Tuning műhely

2008. October 05., téma
Fórum » Asztali PC
Ide minden jöhet ami a PC tuningolásával kapcsolatos.

Kérjük nem linkelni, max bemásolni.

Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nemkrisz11 avatar
A processzoromon van 1 Freezer Xtrame 2.0 hűtő...szeretném húzni,és kíváncsi vagyok szerintetek ez elég lenne e húzásra(stabilan),és ha igen,mennyire,és miután ezt megválaszolta valaki,kérem magyarázza el azt is részletesen hogy hogy kell húzni...😆 köszönöm
0
0
0
0
gara66 avatar
hát a mem órajel 390ről 690 az kicsit sok igy ránézésre!
0
0
0
0
no avatar
Van egy kérsésem:Az én vidikarimat meddig lehet huzni biztonságosan.?
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Szerintem az nagyon kevés neki, legalább egy márkás 400 w-os kellene....
0
0
0
0
OrdaSss avatar
sziasztok!
annyit szeretnék kérdezni hogy megspórolhatnám-e a táp vételt...
hd4670-est fogok venni (90%-ban vagyok benne biztos) , és a honlapon azt irja hogy 400W kell de nem lehet hogy csak sokat irtak 1 kicsit....
350W-os codegen tápom van
és nem tudom hogy köze lenne hozzá de játékra használnám a gépet high-very high beállitásokon
0
0
0
0
philips20 avatar
az nekemis megvolt 😃 régen
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
igen akkor egyre gondolunk 😃
0
0
0
0
thug85 avatar
Az van nekem is azt hiszem. Indul a winamppal, és csak egy startot kell nyomni neki. semmi extra trükkje nincs.
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
Kőszi Thug85 nem kell leirnod amikor hazamész 😃
már találtam párat csak ősszes szarok vagy nemtom kezelni 😆 de találtam egy jóótt : Streamripper-Plug-in for WinAmp 1.64.0-beta-2 elinditom és kész 😀 Start / Stop 😃 winapmban elöjön egy kis ablak 😃 és még lehet állitani + beállitásokatt ..... és tőbb mint 2percett ment és nincs 2mb 😃 nagyon ***a
0
0
0
0
thug85 avatar
Lövésem sincs!😆
Sajnos most nem tudom neked megnézni, mert melóhelyen vagyok, de ha hazamegyek megnézem.
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
pont azt akartam online adásban felvenni a zenékett 😀 mi a program neve 😀 ?
0
0
0
0
thug85 avatar
Nekem olyanon van, amivel a Winapon hallgatott online rádió adásokat tudod lementeni MP3-ban. Minden egyes számot külön ment, tehát nem az van, hogy elindítod és felvesz teszem fel félóra egyveleget.
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
tud e valaki vagy hallot e már olyan programról , hogy pl. Winampon Hallgatok Zenét és egy programmal meg felveszem amit hallgatok és csinál pl. egy file-t tud valaki olyan Programótt ??
-Választ előre is köszönöm 😀
0
0
0
0
partyzan8 avatar
Tényleg nem. De ha így felhúzom nem tudom elmenteni a profilt. Amúgy ha 100 mhz-et is húzok rajta a benchmarknál csak fekete képernyő van.
0
0
0
0
toopa avatar
partyzan8 írta:
Az Ati tool-al csináltam😃

4 GHz feletti gpu és memória órajel egy tnt2-esnél? Szerinted van aki beveszi? 😀 Főleg hogy a GDDR5-ös memóriával szerelt ati-k effektív memória órajele mozog 4 GHz környékén, vagy felette.
Nem inkább photo shop-al csináltad? 😆
0
0
0
0
partyzan8 avatar
Az Ati tool-al csináltam😃
0
0
0
0
toopa avatar
arcsi966 írta:
Kiprobáltam töbféle feszt is föként azokat amit az interneten olvastam de nem akart összejönni ,lehet az alaplap nem birja?

Néztem a gépedet, és szerintem inkább a ram lehet a fagyás oka. Ha kell segítség, felvehetlek msn-re, csak dobj egy pü-t.
0
0
0
0
MaliDual avatar
nekem az a kínom hogy van ez az intel 2160 as procim meghúztam 2.2 ig. de Kékhalálozik. miért?plusz áramon nem kapott de ezzel a lappal nem is lehet adni neki.hűtés rendben mert 29-30 fokon megy.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Lassan kell csak a tuningolást csinálni, ne egyből 3,5-re húzd fel!!
Lehet, hogy gyenge a hűtő, vagy nem bírja a proci vagy alaplap!! De attól, hogy valakinek sikerült ugyanazt a procit felhúzni, nem biztos, hogy neked is sikerülni fog...
0
0
0
0
no avatar
Kiprobáltam töbféle feszt is föként azokat amit az interneten olvastam de nem akart összejönni ,lehet az alaplap nem birja?
0
0
0
0
thug85 avatar
Egy kis feszültséget kell neki adni, azért fagy. Kevés neki ahhoz az órajelhez.
0
0
0
0
no avatar
Valaki tudna nekem segiteni abban hogy kell a procit normálisan huzni! mert én az enyémet 3Ghz ről 3.5Ghz-ra huztam és lefagyott de szerintem még valami mást is átkéne állitani a biosba??
0
0
0
0
azbizony avatar
Oké kösz a választ! Akkor kb meddig lehetne még húzni??
0
0
0
0
laci503 avatar
azbizony nem vagyok nagy tuningos de annyi kis Mhz emelés nem sok javulást hoz neked! am nem kell másik hűtés annyi emelésnél elvileg!
0
0
0
0
azbizony avatar
Nekem egy intel pentium dual cor E2220 procim van 2.4Ghz -s 2.6 ig fel lehet húzni úgy hogy nem kell másik hűtés????
0
0
0
0
MaliDual avatar
de az everestben azt írja hogy min/max szorzó 6/9. na mindeggy azért köszi.
0
0
0
0
roberto888 avatar
Ezt a proci automatikusan kezeli, nem kell semmit beállítani! Am szerintem az a processzor nem támogatja ezt a lehetőséget!
0
0
0
0
MaliDual avatar
hail
Van egy Intel dulacore e2160 as procim egy Asrock 4credual sata2-es alaplapban.az lenne a kérdésem hogy azt hol lehet a biosban beállítani hogy levegye az órajelet ha nincs használva a gép.mert van 6/9 szorzó és csak 9-et használ.ha nincs használva a gép akkor nem veszli le az órajelet.Na ezt hol tudom bekapcsolni a biosban????
0
0
0
0
gara66 avatar
hát nemtom , az én procimra 90 fokot mondtak h addig melegedhet!!
0
0
0
0
laci503 avatar
szerintem olyan 60-70fok elfogadható neki kb. terhelés alatt! felette szerintem nem egészséges
0
0
0
0
Roland avatar
????????????????????????????????????????????
valaki segítene????
kösz
0
0
0
0
Roland avatar
AMD phenom procim van meddig melegethet?????????
0
0
0
0
Atley avatar
Nah haliho!!!

Lesz 1 pár kérdésem jaj de késő van már délután leírom h mi a problem meg rakok bios képeket is.

csuma
0
0
0
0
gara66 avatar
szted akk ne legyen 3600on?
0
0
0
0
zsolt100 avatar
Na ,vkinek tippje van a kérdésemre??
0
0
0
0
philips20 avatar
hát szerintem nem lessz de ne húzdvissza
0
0
0
0
gara66 avatar
kikapcsolom azt a sz**t, addig semmi baja nem volt. de mikor ez történt akk visszavettem 3000re az előbb meg vissza 3600ra , futtattam az orthost és semmi baja remélem
0
0
0
0
philips20 avatar
az komoly lehet hogy a kélszenlétimodmiatt
0
0
0
0
gara66 avatar
kb 2 hete használom a procimat 3600MHz-z és semmi baj nem volt vele eddig, az előbb elmentem a géptől kb egy 30percre olyankor mindig elmegy a kép merhogy pihenteti v vmi, és miko megnyomtam vmit nem reagált semmit. újraindítottam és kiirta h OVERCLOCk FALED!!!! miért volt ez??
0
0
0
0
no avatar
nagyon köszönöm a segítséget akkor hagyom is a dolgot.😀 majd a 4 magossal talán de majd csak karikor😃 mégegyszer köszönöm!!!😀
0
0
0
0
zsolt100 avatar
Az lenne a kérdésem hogy a mostani procim csak 1.6-os de felszeretném húzni 1.8-ra, na de a biosban seholsem találom a cpu-t!
Lehet hogy phoenix biosnál nemlehet?
0
0
0
0
ganjahman avatar
Sziasztok! Szerintetek erdemes lenne huzni a procimat mert mar eleg gyengus szegeny😞 Es ha ezgy kicsit is segitene ez akkor megprobalnam!
0
0
0
0
Lizard avatar
Rhino írta:
Sziasztok lenne egy kérdésem. A karimat szeretném húzni de kicsit bizonytalan vagyok. HD4850 XFX-em van a GPu órajel: 625MHz a memo órajel: 993 MHz.ATi overdrive-al gondoltam húzni de nem tudom meddig lehetne ami még elfogadható.:S:S
léci segitsetek!köszi😀

nekem ugyanez a procim volt csak picit gyengébb az 5000+-os és sajnos nagyon visszafogta a 4850-et, szal felesleges húznod rajta!
0
0
0
0
thug85 avatar
Rhino írta:
Sziasztok lenne egy kérdésem. A karimat szeretném húzni de kicsit bizonytalan vagyok. HD4850 XFX-em van a GPu órajel: 625MHz a memo órajel: 993 MHz.ATi overdrive-al gondoltam húzni de nem tudom meddig lehetne ami még elfogadható.:S:S
léci segitsetek!köszi😀

Ha azzal a procival használod ami be van írva, akkor fölösleges húzni a kártyán! Nem fogod tudni kihajtani. Én húztam a procimon, hogy kiszolgálja kellőképpen a kártyát, pedig nekem erősebb processzorom van mint neked, mégis fogta.
0
0
0
0
jumbo avatar
Rhino írta:
léci segitsetek!köszi😀

Azzal lehet.Próbálgasd,de ne nagy léptékekben.Közben egy vga gyilkos játékkal teszteld😉
vagy 3Dmark06-tal
0
0
0
0
no avatar
léci segitsetek!köszi😀
0
0
0
0
BVB avatar
Hy all szeretném húzni a processoromat de nem tudom mien progival (mert az amd overdrive re gondoltam de sajna 780g s kell a chipnek lenni nekem nem az) ajánljatok valmit a hűtéssel nem lessz gont !
0
0
0
0
Lizard avatar
jozsi22 írta:
sziasztok 1 rövidke kis kérdés szerintetek érdemes fel húzni a procimat? vagy haggyak mindent úgy ahogy természetes?

a procid tökéletesen kiszolgálja azt a VGA-t, szal ha húzol a procin húzzál a kártyán is!persze csak ésszel😀
amúgy én nme húznék rajta, jó ez így ahogy van!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció