Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xoki avatar
norbli01: De ott oka van. Nem pedig a semmiből jut erőhöz mint natsu. És most senki nem mondja hogy a guildtársai miatt erősebbé válik és felkel addig mig nem nyer mert ez hülyeség, főleg az 2. guildmester harc a hatalmas túlzás. Egyébként a Bleachbe nem is tudok mondani egyet se ahol szarrá verték egy kivételével Spoiler!
ulqiorra elintézte, kétszer is rendesen - ezt én egy harcnak veszem
Egyébként szerintem te arra gondolsz hogy Ichigo erős ellenféllel találja szembe magát ezért harc közbe valaki ki menti vagy hasonló és megy megerősödni, aztán még egy erős ellenfél megint megy edzeni és igy tovább 😃 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: hmm... sz@rrá verik a főszereplőt és nyer... valahonnan ismerős... nem akarok kötözködni de olyan Bleach feeling-je van 😃
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: nem volt rossz az se mármint az erza vs 100. A többi amit említettél azért nem tetszik annyira mert túl könnyű győzelem volt szerintem. Mondjuk az olyan harcokat se szeretem ahol sz@rrá verik a főszereplőt aztán meg nyer, mert miért ne 😃 Ez mondjuk a one piece re volt jellemző, szerencsére most már nem annyira a 600+ részeknél...
3. "végignézésnél" tartok, most jön majd a 156. rész, és megnézem majd a mágia játékok végéig. Aztán meg folytatom ha végigérnek a történetrésszel amit most kezdtek. Igy csinálom a one piecenél, de ott nehezebb észben tartani az előző 600+ részt 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Az a harc tényleg nem volt semmi (Erza vs Oszlop) 😃 nekem mondjuk a 167.részben volt az egyik legjobb harc az 1 vs. 100 amit asszem látnod kellett, de a legjobb harcok közé tudnám be sorolni pl Gérard vs Natsu, és a Natsu & Gajeel vs Sting & Rouge ami később ugye már egy 1 vs 2 lett 😃 de nagyon sok király van benne 😀 de az 1 vs 100-at láttam legtöbbször szóval...

sudosu: Ha a kedvenc videósom gameplay-e akkor nézném 😃 de igazad van irtam is hogy majd cserélni kell VGA-t is, csak az is nagyon drága (a legolcsóbb 2GB DDR3 128bit)

Elkezdtem nézni az Itsuka Tenma no Kuro Usagi-t és eddig az 1. rész 10. percében járok (skype megzavart) mi róla a véleményetek? láttátok már?/érdekel?
0
0
0
0
sudosu avatar
Loolipop

Egyébként hogy ne ismerném norbli01, inkább vagyok zenei enciklopédia mint anime.

Én se a natúrót meg se a fairy tail-t (ennek nem tudtam milyen gúnynevet kitalálni 😆😉 nem nézem mert egyik se érdekel. 😃

BF-nél szerintem ezzel a VGA-val nem tudsz felvenni, legfeljebb csak full lowon, de ki nézi meg egy full low beállítású gameplay-ét 😀? Én biztos nem nézném meg, saját szokásaimról beszélek.
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01 hát ha a fairy tail kedvenc harcra gondolsz akkor nehezen tudok dönteni, mert nekem minden harc kb egy szinten van. Na de legyen ez:
https://img2.wikia.nocookie.net/__cb20101019173544/fairytail/images/2/2e/Erza_great_rival_the_philar.jpg
😆 viccet félre téve, szerintem ami kiemelkedően érdekes volt az a natsu vs luxus, valamint később gajeel, natsu vs luxus lesz belőle.
Ja hogy véget a mágia játékok? 😃 Akkor folytatom. Régieknél a kezdetén hagytam abba szóval akkor lassan megnézem a mágia játékok részeket végig, az új részekkel együtt most már.

Hát őszintén szerintem a Naruto shippuuden mostani harcai nagyon bénák... Jó kis "nindzsa" shounen animének indult erre lett belőle valami nem is tudom milyen szuperhős eltulzott shounen. Meg én ennél is olvasom a mangát és ahol most tart az már annyira túlzás hogy csak na. Lehetséges spoiler, sztem elég nagy spoiler következik. Spoiler!
Madara átalakul a 3 szemű nővé (most lusta vagyok megkeresni a nevét, mert elfelejtettem), és ő lesz az új főgonosz...
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Teljes mértékben igazad van én 2-őt is simán vártam volna, de nem is vészes egészen addig amíg... az új opening be nem jöt.... új "animációk" kicsit át dolgozott karakterek és persze én is kerestem a fülemmel hogy vajon mikor kezdődik az a bizonyos "Natsu no Theme" vagy a "Fairy Tail no Theme" de ez a kedvenc sorozatom és a hibái ellenére (amiket sajnos észre veszek) is csak azt tudom mondani, hogy "Róma dicső ~ és az is marad" 😀 de ezt a történet részt én is át fogom szenvedni, ne hidd hogy nem... addig nem volt szívás amíg vége nem lett a : Nagy Mágia játékoknak, de annak a végét is elrontották (kicsit)
A mangát olvastam, nem sokat de eleget hogy lássam a minőségét és az elején ugyan zavart mert gagyinak tűnt a grafikája de már látom hogy jó 😀
A csalódás részben bennem is megvan másrészt: Natsu madafaka, szóval várok egy ütős harcra, egy felemelő és egy megható pillanatra és ha mind ez kellően jól van eltalálva akkor azt mondom sikerült egy viszonylag élvezhető történet részt össze rakni.
Amit még meg említenék lehet most azért nem tűnik olyan jónak (a fent említett okok mellett) hogy a Naruto Shippuuden-ben brutális harcok vannak ott ahol én tartok és ott meg a Bijuu vs. Naruto vs Madara 2.0 & Madara 1.0 vs. Hokage, Kazekage, Mizukage, Raikage, Tsuchikage megy szóval nem tudom...
tényleg, neked melyik harc tetszett legjobban?

sudosu: addig oké hogy lolt tudok felvenni, de hol marad a BF3/4, ME3/4 és az ilyen király játékok? 😃 kell majd egy új videó kártya is de mindent csak sorjában, még egy BF4 premium is kell, te jó ég....
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: nos én olyan 4-5 részt láttam az újból. Nem rég megnéztem a mágia játékok kezdetéig a régi részeket, mivel az új nem tetszett. Most ha végig érnek egy történetrésszel akkor fogom folytatni. Igazából nekem 3 fő gondom van az újjal:
1. A szem átlátszik a hajon, ez engem rohadtul idegesit, ha elejétől ilyen lenne akkor még azt mondanám oké, de igy nagyon zavar.
2. A zenék nem tetszenek harcoknál, valamint alig lehet hallani.
3. Olyan az animáció mintha direkt kevesebb képkockából állitanák össze a mozdulatokat, az effectekről nem is beszélve.
Szóval mindenki azt mondja hogy örüljek hogy van,de én azt mondom (mivel rengeteg más anime is van) hogy nekem ez hatalmas csalódás volt eddig amit láttam belőle és inkább vártam volna rá még egy évet csak jobb legyen... Főleg hogy tudom a manga milyen minőséget képvisel.

Na de oyasumi minna! 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: az -OZ- ra mondtam hogy miért nem került be 😃 amúgy meg a Versailles jó banda ezt elismerem csak a számaik nagy részét nem szeretem (a "zsámó zsámó"-t és sem szeretem megnyugodhatsz) a klasszikus zenéket én is szeretem de ha már itt tartunk pl. ami a Maffia 1-2 részében vannak zenék is nagyon jók, imádtam őket 😃
Erre kíváncsi vagyok:
Kinek ismerős?

Véletlen rá akadtam 😃 :
0
0
0
0
sudosu avatar
Én egyedül a Sátánista metált nem szeretem, meg a zsámó zsámót és a rap-et.
Egyébként Komoly zenétől kezdve bármi jöhet, például elalvás előtt. A Versailles egy jó zenekar azért nem került be mivel nem Death Metal, még nem is hasonlít rá, legfeljebb Rock 😃.

Alvás előtt jó ilyen jellegű zenéket hallgatni. Meg HearthStone közbe is szoktam ha úgy tartja a kedvem
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: a JPOP a kedvencem az egyetlen dolog amit nem bírok (2) az a TrashMetal (asszem így írják) meg az asrisztokratikus rock-ot mint amiket a Versaillesz játszott.... - OZ - hogy hogy nem került be? 😃

xoki: érzem hogy a Fairy Tail nincs el veszve csak meg kell találnom benne a lelket 😆 holnap nem leszek ennyire fáradt akkor majd tovább nézem.... csak még egy részt...
0
0
0
0
sudosu avatar
Régen zenéltünk már barátok 😀.
Csak mert találtam egy jó számot ezért újra gondoltam rakok 3 zenét, kérem a véleményeket 😀.

Mai téma:
Aki J-POP-hoz szokott szaladjon sírva haza, mert ma Death Metal lesz.
Nézzük is a választékot:

Imperial Circus Dead Decadence - ~Jashin no konrei, gi wa ai to shiru.

Igazi power Death Metal, nincs mit mondani, hatalmas pozitívum az orgona használata. Nem is tudom hogy miért nem használják több ilyen stílusban játszó zenekarnál (mondjuk nagy kedvencemnél Arch Enemy-nél) , pont illik ez a halál és komolyabb hangulathoz.

Serenity in Murder - Defenders of the Faith

Ez picit lightosabb szám, de a megfelelő szintet hozza. A vokálból az hallatszik ki mint ha csaj hörögne gyomorból, úgy mint Alissa White-Gluz (Arch Enemy). Valószínű itt is nő az énekes. Tetszik az a érdekes sampler amit a gitárra tettek.

Thousand Leaves: Never One

A vokál hang kicsit érdekes, még ingerküszöbön belül van. Kicsit hasonlít a Stargate (Csillagkapu, igen Fan band) Metal zenekar munkásságára ez a szám, persze hörgés nélkül, nem tudom kövezettek meg de ez jutott eszembe.

Azért hogy legyen kis kakukktojás belinkelem a csillagkapu zenekart is 😃
[LINK]
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: 😆 Erenen behaltam 😆D valaki nem tudja, hogy a Psycho Pass Re:START már elkezdődött? Még nézek pár Fairy Tail részt és alszom plusz majd a napokban elkezdem a Gun Gale Online-t 😀 kevés animét néztem mert a FT elvette a kedvem de nem adom fel! 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
[img][LINK][LINK][/img] 😃dd
0
0
0
0
Axon95 avatar
flyaway2: örülök,hogy segíthettem 😃
@xoki narutónál lehetne sasuke/sakura is 😜
0
0
0
0
xoki avatar
https://kepfeltoltes.hu/140728/k_s_bbi_lehets_ges_poszt_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szerk na nem is rossz ötlet ki kivel/mivel egészítené a ki a képet 😃

én hozzáraknám a Mirai Nikkiből a yukki yukki t 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Köszi norbli01. Ez a KissXSis szerintem már kicsit beteges az első 2 rész alapján.😃D
wwwshark a Toradorat már láttam de szerintem is nagyon jó.😀 Ahoz hasonlókat írhattok még. Bár most elleszek a KissXSis-el egy darabig.(ha már elkezdtem megnézem.😃😉

Húú Axon95 még jó hogy mondrad. Még nem láttam de rég el akartan már kezdeni. El is felejtettem.
0
0
0
0
Axon95 avatar
flyaway2: gondolom a sword art onlinet már láttad 😃
0
0
0
0
Conoren avatar
Flyaway2: Én csak a Toradora-t tudom mondani. Ma kezdtem el nézni a többiek biztatására, és tényleg, nagyon tetszik.
0
0
0
0
norbli01 avatar
flyaway2: olyanra én is kíváncsi lennék de én inkább ilyen hatalmas baromságot tudok mondani azért lehet hogy érdekelhet: KissxSis Majdnem elfelejtettem! Ha manga is jó lesz akkor ott van a Girlfriends itt egy letöltő link: [LINK]
Azt írja +18 de semmi durva nincs benne, szerintem nagyon jó, a Collection 1-et már megvettem csak a 2 van hátra 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Mondjatok már nekem olyan animét amiben olyan szerelmi szál van, hogy lélekshotgunom lesz tőle.Tuti értitek mire célzom. Lehetőleg olyat amiben kicsit bonyolult a helyzet.😃 Nem kell kötelezően a szerelmesekről szólnia. Felőlem szólhat tömeggyilkosságokról is az anime csak alakuljon ki benne egy szerelem.
0
0
0
0
norbli01 avatar
wwwshark: olcsó és jól lehet húzni, játékra megfelelő de többet nem tudok rá mondani (ezt nem csak sudosu-tól tudom 😃 csak utána néztem 😀 )
0
0
0
0
Conoren avatar
Ha már itt tartunk, mi a véleményetek az FX-6300-ról? Olyat vennék, nem szeretnék többet költeni processzorra.
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: nekem csak a vágást kéne megtanulni amúgy el igazodom rajta
0
0
0
0
sudosu avatar
norbli01:
Azért egy Sony Vegas-nak nem annyira bonyolult a felülete mint mondjuk ha Adobe Aftereffects-et kéne használni. Ha mégis nehézséget okoz, az alap felület elsajátítása akkor nézz tutorialokat róla, van nagyon sok.

noNameFPS, jól mondtad ez egy külön Hardware elem amit meg kell vásárolni

Ebből javaslom az USB-s változatot, szerintem fölösleges ennek adni egy PCI-E csatit, főleg ha vennél még egy normális hangkarit is a gépedbe, hogy tudj akkor mikrofonos hangot is rögzíteni jól. Persze itt a profi videózásról beszélünk, kezdésnek nem kell "stúdió technikában" gondolkozni, de azért egy AverMedia Usb-s felvevő eszköz jól jöhet a háznál, főleg azért mert nem csak PC-s gameplay-t tudsz vele felvenni, hanem az új és régebbi generációs konzolokról is (Xbox 360, PS3, Xbox One, PS4) .
[LINK]
[url]http://www.argep.hu/haendlerlink.asp?pid=296708506&pnr=10001&hid=15808&bst=108240&ppr=38.800[/url]

Amúgy meg az Action! viszonylag kevés Framerate veszteséggel tud felvenni, de van olyan játék ami borzasztóan fut vele. Pbay-en egyébként megtalálhatod, de először próbálgasd ki a beállításokat, meg nem minden verzió tud rögzíteni se normálisan. Ja és tömörít is nem úgy mint a Fraps, hogy szinte egy RAW-ot dob eléd.

Lol rögzítéshez meg fölösleges, nincs akkora gépigénye hogy ehhez most egy külön HW-t kell venni. Van egy középkategóriás VGA-d meg Core i5-öd elég. Én is tudok 60FPS-el Minecraftot rögzíteni Action!-ba Frameloss nélkül.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Avermedia ha jól tudom egy harver amivel lehet videót rögzíteni játékokban jó minőséggel szinte teljesítmény romlás nélkül. Mert a felvétel az Avermédiát terheli nem a géped. Javítsatok ki ha rosszul tudom 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: annyira nem tudok jól angolul, magyar csatornát szeretnék és Watch Dogs-ot nem tervezek végig játszani 😃 multiplayerben LoL-ban meg hasonlókban gondolkodtam (mass effect 4-is becsúszhat meg hasonlók) mi az az Avermedia? O.o
Meg az Action-t is ki kell majd próbálnom, a Sony Vegas-on nem igazodom el, ahhoz kéne majd segítség 😃
Ja, és valaki tud adni egy linket az Action!-höz?
0
0
0
0
sudosu avatar
Norbli01: Hát videózáshoz nagyon nem lesz elég a 20FPS 😃. Legalább 60 kéne, hogy normális gameplay-t tudj rögzíteni. Főleg ha jön YT-re a 60FPS-es vidi feltöltés akkor akiknek izomgépük van azonnal 60-al kezdenek feltölteni.
Ha tényleg komolyan gondolod a vidizést akkor érdemes lenne egy Avermedia-ba is befektetni.
Bár az hogy megfelelő minőségben és frame rate-el töltöd fel a vidiket, nem biztos hogy akárki is megfogja nézni a vidiedet vagy felfog iratkozni rád. Szóval nagyon fontos az egyedi ötlet is, olyan ami mondjuk még nincs Magyarországon.
Ha internacionális csatornába gondolkozol akkor nézegetni fogják ha szépen beszélsz Angolul.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Hát ha mindenki ezt írja akkor ok. meg legalább tapasztalat, de legalább a doboza jól fog ki nézni 😃 meg az a lényeg hogy fusson a dragon age, jobb legyen a BF4 és a Shadow of Mordor legalább 20 fps-el menjen 😜
0
0
0
0
xoki avatar
Hát szerintem mindenképpen intel, mert ez az első inteles gépem a régiek mind amd sek voltak, és nekem minden szempontból jobb. Pl amiket sudosu is irt. Bár már nem ártana nekem is újítani. De amig nincs olyan játék ami miatt érdemes lenne addig mindegy.
Ja és én mindenképpen a cpu val kezdeném az újítást mivel hiába van jó vga d ha a proci nem elég neki... Hatalmas teljesítmény növelés érhető el ha a procid elég erős a vga hoz.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Hát most jól megfogtál O.O mind a kettőnél látom a szám adatokat de nagyon nem értem... az i5 nagyon drága :/ az FX-et már most meg tudnám venni utána már csak egy alaplap kell és ez közelebbinek tűnik, főleg hogy ez csak 44.000 lenne.. a Radeon HD-k jók az i5-höz is?
0
0
0
0
sudosu avatar
Hát videóvágáshoz nem a HDD-t kell nézni. Nem tudom milyen programot kezdtél el használni, javaslom a Vegas-t és a Action!-t. Szerintem AMD-nél elfelejtheted a render-t, megtudja csinálni, nem arról van szó. De ha ilyesmiben gondolkozol akkor érdemes egy drágább Core I5-be belefektetni.
Gyakorlatilag az Intel mindig jobb volt stabilabb, bár ezzel tudnak vitatkozni. Én egy kicsit az Intel pártján állok, de elismerem hogy az AMD 3 szempontból nagyon jó:
- Olcsó
- Játékhoz tökéletes
- Tuning világrekordot általában AMD (CPU) érnek el, jól OC-zhető. Ebből következne elvileg jobbnak kéne lenni, de vannak olyan technológiák amiket csak az Intel tud.
Igazából mindenki azt dicséri amelyik párton áll, örökháború ez. Ugyanez megy a VGA piacon, konzolpiacon is.
Az meg a másik hogy a gamerek nagyrésze Intel és NVIDIA kombót használ, aki így komolyabban vidizik. Azt hiszem egyszer Tirexinek volt valami Radeon HD 7k-ja, de azt is gyorsan lecserélte.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Hát pont hogy videózáshoz kellene majd, de asszem nem frissítettem a gépemet mert a videókártyám 5570 1GB DDR3 128bit és ventillátora van. Egy Intel Core 2 Quad-hoz ki kéne cserélni az alaplapot mert bármi bele megy kivéve az (már utána néztem korábban Watch Dogs végett). Egy i3-as meg olyan mintha meg venném az FX 6300-at 😜 sőt még kicsivel drágább...
Jó, asszem döntöttem, lehet hogy drágább de asszem egy Core i5 3570K-t veszek, mert lehet hogy drága de össze mérték és ez jobb mint az 😃 köszi a segítséget! (ha kíváncsi vagy az eredményre:[LINK])
kutatok majd egy kicsit aztán ha nézem a gépigényeket akkor majd marad a döntés.
0
0
0
0
sudosu avatar
Hát nekem egyértelmű hogy az Intel a szimpatikus, nekem olyan algoritmusokat kell/kelleni fog számolni, amivel egy AMD küzdeni fog. Bár ha mobilos fejlesztésnél maradok mindegy fog lenni.

Na mindegy ha veszel egy FX akármilyen AMD-t játékra tökéletes lesz. Viszont ha már videót akarsz renderelni, komolyabb animációkat csinálni akkor feltétlenül csak az Intel-t tudom ajánlani. Bár nem tudom a 5450 VGA-d ki is tudja ezt majd használni.

Az lenne a legjobb megoldás ha mindkettőt cseréslsz, hisz ez a 5450 se "nagy szám" (Főleg ha passzív hűtésű, persze ezt nem is azonnal kell megtenni) . Esetleg egy Intel Core 2 Quad-al (ehhez valószínű lapot se kéne cserélned), vagy Core i3-mal, élné nagyon.

Hát a döntés rajtad áll, meg kérdezd meg szerintem az erre szakosodott fórumba is 😀.
0
0
0
0
norbli01 avatar
És szerinted melyik lenne érdemesebb? Az AMD szimpatikusabb és talán jobb is mint egy alsó kategóriás i5
Amúgy nem is olyan rég kezdtem el kutakodni a gépbe hogy mi mit is jelent és hogy melyik miért jobb... (kb. egy éve érdekel komolyan a dolog) és még van néhány dolog amit tanulnom kéne 😃
Ok ráér, úgy sincs mindegyikre pénzem 😆
0
0
0
0
sudosu avatar
Hát ha Dual Core procid van ahogy gépeidnél mutatja feltétlenül érdemes lenne Procit váltani.
Annak meg nem lehet hinni, csak összehasonlítja a hw elemeid egy algoritmus a gépigénybe megadottakkal nekem van ami 100/100 és mégis lowon szaggat.

Na mindegy megyek csiciskálni 😃, majd válaszolok ha felkeltem.
0
0
0
0
norbli01 avatar
ja 😆 abban a pillanatban írtam át a gépen a processzort bocsika, megnéztem hogy 6 magosan milyen lenne a Killer is Dead gépigénye meg a BF4 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Hót bugos a gépigény 😃, vagy csak nem raktad fel a gépedet.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Nálam azért gyengébb a processzor meg lehet hogy a videó kártya is, rosszabb, már nem tom 😜 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
Na de várjunk csak 😃, jó lenne ha friss géped adatai jelennének meg. Nekem valami DC-t mutat neked is 😆
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: azért nálam a 12GB RAM befigyel 😆 amúgy véleményt szeretnék ki kérni: mit fejlesszek? tudnék egy 2GB DDR5-ös videó kártyát venni de elmegy rá minden pénzem, vagy: egy alsó kategóriás i5-ös processzort vagy egy AMD FX6300 as processzort ami ugyan 6 magos de ki kell cserélni hozzá a tápot is (az i5-öshez is) meg az alaplapot... remélem érthető voltam 😜
Árban majdnem ugyan ott vannak
0
0
0
0
sudosu avatar
Egy fél perces kutatómunka után Axon95-nek 😃.
Nektek sokatoknak meg majdnem ugyanolyan van legalábbis CPU-ba nekem meg ott van egy erős Core i3, egy viszonylag gyenge VGA-val 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
noNameFPS: Nekem 123 órám van benne mert akkor még nem futott a gépemen és csak minden második hétvégén tudtam vele játszani apámnál ahol meg a net volt sz@r 😃 😜

Amúgy egy kérdés... kinek van közülünk a legjobb gépe?
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Tolhatunk a Mass Effect 3-at akkor. Nem tudom, hogy mennyire játszotok jól vagy menyire vagytok jártasak benne csak mert én már konkrétan kijátszottam a multiját 😃 Origin ID: N7_noNa vegyetek fel, ha megnézitek mennyi órám van benne megértitek mért mondtam ezt 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Spoiler!
Nekem a Battlefield Bad Company 2/ Battlefield 3/ Battlefield 4/ Mass Effect 2/3 szerintem simán megérte.... ami nem érte meg az a Medal of Honor Warfighter volt.... de én mondjuk haverral szoktam valamit játszani, egyedül soha kivéve most a BF4 amíg meg nem fogja venni 😃 Meg majd meg kell vennem a Premiumot, de az is lehet hogy a Dragon Age Inq.-et vagy az új AC-t veszem meg és a gép fejlesztés meg el marad.... és szerintem az ilyenek megérik persze ha csak érdekli az embert, én Pl. szeretek BF-ezni meg a ME is jó szórakozni meg csapatban játszani 😀 (Dragon Age-t azért vennék mert szerintem megéri egy ilyen Epic utazásra befizetni max várok amíg 10.000 alá megy az ára 😃😉
0
0
0
0
xoki avatar
Nem éri meg, most azért hogy egyszer kijátszom 😃 Multi meg nem érdekel mert arra ott van a lol, meg a f2p mmo k 😃 Az egyetlen játék amiért adnék pénzt a multi miatt az a naruto, mortal kombat, de mivel mindkettőnek szar az online része ezért nem fogok 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Hát oszt' mér' nem? 😃

noNameFPS: király 😃 csak mikor? 😃 most BF4-et telepítek, holnap muszáj lesz LoL-ozni, meg majd fel kell telepítenem 😜 😀
0
0
0
0
noNameFPS avatar
norbli01: Nekem van eredeti Mass Effect 3-am gondolod játszhatunk 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Na mi a véleményetek az új avatáromról, minden ps tudásomat bevetettem mire összehoztam, rohadt sokáig tartott 😃 Igen tudom elég egyszerűnek néz ki de ebből a képből csináltam: https://kepfeltoltes.hu/140726/lehets_ges_g_pig_ny_profilk_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
😃

norbli01: hunnét sose veszek eredeti gamet 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Ja, a Heartstone érdekes bár még nem jutottam el oda hogy játszottam volna vele.... 😜

xoki: Neked eredeti a Mass Effect 3-ad? 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció