Tuning műhely
Ide minden jöhet ami a PC tuningolásával kapcsolatos.
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Az én procimat mennyire lehetne?? (gyári hütt?) és ha lehet progival 😜 nemakarok a BIOSba sz.rakodni 😆 Megnemis tom hogy kell azt... amit roberto mondott hát ez történt: 3GHZre probáltam --> kékhalál, azt 2,9 --> kékhalál 😆😆😆 ilyenkor mivan ? 😆 vagy monjatok mást, vgay menyire lehetne biztonságosan, meg progit HA tudtok pls 😀
Mivel látom ASUS lapod van probáld meg letölteni az AI Suite nevezetö progit az Asus hivatalos oldaláról.
Azt nem tudom hogy támogatja e a Te procidat.Nekem az Intellel tökéletessen müxik,bár még azzal is kell a Bioszban állitgatni,ha nagyobb eredményt szeretnél elérni.
üdv
köszi Thug85 ! és hol hogyan lehet húzni ? azt eltudnád magyarázni?
A BIOS-ban tudod állítani. Hogy hol, az BIOS függ?. Ha nem értesz hozzá, akkor inkább kérd ki hozzá ért? személy segítségét. Csak van valaki az ismer?seid körében aki meg tudja csinálni.
s3ctorr: Nekem is ilyen procim van, és én 2.5 Ghz-ig húztam. Bár nekem nem gyári h?t?m van!
yugiohyugiohzebuyugioh: Sajnos nem ismerek olyan progit, amivel tudod húzni a procit.
parditomi: Az attól függ, hogy mennyit vagy hajlandó költeni rá! Én a Zalmant favorizálom, különböz? árfekvésben kapható és biztosan jó szolgálatot tesz. Fel van általában tüntetve rajtuk, hogy milyen procikra ajánlott.
Sziasztok! azt szeretném kérdezni hogy meddig lehetne AMD SEMPRON 2800+ 1,6ghz-es procit húzni , hogy ne essen benne kár? gyári hűtővel ? és még egy kérdés , nemtudjátok véletlenül mennyi az ASUS EN7300GS 256mb ddr2-es vga-nak a -GPU órajele és a -Memória órajele ? a válaszokat előre is köszi!
Az hőmérséklet függő. Addig húzd amíg nem melegszik túl, és stabil marad. Szerintem egy 1.8-1.9Ghz-ig húzhatod
VGA Tulajdonságok
- 256 MB DDR2
- Engine 550MHz
- Memória órajel 540MHz(270MHz DDR)
- RAMDAC 400MHz
- PCI-Express
- Memória interfész 64-bit
- Max Felbontás 2048x1536
- VGA kimenet Szabványos 15-pin D-sub
- TV kimenet
- DVI Output DVI-I
[LINK]
, de a húzásba abba nem tudok segíteni!
Sziasztok! azt szeretném kérdezni hogy meddig lehetne AMD SEMPRON 2800+ 1,6ghz-es procit húzni , hogy ne essen benne kár? gyári hűtővel ? és még egy kérdés , nemtudjátok véletlenül mennyi az ASUS EN7300GS 256mb ddr2-es vga-nak a -GPU órajele és a -Memória órajele ? a válaszokat előre is köszi!
ASUS EN7300GS 256mb :
-Grafikus mag órajele: 550MHz
-Memória órajel: 540MHz(270MHz DDR)
Hello, egy Intel Pentium 4 524 3.06GHz -es procit mennyire lehetne kihúzni károsodás nélkül ugy kb??
Válaszokat előre is köszi!!!
Válaszokat előre is köszi!!!
Szerintem gyári hűtővel olyan 2.6-2.8GHz-ig simán elmehetsz, egy kis plussz feszültséggel!
Nekem van egy AMD Athlon64 X2 6000+ 3,0GHz prcoim de sajna gyári hűtőm van és kb milyen hűtőt érdemes rű venni vagy milyen kell h kb olyan 3,5-re tudjam felhúzni😀 és még akkor is jó legyen meg azért halk is lehet😀😃😆
Segítséget szeretnék kérni.
Az FSB😃RAM arányát hogy tudom megváltoztatni??
Ugyanis 1:1-re beáll és így csak 730MHz mennek a ramjaim
Elöre is köszi.
Privit légyszi😉
senki???????😕
Az FSB😃RAM arányát hogy tudom megváltoztatni??
Ugyanis 1:1-re beáll és így csak 730MHz mennek a ramjaim
Elöre is köszi.
Privit légyszi😉
a hd4850-est fel lehet húzni hd4870-es szintjére?
kizárt
Én olvastam hogy 4850-en annyit húztak hogy nem messze volt a 4870-töl😃
kizárt
Én olvastam hogy 4850-en annyit húztak hogy nem messze volt a 4870-töl😃
és köszi a segítséget
Köszi de ha van más ötleted kb ebbe az árba akk megírhatod előre is köszi😉
Mondjad mennyit szánsz vga-ra, és küldök PM-et a lehetőségekről.
Sziasztok!
Anyi kérdésem lenne h épp videó kártya vásárlás előtt allok és megszeretném kérdezni a véleményeteket hogy melyikket válasszam.
Választási alternatívák:gigabyte 9500 gt 512mb gigabyte 9600gt 512mb vagy 9800gt 512mb.
Ha csak ez a három jöhet szóba akkor mindenképp a 9800Gt-t vegyed, mert az a legerősebb ezek közül.
Anyi kérdésem lenne h épp videó kártya vásárlás előtt allok és megszeretném kérdezni a véleményeteket hogy melyikket válasszam.
Választási alternatívák:gigabyte 9500 gt 512mb gigabyte 9600gt 512mb vagy 9800gt 512mb.
kizárt
játék alatt 51 fokos aproci ez nem sok?
nekem 4 órányi GTA 4 után ment fel 51 fokra a procim..., az még nem oly vészes, sőt az még elég jó.