kulcsarbence: A te kártyádhoz nagyon harmatos az FX processzor. Az lehet hogy meg vagy vele elégedve de kb egy 7970 szintjét hozza sok játékban ezzel a processzorral.
nekem egy FX 8350-em van, meg vagyok vele elégedve, bizony vannak tesztek amik szerint az AMD elveri az intelt, de vannak olyanok is, ahol az intel az AMD-t, mindenki talál olyan tesztet, ami neki passzol
Persze, kb. szerintem 1000-ből maximum egyszer jöhetne ki ugyanaz az érték...
Az meg már más kérdés, hogy terheletlen állapotban (netezéskor), nem fog egy 8 szálas processzor 3,7 Ghz-n menni. Egyszerűen ez egy nagy kamu!
gazsobence97: Ha esetleg zavar, hogy b*szogatnak, akkor fogod magad cetlit raksz a monitor mellé a neveddel nyitott gépházzal (mivel egymás mellett van a kettő, fejednek nem kell látszódnia senkit nem érdekel) az asztalon ott a cpu/gpu-z és voilá. Amit itt eltöltöttél időt győzködéssel már rég megcsinálhattad volna, kb 2 perc.
Gratulálok, most még 1 szinttel lejjebb süllyedtél a szememben!
Most a koroddal kezdesz itt mentegetőzni, nemhogy szimplán bevallanád hogy kamu volt az egész.
Csak tudod ezzel egy a bajom:
Ez mások számára sértő is lehet, aki például programozó, és valójában megdolgozik a pénzéért/gépéért, erre fel meg Te idejössz és elkezded itt a kamu menőzős Java programozós dumádat meg hogy Neked az 500K-s "géped" full olcsó volt, meg hogy egy új alaplap már nem oszt nem szoroz. (Miközben 60-70 ezer forintról beszéltél).
Majd ahogy idősödsz, elhiheted hogy az a 60-70 ezer forint is nagyon sokat fog a szemedben érni, csak még ilyen fiatal fejjel nem tudod felfogni a pénznek az értékét.
Most csak abba gondolj bele, hogy van aki 70-80 ezer forintért gürizik egy hónapon át, Te meg itt elkezded a gazdag gyerekes szöveget, hogy ekkora konfignál Neked már az az alaplap már nem oszt, nem szoroz.
Istenem ez már nagyon gáz! gazsobence: az hogy valaki egy fél millás gépről nem tud feltenni egyetlen hiteles fotót önmagában elég bizonyíték rá hogy kamus, fejezzük itt be... Ne értsen félre senki, nem irigykedek és nem bántana az sem, hogy egy 16 évesnek ilyen masinája van, egyszerűen hiteltelen, az egész, rengeteg ilyent láttunk már, és baromi unalmas, hogy több oldalas vita kerekedik belőle.
Ha mondjuk én is egy magasabb kort írtam volna be,akkor garantálom,hogy vádolni se kezdtetek volna el....
Mert,hogy ilyen alacsony életkorral az embernek csak LEGO kockái lehetnek?
Tehát ezért se írnák neked,hogy kamu,mert egy 20-assal idősebb vagy tőlem!
Kíváncsian várom a további elméleteket 😜
Davezorrr : Igen,szabadidőmben szoktam vele játszani 😀
Ez nem kifordítás, hanem tény!
De inkább tanulj még sokat, hogy valójában is lehessen egy ilyen géped, a nálad jobban hozzáértőeket pedig úgyse fogod szimpla hülye érvekkel átb@szni! 😉
gazsobence97: Problémájuk egyik forrása, hogy a "fényképeden" egy 16:9-es Samsung monitor van, viszont a Printscreen-elt képek felbontása 4:3-as. Add össze.....
De egyszer írtam,olvass vissza...ti pedig pont azt mondtátok,hogy ha készítek egy képet,akkor nem írtok.Akkor pedig ha ti hazudtatok,nekem miért ne lehetne?
Mondjuk szerintem meglátszik az,hogy a házról készült kép fényképezővel ment,a másik pedig PrintScreennel,és az más felbontásban mentette el. Egyre izgibbek a dolgok 😃
Nem mondom azt,hogy régebbi kép....de te se mondhatod,hogy soha nem váltottál még témát!
Ha mondjuk kamuztam volna,akkor hagytam volna eredeti Aeron...de nem kamuztam,így minden passzolt!
Ahhoz képest,hogy az lett ígérve hogy nem "vallattok" tovább,egész jól megy a gépelés 😃
Nincs köze az Aero-hoz.A cpu-z képet most nem sikerült rendesen kivágnia(kék sávok).Ráadásul a frekvencia is véletlenül századra megegyezik.(Ami nem lehetetlen,de kicsi a valószínűsége...)
A vidikari nem érdekel, viszont a CPU-Z képed eléggé feltűnő, hogy nem saját....Rákerestem, és egyből ezt a képet dobta ki elsőnek a google.
Mivel a CPU-Z a feszültségeket élőben mutatja, ezért sajnálom, de számomra hihetetlen hogy pont akkor sikerült a Print screent tolnod mikor pontosan annyi volt minden terhelés...
Grt!
Spoiler!
Többet nem irkálok, de a neved megjegyzem, mert nem semmi vagy Te ember.
Legalább valami értelmeset kitalálnám, nem kezdenéd a netről szedett képeket bevagdosni a fotóidra. Gratulálok!
A befejező kép!(mint már mondtam jelenleg a gépemben csak egy GTX 770 van,a másik garin,így ne legyen a Disabled megtévesztő)
A link : [LINK]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [LINK]
GAMER2 : A te képeden az Aero témánál színes az ablak teteje,nálam pedig nincsenek ezek a csili-vili dolgok beállítva.
Az órajel 3,7 GHz-en majd 3566 MHz-t fog kiírni,nem? Még szép,hogy 3,7GHzen megegyeznek 😀
szilard1976 : Nem a monitor a lényeg nekem,hanem a ház teljesítménye....nem telik nekem full 3D-s teremre,hogy 2160K-ba lássam a képernyőt...
Nekem ez is elég,amíg elvégzi a dolgát!
Lehet, hogy ez bunkó lesz...De akkor is leírom 😂 Nekem ez úgy tűnik, mintha ez a kép lenne bevágva a desktop fotódra. Tessék: [url]http://hothardware.com/image_popup.aspx?image=big_cpu-z-1.jpg&articleid=2033&t=a[/url]
Azért gondolhatom jogosan így, mert minden feszültség és órajel egyenlő...
Sajnos ez kísértetiesen hasonlít a "saját" fotódra 😶
Ha processzor akkor Intel.
Ha videókártya akkor AMD.
Az meg már más kérdés, hogy terheletlen állapotban (netezéskor), nem fog egy 8 szálas processzor 3,7 Ghz-n menni. Egyszerűen ez egy nagy kamu!
Szerk: Meg lettem előzve...
A programozó ezt is kamuzta egyesek szerint 😜
Mostantól csak nézni fogom a kiírásokat,úgy sincs most este jobb dolgom
Most a koroddal kezdesz itt mentegetőzni, nemhogy szimplán bevallanád hogy kamu volt az egész.
Csak tudod ezzel egy a bajom:
Ez mások számára sértő is lehet, aki például programozó, és valójában megdolgozik a pénzéért/gépéért, erre fel meg Te idejössz és elkezded itt a kamu menőzős Java programozós dumádat meg hogy Neked az 500K-s "géped" full olcsó volt, meg hogy egy új alaplap már nem oszt nem szoroz. (Miközben 60-70 ezer forintról beszéltél).
Majd ahogy idősödsz, elhiheted hogy az a 60-70 ezer forint is nagyon sokat fog a szemedben érni, csak még ilyen fiatal fejjel nem tudod felfogni a pénznek az értékét.
Most csak abba gondolj bele, hogy van aki 70-80 ezer forintért gürizik egy hónapon át, Te meg itt elkezded a gazdag gyerekes szöveget, hogy ekkora konfignál Neked már az az alaplap már nem oszt, nem szoroz.
Mert,hogy ilyen alacsony életkorral az embernek csak LEGO kockái lehetnek?
Tehát ezért se írnák neked,hogy kamu,mert egy 20-assal idősebb vagy tőlem!
Kíváncsian várom a további elméleteket 😜
Davezorrr : Igen,szabadidőmben szoktam vele játszani 😀
De inkább tanulj még sokat, hogy valójában is lehessen egy ilyen géped, a nálad jobban hozzáértőeket pedig úgyse fogod szimpla hülye érvekkel átb@szni! 😉
Ha mondjuk kamuztam volna,akkor hagytam volna eredeti Aeron...de nem kamuztam,így minden passzolt!
Ahhoz képest,hogy az lett ígérve hogy nem "vallattok" tovább,egész jól megy a gépelés 😃
Megsúgom, a háttér színét nem nehéz hozzáigazítani a leszedett képekhez!
GAMER2,piero86 : Az volt a legelső képem,ha még nem láttátok volna,de akkor belinkelem ide nektek :
http://kepfeltoltes.hu/view/140416/lellipep_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Az Aerot szinte minden videókártya támogatja,viszont én kikapcsoltam rajta pár dolgot,így "energiatakarékosabb" !
Pacsi mindenkinek,gyártsátok tovább az elméleteket,legalább feldobjátok az estém 😃
Ráadásul a tálcára is már én tettem be őket kis ikonba?
Nem igazán van már kedvem ideírni,így csak a fontosabb dolgokra válaszolok...
Kifárasztottatok 😃
Jók voltatok,fiúk!
Taps !!!
Mivel a CPU-Z a feszültségeket élőben mutatja, ezért sajnálom, de számomra hihetetlen hogy pont akkor sikerült a Print screent tolnod mikor pontosan annyi volt minden terhelés...
Grt!
Spoiler!
Legalább valami értelmeset kitalálnám, nem kezdenéd a netről szedett képeket bevagdosni a fotóidra. Gratulálok!
A hiba.Csókolom...
De a kedvedért legtözelebb egy 4-wayest fogok betenni,az úgy jó? Ráadásul TITAN Z-vel...
A link : [LINK]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [LINK]
GAMER2 : A te képeden az Aero témánál színes az ablak teteje,nálam pedig nincsenek ezek a csili-vili dolgok beállítva.
Az órajel 3,7 GHz-en majd 3566 MHz-t fog kiírni,nem? Még szép,hogy 3,7GHzen megegyeznek 😀
szilard1976 : Nem a monitor a lényeg nekem,hanem a ház teljesítménye....nem telik nekem full 3D-s teremre,hogy 2160K-ba lássam a képernyőt...
Nekem ez is elég,amíg elvégzi a dolgát!
Azért gondolhatom jogosan így, mert minden feszültség és órajel egyenlő...
Sajnos ez kísértetiesen hasonlít a "saját" fotódra 😶