Pff soha a büdös életbe nem fog ez lejönni, nem hogy holnapra 😃.
Érzem a sávszelet az ereimbe 😃
https://kepfeltoltes.hu/140704/Snap5_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
Falusi420 avatar
Üdv!
Tauri wow-ról van szó?Mert ha igen, akkor szívesen csatlakoznék, ha van még hely. 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Öm háát lehet egy párat amig fel nem idegesit, csak ne tag 4 et 😆
0
0
0
0
sudosu avatar
Xoki, osu!? 😃
Vagy valaki?
0
0
0
0
xoki avatar
Na mindegy részemről legyen holnap a wow, az lesz a legjobb ha akkor kezdjük... Addigra sudosunak is letölti (remélhetőleg 😃 ) Mert most igy ketten nem érdekesebb mint egyedül, főleg hogy a kezdőterület máshol van 😃

Csoda hogy nem volt még az a név foglalt 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Rám ne várjatok, majd behozlak titeket valahogy 😃.
Jövőhét péntektől amúgy se leszek sokat. Mert megkezdődik a nyaralás.

wwwshark ... Szép volt, gratulálok ! 😃
0
0
0
0
Conoren avatar
Én most is benne vagyok, ingame: Megkeféllek. 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Na mi lesz, lesz ma belőle valami? 😃
Xokiasd néven csináltam egy druidot, jelenleg afk ba állok, szóval aki akar most játszani az jelezze valahogy, vagy megvárjunk mindenkit holnapra, egy megbeszélt időpontra?
Mert ha inkább holnap kezdjük akkor csinálok egy goblin shamant, a druid az a közös fejlődéses karakterem lesz...
0
0
0
0
sudosu avatar
Ja hát oda megyünk ahova, szoktunk. Legalábbis mi Nona, Norbli-val. Elküldöm mindenkinek privátba.
Mindig valaki hozzon létre egy K-on! szobát 😃. Ja és a jelszó legyen k-off. Így mindig tudni fogjuk 😃.
Nekem még nem jött le a wow, úgy tűnik ma már nem is fog. Még 4GB kell, szánalmas.
0
0
0
0
Sevalin avatar
Végre, végre lejött. 😆
0
0
0
0
xoki avatar
xKazuma: nos nonameFPS tud egyet, meg asszem sudosu is, majd ők adják az adatokat bár nonameFPS ne makar wowozni 😃
Nekem is van egy szép útvonalam fejlődéshez ezért kérdeztem, bár az igaz hogy most 1x xp van szóval minden sz@rt meg kell csinálni :S
Én tauren/troll druid vagy tauren shamy leszek és akkor lehetek heal, ha instázni is akartok...
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció