Savaxel: O hát remélem normális sebességgel szedi lefelé mert sokan szenvedtünk itt vele... :S
Megint zárójelbe:
(ha esetleg valaki még nem látta az újak közül itt a facebook csoportot, amelyet sudosu csinált, és én meg az egyik szerkesztő vagyok, az csekkolja le 😃 Spoiler!
Már bejelöltelek 😃 Ja és aki nem tudná az én karakterem: xokiasd
Én proffot nem húzok, sose szoktam lusta vagyok rá 😃 Esetleg miningelek mert jó pénzt hoz, de másikat biztos nem fogok 😃
Még 1 GB-t kell letölteni 😃. Unbelievable...
Még amikor 1mbit-es netem volt akkor is hamarabb lejött 15GB 😆.
Most meg már 4. napja megy szinte folyamatosan szedem.
Remélem azért F1 után már játszhatok 😜.
Haverom is jön hunterrel ha minden igaz, szóval leszünk jó sokan 😃
Bár én estefele jobban szeretek játszani, de mindegy ha dél körül akarjátok én tőlem lehet akkor is remélhetőleg nem jön közbe semmi....
Naa gyerekek, kezd alakulni ez a sz@r. 😃 Holnap mondjuk megyek reggel piacra, aztán dél-egy körül elkezdhetnénk esetleg. Mindenki írja majd ki a nevét, hogy bejelölhessük egymást. Megkeféllek /skype: live:conoren/conoren/conoren@hotmailhu.
dani-kun:
Nem tudom nem értek hozzá 😀. Szóval felőlem jöhetsz nyugodtan. Attól függ hogy mennyien leszünk és majd ha ott tartunk hány személyesek a raid-ek.
Pff soha a büdös életbe nem fog ez lejönni, nem hogy holnapra 😃.
Érzem a sávszelet az ereimbe 😃
Na mindegy részemről legyen holnap a wow, az lesz a legjobb ha akkor kezdjük... Addigra sudosunak is letölti (remélhetőleg 😃 ) Mert most igy ketten nem érdekesebb mint egyedül, főleg hogy a kezdőterület máshol van 😃
Na mi lesz, lesz ma belőle valami? 😃
Xokiasd néven csináltam egy druidot, jelenleg afk ba állok, szóval aki akar most játszani az jelezze valahogy, vagy megvárjunk mindenkit holnapra, egy megbeszélt időpontra?
Mert ha inkább holnap kezdjük akkor csinálok egy goblin shamant, a druid az a közös fejlődéses karakterem lesz...
Ja hát oda megyünk ahova, szoktunk. Legalábbis mi Nona, Norbli-val. Elküldöm mindenkinek privátba.
Mindig valaki hozzon létre egy K-on! szobát 😃. Ja és a jelszó legyen k-off. Így mindig tudni fogjuk 😃.
Nekem még nem jött le a wow, úgy tűnik ma már nem is fog. Még 4GB kell, szánalmas.
xKazuma: nos nonameFPS tud egyet, meg asszem sudosu is, majd ők adják az adatokat bár nonameFPS ne makar wowozni 😃
Nekem is van egy szép útvonalam fejlődéshez ezért kérdeztem, bár az igaz hogy most 1x xp van szóval minden sz@rt meg kell csinálni :S
Én tauren/troll druid vagy tauren shamy leszek és akkor lehetek heal, ha instázni is akartok...
inkább letöltök egy klienst torrenten, aztán patchelem a launcherrel
Megint zárójelbe:
(ha esetleg valaki még nem látta az újak közül itt a facebook csoportot, amelyet sudosu csinált, és én meg az egyik szerkesztő vagyok, az csekkolja le 😃 Spoiler!
Ja és igy zárójelbe
(azért poén hogy mennyi animés van és akkor jönnek ide amikor wow ról van szó 😆😉
Én proffot nem húzok, sose szoktam lusta vagyok rá 😃 Esetleg miningelek mert jó pénzt hoz, de másikat biztos nem fogok 😃
Egyébként jó kis szerver lagg van...
Még amikor 1mbit-es netem volt akkor is hamarabb lejött 15GB 😆.
Most meg már 4. napja megy szinte folyamatosan szedem.
Remélem azért F1 után már játszhatok 😜.
Bár én estefele jobban szeretek játszani, de mindegy ha dél körül akarjátok én tőlem lehet akkor is remélhetőleg nem jön közbe semmi....
csak hogy ne vesszünk össze az itemeken 😆
Kezdőknek? mage és pala.
Holnapra valószínüleg lejön, majd ha fent lesztek rátok írok.(Szóval ne lepődjetek meg, ha egy idegen ember csak úgy rátok ír 😃 )
Szerk.: Tank, heal vagy dps kéne a csapatnak?
Nem tudom nem értek hozzá 😀. Szóval felőlem jöhetsz nyugodtan. Attól függ hogy mennyien leszünk és majd ha ott tartunk hány személyesek a raid-ek.
Pff soha a büdös életbe nem fog ez lejönni, nem hogy holnapra 😃.
Érzem a sávszelet az ereimbe 😃
Tauri wow-ról van szó?Mert ha igen, akkor szívesen csatlakoznék, ha van még hely. 😃
Vagy valaki?
Csoda hogy nem volt még az a név foglalt 😃
Jövőhét péntektől amúgy se leszek sokat. Mert megkezdődik a nyaralás.
wwwshark ... Szép volt, gratulálok ! 😃
Xokiasd néven csináltam egy druidot, jelenleg afk ba állok, szóval aki akar most játszani az jelezze valahogy, vagy megvárjunk mindenkit holnapra, egy megbeszélt időpontra?
Mert ha inkább holnap kezdjük akkor csinálok egy goblin shamant, a druid az a közös fejlődéses karakterem lesz...
Mindig valaki hozzon létre egy K-on! szobát 😃. Ja és a jelszó legyen k-off. Így mindig tudni fogjuk 😃.
Nekem még nem jött le a wow, úgy tűnik ma már nem is fog. Még 4GB kell, szánalmas.
Nekem is van egy szép útvonalam fejlődéshez ezért kérdeztem, bár az igaz hogy most 1x xp van szóval minden sz@rt meg kell csinálni :S
Én tauren/troll druid vagy tauren shamy leszek és akkor lehetek heal, ha instázni is akartok...