gazsobence97: Szerintem inkább valld be, hogy az egy álom PC, mert ez így eléggé cinkes már...Vagy ha mégis megvan, akkor pedig 2 másodpercbe se telne egy GPU-Z+CPU-Z+ mögötte egy gépigényes fotó 😉
Kíváncsian várom a fotót, de ha nem akarod nagy dobra verni, akkor jöhet PÜ-ben is!
@gazsobence97
Elég gyorsan váltogatod a tápot.Úgy egy órája még 750W-os volt.😊
(Én nem szoktam tippelgetni,hogy itt az oldalon melyik gép lehet kamu,mert a nagy számok törvénye alapján (95000 felhasználó) lehet bőven akár több száz erőmű is...)
(Ez viszont bukta...)
Semmit se mond a kép,printscreen cpu-z gpu-z+gépigény megnyitva nem hiszem hogy nagy feladat annak akinek meg is van hozzá ami kell és akkor megse szólalunk,várjuk😃
Csakis nektek utoljára a gépemhez,az egész házról töltöttem fel egy képet 😀
Hozzáteszem,akkor még csak egy db GTX 770 volt benne,remélem meglesztek elégedve...
szilard1976 : Elég jól értek a földrajzhoz,nem csak 50-es az Intelligenciahányadosom 😃
GAMER2 : Azok a videók nem saját felhasználásra vannak szerkesztve,vagy csak poénból adnak pénzt értük? Szerintem nem 😀
gazsobence97: Kérnék egy screent a gépedről, 16 évesen érdekes hogy ilyenre futotta. (még ha féláron is volt) Már bocsánat, de 13 évesen (mivel 3 évet rákészültél az építésre), nem hinném hogy Te képes lennél Android és Java programozásra...mert ha még valami egyszerű Pascalrol meg alapokról beszélnénk, akkor még elképzelhető lenne a történeted, de így kétlem. Meg ha olyan híresek a videóid, akkor gondolom az se lenne baj, ha belenéznék egy-kettőbe. Kíváncsi lettem! 😀
Bocs de képek nélkül nem nagyon tudom elhinni,de igazából mind1 is,most hogy neked van vagy nincs,nekem nem lesz se jobb se rosszabb!Szívesen elbeszélgetnék ilyenről csak úgy érzem felesleges!
Dani46 : Tisztázzunk valamit!
A mostani gépem se magam raktam össze,elég sok segítség kellett hozzá.Az alapötletem annyiból állt,hogy a renderelés,és a programok végső Debugolása a lehető leggyorsabb legyen,és szabadidőmben nyugodtan bírjak játszani akadásmentesen.Ezért kértem segítséget,de akkor én ezért a kis baklövésemért szeretnék tőletek elnézést kérni,nem gondoltam,hogy ekkora probléma lesz belőle.
UI : A RAMokat,Processzort,és a 2db GTX 770-es Videókártyát Németországban vettem,és szinte csak fele annyiba került,mint Magyarországon.
toopa : Köszönöm szépen a segítséged,a válaszom pedig az,hogy én a Processzort kemény 140 euróért vettem,még garancia is van rá,ha 50.000-ért eladom,ami szerintem nem sok érte,még úgy is én járok jobban.
Az alkatrészek ára nagyon gyorsan megtérülne,azzal nem lesz gond.
A programoknál,amivel jelenleg dolgozom nagyon számít az idő(jelenleg is órák alatt végez a dolgával),egyik ismerősöm szerint ez egy AMD processzor alatt a duplája is lehet.
Végül szeretném megköszönni a válaszod,nekem az a +2 mag,illetve +4 szál bőven megéri,és ezek ahogy elnézegettem a weben,a jelenlegi processzoromhoz képest +25-35%os javulást(gyorsulást) érek el,ha az új alkatrészeket megveszem 😀
szilard1976 : Elhiszem,akkoriban jóformán még nem is volt az embereknek szüksége számítógépekre.A mai világban viszont a technika dominál,ha érted...
És 3 éves előkészülettel vágtam bele a dolgokba,tehát a tudásom nem volt meg alapvetően.
Mivel megkaptam a várt választ mindenre,ezért én már nem folytatom tovább a "szópárbajt".
gazsobence97: Ha munkára kell a gép, akkor a kérdés hogy mennyi idő alatt térülne meg a befektetett pénz. Egy 4930K és a hozzá való lap sem olcsó mulatság. Ha el is tudod adni a mostani lapod és procid, azon is buksz valamennyit, mert nem fogod tudni beszerzési áron elsózni. Szóval neked kell kiszámolnod hogy azt a némi plusz teljesítményt mennyiből tudod nagyjűból kigazdálkodni, és hogy ez neked megéri-e.
Ebben a tesztben benne van a 4930K és a 4770K is:
[LINK]
Amint láthatod, van olyan program ahol a 4770k egy kicsit még jobb is a drágább procinál, máshol meg elég rendesen kikap. Ha te olyan programot használsz ami tud profitálni a plusz két magból, és sokat számít hogy mennyi idő alatt végez a munkával, akkor érdemes lehet cserélni. Ha csak hébe-hóba használnál olyan alkalmazást ami ebből profitálhat, akkor szerintem egyenlőre felesleges, hiszen eleve nem gyenge proci a 4770k, és tuningolni is lehet ha mégis kellene egy kicsit nagyobb teljesítmény.
Nem vagyok irigy,örülnék neki vkinek ilyen gépe lenne itt(igazi)mer érdekelne mit tud!!
Igazából azért nagyon buta a kérdésed mer úgy gondolom akinek valóban lenne egy ilyen gépe az tudná érdemes e lecserélni 2x annyiba kerülő procira,amennyibe ez kerülne +-ba nem kapnál annyit + %-ba sőt amondó vagyok semmi kül nem lenne a 2 proci között,sli-cross ról jót nemtok mondani nekem sose jöttek be engem idegesítene hogy 2-3 vga nál 50% on mennek akkor minek bele?csak a probléma van vele!!!!!
Dani46 : Nem szórom a pénzt,nem vagyok gazdag,viszont a videóimmal és amit még azon kívül csinálok elég szépen keresek!
A 4960X processzor árán megveszem a 4930K-t,az alaplapot,és a GTX 770-et is.
Én azt kérdeztem szép szavakkal,hogy megéri-e a processzor csere,erre te nekemjössz a házival,meg minden mással?
Már bocs,de felnőtt ember létedre nem úgy viselkedsz,mint aki igazán felnőttnek vallhatja magát.Ahogy kiolvasom a soraidból,mintha irígységet éreznék(nem 100%).
Megköszönném,ha legközelebb a kérdésemre is választ adnál!
szilard1976 : A szüleim egy 1ft-ot nem adtak bele a gépembe.2013 nyarán külföldön dolgoztam meg a pénzemért,amiből a gépet vettem.Ekkor kezdtem el komolyabban programozni,és videózni,amivel most egész komolyan foglalkozom.(Android,C++,Java)
Ezek után várj 1 percet,és gondolkozz el a dolgokon mielőtt ide írsz 😀
gazsobence:Hihetetlen technikára tettél szert ilyen fiatalon😀Irígylésre méltó szüleid lehetnek hogy ileyen gépet vesznek neked.Gondolom hozzáértőek és megértik kisfiuk olthatatlan tudásszomját😀És próbálják csillapítani több mint félmilliós géppel,hogy el fusson a World of Tanks.Írd meg a leckéd buta fiú😀
60 ezer a legolcsóbb lap,ja hogy neked csak annyi hogy csett és meg is van akkor bocsi😃+140 ezer a proci hagyj már a hülyeségeddel menj inkább írd meg a házid😃
Helyedben 4960X vennék,4930k nehogy gyenge legyen😃
Sziasztok.
Adott a jelenlegi gépem,benne egy Intel Core i7-4770K processzorral és 2db GTX 770-es videókártyával.
A kérdésem az lenne,hogy a processzoromat érdemes lenne lecserélni egy Intel Core i7-4930Kra ha egy 3. Videókártyát tervezek venni a gépbe?
Illetve,hogy a 4930K meddig lenne jövőképes ebben az esetben?
Leginkább Ultra HD videó renderelésre használnám ki a processzort,és szabadidőben a játékokra 😀
Hol raktad te össze? 143 000 jött ki nekem az alapján, hogy összeszámoltam az összetevőket. Vidikariból szerintem msi vel jobban járnál én jobb gyártónak mondom bár azt hiszem a gigabyte ra általában 3 év gari van szóval az se vészes.
Sziasztok.Új gépet tervezek venni és nem tom,hogy intel i5 4570et vagy amd fx8350et vegyek,csak játékra,tuningolni soha nem fogok.szerintetek melyik jobb?
Helló!
Összeraktam két számítógépet.Egyikbe intelt raktam a másikba amd-t.
Melyikkel járnék jobban?Az 1.Konfig (inteles) 167.493 Ft monitorral a 2.(amd-s) 168.742 Ft monitorral.
Játékokra használnám leginkább.Gépeimnél megtalálható mind a kettő. Én jobban szeretem az intelt (eddig csak az volt.)És az AMD-be már nem fért bele egy normális ház.És nem vagyok biztos benne hogy jó lesz.
szerintetek?
Sziasztok.Nekem eddig mindig is Intel procim volt az utolsó Q9505 és a napokban váltottam AMD-re (fx6100-ra)sokan mondták,hogy felesleges,nem éri meg és hasonló dolgok,de egyáltalán nem bántam meg a cserét,gyorsabb is olcsóbb is a régi procimtól.Én ezentúl biztos AMD veszek.
Nekem ilyen problémáim nincsenek, ha megvan a 60, manapság egyre ritkább, már vigyorgok.😆 Beállításokra tennék még egy lapáttal, ha bírná a kártya, de mivel 4 éves(5870) örülök, hogy ennyi adatott.
V-sync on és máris egy bebetonozott sárga60 szúrja a szemedet
Nincs azaz isten, amiért én On-ra tenném azt. 😆 Ha lehet 60+, akkor hadd szóljon! Akkor pörögnek a VGA-k. Meg ne lássam, hogy nem mennek 90%-on feletti kihasználtságon. Csak abban az esetben hagyom bekapcsolva, ha ettől megdöglik a játékmenet. Erre jó példa az Unreal Engine 3-as játékok. Ugye ott fix 62 a szent, s ha meghackeled, hogy ne annyi legyen a korlát, akkor játék közben el fogsz akadni, mert pl. ilyenkor szereti a kurzor sebességét gyök2-re visszavenni, s így téged nyírnak ki. Szeretem látni, hogy 60+ fps-sem van. 😜
Elégnek elég, beb@szna, ha kevés lenne, Pl élsimítást 16x visszatolod 8x máris kétszeres sebességgel hasít. V-sync on és egy bebetonozott sárga60 szúrja a szemedet. 😃
Igen a konzolok fix hardverek, a pc-s hardverek sokaságába ne menjünk bele, hosszú felsorolás lenne.😆
Ezért vannak kétségeim, igaz nem vagyok programozó, ami nekem magas azt ők lehet megoldják.
RedRabbit: Ami azt illeti, az XOne is DX-et használ. Csak egy sokkal kötetlenebb változatát, de ez is csak azért lehetséges, mert a hardver fix, és a hibalehetőség programozás közben a töredéke emiatt. Megfelelő technológia mellett egy teljes architektúrát lehet így támogatni (idővel akár ugyan olyan hatásfokkal). Erre van a Mantle a GCN-hez. Ha még az nV is megírhatná majd a Maxwellnek a támogatást hozzá, az lenne csak a király. Majd meglátjuk mit hoz a jövő.
Nyilván... vagy kurva jó cucc, vagy kurva nagy bukás. De valamiért Nekem olyan érzésem van, hogy az előbbi lesz. Persze ezt még "senki" nem tudja biztosra, majd kiderül! 😀 Várjuk...
Igen, 45% BF4 alatt, ez játékonként változhat... és ezek a százalékok a későbbiekben csak nőnek. 😀
Akit érdekel a Mantle, de keveset tud róla és van ideje olvasni, belinkelek egy hírt, ahova írtak pár okosságot.
[LINK]
( 4. oldalon a 23. 24. 25. komment )
Bemásoltam volna, de túl hosszúnak bizonyúlt...
Nem váltottam témát, leírtam a gondolataimat. Mantle +45% teljesítményt ígért, erre megjelent a 780Ti ami 20% gyorsabb az agyonhúzott R9 290X-nél, megértem a kapkodásukat. 😉
Domfoz: Látom vannak akik még hisznek az újjal mutogatásban. Én ebből ovodában kinőttem, rájöttem, ha a másikra mutogatok nem feltétlenül lesz igazam. Inkább Gtx 780Ti okoz fejfájásokat, bele kell húzni, hogy egyáltalán megközelítsék. Ugyebár itt is a vetélytársak földbe döngöléséről meséltek.
Cooley: De a konzolok más API-ra építkeznek, a kettőt nem tudom, hogy akarják egy tető alá hozni. Itt jön az, hogy papíron jól mutatnak, aztán a gyakorlatban mi mezi felhasználók semmit sem profitálunk.
RedRabbit: Nanana! 😀 Korai értelmetlennek titulálni az APU-kat. Egyre több cucc íródik OpenCL-ben meg egyre több cucc fog vélhetően C++AMP-ben, és az összes létező olyan programban, amikben ezeket masszívan használják, köröket ver az AMD az APU-jaikkal az Intelre. Szóval ennek még várjuk csak ki a végét, mielőtt elhamarkodott kijelentéseket tennénk! Nem poénból került AMD APU mindkét nagy konzolba.
Igen épp ezzel kezdtem tegnap, nem az értelmetlen Apu-t kéne erőltetni, hanem a magonkénti erőre gyúrni. Idén jön a Broadwell 14nm-en valószínű megint elhúznak. AMD pedig olyan technológiába öli a pénzt aminek még ők sem látják a végét, sokszor megközelítették a konkurenciát, sőt a régi "Fx" lenyomta az aktuális Intelt. Mégis mindig más irányba haladnak, aztán a saját kardjukba dőlnek.
Kaveri sem több már vicces mérnök próbálkozásánál, nem beszélve az árról. Nem éri meg erre fejleszteni, jóval életképesebb megoldás a Bulldózer. Olcsóbb, jobb teljesítményt nyújt, középkategóriás kártyával tökéletes játékra.
Hát akkor tessék(webestől együtt):
http://kepfeltoltes.hu/view/140416/forrr_www.kepfeltoltes.hu_.png
Kíváncsian várom a fotót, de ha nem akarod nagy dobra verni, akkor jöhet PÜ-ben is!
A 650W-os a régi,a 750W-os az új !
szilard1976 : Semmi gond,szerintem is fejezzük be,már én is eluntam magam...
Elég gyorsan váltogatod a tápot.Úgy egy órája még 750W-os volt.😊
(Én nem szoktam tippelgetni,hogy itt az oldalon melyik gép lehet kamu,mert a nagy számok törvénye alapján (95000 felhasználó) lehet bőven akár több száz erőmű is...)
(Ez viszont bukta...)
Hozzáteszem,akkor még csak egy db GTX 770 volt benne,remélem meglesztek elégedve...
szilard1976 : Elég jól értek a földrajzhoz,nem csak 50-es az Intelligenciahányadosom 😃
GAMER2 : Azok a videók nem saját felhasználásra vannak szerkesztve,vagy csak poénból adnak pénzt értük? Szerintem nem 😀
A mostani gépem se magam raktam össze,elég sok segítség kellett hozzá.Az alapötletem annyiból állt,hogy a renderelés,és a programok végső Debugolása a lehető leggyorsabb legyen,és szabadidőmben nyugodtan bírjak játszani akadásmentesen.Ezért kértem segítséget,de akkor én ezért a kis baklövésemért szeretnék tőletek elnézést kérni,nem gondoltam,hogy ekkora probléma lesz belőle.
UI : A RAMokat,Processzort,és a 2db GTX 770-es Videókártyát Németországban vettem,és szinte csak fele annyiba került,mint Magyarországon.
toopa : Köszönöm szépen a segítséged,a válaszom pedig az,hogy én a Processzort kemény 140 euróért vettem,még garancia is van rá,ha 50.000-ért eladom,ami szerintem nem sok érte,még úgy is én járok jobban.
Az alkatrészek ára nagyon gyorsan megtérülne,azzal nem lesz gond.
A programoknál,amivel jelenleg dolgozom nagyon számít az idő(jelenleg is órák alatt végez a dolgával),egyik ismerősöm szerint ez egy AMD processzor alatt a duplája is lehet.
Végül szeretném megköszönni a válaszod,nekem az a +2 mag,illetve +4 szál bőven megéri,és ezek ahogy elnézegettem a weben,a jelenlegi processzoromhoz képest +25-35%os javulást(gyorsulást) érek el,ha az új alkatrészeket megveszem 😀
szilard1976 : Elhiszem,akkoriban jóformán még nem is volt az embereknek szüksége számítógépekre.A mai világban viszont a technika dominál,ha érted...
És 3 éves előkészülettel vágtam bele a dolgokba,tehát a tudásom nem volt meg alapvetően.
Mivel megkaptam a várt választ mindenre,ezért én már nem folytatom tovább a "szópárbajt".
Ebben a tesztben benne van a 4930K és a 4770K is:
[LINK]
Amint láthatod, van olyan program ahol a 4770k egy kicsit még jobb is a drágább procinál, máshol meg elég rendesen kikap. Ha te olyan programot használsz ami tud profitálni a plusz két magból, és sokat számít hogy mennyi idő alatt végez a munkával, akkor érdemes lehet cserélni. Ha csak hébe-hóba használnál olyan alkalmazást ami ebből profitálhat, akkor szerintem egyenlőre felesleges, hiszen eleve nem gyenge proci a 4770k, és tuningolni is lehet ha mégis kellene egy kicsit nagyobb teljesítmény.
Igazából azért nagyon buta a kérdésed mer úgy gondolom akinek valóban lenne egy ilyen gépe az tudná érdemes e lecserélni 2x annyiba kerülő procira,amennyibe ez kerülne +-ba nem kapnál annyit + %-ba sőt amondó vagyok semmi kül nem lenne a 2 proci között,sli-cross ról jót nemtok mondani nekem sose jöttek be engem idegesítene hogy 2-3 vga nál 50% on mennek akkor minek bele?csak a probléma van vele!!!!!
A 4960X processzor árán megveszem a 4930K-t,az alaplapot,és a GTX 770-et is.
Én azt kérdeztem szép szavakkal,hogy megéri-e a processzor csere,erre te nekemjössz a házival,meg minden mással?
Már bocs,de felnőtt ember létedre nem úgy viselkedsz,mint aki igazán felnőttnek vallhatja magát.Ahogy kiolvasom a soraidból,mintha irígységet éreznék(nem 100%).
Megköszönném,ha legközelebb a kérdésemre is választ adnál!
szilard1976 : A szüleim egy 1ft-ot nem adtak bele a gépembe.2013 nyarán külföldön dolgoztam meg a pénzemért,amiből a gépet vettem.Ekkor kezdtem el komolyabban programozni,és videózni,amivel most egész komolyan foglalkozom.(Android,C++,Java)
Ezek után várj 1 percet,és gondolkozz el a dolgokon mielőtt ide írsz 😀
Helyedben 4960X vennék,4930k nehogy gyenge legyen😃
Az alaplap csere szerintem már természetesnek számít,ekkora összegek mellett az már szinte elvész....
Másik:az alaplap ami "neked van" lga 1150 es,procit amit "akarsz" lga 2011!!!!
Adott a jelenlegi gépem,benne egy Intel Core i7-4770K processzorral és 2db GTX 770-es videókártyával.
A kérdésem az lenne,hogy a processzoromat érdemes lenne lecserélni egy Intel Core i7-4930Kra ha egy 3. Videókártyát tervezek venni a gépbe?
Illetve,hogy a 4930K meddig lenne jövőképes ebben az esetben?
Leginkább Ultra HD videó renderelésre használnám ki a processzort,és szabadidőben a játékokra 😀
Összeraktam két számítógépet.Egyikbe intelt raktam a másikba amd-t.
Melyikkel járnék jobban?Az 1.Konfig (inteles) 167.493 Ft monitorral a 2.(amd-s) 168.742 Ft monitorral.
Játékokra használnám leginkább.Gépeimnél megtalálható mind a kettő. Én jobban szeretem az intelt (eddig csak az volt.)És az AMD-be már nem fért bele egy normális ház.És nem vagyok biztos benne hogy jó lesz.
szerintetek?
Nincs azaz isten, amiért én On-ra tenném azt. 😆 Ha lehet 60+, akkor hadd szóljon! Akkor pörögnek a VGA-k. Meg ne lássam, hogy nem mennek 90%-on feletti kihasználtságon. Csak abban az esetben hagyom bekapcsolva, ha ettől megdöglik a játékmenet. Erre jó példa az Unreal Engine 3-as játékok. Ugye ott fix 62 a szent, s ha meghackeled, hogy ne annyi legyen a korlát, akkor játék közben el fogsz akadni, mert pl. ilyenkor szereti a kurzor sebességét gyök2-re visszavenni, s így téged nyírnak ki. Szeretem látni, hogy 60+ fps-sem van. 😜
[LINK]
Ezért vannak kétségeim, igaz nem vagyok programozó, ami nekem magas azt ők lehet megoldják.
Akit érdekel a Mantle, de keveset tud róla és van ideje olvasni, belinkelek egy hírt, ahova írtak pár okosságot.
[LINK]
( 4. oldalon a 23. 24. 25. komment )
Bemásoltam volna, de túl hosszúnak bizonyúlt...
Árba az AMD olcsób. De én csak Intel-t veszek.
Cooley: De a konzolok más API-ra építkeznek, a kettőt nem tudom, hogy akarják egy tető alá hozni. Itt jön az, hogy papíron jól mutatnak, aztán a gyakorlatban mi mezi felhasználók semmit sem profitálunk.
Kaveri sem több már vicces mérnök próbálkozásánál, nem beszélve az árról. Nem éri meg erre fejleszteni, jóval életképesebb megoldás a Bulldózer. Olcsóbb, jobb teljesítményt nyújt, középkategóriás kártyával tökéletes játékra.