Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xoki avatar
Nem baj majd játszunk osu! is közösen hamár sudosu nem szereti a lolt 😃
Persze aki akar még rajtam kivül. Majd free modokat berakva egy szinten leszünk kb 😃
Heartstone ba kár hogy nincs 2v 2 pl 😆
0
0
0
0
norbli01 avatar
Nekem elvesztek az Osu számaim :/ 😞
0
0
0
0
sudosu avatar
Nem hogy Osuznátok vagy HearthStone-znátok 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: ok addig 4-en megyünk 😀 de bármikor jöhetsz amikor látod hogy fent vagyok 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Szintén ismerem őket, az osunak meg sudosunak köszönhetően 😃

norbli01: egyébként lolba azért nem irtam rád mert dörög az ég, bár még távol van, szóval nem akarok afk ra reportokat kapni ha véletlen feljön a zivatar 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Hát még jó, hogy sok számát nem hallotad kedves norbli01! Hisz a Vocaloid-ot bárki ingyenesen letöltheti, a voice bank-okat mint Miku-t meg ilyesmit meg kell vásárolni. Ingyen meglehet szerezni 😃.
Nekem megvan Luka, Miku stb...
A teljes MikuDB ahogy néztem egyszer régebben valami 130GB... Nekem a válogatott Japán zenéim 54GB 😃 .
Axon95: Mondoconkor mondtad volna ezt mentem volna 😆.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Én ismerem őket habár sok számát nem hallottam de pl. a BlackRockShooter OP-ját is ő énekli meg az Alice a kedvenc számom tőle 😃
0
0
0
0
Axon95 avatar
Francba engesztelésül minden jelenlévőt elhívók ha jönnek pestre 😃 (maybe it's not true)
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Nem hinném, szerintem mindenki ismeri itten őket 😃
0
0
0
0
Axon95 avatar
Jaj itt is a lol de nem bírom azt a játékot 😃. Amúgy a zenéhez kapcsolódva csak én nem ismertem Hatsune Mikut és társait?
0
0
0
0
sudosu avatar
Lol közbe még Csillagkapu se tudna elfoglalni hogy élvezzem a játékot 😃.

Mivel nem segítettek összeállítani egy playlistet itt van 😆:
Spoiler!
[LINK]

220 lett.
0
0
0
0
Conoren avatar
Jaj, de LoLoznék már én is. Csak sza..rossz a gépem. Na majd ha lesz egy jobb. IGN: Spoiler!
Legyél a kurvám
😃
0
0
0
0
Sevalin avatar
Én már legalább 1/2 hete csak a LoL-t tolom, már kezd egy kicsit unalmassá válni. Ezért lol-os haverom azt mondta, hogy olvassak játék közben horror manga-t. 😆 Hát kissé érdekesebb lett. Életemben először olvasok manga-t, mivel eddig egyet se olvastam. 😀
0
0
0
0
norbli01 avatar
Xoki: amikor szünetelt az anime akkor én is elkezdtem de nem nagyon akartam sokat olvasni mert akkor még jobb volt az anime, deigy akkor marad a manga.. ha a kovetkezo 2 resz rossz lesz akkor mangázok es termeszetesen naruto-kun-on hol mashol? 😃
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: én két okból olvasom a mangát, először is nincs cenzúrázva a fanservice 😃, másodszor mivel szünetelt ezért elkezdtem és most sokkal előrébb tart. Animét csak akkor nézem majd ha befejeznek egy történetrészt.

Itt egy példa:

https://media.animevice.com/uploads/0/69/442630-edo_lucy_manga_vs_anime_super.jpg

Ha magyarul akarod olvasni akkor mindenképpen naruto-kun oldal a legjobb [LINK] Kb itt ért véget az anime 😃 ha angol akkor mindegy, bár a mangareader a legjobb.
0
0
0
0
norbli01 avatar
noNameFPS: asszem jöhetsz 😃 gondoltam hogy nem lesz gyorsan meg kb. 2hét non stop lol lesz 😜
Xoki: leg utoljára azt a részt láttam amiben uj az op, azután már nem volt kedvem nézni, ugy tűnt elkezdték elrontani, lehet inkább mangázok 😀 az gondolom nem változott... engem idegesít már az uj graf... főleg natsu animált lángjai 😜
0
0
0
0
xoki avatar
Én se 😃
noNameFPS: De még mindig nem árultad el nekem hogy miből van a profilképed 😃 Szóval?
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
Az avi csere miatt először észre se vettem hogy noNameFPS az.
0
0
0
0
sudosu avatar
Sa-yo-na-ra then 😃
Búcsúzzunk noNameFPS barátunktól egy remek számmal 😃.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Ja, hogy ez egy anime fórum... na akkor innen lépek is, nem nézek kínai mesét. 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Axon95: Nincs mit 😀. Bár direkt ez a célja a fórumnak, elmondjuk egymásnak a véleményünket.

Kedves noNameFPS, üdv köreinkben! Ez egy Anime fórum, azaz Japán Animációs film fórum. Volt már egy ember akinek hasonló neve volt mint a tied, nem is tudom hogy is hívhatták... Na mindegy majd eszembe jut. Írj magadról pár szót 😃.
Spoiler!
Próbáltam irónikus lenni 😆
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Új vagyok itten miféle fórum ez? 😃

xoki: Amúgy ha kell 5. akkor invelhettek, ha ráérek akkor megyek.
0
0
0
0
Axon95 avatar
@sudosu bocsi a késői válaszért csak nem volt otthon vissza térve engem nem zavar ha valaki utálja az animéket hát mert kinek mi (legtöbb barátom se szereti) csak azokat nem bírom annyira akik lemesézik és fikázzák de jogos a felvetésed igen rosszul fogalmaztam köszi hogy léirtad a véleményed 😃
0
0
0
0
xoki avatar
noNameFPS: lol azt hittem valami új animés jött ide, erre ránézek a névre és látom hogy te vagy, de mi ez a profilkép? Mert azért zavarodtam össze 😃 Egyébként holnap majd norblival valószínűleg játszunk lolt, a haverjai is jönnek lehet hogy kelleni fog egy 5. tag (vagy az is lehet hogy 4. és 5.), szóval majd remélem ráérsz te is 😃 (normal 5v5)

sudosu: htt, μ's 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Na holnap térek haza, mondjátok csak milyen zenéket rakjak a telómra 😃.
Rátok bízom 😆.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
norbli01: Semmikép nincs meg gyorsan az a 30-as szint. LvL 20tól nehezen lehet fejlődni, persze ha van boos-t akkor gyorsabb, de így is sok meccs kell hozzá. Sima 5v5 adja a legjobban az xp-t ha jól tudom.
0
0
0
0
xoki avatar
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10559707_259579380832693_1504936033180091544_n.jpg

Na ki ért ezzel egyet? 😃

norbli01: érdekes módon mindkét karakterrel béna vagyok, amiket említettél 😃
Egyébként ez a fairy tail manga annyira rohadt jó most 😃 Ritka az a manga/anime amiben olyan történik amire egyáltalán nem számítok, a fairy tailbe meg szinte csak olyan történik most 😃 Alig várom ezeket a részek animébe 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: én már vettem IP boostot és nem probléma ha a te szinteden vannak a haverjaim is csak 30-asok hoz húznak be, so... 😆 ígyis úgyis csak magasabb szintbe rak be 😜 + meg kell tanulnom pro-n játszani Ahri-t... meg Diana-t habár ő nem megy rosszul ő a main-em 😀
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: öm szerintem igen. Ha sokat nyersz 5v5 öt akkor egy kettő megvan 😃 Ha akarod majd mehetünk néhányat együtt, hátha birlak carryzni, bár nem tudom milyenek játszanak most, meg azt se tudom hogy olyan ellenfelek lennének mint te vagy, vagy az én szintemen lévők, mert ha az utóbbi akkor nem jó ötlet együtt pvp re menni 😃
Egyébként én xp boostot vettem a free 400 rp ből amit kapsz nem tom hanyas szinten 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: thanks, gondoltam hogy tetszeni fog 😃 újra megvettem és imádom 😀 amúgy egy kérdés: mivel lehet a legtöbb XP-t szerezni? sima PvP? csak mert hamar kéne plussz 10 szint 😜
0
0
0
0
nomad2 avatar
Rendben, rendben és vettem az adást😶
0
0
0
0
sudosu avatar
nomad2:
Húha Anime topic-ban többnyire animékről beszélnek 😃. Mily meglepő fordulat.
Jó igaz, hogy sokat offolunk, de ez már egy elég jól összeszokott társaság. Persze az újoncokat mindig szívesen látjuk.
https://www.memecreator.org/static/images/memes/2428743.jpg

Azért hogy mondjak mást is ne csak K-on!-t nézd meg, ha szereted a komolyabb Sci-Fi-ket akkor ajánlom a Steins;Gate-t. Bár a novel jobb, ha szeretsz olvasni inkább azt.
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: awesome profilkép 😃
0
0
0
0
nomad2 avatar
Jézusom hova kerültem?😆Mi az az anime? Azt hittem valami vegyes filmes fórum ez.....hát akkor én innen húzok is, úgy sem kapok választ...na felteszem a kérdésemet (kontrol c,kontrol v) freddy d-nek .....
0
0
0
0
norbli01 avatar
Flyaway2: egyet értek xoki val a K-ON!-t érdemes elkezdeni 😀
0
0
0
0
noNameFPS avatar
wwwshark: Anohana-t kezd el nézi, annak elég komor, melankólikus a hangulata.
0
0
0
0
Conoren avatar
Na gyerekek, rég néztem be, nem is tudom, mit kéne, hogy csináljak. Alapból lefoglal a viszonzatlan szerelem, de ha rá tudnám venni magam, hogy végre animét is nézzek, akkor sem tudnám eldönteni. Ott az Elfen Lied, a Death Note, az Anohana, a Black Bullet, a Toradora, a Guilty Crown.. hú, a bőség zavara. Ja igen, van egy másik, elég érdekesnek néz ki: M3 - The dark metal. Talán belenézek, elvileg valami durván depis anime ez is. Azokat szeretem, nagyon.
0
0
0
0
xoki avatar
flyaway2: az én voksom a K-on! 😃
https://fanaddict22.files.wordpress.com/2011/07/azunyan-gif1.gif
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Freezing befejezve. Várom a következő évadot.😃
Most dilemmám van. Nem tudom mit kezdjek el inkább. Kinéztem magamnak a Strike the Blood-ot de itt is olvasgattam és azt látom, hogy a K-On! elég sok embernek tetszik.
Szerintetek melyikbe kezdjek bele?😀
0
0
0
0
nomad2 avatar
Nem nem ez nem ilyen sorozat, ez egy nagyon brutális bűnügyi film és lehet én nem tudtam magam jól kifejezni de már úgy érzem soha többet nem fogok rátalálni az alkotásra, ami szerintem imbd-n közeliti a kilences értékelést!
0
0
0
0
norbli01 avatar
Ó, hála égnek végre itt 😃 Bocsi, hogy nem voltam, csak apámnál gondoltam játszom és leragadtam a BF4-nél mondván majd otthon úgy is el leszek pláne hogy kaptam még ramot... igen ám, csak az alaplap tönkre ment és nem működik az internet... asszem elkezdem olvasgatni miket írtatok amíg nem voltam 😜 O.O

Xoki,Axon95,sajt3000: Visszatérve a DN-re én is utáltam őt, de el is mondta hogy neki már csak el kellett kapni Kirát.

sudosu,sajt3000:
Nekem a kedvenc videósom annyira nem ismert de imádom, szerintem nincs nála jobb:
-Sütimester (Sutimester33)
-PewdiePie
-Otherworld (habár már őket nem nézem annyira)

Oké most már nem fogom végig vinni a The Walking Dead 2. évadját 😃 Süti felrakta a 4. episode-ot 😜
0
0
0
0
xoki avatar
Valaki nem tudja véletlen hogy honnan lehet beszerezni a to aru majutsu index-tan 1,2 specialt? 😃 Akárhol találtam meg sehol se volt seed 😞
0
0
0
0
sudosu avatar
Hú hát nomad2 jól feladtad a leckét. Elég klisésnek hangoznak ezek a mondatok ahogy jellemezted a filmet, valami NCIS, Columbo, CSI...

Hát azok a típusú emberek engem is idegesítenek, akik oda trollkodnak, ez biztos PS... Én is jól bánok a PS-el, feltudom ismerni, a dolgokat. Túl sok nyomorék van az interneten. IQ szinthez kötném az internet használatát az embereknek és akkor nem lenne ennyi retard, 14 éves kor alatt internetet se engedném használni.

Sajt3000:
Én régóta követem a munkásságát, igazából tényleg megváltozott kicsit, de a lényeg maradt.
Nekem 58 feliratkozásom van Youtube-on akik így contenteket töltenek fel talán a legfontosabbak:
-Hardwell
-Otherworld
-Radics Peti
-PewDiePie
-Smosh
-Herby két csatornája
-Zenés csatornák (különböző nagy kiadóké akik metál zenében utaznak, nigthcore, dubstep stb...)

Szefire felvagyok iratkozva, bár a legtöbb videója unalmas számomra, már amikor tölt fel.
A story of my life nálam sokkal több 😃 nem férne ki egy oldalra.

You are my destiny Mio-chan.
https://fc09.deviantart.net/fs70/i/2011/100/3/7/mio_chan_hugging_a_pillow_by_zelly_kun-d3dpahk.jpg

De youtube Stratégia, gondoltam egyébként hogy erről szól. Ezért keres ő pénzt 😃
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
Régebben néztem a videóit,de mára már megváltozott,nyugodtan azt mond az animéről amit akar hiszen az ő csatornája,de a mesézés nálam mindig kicsapja a biztosítékot mert olyan mint hogyha a my little pony-val raknák egy szintre az animét.
Ha komolyabb témákat akarok akkor Castielt nézem,ha meg egy jót nevetni akkor Szefit de ha nem őket nézem akkor meg animét. (Story of my life 😃 )
0
0
0
0
nomad2 avatar
Heló én láttam régen egy krimit de nem emlékszek rá csak foltokban...segitsetek

kb erre emlékszek: Van egy nő és neki meghalt a férje de nem a film elején ha jól emlékszek....jön ugye a nyomozó mert nem találják a férj holttestét, nem is biztos hogy meghalt....a nő életébe besétál egy másik férfi aki talán barátja vagy lehet az új férje vagy a halott férj barátja már nem emlékszek erre tisztán...szóval a férfi seegédkezet nyújt a nyomozónak hogy együtt megtalálják a testet....a végén a csattanó valami ilyesmi hogy a nyomozónak a sok beszélgetés során amit a férfival bonyolitott le, össze áll a kép hogy az ujdonsült tette el láb alól de nem a férjét hiszen ő maga a férje ha jól emlékszek és átplasztikáztatta magát....akit megölt az egy tolakodó alak volt...a végkifejlet egy régi hajóroncsban van....ennyiből összetudjátok rakni?
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Tudtam, hogy ilyen is lesz. Herby már rég mondogatja, hogy csináli akar egy új 'fika videót".
0
0
0
0
sudosu avatar
sajt3000:
Nyíltnak kell lenni. Nálam például az animékkel jött elő az hogy:
- Érdekel más véleménye, elfogadom a lejárató kampány részét is ha van benne igazság.
- A retardált troll embereket csak ignorálom, vagy bannolom, Xoki erről tud mesélni.
- Igaz hogy nem a témához tartozik, de én depressziós típus voltam/vagyok végig és az anime valamennyire kihúzott belőle. Persze még mindig több mélypont van mint csillogás.
- Motivációm lett hogy tovább éljek, "Ember, küzdj és bízva bízzál" Madách Ember Tragédiája

Jelentős személyiség változáson estem át.

Én sok embernek követem a Youtube csatornáját, láttam már sokkal hülyébbet is mint Herby. Nem tudom hány videót láttál tőle, de egészen komoly témákat feszeget az ember időnként. Egy-két videója után konkrétan jobban éreztem magam, amikor depressziós hangulatban voltam.
[LINK]

Szerintem kár rajta idegeskedni, nem tudhat igazából mindent az ember. Én is azt mondtam amikor 7-8 éves voltam hogy, ez rossz mese elkapcsolom innen. Akkor volt nagydivat a Dragonball, Pokemon, Yugioh, asszem még a Sailor Moon is ment (aminek most lesz valami rebootja) .

Animét gyerekemnek kezébe biztos nem adnék egy jó ideig. Megvárnám amíg felfogja ésszel hogy ez csak egy animáció, nem valóságos és sok esetben nem követendő példa. Ez köröbelül 10-12 éves korban jöhet meg. A korhatáros besorolásokra nem szabad hagyatkozni.

Esetleg Idolos animéket nézhet. 😃.
0
0
0
0
xoki avatar
sajt3000: Engem is. De igazából ennek egy fő oka van, akik ezt mondják azok arra gondolnak hogy kisgyerekeknek való "mesét" nézünk. Ha nem igy lenne hanem csak nem tudnák a különbséget azért mesézik le az nem lenne baj mivel maga a mese szó jelenthet kitalált történetet is.

Egy definiciót szeretek használni az anime szóra: Manga rajzoláson alapuló rajz animációs sorozat. Na már most ez azért béna megfogalmazás kicsit mert angolról fordítottam át 😃 (még régen valamelyik fordítócsapat linkelte be ezt az oldalára szóval a forrást ne kérdezzétek mert már nem tudom) Rendes magyar definiciót még nem találtam rá sehol 😃

sudosu: természetesen engem érdekel ha jpop, vagy kpop -ot raksz ki de végülis ha mást nem érdekel akkor ott van az osu!, mivel eleve oda válogattam innen is mindig 😃
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
Ez a mesézés engem úgy felidegesít. -.- Mind1 nem érdekel HErBY,inkább nézek egy jó kis animét,mint hogy az ő pofáját nézzem miközben magyaráz a semmiről.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció