Wow téma: Ki milyen néven játszik? wwwsharkot tudom, tegnap már találkoztunk. Többiek milyen néven vannak? Én Arkhosz néven játszok most Undead Hunterrel. Ma nem leszek az biztos, mert Pécsre megyek Rockmaratonra de holnap délután, ha kipihentem magam fölnézek.
Köszönöm a sok választ, ezek közül egyet sem láttam. Az Ano Hanába azt hiszem, belenézek. Gyertek WoWozni. 😃
chrono02: Én pedig "Megkeféllek" néven játszok. 😃
WoW: Ha jól sejtem tauri realmon vagytok, de melyik oldalon? Alli vagy Horda? Gondolkozom hogy visszanézek, a játék már lent van, de akkor már jönnék én is oda ahol ti vagytok 😀
wwwshark: angel beats, ano hana mindenképp, valamint még elfen lied ha esetleg még nem láttad... mondjuk nem teljesen dráma, de az is egy picit...
én shamyval fejlődtem 15 re, a druidom lvl 10, de akkor azt is felhúzom 15 re a dungeon finder miatt. A shamy elég béna healernek tűnik kis szinten a druidhoz képest... de még mindig nem döntöttem el hogy melyik lenne a legjobb 😃
Na gyerekek. Még a WoWhoz: 14 vagyok, próbáljunk egy szinten maradni, megállok egy kicsit, ma elmegyek strandra, addig fejlődjetek. ^.^ Úgy gondolom, hogy várnunk kéne 15-ig, mert aztán ott lesz a dungeon finder, azzal sokkal jobb. Meg egyébként is, 15-ig nagyon sok az "agyonscriptelt" quest, és azokat nem tudjuk könyebben teljesíteni, ha többen játszunk, nagyrészük annyi, hogy menj ide, nyomd meg ezt, gyere vissza, közben felrobban valami. Spoiler!
Michal Bay?
Egyébként nem tudtok valami viszonylag rövid animét, ami tele van drámával?
Az opening-et nem tudom hova rakni, semmi dinamika nincs benne.
Az ending-re azt mondom hogy jó, bár már hallottam szebb vokál hangot is ennél.
Egyébként nem tudom nekem elég 2 meghallgatás hogy tudjam tetszik e a zene vagy nem. Én rendszeresen hallgatom kedvenceim, és elhiheted Denk95 hogy nekem van néhány 100. Ha nem hiszed csekkold: [LINK]
Az ilyen bejegyzésekért érdemes felkelnem mindennap: Spoiler!
Jót tesz a szívemnek. Ezért a néhány kedves szóért kedvelem jobban az Angol community-t és itthon a gépigényt.
Hát figyelj ha így állsz hozzá akkor nem is fog menni 😃. Pozitívnak kell lenni Xoki. Egyelőre én se tudok sokat tenni az érdekében, mivel saját keresetem még nincs. De legalább folyamatosan képzem magam hogy majd jobban boldoguljak. Jövőre már kikerülök a munkapiacra valami kell amire tudok építeni, mert amit az iskola ad az semmi de abból jó sok.
Játszottam vele 2 percet elég volt, jól van optimizálva.
Nos terv az sok van, de megvalósítani majdnem hogy lehetetlen őket 😃
Nos igazából én amerikába nem nagyon mennék mert akármikor lepuffanthatnak 😆 Inkább Anglia, vagy természetesen Japán. Angliába lényegébe munkavégzés stb miatt. Japánba meg ha megnyertem a lottót akkor csak kiköltözök és csak eléldegélnék 😆
Akkor azt mondom, hogy tudok angolul. 😃 Nem nagyon tudom mivel bizonyítani, csak azzal, hogy edzésen eljött egy japán mester, csak angolul tudott, és engem vettek elő, hogy álljak ki, és tolmácsoljak. 😃 Azt hiszem, elég jól ment, mert eléggé hadart, de értettem a dolgokat.
Vannak külföldi terveim, és ezek szerint dettó ugyan az, mint neked. 😃 Annyi különbség van, hogy én szeretnék valamivel "grafikusabban" elhelyezkedni. Modellezni, stb.
wwwshark:
Szerintem inkább azt mond hogy tudsz Angolul.
A nyelvvizsgának csak annyi jelentősége van ma ha akarsz mehetsz külföldre dolgozni utána.Ja és plusz pontot jelent ha jelentkezel felsőoktatásba. De attól hogy van valakinek egy középfokú nyelvvizsgája nem feltétlenül azt jelenti hogy tudja is ami kell a hétköznapi életbe. Egy ilyen animének, vagy akár sorozatnak általában köznyelvezete van, jó hát ezalól kivétel a Sci-Fi és a különféle nyomozós sorozatok mint NCIS, Mentalist 😀. Bár arra a nyelvágra is szükséged lehet.
A sok kis nokedli azt hiszi hogy ha már van egy középfokú nyelvvizsgája akkor már perfect angolos 😃. Perze téged nem értettelek bele.
Kis kérdés Külföldi tervetek van?
Szeretnék kijutni Amerikába, főként Kanadába, valahol Montreal környékén dolgozni, talán még az Ubisoft-hoz is felvennének programozónak 😆. Bár az elkövetkező 10 évben biztos nem fog összejönni hogy kijussak, de mindent megfogok tenni az érdekében. Meg persze akkora megtanulnám a különbségeket Britt és Amerikai Angol közt.
Azon is gondolkoztam hogy egyelőre közelben lennék, mondjuk megtanulnék Németül is és akkor Ausztriába vagy Németországba kimenni dolgozni.
Hacsak el nem végzek egy Producer sulit és akkor kimennék Japánba is 😀.
Nos nekem a Sword art online 2, kicsit komorabb az előzőhöz képest, szóval mondhatni fura volt egy kicsit, nehéz lesz megszokni, de a karakterek, grafika minden nagyon tetszik. Szerencsére megmaradt minden "Sword art online osnak" 😃
Szerintem Sword art Online 2 😃
Végre már beszélhetek egy kicsit róla 😃
Röviden csalódott vagyok meg nem is. Próbáltam azért az Anime részből írni, mivel már jött hozzá horriblesubs féle angol felirat. (Egyik legjobb fordító csapat szóval tőlük szedjétek ha érdekel)
SAO II - 1. rész Spoiler!
Szóval, miért is voltam csalódott? Először is én nem így képzeltem el világot. Én egy sokkal darkosabb helynek képzeltem el. Igaz hogy elég jó hatása volt, viszont keveset mutattak belőle, persze első rész szóval ezt el is nézem neki.
Az MMOSTREAM beszélgetésből azért néhány mérvadó információkat kihagytak, talán ezek is leszenk pótolva bár kétlem.
Ennyi kritikát közölnék az első résszel kapcsolatban.
Érdekesség: Már eltelt néhány év a nagy mészárlás Aincrad után, de a karakterek Asuna és Kazuto azaz Kirito még mindig a "kocka" nevükün szólítják egymást, kicsit beteges 😃. Jó Ez Asuna esetében érthető, hisz ő az eredeti nevét használta a játék során.
Hogy gyártsak egy kis összeesküvés elméletet, hisz úgy szeretem ezt csinálni 😃.
Szóval Kazuto említette hogy szeretne egy olyan rendszert kifejleszteni amely mégjobban továbbfejleszthetné a VR technológiát. Végén tényleg ő fogja csinálni a Neurolink-et amit Accel World-ben hasznosítanak 😀.
Pozitívumok:
- Már nagy ütése van Soundtracknak, Kajiura Yuki munkásságát már követem egy ideje, talán ez lesz egyik legjobb a sima Aincrad-os után. 😀
- Asuna-t továbbra is ugyanúgy szeretem, mint eddig, nekem is ilyen kocka hozzáértő barátnő kéne 😀.
- Opening odab*sz 😀
Keress rá a wowerrorral a tauri fórumon, sokaknak volt ilyesmi, és meg is lett rá a megoldás.
Én is megvagyok lv. 10 egyébként, majd mehet tovább közösen ^.^ Egyébként ha felmegyünk 11-13-ra, az sem baj, nem lesz nagy különbség.
Melyik szerveren vagytok ám? Mert én a reborn-on kezdtem igazából ki se írta első indításnál milyen szerverek vannak. 😃 Csak irosgáltam a neveket és senkit se talált.
Az én nevem a wow-ban Kazumá, á-val a végén. 😃 A végén úgy döntöttem, hogy warrior dps leszek. Dög unalom lenne számomra még egyszer kihúzni egy paladint.
WoW után egy kis AoT:
Spoiler!
Egy fél egy sör.. 😃
chrono02: Én pedig "Megkeféllek" néven játszok. 😃
Nah Arkhosz néven játszok, Undead Hunter.
én shamyval fejlődtem 15 re, a druidom lvl 10, de akkor azt is felhúzom 15 re a dungeon finder miatt. A shamy elég béna healernek tűnik kis szinten a druidhoz képest... de még mindig nem döntöttem el hogy melyik lenne a legjobb 😃
Dusk Maiden of Amnesia is viszonylag jó dráma.
Egyébként nem tudtok valami viszonylag rövid animét, ami tele van drámával?
Az ending-re azt mondom hogy jó, bár már hallottam szebb vokál hangot is ennél.
Egyébként nem tudom nekem elég 2 meghallgatás hogy tudjam tetszik e a zene vagy nem. Én rendszeresen hallgatom kedvenceim, és elhiheted Denk95 hogy nekem van néhány 100. Ha nem hiszed csekkold: [LINK]
Az ilyen bejegyzésekért érdemes felkelnem mindennap:
Spoiler!
Jót tesz a szívemnek. Ezért a néhány kedves szóért kedvelem jobban az Angol community-t és itthon a gépigényt.
Denk95: ezzel én is igy vagyok azért is linkeltem be....
Szólni szeretnék, hogy fent van a sao 2. 1.része 😃
opening
ending
Vélemény? 😃
sudosu: true, true 😃
Játszottam vele 2 percet elég volt, jól van optimizálva.
Nos igazából én amerikába nem nagyon mennék mert akármikor lepuffanthatnak 😆 Inkább Anglia, vagy természetesen Japán. Angliába lényegébe munkavégzés stb miatt. Japánba meg ha megnyertem a lottót akkor csak kiköltözök és csak eléldegélnék 😆
sudosu: Spoiler!
Vannak külföldi terveim, és ezek szerint dettó ugyan az, mint neked. 😃 Annyi különbség van, hogy én szeretnék valamivel "grafikusabban" elhelyezkedni. Modellezni, stb.
Szerintem inkább azt mond hogy tudsz Angolul.
A nyelvvizsgának csak annyi jelentősége van ma ha akarsz mehetsz külföldre dolgozni utána.Ja és plusz pontot jelent ha jelentkezel felsőoktatásba. De attól hogy van valakinek egy középfokú nyelvvizsgája nem feltétlenül azt jelenti hogy tudja is ami kell a hétköznapi életbe. Egy ilyen animének, vagy akár sorozatnak általában köznyelvezete van, jó hát ezalól kivétel a Sci-Fi és a különféle nyomozós sorozatok mint NCIS, Mentalist 😀. Bár arra a nyelvágra is szükséged lehet.
A sok kis nokedli azt hiszi hogy ha már van egy középfokú nyelvvizsgája akkor már perfect angolos 😃. Perze téged nem értettelek bele.
Kis kérdés
Külföldi tervetek van?
Szeretnék kijutni Amerikába, főként Kanadába, valahol Montreal környékén dolgozni, talán még az Ubisoft-hoz is felvennének programozónak 😆. Bár az elkövetkező 10 évben biztos nem fog összejönni hogy kijussak, de mindent megfogok tenni az érdekében. Meg persze akkora megtanulnám a különbségeket Britt és Amerikai Angol közt.
Azon is gondolkoztam hogy egyelőre közelben lennék, mondjuk megtanulnék Németül is és akkor Ausztriába vagy Németországba kimenni dolgozni.
Hacsak el nem végzek egy Producer sulit és akkor kimennék Japánba is 😀.
Csak feldobtam valami témát.
Végre már beszélhetek egy kicsit róla 😃
Röviden csalódott vagyok meg nem is. Próbáltam azért az Anime részből írni, mivel már jött hozzá horriblesubs féle angol felirat. (Egyik legjobb fordító csapat szóval tőlük szedjétek ha érdekel)
SAO II - 1. rész
Spoiler!
Szóval, miért is voltam csalódott? Először is én nem így képzeltem el világot. Én egy sokkal darkosabb helynek képzeltem el. Igaz hogy elég jó hatása volt, viszont keveset mutattak belőle, persze első rész szóval ezt el is nézem neki.
Az MMOSTREAM beszélgetésből azért néhány mérvadó információkat kihagytak, talán ezek is leszenk pótolva bár kétlem.
Ennyi kritikát közölnék az első résszel kapcsolatban.
Érdekesség: Már eltelt néhány év a nagy mészárlás Aincrad után, de a karakterek Asuna és Kazuto azaz Kirito még mindig a "kocka" nevükün szólítják egymást, kicsit beteges 😃. Jó Ez Asuna esetében érthető, hisz ő az eredeti nevét használta a játék során.
Hogy gyártsak egy kis összeesküvés elméletet, hisz úgy szeretem ezt csinálni 😃.
Szóval Kazuto említette hogy szeretne egy olyan rendszert kifejleszteni amely mégjobban továbbfejleszthetné a VR technológiát. Végén tényleg ő fogja csinálni a Neurolink-et amit Accel World-ben hasznosítanak 😀.
Pozitívumok:
- Már nagy ütése van Soundtracknak, Kajiura Yuki munkásságát már követem egy ideje, talán ez lesz egyik legjobb a sima Aincrad-os után. 😀
- Asuna-t továbbra is ugyanúgy szeretem, mint eddig, nekem is ilyen kocka hozzáértő barátnő kéne 😀.
- Opening odab*sz 😀
Én is megvagyok lv. 10 egyébként, majd mehet tovább közösen ^.^ Egyébként ha felmegyünk 11-13-ra, az sem baj, nem lesz nagy különbség.