Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xoki avatar
norbli01 nos Kubo azt mondta hogy ami most megy mangába ez lesz az utolsó történet rész. Az anime készítők meg azt mondták hogy a manga amikor véget ér akkor lesz folytatva. Na már most Kubo azt is mondta hogy kb 2 év lesz ez a történetrész, de kb annyi már elmúlt 😃 A jelenlegi cselekmények alapján én minimum egy évet adnék még neki, kivéve ha kicsit összekapkodva zárja le. Szóval minimum jövő ilynekor lesz folytatás szerintem...

Egyébként ott ahol az anime véget ér egy jó befejezést lehett volna csinálni, vagyis lényegében csináltak is. Csak hát pénz a manga ezért csinált egy új történetet is +ba.
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Igen most erősen foglalkoztat hogy mi történik O.O 😆 kellett 1 perc mire le esett 😆 de sajnos már csak manga van :/ nincs infód arról hogy majd lesz folytatása az animének, csak most van valamennyi idős ki hagyás, hogy a manga menjen? mondjuk majd a manga is jó lesz csak így jobb lenne 😜
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: én is 😆 engem nem zavar, inkább arra motivál hogy nézzem/olvassam. Egyébként ja az a legjobb filler, ami hosszú, mert van pár 1-2 részes ami elég jó. Lényegében a zanpaktous beleillik a történetbe is, és semmit sem ront rajta.

😆 Spoiler!
https://www.carid.com/images/seibon/spoiler/gtwing-1.jpg
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: mindig megnézem a spoilereket 😆 amúgy a fillerek nem tettek jót a sorozatnak, de a zanpaktou-s filler nem volt rossz..
0
0
0
0
xoki avatar
Omg, egyik kedvenc karakterem... Bleach manga spoiler! Spoiler!
hitsugaya zombie szerűség lett... https://i999.mangareader.net/bleach/591/bleach-5084599.jpg
Remélem nem hal/halt meg hanem csak irányítják ...
0
0
0
0
sudosu avatar
noNameFPS:
Majd este játszhatunk, most mókázok kicsit 😃
https://kepfeltoltes.hu/140730/snapshot2_www.kepfeltoltes.hu_.png
Remélem nemsokára lejön és játszhadozhatok az Android forráskódjával.
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu:

😃 Amúgy én eddig nem nagyon játszottam Gothic-al, az eggyel viszonylag sokat játszottam, de ezzel most meghoztad hozzá a kedvem és most biztosan többet értenék belőle mint 8 évesen 😃 a 3-al nem sokat játszottam csak kipróbáltam 😜
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Valaki egy kis Osu-t esetleg? 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Én semmikép se tavasszal mennék, megdöglenék (alleriga végett). Bár ha kinn laknék akkor muszály lenne elviselni. Lehet akkor már vénásan kéne az allergia gyógyszer 😆.
Nem tudom mi a baj a Némettel, én szeretem mint nyelvet, szerintem sokkal jobb mint az Angol. Persze az Angol a szakmai nyelvem meg ezzel tudok boldogulni majd.
Ha meglesz az Angol nyelvvizsgám neki is ülök majd a Németnek. Legalább végre megértem a Gothic moddingos wikiket 😜.
deutschland ist wunderbar! 😃
Nekem sincs meg.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Axon95: yep, igazad van 😃 tavasszal érdemes 😀 (nekem nincs meg a CoH2 bocsi 😜)
0
0
0
0
Axon95 avatar
lehet nem ide tartozik de nincs it meg valakinek a CoH 2? Már kéne egy értelmes csapattárs 😃 Japánba én mindenféleképpen tavasszal megyek akkor a legszebb :3
0
0
0
0
norbli01 avatar
Nekem is németet kellett volna tanulni, de aztán kiderült hogy tévedés történt és marad az angol 😀 én majd nővéremmel megyek ki ki tudja mikor? 😃 de ki fogok ha addig élek is! 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Hát melyik otakut nem vonzza Japán? 😃

Itt sose volt olyan hogy vizsga 😃 Dolgozat meg teszt volt, ennyi. Az is akkor amikor a tanárnak éppen kedve volt megíratni 😃 Szóval pl angolból max 5 új szót tanultam az iskolába 😆 Hálistennek németet nem kellett tanulni, mert utálom 😃
0
0
0
0
Axon95 avatar
Hát ahova én járok suliba ott kb minden évben van egy nagyobb vizsga idén pont németből volt 😃 Amúgy japán engem is vonz bátyámmal meg is beszéltük ,hogy kimegyünk oda kb 5 év múlva 1 hónapra 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Én legalább egy közép fokú angolt szeretnék, ami valószínű' meg is lesz. Én se írok olyan nagyon szépen ám 😃 A másik fele hogy japánul is szeretnék tanulni elvégre ki akarok menni oda (legjobb esetben ott élni 😃😉
0
0
0
0
sudosu avatar
Én olyan ocsmányul írtam hogy, nekem 3-mas 4-es közt volt e tantárgy. Angol szóbelin húzhattam volna 4-esig de annyira bevoltam görcsölve, mert pont az Angol volt az első, hogy még Magyarul se tudtam megszólalni nem hogy Angolul 😃. Szóval 3 lett végül az Angol. Magyar tanár is amikor nézte az érettségimet, pont bent volt amikor megnéztem az eredményeket, oszt mondta hát nem tanultam meg most se írni 😃.

Hatalmas baj a Magyarországi oktatással hogy, érettségi előtt semmi komolyabb vizsga sincs, így úgy bevan görcsölve az ember. Más országokban mint Japában mondjuk minden félévbe van egy ilyen.
Most lehet hogy elmegyek nyelvvizsgára már biztos nem fogok annyit görcsölni mint érettségin.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Én nem vagyok perfect angolos, (most is csak 4-es lettem, mert kicsit lusta voltam) de valamiért videókban megértem amiket mondanak. én pewdiepie-t elég régóta követem, asszem amikor feliratkoztam rá akkor még csak 10 millióan voltunk 😆 de az is ilyen 2 éve lehetett.
0
0
0
0
sudosu avatar
Axon95: Egy újabb ok hogy miért ne játszak mainstream játék multival.

Én nem nevetek rajtuk, hanem idegesít hogy ilyen nyomorék nokedlik vannak a világon.Ilyen korban azért még a szülő foglalkozzon a gyerekkel, érdekes Japánba 16 órát dolgoznak az emberek és mégis jut idő a gyerekre. Lehet az én generációm (Magyarországon) azért más mert nálunk még internet se volt a köldökzsinórba kötve (főleg kisvárosba) . Legfeljebb jött az ISDN még a 2000-res évek elején, ekkor már azért nagyba ment mondjuk az Everquest mmo, Diablo 2 stb...

Ma a HearthStone is elég Mainstream, de az teljesen más, meg ahhoz kell valamennyi ész hogy tudjanak játszani vele. Hallotam már Herby-től is hogy tőle is mindig kérik hogy játszon már valami Minecraft-al vagy Lol-al. A MC-t én is szeretem, de nem annyira hogy egész életem benne képzelem el. Meg persze neki is volt Gameplay-e belőle, jaj tényleg az is mekkora poén volt amikor Szefivel tolta 😆.

Pewdiepie-t én is követem kb. 2 éve azóta tudok úgy Angolul hogy 98%-át megértsem. Persze ő Svédül is dumál sokat, főleg Horror játék közbe, tanultam már tőle pár szót 😃.
Egyébként ez a Youtube a TV pótlására tökéletes. Egy nagy előnye van HIrdetéseket lehet ***-al blokkolni, azt nézel meg amit akarsz.

Én Animét utoljára nem is tudom tán 2 hete néztem, már a SAO-t se nézem, inkább Android development-re gyúrok nagyon erősen, éjszaka meg esetleg jöhet egy kis Civ 5 meg HearthStone és Osu!. Ha azt meguntam akkor meg marad a Youtube meg Facebook.
0
0
0
0
Axon95 avatar
Norbli01: én nézegettem a svédnek azt a sorozatat elég szorakoztató. De hála istennek az én generációm nincs annyira elcseszve majd a mostani 10-12 évesek amúgy én azt tapasztalom náluk hogy iezdenek lemenni az mc-ről és mennek codotni tf2-re meg lolra persze ott mindenki szétszedi őket de a legrosszabb amikor vísitanak a kis egérke hangjukon a voice chatbe 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Nem csak off van ám itt 😃 legalább színes(egyéniségű 😆 ) és baráti a társaság. Most fejeztem be Pewdiepie egyik videóját amit már régóta akartam, és nem más ról is szólt mint a CorpseParty valaki ismeri az animét? "Nővérem" szerint brutális, és nagyon is érdekel, a játék horror témába tartozik és nagyon is drámai szóval az anime csak jobb lehet... (ha valakit érdekel a játék: felül nézetes pixeles, puzzel elemekkel, választásokkal, és meglepő fordulatokkal ahol néha köpni nyelni nem tudtam, és rengeteg a dráma)

Ja, és igen most kissé aktívabban csevegünk mint máskor 😃 (ki pihent vagyok, sokat játszom csak sajnos animére nem jut sok idő :/)
0
0
0
0
xoki avatar
Na már megint mennyit irtatok😃
Na akkor nézzük sorba:

Hát én nem ismerem egyik videóst se innen 😆
Gyűrűk ura nagyon unalmas film nekem de egyébként hogy a fenébe lenne az retró? 😃
Akkor Bud spencer és terence hill filmek még most is a kedvenceim között vannak, azt szeretem benne hogy mindenféle hülye effect nélkül is vicces, és jó filmek. Azokat a filmeket mindenkinek látnia kell, szerencsére még a tv be is mutatják őket elég gyakran de kétlem hogy a jelenlegi "nokedlik" olyanokat néznének, bár ki tudja. Jóbarátokat se szeretem 😃 Star wars szintén örök favorit marad, rmélhetőleg az új film is jó lesz majd... bár nagyon úgy érzem hogy nem, de ne legyen igazam.
Ezeket a zenéket nem ismerem, vagyis 2 igen mert sudosu mutatta már 😃 Én akkor kezdtem el zenét hallgatni amikor otaku lettem 😀 Szóval csak a nagyon hires régi számokat ismerem, meg azokat még amit apám hallgat, és ennyiben ki is merül a zenei tudásom 😃 Valamint az osztályba amikor hallgatott valaki egy mondjuk 3 hónapos számot már akkor is azt mondták neki hogy minek hallgatsz ilyen lejárt régi számot...

sudosu: igen én vagyok itt a senpai 😆 Na de egyébként 1 év korkülönbség azért soknak számít néhány esetben szerintem, bár mondjuk én nem sok mindennel foglalkoztam régen, vagyis igazából nem volt divat YT videósokat nézni pl... zenék meg nem érdekeltek.

Lehetséges hoyg ez a legaktívabb de egyre több off téma van közte ami persze nem baj csak na 😆

Epic is epic:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/q71/s720x720/10444677_260056207451677_1285599612204622543_n.jpg 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Te jó ég 😃 én ilyeneket nem tapasztaltam mert az unoka öcsém is ilyen 13-14 éves 😜 a Gyűrűk Ura hogyan lenne retró? 😃 a Hobbit is most fut (oké, nem egy Egy Gyűrű, de nem rossz film) és ezek az zenék 😆 még ismerősek is, mondjuk Dr.Alban-t ismerem is (mondjuk csak néhány számát hallottam)
0
0
0
0
sudosu avatar
Jaj tényleg, elfelejtettem hogy itt nálam csak xoki idősebb pár hónappal basszus (helyett 1 évvel) 😃. Persze ez nem gond. Mert nincs akkora nagy korkülönbség köztünk. Bár nem feltétlenül a 16 környékiekre értettem ezt a dolgot hanem akik mostanság lépnek be ebbe a korba. Hogy ők ezt már nem is tudják értelmezni. Mi lesz majd a 90-es évekbeli sorozatokkal mint a Jóbarátok vagy a legendás (60-80) Bud Spencer és Terence Hill filmekkel, vagy akár nézhetjük a Star Wars-t is bár ez elég Mainstream.

De már volt olyan hogy valami 10 éves rokonommal beszélgettem és mondta hogy neki gyűrűk ura már túl retró. Mondom LOL?

Vagy hogy a zenéket is belecsempésszem a mondanivalómba , van olyan velem egy korú hogy milyen régi sz*r zenéket hallgatok, mondom 2009-es a zene... WTF? Akkor mit mondana egy jó kis Mo-do-ra vagy Faithless-re, Dr. Alban stb...

Na kinek ismerős 😀? Igazi retro eurodance, de ha már 90-es évek akkor Disco zenék 😜

Jó igérem ezután megyek feküdni, mi is történelmet fogunk itt írni gépigényen, mint legaktívabb téma 😃.
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu azért én még ennél kisebb koromban néztem a videóit és tudod néhány osztálytársam is ismeri és szereti is Freddy-t 😃 (illetve volt osztály társaim)
0
0
0
0
sudosu avatar
Értitek ezek a szövegek amiket FreddyD lenyomott, még ma is benne van 18+-os társaság szájában. Hisz én akkor voltam teenager amikor ő elkezdett vidizni. Meg persze sokan így vannak vele. A mostani tinik szerintem meg se értik ezt a stílust amit ő képviselt akkor. Most már vénülünk mi is 😃. Már a mostani mc-n szocializálódott társaság nem ért meg minket.
Rendszeresen idézgetünk barátaimmal, például ez a "I are winner " is rendszeres 😃
0
0
0
0
Axon95 avatar
Osztálytársamnak megvan cd-n gondolkodtam hogy elkérjem e 😜
0
0
0
0
sudosu avatar
Azt én is kitoltam, meg játszottam a big rigs-el is 😃. A pet racer meg meg is volt mielőtt csinálta belőle a vidit.

Herby-nek én most a HearthStone videóját szeretem mostanság 😃. Húúú ez is ááá.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Én még a Mesterlövészt is ki vittem mert annyira meg tetszett 😆
0
0
0
0
Axon95 avatar
Na majd a herby trégém megoldja 😃 Herbynek egy videóját bírtam az is a részeges honfoglaló volt
0
0
0
0
sudosu avatar
De csalt nem is játszotta végig 😃. Emlékszem néztem is róla videót hogy valaki végigtolta. Freddy-nek is megkék tenni. Bár "sajnos" már gyerek van a háznál és nem tudja úgy csinálni. Persze sok boldogságot neki 😀!

"I are winner madafaka" 😃
0
0
0
0
Axon95 avatar
Csak az anarchyt nee 😃 de nyomhatna egy mortyr 2-t 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
FreddyD egy YT-s legenda. 😀
Talán ő volt az első, utána jött Herby, Otherworld talán valahogy így volt. Hú de rég volt már 😃. Mikor mindig vártuk az újabb videókat, nem volt nagy választék. De aki nyújtott videót az minőséget adott, nem kép minőségre gondolok, hanem a content-re. Ma is van persze sok jó videó, de ez teljesen más stílus.

Újra elővehetné az Anarchy-t mondjuk 😆.
0
0
0
0
Axon95 avatar
Amúgy freddy kidobhatna már egy 110 ezres videót 😃 meg még lóg egy résszel ha jól emlékszem 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Ó csak nem FreddyD-ről van szó? 😃 szóval itt is ismeritek 😃 Sudosu: hasonlóan hozzád még most is röhögök olyan videóin amiket már vagy 100 szor láttam 😃
0
0
0
0
Axon95 avatar
sudosu: Basszus nem tudom melyik a legjobb videója 😃
De nagyon tetszett a Big rigs meg a country Justice na meg persze a mesterlövész. Nekem nem kell 1 év hogy újranézzem őket 3 hónap is bőven elég 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Minden évbe megnézem egyszer Freddy összes videóját és még most is sírva röhögök mindegyiken 😃. Jó kis nosztalgia, én a big rigs vidije óta követem.
Neked Axon95 kedvenc vidi? Nekem egyértelmű az Anarchy és a Lula 3D 😆

Majd holnap leírom, most nosztalgiáznék, valaki egy nosztalgia beszélgetés FB-n 😀? Egyébként free to bejelölni, csak előtte írjátok le üzibe hogy kik vagytok. Ha rákerestek SudoSu-ra akkor megtaláltok. Már aki nem jelölt még be
0
0
0
0
Axon95 avatar
Na akkor már én is kiírom top 3-at 😃 1. Avenged Sevenfold 2. Green day 3. Rammstein/Nirvana
0
0
0
0
xoki avatar
Húú kicsit belemerültem a risen 2be, legalább most volt mit olvasni itt is 😃

sudosu: ez már volt egyszer, de akkor se tudtam írni 3 nál többet mivel ha ismerek is többet azoktól is csak 1-2 szám tetszik 😃
NA de top 3 előadóm:
1. BoA
2. Faylan
3. Hearts grow - bár már ennél is sok szám van ami nem tetszik 😃
a 4. meg mondjuk hatsune miku ha az előadónak számít 😃

Mondjuk közös téma lehetne hogy kedvenc anime jelenet kinek mi? (ez is volt már de akkor még kevesen voltunk, meg hátha változott valakinél ez 😃 ) Tehát:

Kinek melyik a top 5 legemlékezetesebb anime jelenete? (ez lehet vicces jelenet, harc, akár szomorú vay ijesztő stb - lehetőleg videóval, képpel, mozgóképpel mellékelve 😃 )

Ha lesz aki leirja akkor utána majd én is 😜
0
0
0
0
Axon95 avatar
Ja főleg ha még 1-2 oltári fárasztó one piece rész is lecsúszik 😃 amúgy csak most vettem észre freddy mestert a listád végén hát ő kellett oda 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Na látod nem lesznek rémálmaid 😃.
https://notredreviews.files.wordpress.com/2012/07/xscreen-01078.jpg
0
0
0
0
Axon95 avatar
Na most már nyugodtan alszom igy eszembe jutott , hogy tavasszal nyelvvizsgát kell tennem németből meg angolból de mivel elég jó a nyelvérzékem szerencsére lehet hogy a japánt vagy egy orosz nyelvet bevállalaok ez a 2 vonz a legjobban
0
0
0
0
sudosu avatar
Ahogy Kovács András Péter is mondta, Németül egy egész galaxist lelehet igázni 😃.
0
0
0
0
Axon95 avatar
Ja a rammsteinbe azt bírom,hogy a német az nagyon jó kemény nyelv ebben igazad van 😜 amúgy a bunyókhoza visszatérve nem akar valaki naruto ultimate ninja storm 3-azni ? Olyan "shinra tenseit" nyomok neki hogy ... Mindenki találja ki maga 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Én jobb szeretem a Németet, az angol olyan monoton unalmas nyelv egy idő után. A Japánt is ezért szeretem jobban mert egzotikus hangzása van a vokálnak. (Mellesleg nálam naponta változnak az ilyen jellegű toplisták mert rengeteg féle zenét hallgatok, ma ezeket toltam a legtöbbet fülbe 😃. Holnap megint más lesz
0
0
0
0
Axon95 avatar
Sudosu: egész jó helyezést ért el a rammstein én is eléggé bírom őket de szerintem a metaltalicska elöttük van 😜
0
0
0
0
sudosu avatar
Gyors témaváltás:
Top 10 előadó jelenleg 😆? (Igen nekem nem elég az 5, mert az enyém nem fér 5-be 😜 )

1. 30Y (Magyar, alternatív, underground)
2. AKB48
3. Rammstein
4. Metallica
5. Hardwell
6. Paramore
7. Fripside
8. Imperial Circus Dead Decadence
9. Sonata Arctica
10. The prodigy
+ Sok Magyar alternatív
+ Sok J-POP

Ne is kérdezzétek...
https://m.cdn.blog.hu/bl/bloginterju/image/freddyd/3320273_0a38266a553b2e29f6f1b51398baadfd_m.jpg
0
0
0
0
norbli01 avatar
Pont ezt akartam mondani 😃 amúgy ja a fillerek eléggé össze kavarják az embert :/ majd lehet folytatom a Bleach-et úgy is érdekes résznél hagytam abba de igazából az Ulquiorra (nem tom' hogy írják) vs Ichigo fight nem érdekel annyira de Neliel már annál inkább, elég durván harcolt 😃

Axon95: Majd találunk valami témát 😃
0
0
0
0
Axon95 avatar
Na ez az a beszélgetés ahol 2-tökön kívül más köpni nyelni nem tud 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Hááát de OMG a filler részeket ne számítsd bele 😃
A filler nagyn bezavar egyébként a bountos rész is teljesen az és mangába nem veszti el a bankait pl ... A filler részek gyöngítik le néha, hogy beleilljen a történetbe 😃
Ichigo ember, shinigami, quincy, hollow keveréke 😃 Mindig a hollow mentette meg eleibe. Erősödni meg a karddal való ugymond kapcsolatteremtéssel fejlődik, valamint szintén minél többet harcol annál erősebb lesz mert növekszik a lélekenergia.
Egyébként mint irtam a legjobb példa erre a one piece. Ott 5 részig szétverik Luffyt, aztán begurul egyszinten harcol az ellenfélell megint kikap egy picit elszökik az ellenség. Aztán következő résznél ugyanez előlről és még egy rész és nyer 😃 😃
Mindegy erről inkább nem vitatkozok mert a kedvencemről van szó és csak felidegesedek, a fairy tail meg a te kedvenced és ezért meg te idegesedsz fel 😜
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: szerintem pont fordítva van 😃 a Bleach-ben egy csomószor nem értettm mitől erősödött meg. A Fairy Tail-ben a 7 év után mondták hogy tök gyengék mert nem fejlődött a mágikus erejük szóval ott minél többet használod annál erősebb leszel, de pl a Bleach-ben ott volt az a filler amikor a hercegnővel voltak a gondok.... (ja meg a FT-ben fel oldották a második eredetet és natsunak megvannak luxus villámai) nem azt mondom hogy a Bleach rossz mert szeretem és király, csak nem értem 😃 (sokszor)
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció