Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Axon95 avatar
Annyira rossz ez a SAO ha nem nézem egyből hiányérzetem lesz ezt utáltam az előző évadban amúgy ez az új puskás játék nagyon adja de elnézve az openinget Kirito vagy nem lesz benne vagy keveset remélem az előbbi.
0
0
0
0
Domfoz avatar
Zankyou No Terror és SAO II a 2. részük után 10/10ek eddig.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
xoki: Spoiler!
Az igaz, hogy sokkal erősebb cc-k vannak mint loll-ban, van oylan karakter aki egy egész team-et 12s-re lestunol 😆
0
0
0
0
sudosu avatar
Jaj de cucckombó videó lett ez kérem 😃.
[url]https://www.facebook.com/photo.php?v=258332260957405&set=vb.249695071821124&type=2&theater&notif_t=video_processed[/url]

Sorry az audio laggért.
Valaki osu CTB 😃?
0
0
0
0
xoki avatar
noNameFPS: Spoiler!
akkor gondolom ezt azok mondják akik nagyon jobbnak akarják beállitani a dotat a lolnál valamint azt hogy ők "nehezebb" játékot játszanak és ezért profik 😃

Ja és hogy ne legyen teljesen off megint

Befejeztem a B gata H kei -t, szerintem nem volt rossz. Mondjuk úgy hogy egy 2-3 részt végiguntam, egy 7-8 részt mondjuk elég jó volt, szintén 2-3 részt meg végig röhögtem 😆
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Azért 5s-ig nem sok minden stunol. Átlag stunok 2s-esek kb. Persze ha chain stunt kapsz az már más tészta 😃
0
0
0
0
xoki avatar
noNameFPS: Spoiler!
igen arra gondoltam, én csak ugy játszok lol -t is, amúgy nem megy, pl véletlen meglököm az egérrel a kamerát és már meg is haltam 😃 kis térképen szoktam elhúzni a kamerát hogy lássam máshol mi történik... és pl ha telportálnom kell akkor Z -vel kinyitom a kamera lockot és már is ott van a kamera ahol kell 😃
Na mindenesetre akkor lehet leszedem megint a dota-t de csak azért mert azt mondják hogy nehezebb a lolnál, szerintem meg az hogy 3 spelltől elfogy a mana, vagy 5 secig lestunol inkább könnyebb mint nehezebb az én szemszögemből... 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Most rögzített kamera alatt azt érted, hogy a kamera magától követi a hero-dat?
Mert ha igen akkor úgy nagyon nem jó játszani, nem látod mi történik más helyeken, szinte 0 map control-od lessz. Egyébként nem tudom, hogy van-e, de szerintem van. Böngészd át a beállításokat, kell lennie valaminek.
0
0
0
0
xoki avatar
Csekkoljátok le a cosplay videókat amik itt az oldalon lettek kirakva, jelenleg a két első videó 😃

Na jó van ezt berakom ide is 😃

Egyébként noNameFPS: Spoiler!
egyszerűbb tőled megkérdezni ezért ideirom: a dota 2-be van rögzitett kamera, olyan mint a lolba? Már kétszer felraktam, de mindig ráuntam, még a tutorialt se csináltam meg, de most megint felakarom rakni de csak akkor ha lehet olyan kamerával játszani mert emigy nem jön be... nem emlékszek már rá hogy van e
0
0
0
0
sudosu avatar
Srácok, valakinek nincs Google Walletje?
Arra lennék kíváncsi hogy tudom majd a bankkártyámra rárakni azt a pénzt amit Google Walleten kapok? Mert az addig oké hogy rákerül a wallet cardomra, de mivel nem vagyok amerikai ezért nem nagyon tudnék semmit se venni vele, szóval biztos átlehet valahogy varázsolni bankkártyámra csak 100%-ra akarok menni. Mivel 25$-t fektetek majd be Google Play-be és legalább azt a pénzt amit rááldoztam majd megakarom keresni 😀
0
0
0
0
norbli01 avatar
noNameFPS&Xoki: Köszi, megtaláltam! 😀 nekem a D-n volt csak nem vettem észre hol van 😀
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Nálam itt van, ( C:\Program Files (x86)\osu!\Songs) , szerintem neked is valahol itt kell lennie.
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: igen kb. erre gondolhattam de még mindig nem találom 😆
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: nálam H:\osu\Songs vagyis ahova raktad azon a mappán belül a songs mappa ha erre gondoltál 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki&sudosu: Valamelyikőtök nem tudja hol találom a feltelepített osu mappokat?? nagyon gyorsan kéne 😜
0
0
0
0
flyaway2 avatar
xoki: én 3-ra is tudok tippet de csak annyit hogy "lehet hogy ezt itt láttam". Szóval inkább nem mondok semmit nem csinálok hülyét magamból.😃ddd
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: lusta vagyok ehhez és memóriám se túl jó, meg ... az egyikre van egy tippem de többet nem tudok 😜
0
0
0
0
xoki avatar
Na ki hányat ismer fel? 😃
Szerk: mármint milyen animékre bukkantok rá a képen, nem csak a karaktereket kell figyelni 😃 (persze főleg a karakterek a lényeg)

https://kepfeltoltes.hu/140715/big_crossover_mahjong_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: régen néztem a Dokikat de ezt még nem láttam 😆 jó sorozat volt, de már nem adják asszem.... legalábbis nem láttam mostanában 😜
0
0
0
0
sudosu avatar
Nem tudom a Highschool Musical-t még nem látam. De más musical-eket szeretek, nincs igazából probléma vele, én jobban preferálom a zenés dolgokat, hisz a "music is my life".

A K-on! nem igazán hasonlít az előbb említett genrére. Az idolos animék már picit hasonlítanak erre, de ott is nagyon minimális mértékben, meg persze teljesen más stílust képviselnek alapból.

Na ezért szerettem meg a musical-t 😃. Dokik sorozat valakinek ismerős? A világ egyik legjobb vígjátéka szerintem 😀
0
0
0
0
Sevalin avatar
sudosu: Nem mondom azt, hogy nem szeretem, de van benne igazság. Sajnos a High School Musical elég nagy nyomást és ürességet hagyott bennem. 😞 A K-On!-t sok helyen ajánlották, ezért gondoltam teszek vele egy próbát. 😃
noNameFPS: Te nagyon erősen pontozol, el sem hiszem, hogy 10-est adtál neki. 😃 Akkor biztosan valami jóság ez az anime. 😀
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Nekem mind1 mit olvasol 😃 csak ajánlottam 😀 ez az első könyv sorozat amit mindjárt végig olvasok és nem Assassin's Creed 😆 😃
0
0
0
0
xoki avatar
noNameFPS: azt hiszem akkor töltöm lefelé én is 😃

norbli01: Neeeeeemnemnem, csakis mangát olvasok 😆 (legfőképpen bleach, fairy tail)

Nekem összesen 3 pentám volt ha jól tudom, quadra az jó sok volt, és általában penta ks miatt 😜
0
0
0
0
norbli01 avatar
noNameFPS: Te beteg vagy? 😃 10/10?? 😃 akkor lehet bele nézek....
xoki:ha netán szeretnél olvasni egy könyvet akkor ajánlom A Gyémánt Trónt vagy máshogy az Elinium Trilógia
flyaway2: de sajnállak 😃 nekem eddig 2x volt csak triple kill-em... ha nem egyszer 😜

Amúgy nálam jó volt a szerver mondjuk én nem este játszottam
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Pont most fejeztem be a Toradora!-t és azt kell, hogy mondjam....baromi jó volt!!!

Az egész egy nagyon jól felépített szerelmi dráma, sok poénnal, de emellett kellően drámai történettel, és nem utolsó sorban szerethető karakterekkel. Komolyan mondom nem volt olyan karakter aki ne lett volna szimpatikus. A grafika is szép, tetszetős OP, ED-k voltak. Csak jót tudok mondani, ha akarnék sem tudnék rosszat.
Pontozáson kicsit gondolkoztam, de úgy döntöttem, hogy nem leszek annyira kritikus és megadom neki a megérdemelt 10/10-et.

Végére az első opening, nekem ez tetszett a legjobban.

0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: dat regény 😃 Nem tudom mindig keverem a két szót fun/fan- szerencsére még facen nem irtam fun artot 😃

Húúúú de beteges a gépem már kéne egy win reinstall, de azt sok animét kimásolni valahova jááááááááááj de sokáig tartana meg jó kérdés hogy hova, azt hiszem pár napig belehúzok az animézésbe 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Hú hát mindenkinek nem fogok válaszolni, vagy majd meglátjuk a hozzászólásom végére 😃.
Nem feltétlenül sorrendben fogok haladni.

Szóval norbli01, nem történt semmi érdekes, WOW-oztunk, én gyorsan ráuntam. Nem jött be a stílus amit képvisel. Animéről most nem esett sok szó. Kis személyes: most épp nyaralok és egy nagy dolgot tervezek ha hazatérek. Én se szoktam sose unatkozni igazából, mindig van valami dolgom, vagy csinálok magamnak.

Kedves, xKazuma zenés animéket nem szeretni, ejnye-bejnye. Na mindegy szerintem feltétlenül nézd meg a K-on!-t, nem főként zenén van a hangsúly mint egy Idolm@ster-ben vagy Love Live-ban ahol azért általában minden második részben van valami live idol performance. Az Idolokról már sokat írtam, ha esetleg van kérdésed róluk próbálj visszább nézni a posztokban, valamikor még télen sokat írtam róluk 😃. Persze ez nem igazán reális kérés egy ilyen aktív topic-nál, szóval ha bármi nemű kérdésed van az életformájukkal, stílusokkal kapcsolatban nyugodtan írj.

flyaway2, először is még nem láttalak itt, szóval üdv köztünk! 😀
Természetes hogy összeszoktunk, folyamatosan valami ún. eseményt rendezünk, kíváncsiskodunk egymás felől. Nem feltétlenül Anime a téma, inkább egy olyan topic-ot képzelj el ahol van néhány otaku (mondjuk már egyre többen vagyunk) és mindent ami jól esik megbeszélünk. Régebben még próbáltam valamennyit okítani az ázsiai kultúráról is, de láttam hogy nem volt túl nagy érdeklődés, zene ügyben nem is szólok semmit. Persze akinek nem ingje nem veszi magára, hogy valami közhelyet is tegyek bele a hozzászólásomba.

Date a Live-ból nem láttam túl sokat, valahogy kiábrándító volt mint nonameFPS számára a B Gata H Kei, ami szerintem az egyik legjobb ecchi amit valaha láttam. Óhh Yamada-san...
Ez a anime eltér egy átlagos Ecchi-től, de szerintem jó irányba haladt el, kellene több ilyen kis ún. "fekete bárány". A grafika első nézésre picit gagyinak tűnik viszont utána egész jól megszoktam. Ilyen lépéseket nem bárki mer megtenni.

Code Geass-ról nem tudok semmit se nyilatkozni, igazából még annyit se tett hogy felkeltse az érdeklődésemet (AMV alapján). Elég volt a Death Note-ot megnézni ilyen kategóriából

Ősszel jön a Psycho Pass második évadja. Nem tudom ki követte az elsőt. Most kijött egy "Extented" változat az első részből, nem tudom mi benne az új content, mert szinte mindenre emlékeztem amit ők 4x percbe megcsináltak. Lehet Japánban a bővített változat azt jelenti hogy vágjunk össze két részt, rakjuk be az elejére az OP-t és a végére az ED-t. Kicsit filler íze van a dolognak. Nem baj igazából jó anime, már nagyon várom a második évadot! Jobban mint a SAO 2. évadját.

Xoki, válaszolva a kérdésedre egyértelmű hogy a Yukata-s a legjobban bejövő. Jobban bejön az a dress, olyan jó képeket láttam amikor olvastam azt a jó kis Japán történelmes könyvet 😀. A 10-es is bejön, olyan retró feeling a hózentróger miatt. Meg amúgy is. Meg szerintem nem Funservice-re gondoltál hanem Fanservice-re, persze javítsatok ki ha tévednék 😃.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
xoki: 2,3,9,
Nekem egesz nap laggolt a lol...caitlin quadra LETT VOLNA ha az a ***** szerver nem baszakszik. Igy maradt a triple.:/ :'(
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: szerinted én mit csináltam 😃 😆 Már kisül a szemem szóval nem akarok animézni (megnéztem a k-on! első évadot egy huzamba 😆 -sudosu: Spoiler!
um ezért nem posztoltam sokat facera gomen 😃
), a league of legends meg most bebugolt/magyarul sz@r a szerver 😃

Ja én nem is irtam rá választ 2, 6, 8
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: unatkozol?? 😃 én ma egész nap játszottam meg olvastam... teljesen elfáradtam 😆 ez így elég hülyén hangzik 😀 ha engem kérdezel... a 6. és a 8. a legjobb 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Unatkozok szóval itt egy kis Azunyan-os kérdés 😃 😃

https://kepfeltoltes.hu/140714/578124528asd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Egyébként én épp most töltöm a date a live ot 😃 Persze még előtte mást nézek de ha már van hely a hardon töltöm sorba az animéket 😆
0
0
0
0
Sevalin avatar
flyaway2: Még nincs 3. évadja, de szerintem biztosan lesz. 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Egy teljes hetet várni egy részre szerintem is elég sok idő. Azért nem szoktam elkezdeni nézni csak ha már kint az egész évad 😜
0
0
0
0
norbli01 avatar
sajt3000: meglátotd hamar eltelik az a hét 😃 kezdetben én is igy voltam vele de mostmár nem zavar annyira 😀

flyaway2: Össze, és ráadásul még gyarapodunk is 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Most fejeztem be a Date a Live II-őt. Lehet tudni valamit arról, hogy lesz-e 3. évad vagy van-e? Mert most nézem a kommenteket és látom, hogy van "új" Full Metal Panic is.😃 Mekkora jó már ez az Anime topic. Látom összeszokotott itt egy társaság.😃D
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
Tokyo Ghoul.......nem tudtam mire számítsak,szerencsére kellemes meglepetés ért,de hogy egy hetet kell várni új részre az megőrjít
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: most nézem meg, mert 2-őt hagytam ki 😀 majd utána megnézem mi a véleményed! 😃 Nagyon köszi az infót 😃

szerk: ... hát... a legjobb rész az op-ban az amikor mindannyian ott sétálnak az elején... de... legalább megvan benne a a "tűz" ami felpörget 😆 amúgy gondolom mindenki egyet ért velem hogy úgy rossz ahogy van...

xkazuma: nekem a 12. a 10. a 3. a 15 és a 14. a kedvenvem.... de a 12 a legjobb számomra 😀
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: hmm nagyon semmi sem történt ezért nem is irt senki eddig még 😃 wowról volt szó főleg de igazából nem lett belőle semmi 😃 Lejjebb megtalálod belinkelve az uj fairy tail opening/endinget meg a véleményeket róla mert gondolom nem láttad még azt az új rész, kivéve ha azzal kezdted a napot 😃

xKazuma: ha jól értelmeztem akkor ez a megnézendő animék listája. Mert ha igen azzal én is igy vagyok, az én listán kb a duplája lehet a tiednek és kb naponta egy anime minimum bővíti azt 😆 Nem szeretem én se a zenés animéket nagyon, de a love live meg a K-on! minden szempontból jó, nem tudok rá rosszat mondani. K-on! esetében nem is nagyon van zene, mondjuk átlagosan minden 5 részbe egyszer. Love liveba több van, de bele is illik az animébe, nem ilyen random stilusba mint ilyen highschool musical ekbe pl 😃

A no game no life grafja olyan mintha hibás lenne a vga, és elmosná a színeket pl 😆 Nem, egyébként szerintem egy két rész után megszokom majd, csak belenézegetve elsőnek furának tűnt.

Code geassal meg igazából lehet az a bajom hogy komolyabb hangvitelű és hogy sok a duma, mert én jobban az olyan animéket preferálom ahol ha komoly is egy-két vicces jelenet pl bővíti azt. Mondjuk pl egy shounent se néznék ha nem lenne azzal megspékelve. Nem véletlen hogy a K-on! lett a kedvencem. Valamint nem sok horror vagy hasonló animéket nézek csak az ismertebbket, pl majd nemsokára a Psycho passt...

Ja és a B gata H kei, egyenlőre egy dolog nem tetszik benne, túl sok a funservice, pedig ecchinek van beállítva... Egy to love ru stílusú animére számítottam, ez meg inkább egy seitokai yakuindomo 2 😃

Na jo sokat irtam remélhetőleg mindenre irtam valamit amire akartam 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Code Geass a legjobb, Lelouch a legjobb RESPEKT! 😃 (személyes vélemény)

xoki: B gata H kei számomra nagyon rossz volt, igaz végig néztem vagy inkább szenvedtem, de nem tetszett.
A no game no life-nak valóban kicsit érdekes a grafikája, viszont szerintem nem annyira szokatlan, hogy zavaró lenne. Persze ezek megint csak személyes vélemények. Attól meg téged zavarhat.
0
0
0
0
Sevalin avatar
noNameFPS: Én mind a 2-öt ismerem. Fent vannak a listámon, majd egyszer sor kerül rájuk.
Én most a One Pieceben akarok felzárkózni, az 597 résztől. Aztán elkezdtem az Akame ga Kill!-t és a Tokyo Ghoul-ot nézni. Azon kívül LoL-al töltöm az időm. 😀
xoki: Én sosem voltam oda a zenés animékért, de a K-On! fent van a listán. Állítólag jó.
Szerintem akkor kezdjük azzal, a zenés világot. 😃 A B gata H kei nekem csak elment, voltak benne vicces jelenetek, meg olyanok is amiket untam, ezért csak egy 7-est adtam neki. A No Game No Life nekem az egyik kedvencem. 😆 Nekem a grafikájával nincsen bajom. Én nagyon bírom a Fantasy animéket, de keveset találok ami tetszik is. És ez számomra egy tökéletes Fantasy grafika.

Ha valaki kiváncsi a listámra, itt van:
1 Akuma no Riddle
2 Beelzebub
3 Bleach
4 Durarara!!
5 Fate/Zero
6 Fate/Zero 2nd Season
7 Freezing Vibration
8 Full Metal Panic! The Second Raid
9 Full Metal Panic? Fumoffu
10 Hidan no Aria
11 More Inu to Hasami wa Tsukaiyou
12 Karneval (TV)
13 Nabari no Ou
14 Robotics;Notes
15 Black Lagoon
16 K-ON!
17 Tengen Toppa Guren Lagan
18 Clannad
19 Black Rock Shooter
20 To LOVE-Ru Darkness
21 Tokyo Ravens
22 Toradora!
23 Mekakucity Actors
24 Kamisama Hajimemashita
25 Kamisama no Inai Nichiyoubi
26 Mushibugyo
27 Shakugan no Shana
28 Katanagatari

Nekem csak az a bajom, hogy amikor fogynak a listáról az animék...találok egyből újakat. 😜

ui: Nekem a Code Geass is a kedvencek közé tartozik. Nekem eléggé érdekes volt! A végén már könnyeztem. Biztos, hogy lesz egy újranézés!!!
0
0
0
0
norbli01 avatar
Na hali, mindenki! Nagyon fáradt vagyok és nyűgös, nem tudná valaki össze írni nagyon tömören mi történt? (Csak a fontosakat és ha csak van kedve...)
0
0
0
0
xoki avatar
Nem rég megnéztem újra a love live! school idol projectet, most a k-on! -t nézem harmadszorra ( 😃 ) Azután pedig valószínűleg a sao -t nézem meg újra mivel ez igy kínszenvedés hogy hetente jön egy rész...
Olyanok közül amit még nem láttam elkezdtem most nézni a:
- B gata H kei -t, szerintem elég jó kis anime, mondjuk nem tudom hogy unalmassá válik e majd de eddig 5 rész alapján elég jó...
- valamint a no game no life, viszont elég fura grafja van, nagyon irritálja szemem valamiért...
Ha ezek megvoltak akkor guilty crown, psycho pass, majd a railgun, szóval jó előre be van tervezve nálam 😃 és most is folyamatosan töltöm előre 😃

Mellesleg:
Először is nem kötekedésből vagy hasonló okból kérdezem, de én vagyok az egyetlen aki végigunta a code geasst? Egyszerűen majdnem bealudtam rajta, néhány részt még el is feleztem és ugy néztem meg...
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
Ez a Durarara érdekesnek tűnik. 😃 Én most néztem végig harmadszorra a Code Geasst,és még most is megdöbbenek pár dolgon,akárhányszor nézem végig azt az animét mindig találok benne valami újat. 😆 All hail Lelouch!
0
0
0
0
noNameFPS avatar
A minap végeztem a Durarara! -val. Nem tudom, hogy látta -e közületek valaki, ha nem akkor csak ajánlani tudom. Nekem tetszett. Szerethető és érdekes karakterek, mellé komplex és érdekes történet ami az elején elég zavaros és logikátlan, de idővel minden összeáll.
És... lesz második évad is, ami ha jól tudom idén fog jönni. Nálam 8/10 volt. Kíváncsian várom a 2. évadot.

Azt meg most kezdtem bele a Toradora-ba, de már a felénél tartok majdnem. Ez ilyen romantikus, iskolai, vígjáték-os cucc, nekem tetszik érdemes kipróbálni szerintem.

Veletek mi van? Mit néztek most? Esetlegesen ha semmit akkor mivel töltitek a szünidőt? Már akinek ugyebár az van.. 😀
0
0
0
0
Conoren avatar
Fellépek, bejelölök mindenkit. Végre működnek a proffok, alig hiszem el. /cheers
0
0
0
0
szalamispizza avatar
Holnap kezdem az Attack on Titan-t kíváncsi leszek rá 😃

WoW-ba már Dreenw vagyok 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
Ha vártatok rám, akkor ne tegyétek!
Jövőhéten valószínű egész héten nem fogok wowozni. Nyaraláskor nem nagyon akarok játszani 😃. Nem is jött be annyira a wow amennyire gondoltam, szóval majd ha hazajövök eldöntöm játszok e még.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Hát erre inkább nem mondanák semmit 😂
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció