Áh de ráfüggtem az osu!-ra,tegnap még egy mappot se tudtam megcsinálni,ma sikerült egyet S rankra(easyn) :3 amúgy amikor megcsinálok egy mappot és utána megnézem replay-ben ott tele van irkálásokkal,az emberek nézik ahogy játszok? 😃
Épp ma töltöttem le az Unityt, csinálni kéne valami kis játékot. Tudom, kis játék, nagy munka, de én nagyon benne lennék. 😃 Blenderhez kb. értek annyira, hogy 1-2 dolgot meg tudjak benne csinálni, amit nagyon kell. http://majdjobblesz.tumblr.com/image/93867231012 ezt épp ma csináltam, Andrew Price barátunk segítségével. 😃
Eddig UDK-ztam, elég sokat, szóval nem lesz könnyű átszoknom az Unityra.
Srácok gondoltam veszek egy Shamisen-t csak úgy dísznek meg egy kicsit játszadozni rajta. Ebay-en megláttam az árakat drágább mint egy Bass gitár. Gondoltam biztos lehet kapni 5-6k huf környékén.
Egyébként nem azzal van a baj hogy beposztolja a videóját, mert mi is elég sokat offolunk, csak azt se tudjuk ki ő, meg nem tűnik otakunak se 😃. Mondjuk ennyi erővel én se vagyok már, mert alig animézek, már nem is annyira érdekel. Más irányba haladtam el. Dehát azt tudhatjátok a kultúra sokkal jobban érdekelt végig, na meg a zene.
Utóbbi hetek:
Axon95: én most a 340. résznél tartok de már valamennyit spoiler-eztek benne de végül is nekem köszönhetően 😜 Madara először tök menőnek tűnt, "Hű, -mondom- ez nagyon király csata lesz!" erre konkrétan legyőzhetetlen...
Igazából azt hogy Itachi a kedvencem csak azért írtam mert megint szerepelt és eszembe jutott 😆 ő és Minato meg Naruto a kedvencem
Norbil01: én az összes eddigi részt láttam meg az összes eddigi mangát elolvastam ahol madara háát. Nem akarok spoilerezni 😃 . Nekem a shippuuden addig tetszett amig az akutsukisokkal harcoltak . Nekem itachi meg pain a favorit 😃
Jólvan nem tudom ki hogy áll a Naruto Shippuuden-el de én szeretem viszont ez már kezd sok lenni 😜 Spoiler!
Madara feloldja a technikát amivel feltámasztották és így halhatatlan lesz végtelen chakrával?? már vártam hogy mikor mondja hogy: "csak vicceltem lúzerek, látnátok kellene magatokat!"
xoki: tudom már mondtál valami ilyesmit de én a másik madarára gondoltam (tobi)
Amúgy megnéztem a Fairy Tail új részét és mégis csak tud valamit 😜
Na jó már nem akar semmi se menni szóval alvás 😀. Készülj ma megkezdődik az oktatásod 😃. Bár nekem mindegy. Én játszani fogok ma is biztos, de szerintem csak délután vagy estefele.
Ifjú második padavonom 😆
Oyasumiiii 😃
Ha már Osu! Találtam egy remek számot. Pont aki játszik egy ideje Osu!-val és már játszott velem (AR 9-et) ismerheti ezt a számot. Meg persze VB-n is elég népszerű.
Persze ennek a Eurobeat-es változata van benne Osu!-ban. Imádom a Shamisen hangját. Legyen akkor egy kis éji zene rovat 😀:
Ma akkor egyértelműen a Tradiciókat örző zenék fele megyünk.
A bass gitárnak lehetne kicsit kevesebb szerepe. Valahogy nem illik ehhez a számhoz. A Shamisen-nek több hangot adhattak volna, bár alapból halk hangszer, de mégis olyan varázslatos hangzása van. A koto-nak (ha jól emlékszek) is lehetne több szerepe.
Gyönyörű a hangja Sayuri Ishikawa-nak. A második világháború idejében írta ezt a dalt. Elég híres volt abban a korban. Sayuri-ről annyit kell tudni hogy játszott a China Nights c. filmben is (amely 1940-ben jelent meg).
Egy kis folk metál a végére. Itt jobban kombinálták a bass és tradicionális hangzást.
És hogy ne csak Japán legyen, ne felejtkezzünk el a Magyar folk metálról sem amit szintén nagyon szeretünk 😃.
[LINK]
A hegedű hangja és a énekes hangja azonnal szerelmessé tett a bandába 😀.
Xkazuma, ha gondolod és szeretnél tanulni játszani akkor írj. Multizhatunk, egyedi oktatási módjaim vannak. Xoki-t majd megkérdezheted ha visszajön 😃.
Nem szemrehányásnak szántam, csak én is beraktam akkor a legjobb eredményem 😃. Meg én CTB-zek nem Standard-ezek. Ez a eredmény is CTB.
Régebben nekem is sokkal jobb volt a rankom, de most már nem érdekel annyira a rank hogy én arra gyúrjak rá. Eljátszom a kedvenc mapaimat , ha van új ami tetszik eljátszom azt is. Szóval már régen nem érdekel hogy és mint kapok PP-t egyes mapokért.
Grat hozzá! Én AR 3-as nehézségen, HR és FL moddal játszottam. Próbáltam az AR 9-et, de az nekem még mindig gyors. 😞 Te régebb óta játszol mint én, úgyhogy neked ezért megy ilyen jól. 😀 Majd egyszer elérek én is oda ahol te vagy.
Srácok, én nagyon megkedveltem az OSU!-t!!! 😃 A Mekakucity Actors Openingjánál, a Top50 30. helyét szereztem meg. 😀 Nem tudom, hogy ez jó hely-e, de én büszke vagyok magamra!
Még egy kicsit ehhez a dologhoz:
Játékoknál meg Filmeknél már rég nem csinálják ezt. Lehet hogy laikus szemmel visszaesést jelent ez a dolog a stúdiók számára, de ha mélyebről megnézzük a dolgokat, a feltöltött tartalmak ingyen reklámot add nekik, nem kell annyit költeni a hájpra (ígyis sajnos elég sok van belőle). Jó a Youtube azért még mindig keményen büntet, még azért is hogy feltöltesz egy Trailer-t és alá beszélsz (lásd otherworld régen). Nem értem ebből a szemszögből a Youtube hozzállását.
Mondjuk animéknél azt érdemes megjegyezni hogy tizedakkora bevételük van mint egy tripla A-s játéknak vagy filmnek és lehet hogy itt a kulcsa a történetnek. Mivel ha látok egy Trailert a neten, vagy videókritikát akkor ösztönözhet arra hogy elmenjek a moziba és megnézzem a filmet. Meg persze annak a stúdiónak jön a jogdíj. Játéknál szintén van motiváció a vásárlásra például ha van Multiplayer a játékban.
Viszont az animéknél mi van? Jön egy BD 1080P-s változat örök áron (15k huf környékén) jó persze a Japánoknak ez nem sok pénz. Meg az a kis jogdíj ami csöpög nekik a TV-től ami épp adja az animét. Ha olyan népszerű az adott anime akkor a PVC figurákat is vásárolják belőle. Más sajnos nincs. Globális térre kiterjeszteni az Animéket úgy hogy szinkronizálják meg vonja az élményt, meg nem is minden anime éli meg ezt. A másik nem annyira népszerű egy Anime mint a Trónok Harca vagy akármilyen sorozat.
Végül zárásként itt egy unalom űző videó, nem volt kedvem most mást csinálni 😃
Hát én a Toradora-t tegnap néztem végig egy huzamban, persze a Toradora nekem 10/10. Nekem nincsenek ilyen gondjaim, hogy milyen hosszú egy anime. A One Piece-t tavaly, olyan február körül kezdtem el és olyan 2-3 hét volt mire oda értem ahol éppen tart. A One Piece-t megállás nélkül néztem. Akkoriban nagyon függtem az animéktől, de most már nem annyira, azonban még mindig imádom őket. 😆
ui: Azzal kapcsolatban, hogy Japán szigorítani akar, szerintem se lesz abból semmi. Teljesem igaz amit sudosu mond, 1-1-ig. Meg mi amúgy is kicsi ország vagyunk, mi ránk szerintem nem is jelent veszélyt.
Olyan irónikus hogy felkerült erre a listára egy Magyar szolgáltató is. Szerintem azért Youtube-on sokkal de sokkal több anime fenn van 😃 (Google miatt csak content törlés lesz legfeljebb YT-n) . Ja, hogy Japánnak már oda nem ér el a keze 😃?
Nálam az ilyen hírek /dev/null-ba kerülnek.
Meg az Amerikaiakkal nem tudnak sokat kezdeni, legfeljebb csak a Japán szerókat lövik le. Ahogy láttam a listán azért van jópár Amerikai is ott.
Volt egy nagy fájlmegosztó, itt nem biztos hogy mindenki emlékszik rá, de annak a perje pár (2-3) évig tartott. Addig vígan ment az oldal. Még most is megy más néven. Szóval ezek elég hosszú eljárások, ha még erre is vetemedne a Japán kormány. Azért nem kell aggódni ha mégis igaz lenne a dolog, hogy jövőre már nem tudsz új contenteket nézni.
Meg a mai ember elég leleményes, lehet hogy ma megszűnik a Myanimelist, de 2 hét múlva teljesen más néven nyílik egy ugyanolyan oldal.
Én azért nem aggódok hogy nem tudok majd beszerezni friss contenteket.
Megnyitom atw-s oldalt. Felugró ablak "Milf gives wonderfull blowjob sextape". Like atw.😃d Amúgy van benne igazság. Ha zavarja őket ez a kár amit elszenvedtek akkor már tettek volna ellene az elején.
Nem lesz ebből semmi, főleg hogy kitalálció az egész. Kell az embereket időnként sokkolni (hogy mégjobban ráfüggjenek a dologra) .
Ez olyan hogy azon volt mindenki felháborodva néhány évvel ezelőtt hogy itt Magyarországon hasonló módon akarták korlátozni az internet hozzáférést mint Kínában. Nem lett belőle semmi.
- Hentai-t is beakarták tiltani Japánban nem lett belőle semmi.
Japán nem b*szn* ki magával hogy ezek ellen eljárást indít. Mert ezzel is jön nekik a pénz. Már 5 évvel ezelőtt is mentek ezek az oldalak, érdekes hogy csak most kezdenének velük valamit. Ha mégis megtörténne ez a dolog, Amerikába kikövik a szervereket és ott nem tudnak semmit se kezdeni velük. USA-t meg annyira nem fogja ez érdekelni. Most Magyar példákkal nem akarok jönni...
Hát nem tudom mi lesz belőle, remélem semmi. MAL-on volt egy jó comment, hogy mi fog történni:
Japan: "Please delete our stuff from your site."
Site: "Nope."
-end
Na szóval... így gyönyörű estém után (seggrészegen) olvastam a kommenteket. Hát noNameFPS gondolok neked még valamit. De a No Game No Life után elkezdem azt amit írtál azt a C betűst.
Nekem még nem volt 26 részesnél hosszabb animém. Max ami több évados. Pedig én naponta megnézek min. 6-7 részt. (Most pont nem mert nincs rá időm)
Mindezt kb fél órája írom telóról ha van benne hiba akkor gomene. Vagy valami hasonló.
A hosszú animéket én sem szeretem már annyira. 25 rész a maximum (SAO) nálam, de néha ahhoz is türelem kell. a Toradora-t, és az Anohana-t be kéne már fejeznem végre.
Ne aggódj nem maradsz le semmi érdekesről wwwshark utóbbi félévbe én se néztem sokat, egyre jobban szokok le róla.
Meg ebben az évben semmi se volt ami úgy megfogott a Love Live S2-n kívűl. Majd talán a Psycho Pass második évadja, az is októberbe jön. Az agyon hájpolt hosszú animék meg nem érdekelnek.
Szóval amikor van időm inkább nosztalgiázok, Star Wars utána Gyűrűk Ura meg a sok K-DRAMA amivel elvagyok maradva 😃.
Befejeztem a Chihayafuru 2. évadját is. Volt olyan izgalmas mint az első ha nem jobban. Olyannyira, hogy majdnem egy nekiugrással néztem végig a teljes évadot, de csak 19 részt sikerült egy húzom-ban megnézni mert már így is reggel volt 😆
noNameFPS belekezdtem a Magiba. Szerintem az már féligmeddig mondható komolynak. Dzsinnekről, varázslókról meg hasonlókról szól. (Legalább is az első 4 részből ezt szűrtem le.)
Szerk.: http://9gag.com/gag/avZ2Lpb Ezek azért már elég durvák. Inkább hentai mint anime...Nem mind. De a nagyrésze.
Szerk.2.: Hol lehet magyarra fordított light novel-eket találni?
A sima osu! modot játszom.
Amúgy milyen modot játszol?
Eddig UDK-ztam, elég sokat, szóval nem lesz könnyű átszoknom az Unityra.
Csinálhatsz játékhoz modelleket én meg lekódolom 😃. És már kész is a játék. Elvileg Unity támogatja a Blenderes munkákat is 😜
Egyébként nem azzal van a baj hogy beposztolja a videóját, mert mi is elég sokat offolunk, csak azt se tudjuk ki ő, meg nem tűnik otakunak se 😃. Mondjuk ennyi erővel én se vagyok már, mert alig animézek, már nem is annyira érdekel. Más irányba haladtam el. Dehát azt tudhatjátok a kultúra sokkal jobban érdekelt végig, na meg a zene.
Utóbbi hetek:
Igazából azt hogy Itachi a kedvencem csak azért írtam mert megint szerepelt és eszembe jutott 😆 ő és Minato meg Naruto a kedvencem
xoki: tudom már mondtál valami ilyesmit de én a másik madarára gondoltam (tobi)
Amúgy megnéztem a Fairy Tail új részét és mégis csak tud valamit 😜
Ja, és továbbra is Itachi a kedvencem 😜
Edit: megvan az 1000pp, de #50k nincs..Még 200 ember :"DDDDD
Ha CTB-zel akkor jöhet az AR=10 😃.
Jelenleg AR=9-et gyakorlok ha jöhet aki akar. Írjon rám játékban. Nem fogok most ar=9-nél kisebb számokat rakni
Amúgy most hogy szóba hoztátok, újra leszedtem és megint le kell töltenem minden számot 😜 😃
Az Easy-nél meg lehet találni. 😜
Én pedig AR10 gyakorlásra várnék jelentkezőket.
Spoiler!
Ifjú második padavonom 😆
Oyasumiiii 😃
Persze ennek a Eurobeat-es változata van benne Osu!-ban. Imádom a Shamisen hangját. Legyen akkor egy kis éji zene rovat 😀:
Ma akkor egyértelműen a Tradiciókat örző zenék fele megyünk.
A bass gitárnak lehetne kicsit kevesebb szerepe. Valahogy nem illik ehhez a számhoz. A Shamisen-nek több hangot adhattak volna, bár alapból halk hangszer, de mégis olyan varázslatos hangzása van. A koto-nak (ha jól emlékszek) is lehetne több szerepe.
Gyönyörű a hangja Sayuri Ishikawa-nak. A második világháború idejében írta ezt a dalt. Elég híres volt abban a korban. Sayuri-ről annyit kell tudni hogy játszott a China Nights c. filmben is (amely 1940-ben jelent meg).
Egy kis folk metál a végére. Itt jobban kombinálták a bass és tradicionális hangzást.
És hogy ne csak Japán legyen, ne felejtkezzünk el a Magyar folk metálról sem amit szintén nagyon szeretünk 😃.
[LINK]
A hegedű hangja és a énekes hangja azonnal szerelmessé tett a bandába 😀.
Xkazuma, ha gondolod és szeretnél tanulni játszani akkor írj. Multizhatunk, egyedi oktatási módjaim vannak. Xoki-t majd megkérdezheted ha visszajön 😃.
Régebben nekem is sokkal jobb volt a rankom, de most már nem érdekel annyira a rank hogy én arra gyúrjak rá. Eljátszom a kedvenc mapaimat , ha van új ami tetszik eljátszom azt is. Szóval már régen nem érdekel hogy és mint kapok PP-t egyes mapokért.
Nekem ez a best AR=9-es teljesítményem most
Játékoknál meg Filmeknél már rég nem csinálják ezt. Lehet hogy laikus szemmel visszaesést jelent ez a dolog a stúdiók számára, de ha mélyebről megnézzük a dolgokat, a feltöltött tartalmak ingyen reklámot add nekik, nem kell annyit költeni a hájpra (ígyis sajnos elég sok van belőle). Jó a Youtube azért még mindig keményen büntet, még azért is hogy feltöltesz egy Trailer-t és alá beszélsz (lásd otherworld régen). Nem értem ebből a szemszögből a Youtube hozzállását.
Mondjuk animéknél azt érdemes megjegyezni hogy tizedakkora bevételük van mint egy tripla A-s játéknak vagy filmnek és lehet hogy itt a kulcsa a történetnek. Mivel ha látok egy Trailert a neten, vagy videókritikát akkor ösztönözhet arra hogy elmenjek a moziba és megnézzem a filmet. Meg persze annak a stúdiónak jön a jogdíj. Játéknál szintén van motiváció a vásárlásra például ha van Multiplayer a játékban.
Viszont az animéknél mi van? Jön egy BD 1080P-s változat örök áron (15k huf környékén) jó persze a Japánoknak ez nem sok pénz. Meg az a kis jogdíj ami csöpög nekik a TV-től ami épp adja az animét. Ha olyan népszerű az adott anime akkor a PVC figurákat is vásárolják belőle. Más sajnos nincs. Globális térre kiterjeszteni az Animéket úgy hogy szinkronizálják meg vonja az élményt, meg nem is minden anime éli meg ezt. A másik nem annyira népszerű egy Anime mint a Trónok Harca vagy akármilyen sorozat.
Végül zárásként itt egy unalom űző videó, nem volt kedvem most mást csinálni 😃
[url]https://www.facebook.com/photo.php?v=260644687392829&set=vb.249695071821124&type=2&theater[/url]
ui: Azzal kapcsolatban, hogy Japán szigorítani akar, szerintem se lesz abból semmi. Teljesem igaz amit sudosu mond, 1-1-ig. Meg mi amúgy is kicsi ország vagyunk, mi ránk szerintem nem is jelent veszélyt.
Nálam az ilyen hírek /dev/null-ba kerülnek.
Meg az Amerikaiakkal nem tudnak sokat kezdeni, legfeljebb csak a Japán szerókat lövik le. Ahogy láttam a listán azért van jópár Amerikai is ott.
Volt egy nagy fájlmegosztó, itt nem biztos hogy mindenki emlékszik rá, de annak a perje pár (2-3) évig tartott. Addig vígan ment az oldal. Még most is megy más néven. Szóval ezek elég hosszú eljárások, ha még erre is vetemedne a Japán kormány. Azért nem kell aggódni ha mégis igaz lenne a dolog, hogy jövőre már nem tudsz új contenteket nézni.
Meg a mai ember elég leleményes, lehet hogy ma megszűnik a Myanimelist, de 2 hét múlva teljesen más néven nyílik egy ugyanolyan oldal.
Én azért nem aggódok hogy nem tudok majd beszerezni friss contenteket.
Ez olyan hogy azon volt mindenki felháborodva néhány évvel ezelőtt hogy itt Magyarországon hasonló módon akarták korlátozni az internet hozzáférést mint Kínában. Nem lett belőle semmi.
- Hentai-t is beakarták tiltani Japánban nem lett belőle semmi.
Japán nem b*szn* ki magával hogy ezek ellen eljárást indít. Mert ezzel is jön nekik a pénz. Már 5 évvel ezelőtt is mentek ezek az oldalak, érdekes hogy csak most kezdenének velük valamit. Ha mégis megtörténne ez a dolog, Amerikába kikövik a szervereket és ott nem tudnak semmit se kezdeni velük. USA-t meg annyira nem fogja ez érdekelni. Most Magyar példákkal nem akarok jönni...
Japan: "Please delete our stuff from your site."
Site: "Nope."
-end
Esetleg aki nem tudná miről van szó: [LINK]
Nekem még nem volt 26 részesnél hosszabb animém. Max ami több évados. Pedig én naponta megnézek min. 6-7 részt. (Most pont nem mert nincs rá időm)
Mindezt kb fél órája írom telóról ha van benne hiba akkor gomene. Vagy valami hasonló.
Meg ebben az évben semmi se volt ami úgy megfogott a Love Live S2-n kívűl. Majd talán a Psycho Pass második évadja, az is októberbe jön. Az agyon hájpolt hosszú animék meg nem érdekelnek.
Szóval amikor van időm inkább nosztalgiázok, Star Wars utána Gyűrűk Ura meg a sok K-DRAMA amivel elvagyok maradva 😃.
Szerk.: http://9gag.com/gag/avZ2Lpb Ezek azért már elég durvák. Inkább hentai mint anime...Nem mind. De a nagyrésze.
Szerk.2.: Hol lehet magyarra fordított light novel-eket találni?