AMD vs. INTEL

Szerző: Tamas76, 2009. January 23., téma
Fórum » Asztali PC
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Gaboo7 avatar
kulcsarbence: A te kártyádhoz nagyon harmatos az FX processzor. Az lehet hogy meg vagy vele elégedve de kb egy 7970 szintjét hozza sok játékban ezzel a processzorral.
0
0
0
0
kulcsarbence avatar
nekem egy FX 8350-em van, meg vagyok vele elégedve, bizony vannak tesztek amik szerint az AMD elveri az intelt, de vannak olyanok is, ahol az intel az AMD-t, mindenki talál olyan tesztet, ami neki passzol
0
0
0
0
matyosowski avatar
hát akkor marad 😃 Azt hittem hogy 20-on mennyit kapnék érte. Vettem volna egy 2500-at vagy a K-s verziót
0
0
0
0
CucuMester avatar
AMD vagy Intel?..... hááátttt.. attól függ.....

Ha processzor akkor Intel.
Ha videókártya akkor AMD.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
15-16k elvileg. Eszerint. [url]http://prohardver.hu/tema/mennyit_adnal_ezert_a_gepert_alkatreszert_topik/keres.php?stext=2100&submit=&offset=200[/url]
0
0
0
0
matyosowski avatar
srácok nem tudom hova szóval ide írok. Egy Intel Core i3 2100-nak mennyi a reális ára használtan?
0
0
0
0
BANK19990806 avatar
AMD ELITE QUAD CORE A10-5750M 4 x Turbo CORE 3,5 GHz, 4 MB Cache szerintetek ez jó proci? és mondanátok egy véleményt a hp laptopomról, lécci
0
0
0
0
bukta2 avatar
nem semmi hír nem is olvastam még pedig ahogy írják már 5 éve ennek
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Persze, kb. szerintem 1000-ből maximum egyszer jöhetne ki ugyanaz az érték...
Az meg már más kérdés, hogy terheletlen állapotban (netezéskor), nem fog egy 8 szálas processzor 3,7 Ghz-n menni. Egyszerűen ez egy nagy kamu!
0
0
0
0
Davezorrr avatar
GAMER2 : sry majd máskor 😃...am. nálam is a felszültségeknél bukott meg a dolog
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Main metódus hülyegyerek!

Szerk: Meg lettem előzve...
0
0
0
0
Davezorrr avatar
hiányzik a main metódus 😜
0
0
0
0
gazsobence97 avatar
System.out.println("*Sziasztok.Végleg nem írok ide többet! *"😉;

A programozó ezt is kamuzta egyesek szerint 😜
Mostantól csak nézni fogom a kiírásokat,úgy sincs most este jobb dolgom
0
0
0
0
kistiko07a avatar
gazsobence97: Ha esetleg zavar, hogy b*szogatnak, akkor fogod magad cetlit raksz a monitor mellé a neveddel nyitott gépházzal (mivel egymás mellett van a kettő, fejednek nem kell látszódnia senkit nem érdekel) az asztalon ott a cpu/gpu-z és voilá. Amit itt eltöltöttél időt győzködéssel már rég megcsinálhattad volna, kb 2 perc.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Gratulálok, most még 1 szinttel lejjebb süllyedtél a szememben!
Most a koroddal kezdesz itt mentegetőzni, nemhogy szimplán bevallanád hogy kamu volt az egész.

Csak tudod ezzel egy a bajom:
Ez mások számára sértő is lehet, aki például programozó, és valójában megdolgozik a pénzéért/gépéért, erre fel meg Te idejössz és elkezded itt a kamu menőzős Java programozós dumádat meg hogy Neked az 500K-s "géped" full olcsó volt, meg hogy egy új alaplap már nem oszt nem szoroz. (Miközben 60-70 ezer forintról beszéltél).

Majd ahogy idősödsz, elhiheted hogy az a 60-70 ezer forint is nagyon sokat fog a szemedben érni, csak még ilyen fiatal fejjel nem tudod felfogni a pénznek az értékét.

Most csak abba gondolj bele, hogy van aki 70-80 ezer forintért gürizik egy hónapon át, Te meg itt elkezded a gazdag gyerekes szöveget, hogy ekkora konfignál Neked már az az alaplap már nem oszt, nem szoroz.
0
0
0
0
ximo avatar
Istenem ez már nagyon gáz! gazsobence: az hogy valaki egy fél millás gépről nem tud feltenni egyetlen hiteles fotót önmagában elég bizonyíték rá hogy kamus, fejezzük itt be... Ne értsen félre senki, nem irigykedek és nem bántana az sem, hogy egy 16 évesnek ilyen masinája van, egyszerűen hiteltelen, az egész, rengeteg ilyent láttunk már, és baromi unalmas, hogy több oldalas vita kerekedik belőle.
0
0
0
0
gazsobence97 avatar
Ha mondjuk én is egy magasabb kort írtam volna be,akkor garantálom,hogy vádolni se kezdtetek volna el....
Mert,hogy ilyen alacsony életkorral az embernek csak LEGO kockái lehetnek?
Tehát ezért se írnák neked,hogy kamu,mert egy 20-assal idősebb vagy tőlem!

Kíváncsian várom a további elméleteket 😜

Davezorrr : Igen,szabadidőmben szoktam vele játszani 😀
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Engem a Metin bizonytalanított el 😃
0
0
0
0
PC GAMER avatar
Ha valaoban igaz lenne a "geped",akkor leszarnad mas kommentjet es mar reg nem itt mentegetned magad! Ennyit errol!
0
0
0
0
szilard1976 avatar
gazsobence97:Mond meg milyen órajelen menjen a procim 4.7 GHz-ig,mi fusson a háttérben,megcsinálom és SENKI nem fog rámírni hogy kamu.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Ez nem kifordítás, hanem tény!
De inkább tanulj még sokat, hogy valójában is lehessen egy ilyen géped, a nálad jobban hozzáértőeket pedig úgyse fogod szimpla hülye érvekkel átb@szni! 😉
0
0
0
0
gazsobence97 avatar
Nem azt mondtam,de neked is jól megy mások szavainak a kifordítása.
0
0
0
0
kistiko07a avatar
gazsobence97: Problémájuk egyik forrása, hogy a "fényképeden" egy 16:9-es Samsung monitor van, viszont a Printscreen-elt képek felbontása 4:3-as. Add össze.....
0
0
0
0
no avatar
16:9-es monitort print screenezel és 4:3-ba menti el. OKKÉÉ...
0
0
0
0
gazsobence97 avatar
De egyszer írtam,olvass vissza...ti pedig pont azt mondtátok,hogy ha készítek egy képet,akkor nem írtok.Akkor pedig ha ti hazudtatok,nekem miért ne lehetne?
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Neked is jól megy a "hogyan dumáljuk ki magunkat mások előtt hazugság után", az irkálás, pedig Te se egyszer írtad hogy ez az utolsó hozzászólásod! 😜
0
0
0
0
gazsobence97 avatar
Mondjuk szerintem meglátszik az,hogy a házról készült kép fényképezővel ment,a másik pedig PrintScreennel,és az más felbontásban mentette el. Egyre izgibbek a dolgok 😃
0
0
0
0
szilard1976 avatar
De ezen a képen 16:9-es a monitor,a többin 4:3-as.Mennyé MÁ.
0
0
0
0
gazsobence97 avatar
Nem mondom azt,hogy régebbi kép....de te se mondhatod,hogy soha nem váltottál még témát!
Ha mondjuk kamuztam volna,akkor hagytam volna eredeti Aeron...de nem kamuztam,így minden passzolt!
Ahhoz képest,hogy az lett ígérve hogy nem "vallattok" tovább,egész jól megy a gépelés 😃
0
0
0
0
Davezorrr avatar
akkor azon a képen meg miért van aero ? csak azt ne mond h régebbi kép 😃
0
0
0
0
GAMER2 avatar
De a nagy "programozócska" olyan sötét a gépekhez, hogy még erre se képes 😉

Megsúgom, a háttér színét nem nehéz hozzáigazítani a leszedett képekhez!
0
0
0
0
gazsobence97 avatar
Akkor a tálca is kék lenne,ha leplezni akarnák bármit is...de mivel minden mindenhol megegyezik,ezért igen,csakis én vagyok a szánalmas!

GAMER2,piero86 : Az volt a legelső képem,ha még nem láttátok volna,de akkor belinkelem ide nektek :

http://kepfeltoltes.hu/view/140416/lellipep_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
Puffin avatar
tegyél fel a gépedhez olyan képeket pl, mint az enyémnél van aztán akkor elhisszük!
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Szánalmas vagy...Már nem tudsz mást kitalálni, így kezded mondani a baromságaidat 😢
0
0
0
0
gazsobence97 avatar
Utoljára írok ide :

Az Aerot szinte minden videókártya támogatja,viszont én kikapcsoltam rajta pár dolgot,így "energiatakarékosabb" !

Pacsi mindenkinek,gyártsátok tovább az elméleteket,legalább feldobjátok az estém 😃
0
0
0
0
szilard1976 avatar
Roger87:Ha felrakod a VGA Drivert alapból Aerora vált a felület.Nálam így történt 3 hete.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Roger87: Spoiler!
Erről jártatom a pofám, már mióta...😆
0
0
0
0
PC GAMER avatar
gazsobence97": Ha mar ilyen gepre futtna,akkor mar 1 otpad fenykepezogepre is!
0
0
0
0
Roger87 avatar
Nincs köze az Aero-hoz.A cpu-z képet most nem sikerült rendesen kivágnia(kék sávok).Ráadásul a frekvencia is véletlenül századra megegyezik.(Ami nem lehetetlen,de kicsi a valószínűsége...)
0
0
0
0
szilard1976 avatar
Roger87:A 770 SLI nem támogatja a Windows Aero-t
0
0
0
0
gazsobence97 avatar
Majd legyél szíves bekeretezni nekem,hogy én is tudjak már róla!
Ráadásul a tálcára is már én tettem be őket kis ikonba?

Nem igazán van már kedvem ideírni,így csak a fontosabb dolgokra válaszolok...
Kifárasztottatok 😃
Jók voltatok,fiúk!
Taps !!!
0
0
0
0
GAMER2 avatar
A vidikari nem érdekel, viszont a CPU-Z képed eléggé feltűnő, hogy nem saját....Rákerestem, és egyből ezt a képet dobta ki elsőnek a google.

Mivel a CPU-Z a feszültségeket élőben mutatja, ezért sajnálom, de számomra hihetetlen hogy pont akkor sikerült a Print screent tolnod mikor pontosan annyi volt minden terhelés...
Grt!

Spoiler!
Többet nem irkálok, de a neved megjegyzem, mert nem semmi vagy Te ember.
Legalább valami értelmeset kitalálnám, nem kezdenéd a netről szedett képeket bevagdosni a fotóidra. Gratulálok!
0
0
0
0
Roger87 avatar
kék,kék,kék...KÉK!
A hiba.Csókolom...
0
0
0
0
gazsobence97 avatar
Már mikor a házról csináltam a képet,akkor odaírtam,hogy most csak 1db van benne...

De a kedvedért legtözelebb egy 4-wayest fogok betenni,az úgy jó? Ráadásul TITAN Z-vel...
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Spoiler!
Nem találtál GTX 770-es SLI-s képet? 😊
0
0
0
0
gazsobence97 avatar
A befejező kép!(mint már mondtam jelenleg a gépemben csak egy GTX 770 van,a másik garin,így ne legyen a Disabled megtévesztő)

A link : [LINK]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [LINK]

GAMER2 : A te képeden az Aero témánál színes az ablak teteje,nálam pedig nincsenek ezek a csili-vili dolgok beállítva.

Az órajel 3,7 GHz-en majd 3566 MHz-t fog kiírni,nem? Még szép,hogy 3,7GHzen megegyeznek 😀

szilard1976 : Nem a monitor a lényeg nekem,hanem a ház teljesítménye....nem telik nekem full 3D-s teremre,hogy 2160K-ba lássam a képernyőt...
Nekem ez is elég,amíg elvégzi a dolgát!
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Lehet, hogy ez bunkó lesz...De akkor is leírom 😂 Nekem ez úgy tűnik, mintha ez a kép lenne bevágva a desktop fotódra. Tessék: [url]http://hothardware.com/image_popup.aspx?image=big_cpu-z-1.jpg&articleid=2033&t=a[/url]

Azért gondolhatom jogosan így, mert minden feszültség és órajel egyenlő...
Sajnos ez kísértetiesen hasonlít a "saját" fotódra 😶
0
0
0
0
szilard1976 avatar
gazsobence97:Egy ilyen géphez én is 4:3-as monitort használnék😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció