sudosu: not bad, BUT! az azért lényeges hogy mennyiből lettél 11 😃 Ilyen easy ar 1-3 mapokat hr meg double timeval néha csináltam én is akkor mindig top 50 be mentem 😃 Mert csak 300 player volt, ilyen nem túl népszerű mapoknál 😃 Persze hiddennel nem menne ugy mint neked 😜 Nem kötözködök csak kiváncsi vagyok mert nem találom a képen hogy mennyiből lettél 11...
PL mint nálam itt irja hogy mennyiből vagyok a top 50 be:
Egyébként jó e az azunyanos skinem? Nem rég találtam 😃
noNameFPS: lecsekkolom őket thx, egyébként nem kell minden szempontnak teljesülni elég az egyik 😃
Ja és egy profilképre rákérdezve bukkantam rá a Sora no otoshimono animére, ez is olyan ecchi comedy szerű, épp most jött le az első évad nem tűnik rossznak 😃
xoki: Ezek alapján tudnám ajánlani a Hyakka Ryouran: Samurai Girls-t. 2 évadja van, vicces harcolnak benne kardal, szép grafika, de ecchi, viszont nem iskolai. Címében benne van, hogy "Samurai" szóval hidd el, hogy kardozás lesz! 😃
Ha ilyen elvontabb kell akkor a Durarara!!-t tudom mondani. Kard fight nincs benne, de van egy karakter aki kardal rohangál és itt-ott használja is. Mondjuk ebben az animébe nem fogod kiélni a kard fétisedet 😆
Esetleg még a Rosario to Vampire bát ezt csak végső elkeseredettségedbe nézd meg.
Hárem ecchi az egész, de ilyen soft ecchi ha van ilyen kifejezés egyáltalán 😃 Voltak benne vicces jelenetek, AA-n romantikus tag-et is rá aggatták bár annak egy szar volt.
Na kérnék egy kis anime ajánlatot 😀 Ki tud nekem mondani valami jó kis animét?
Feltétel csak annyi hogy comedy legyen, nem feltétlenül teljesen. Tehát pl egy one piece, bleach néhány részébe is van comedy. Hosszúsága mindegy. Pozitivum ha kicsit elvont a valóságól, tehát pl nem iskolai ecchi vagy comedy. Hatalmas pozitívum ha vicces, de harcolnak is benne, főleg ha karddal 😃 Pár példa, hogy mire gondolok:
Normal iskolai pl: K-on!, Love live! school idol project, seitokai yakuindumo
Ecchi: highscool d x d, boku wa tomodachi ga sukunai, to love-ru
Egyéb: bleach, fairy tail, hayiore nyaruko san, sao
etcetc
Arigatou gozaimasu előre 😃 Még csak a toradora maradt megnézni, vagyis az van letöltve azok közül amelyekhez nem jönnek hetente részek....
noNameFPS: nope, engem is irritált. Igazából egy szimpatikus karakter se volt benne nekem ezért nem is irtam róla 😃 Ha muszáj lenne irnom akkor chiyuu mert kawaii 😆
xKazuma: Félre értés ne essék nem vesztettem semmit azzal, hogy megnéztem. Történetet érdekesnek is találtam, csak hát össze lett csapva a vége ahogy írtam is azt az előbb.
Itt a grafikai különbségek: 1-10
És az utol só 2 rész:
Azért így csinaltam a prt sreent mert full screenbe nem ment, és nem volt kedvem mással szórakozni, de így is lehet látni a különbséget.
xoki: Amúgy az Accel World-be csak engem irritált nagyon a főszereplő karaktere? (Haru)
Totál szerencsétlen volt, mindenért ordított. Tisztára mint Yukki a Mirai Nikki-ből, bár ő a végére összeszedte magát.
Na visszatértem, vagyis most már van netem 😃 Jó sok animét megnéztem aránylag, szóval irok most egy kis véleményt róluk hátha valaki tervezgette/tervezi nézni vagy kedvet kap valamelyikhez 😀
Boku wa tomodachi ga sukunai: történet nem túl nagy valaami, lényegében egy iskolai klubról szól akiknek a tagjai barátokat akarnak szerezni, tehát nehezen barátkozó személyekből áll. Ebben a klubban játszanak konzolon, valamint különbőző ugymond kirándulásokat is tesznek. Pl uszoda, vidámpark stb. Spoiler nélkül ennyi a lényeg. Maga az anime comedy, nagyon kis ecchi is van benne. Mondjuk minden 10. részben. MAguk a szereplők nem valami érekesek esetleg egy két kivételével. Erről ennyi elég is, majd kérdez valaki még róla ha érdekli. Összességében olyan 7/10 nálam, azért ennyi mert volt pár rész amit végiguntam, de a legtöbb érdekes volt, valamint volt egy yaoi szerűséges rész amit nem birtam megnézni annak a résznek kb 15 percét kihagytam. (yaoi játékkal játszottak...)
Accel world: a sao készítőjének műve ez is. Szóval sokan ahhoz hasonlítsák, nekem a SAO jobban tetszett ennél de ez se volt rossz. csak ennél nagyon kellene egy második évad mert elég befejezetlen szerintem. Érdekes módon itt is játékban vannak a főszereplők, egy modern világ találmányával játszanak és az avatárjukat irányítják játékokban. Az anime meg egy ritka játékról fog szólni, amit csak egy játékostól lehet csak beszerezni. Összességében mondjuk megér úgy 7/10 et.
To aru majutsu no index/To aru kagaku no railgun: egyik legjobb shounen amit láttam. Mindegyik karakter kedvelhető a maga módján, harcok nincsenek eltúlozva. Konkrétan a két anime teljesen különbözik egymástól: az Index van előbb de a railgunt is lehet nézni előbb. Railgun inkább a comedy kategória, az index pedig a komolyabb shounen és történet kategória. Persze mindkettőbe sok comedy rész van, de na szerintem az index komolyabb történet szempontjából. Persze a railgun 2. évadja talákozik történetben az index el ezért ott sok ismételt rész lesz egy picit kibővítve. Na erről elég ennyi mert regényt lehetne irni. Összességében egy 8/10 et kap.
Log horizon: Erre csak annyit irok hogy (mivel sokan látták már itt azt hiszem) epic mmorpg anime mint a sao, de nem sok köze van egymáshoz semmilyen szempontból még is hasonítják őket állandóan egymáshoz nem tudom miért... Értékelést még nem döntöttem el de 7-8/10 kb.
Psycho pass: ezt is sokan látták, szóval nem sokat irok. Konkrétan eléggé untam, bár ezt gondoltam mostanában csak comedy anime köt le. De egyébként elég jó volt. 6/10 - azért ennyi mert én egybe veszek minden anime kategóriát és ugy pontozok, nem comedy anime nálam nem is nagyon kapna 7/10 nél többet, ahhoz kegyetlen jónak kell lennie, pl mint a Death Notenak.
Most kezdem majd a toradora -t 😀 Remélem olyan jó lesz mint itt mondjátok 😃
noNameFPS: Hát igen nagyjából ezeket a dolgokat vettem észre én is, a videót amit belinkeltél az szerintem direkt volt ilyen. Az hogy nem mutatták meg, hogy Ene hogyan került vissza a régi testébe és még a többi megmagyarázatlan dolog...ezeket jobb lett volna kifejteni, így talán még a többi animés vagy a kezdő animések is megértenének belőle többet is, mert láttam olyat, hogy valaki ezzel kezdte az animézést. Én a véleményedre voltam kíváncsi, mert te nálam jobban veszed észre az ilyen hibákat és kitudod fejteni őket. 😀 És bocsi ha ezzel raboltam az idődet.
flyaway2: Bennem csak olyan mélypont van, hogy Ai hogyan mentette meg Alis-t? 😃
Már majd nem sírok, és ott áll Ai, Alis sírjánál és ott áll mellette 😆, hát mondom b'meg. 😀
Úgyhogy nekem nagyon bejött. 😃
Páran ajánlották már meg xKazuma is mondta, hogy nézzem meg a Mekakucity Actors-t.
Hát megnéztem, nem volt felé nagy az elvárásom úgyhogy nem lehetek csalódott, de még is kicsit az vagyok. Mégpedig azért mert kaptunk egy alapjába véve érdekes story-t, érdekes karakterekkel, akikről sok dolgot megtudunk.
A történet mesélés is tetszett mert nem ilyen szájba rágós volt hanem inkább sejtetős, de mégsem lehetett kitalálni, hogy mi lesz a végkifejlet. Pozitívumként említhetem a grafikát, nekem bejött, zenék is jók voltak, az első opening nekem speciel tetszett.
És jött az utolsó rész ami majd mindent elmagyaráz, lezárja a történetet. így is lett, de erre a jól fel épített történetere kaptunk egy totál egyszerű befejezést. És azt is az utolsó 5 perc alatt zúdították ide. Mellesleg a történet tele van megmagyarázatlan dolgokkal. például: Spoiler!
Az a srác aki végefele csatlakozott minden áron meg akarta menteni a barátnőjét, na a végén vele mi lesz? Mert az utolsó fight után vele a kutya sem törődik. Vagy Shintaro, hogy jön vissza a csajjal a másik világba, az oké, hogy oda úgy mentek, hogy meghaltak, de vissza?. Ene, hogyan kerül át a rendes testébe? Mert egyik jelentbe még virtuálisan van másikba meg már a rendes testébe.
Arról nem is beszélve, hogy kapunk egy csomó visszaemlékezést amiből megtudjuk a karakterek múltját, hátértörténetét. Persze ez jó meg minden, csak tele vannak felesleges jelenetekkel, olyan dolgokkal ami semmit nem ad a történethez. pl. Spoiler!
Mért kell 10 percig arról beszélni, hogy tanuljon a vizsgákra mert meg fog bukni, vagy azt, hogy valami fps lövöldével játszanak, persze találkoznak akkor egyes karakterek, de előtte egy csomó random emberel játszik aminek nincs jelentősége.
Én kicsit időhúzásosnak éreztem ezeket a jeleneteket, mert vártam, hogy mi lesz a fő szálal.
Az utolsó két rész meg grafikailag mi már? Elfogyott a pénz? Vagy beleuntak a grafikusok? Mert egyes részeknél totál hányadék az egész. Na meg ami volt azt hiszem a 9. résznél ilyen külön opening az is egy akkora ocsmányság volt. Kérdem én ha 10 részig ilyen jó volt a grafika akkor miért kellet el*** a végét? Spoiler!
Igazából sok rosszat írtam az animéről, de azért annyira nem volt borzalmas, nekem 6/10. Szerintem egy 24-24 részes animébe jobban meglehetett volna csinálni, érszeletesebben felvázolni a történetet és lehetett volna jobban bonyolítani a dolgokat, mert az erőssége a történet volt.
xKazuma Azért ha a végén nem rakták volna bele azt a csavart mélyebb pontot hagyott volna bennem. Így a happy end-el is jó de úgy emlékezetesebb lenne.😃
Végignéztem a Kami-sama no Inai Nichiyoubi. 😃 Nekem nagyon tetszett az anime, 8/10-re pontoztam. És azt hogy unalmas, visszaszívom. Csak az elején tűnik annak, de vége felé szerintem beindult az anime. 😀
noNameFPS Befejeztem az előző animém és csak most jutott eszembe, hogy elfelejtettem megköszinni, hogy ajánlottad a Zetsuen no Tempest-et. Nekem nagyon tetszik eddig.😃 (szóval köszi.😆 )
wwwshark : nekem még bejött a Clannad régebben, iszonyat szépek a háttere! A korában a legszebb volt. Azt meg is néztem 1080p-ben, úgy volt a legszebb!. A másik az Angel beast-ami nagyon szép volt. Persze azóta változott minden, így elég sok szép anime lett, de ezek maradtak meg bennem!
sudosu: hasonló animéket általában úgyis lehet keresni, hogy pl myanimelistben nézed meg az ismertetőt és akkor kiad hasonlókat vagy inkább ajánl hasonlókat: Most ezt írta: Maoyuu Maou Yuusha, Gosick, Hataraku Maou-sama!(utolsót láttam és annyira nem volt ez rossz)
wwwshark: CGI-ban szerintem a Shakugan no shana és a Infinite Stratos a legjobb. Ábrázolásban Spice And Wolf és Sword Art Online.
Ha valaki tud Spice and wolf-hoz hasonló animét ajánlani bátran 😃. Más már nem is érdekel. Már hányingerem vannak az Iskolás animéktől, már a komédia se érdekel.
Hmm...az alapján amit leírtál a Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster tudom ajánlani. Nem rég néztem meg én is, jó anime. Nálam 7/10 ami még bőven jó 😃 Kicsit fantasy, van benne szerelmi szál is, de nem az van a központban. A grafika nagyon tetszett nekem, főleg a karakter design.
Ma fejeztem be a WIXOSS-t. Ma még elkezdtem a nemtudommit. Vlamai sírásókról meg zombikról meg, hogy Isten elhagyta a földet 15 évvel ezelőttről szól. Na szóval. Valaki mondjon valamilyen animét ami legalább 25 részes kicsit fantasy-s és van eleje vége (szóval legyen befejezve) lehet több évados is. Az is jó ami 12 részes és több évad. Szerelmes anime is szóba jöhet de csak akkor ha nem az a halál komoly hanem poénos kb mint a Toradora.
Kazuma felvettelek én is. Itt a profilom egyébként sudosu a nevem Osu!-ban is. Ha addolsz akkor láthatod mikor vagyok online, bármikor írhatsz amikor online vagyok 😃.
[LINK]
Mára végeztem a dolgommal szóval megyek játszani 😃.
Aki akar AR=8-at DT/Nightcore vagy AR=9-et gyakorolni írjon 😃
Na most jöttem el netezni egy kicsit otthonról. Azért több kommentet vártam másfél oldalnyinál ejj ejj 😃 Csak a nagyjára irok valamit 😜
Az a cikk elég hülyeség, kizártnak tartom hogy bármit is csináljanak, de ha meg igen az nem fog kihatni ránk, hogy beszerezzük az animéket...
sudosu: jövő héten mehetünk ar=9 ezni, most már elég jól megy persze nem a te szinteden még, de már 95% a nem lesz fail 😃 😜
Aki eddig nem tette az osuba rakjon az ismerős listára: xoki93 néven találtok... Elvileg ha bejelöl valaki akkor nem kapok értesítést szóval jó lenne ha mindenki leirná az osu! nevét 😃
Szóval 2 hét net nélkül, max kedden már lesz, szóval amig nincs van bőven időm animére 😃 Azóta befejeztem párat: to aru kagaku no railgun, accel world, boku wa tomodachi ga sukunai, meg most kezdem majd ma a psycho passot, utána toradora, aztán még nem tudom, de van sok letöltve 😃 Igazából engem most már valamiért csak a comedy animék kötnek le, régen néztem már komolyat szóval azért akarom most megnézni a psycho passt, hátha megint leköt sok idő után egy komolyabb is...
Megpróbáltam CTB-be húúú te. Az nem is, de hogy szünetnél írta a tpolistát, egyik haverom a 49. mondom WTF 😃. Amikor utoljára játszottam vele még csak AR9-nél járt mint én 😆
Húúúúúhúhúúúúúúúúúúúúúúúúúúhúúúúúú....Ez felidegesít. Néztem, hogy most nagyon az osu! téma megy szóval én is leszedtem. Az eddigi számokat amiket leszedtem kb kitudom vinni mind normálon C-re..😃 De most letöltöttem a Gokukoku no Brynhildr OP-jét és olyat rak be ahol zongorázni kell.😃 nagyon állat csak k#$v@ nehéz. De akkor is megtanulom ha belehalok.😃
noNameFPS: Hááát... inkább csak annyit mondok hogy még egy pályát sem sikerült normal-on ki vinnem 😆 na jó ez azért nem igaz 2-őt meg tudtam csinálni de arra sem kaptam valami jó osztályzatot 😜
Valami oknál fogva tv-t néztem. Volt egy reklám ahol egy kutyát kerestek aminek Spenót volt a neve, a csaj mondta a spenótról jut eszembe hogy el kéne menni az akármilyen boltba.
Nekem ez jutott eszembe a spenótról 😃
PL mint nálam itt irja hogy mennyiből vagyok a top 50 be:
Egyébként jó e az azunyanos skinem? Nem rég találtam 😃
Problem 😃?
Ja és egy profilképre rákérdezve bukkantam rá a Sora no otoshimono animére, ez is olyan ecchi comedy szerű, épp most jött le az első évad nem tűnik rossznak 😃
Ha ilyen elvontabb kell akkor a Durarara!!-t tudom mondani. Kard fight nincs benne, de van egy karakter aki kardal rohangál és itt-ott használja is. Mondjuk ebben az animébe nem fogod kiélni a kard fétisedet 😆
Esetleg még a Rosario to Vampire bát ezt csak végső elkeseredettségedbe nézd meg.
Hárem ecchi az egész, de ilyen soft ecchi ha van ilyen kifejezés egyáltalán 😃 Voltak benne vicces jelenetek, AA-n romantikus tag-et is rá aggatták bár annak egy szar volt.
Valaki jön CS:GO-zni 😃?
Feltétel csak annyi hogy comedy legyen, nem feltétlenül teljesen. Tehát pl egy one piece, bleach néhány részébe is van comedy. Hosszúsága mindegy. Pozitivum ha kicsit elvont a valóságól, tehát pl nem iskolai ecchi vagy comedy. Hatalmas pozitívum ha vicces, de harcolnak is benne, főleg ha karddal 😃 Pár példa, hogy mire gondolok:
Normal iskolai pl: K-on!, Love live! school idol project, seitokai yakuindumo
Ecchi: highscool d x d, boku wa tomodachi ga sukunai, to love-ru
Egyéb: bleach, fairy tail, hayiore nyaruko san, sao
etcetc
Arigatou gozaimasu előre 😃 Még csak a toradora maradt megnézni, vagyis az van letöltve azok közül amelyekhez nem jönnek hetente részek....
Itt a grafikai különbségek: 1-10
És az utol só 2 rész:
Azért így csinaltam a prt sreent mert full screenbe nem ment, és nem volt kedvem mással szórakozni, de így is lehet látni a különbséget.
xoki: Amúgy az Accel World-be csak engem irritált nagyon a főszereplő karaktere? (Haru)
Totál szerencsétlen volt, mindenért ordított. Tisztára mint Yukki a Mirai Nikki-ből, bár ő a végére összeszedte magát.
Boku wa tomodachi ga sukunai: történet nem túl nagy valaami, lényegében egy iskolai klubról szól akiknek a tagjai barátokat akarnak szerezni, tehát nehezen barátkozó személyekből áll. Ebben a klubban játszanak konzolon, valamint különbőző ugymond kirándulásokat is tesznek. Pl uszoda, vidámpark stb. Spoiler nélkül ennyi a lényeg. Maga az anime comedy, nagyon kis ecchi is van benne. Mondjuk minden 10. részben. MAguk a szereplők nem valami érekesek esetleg egy két kivételével. Erről ennyi elég is, majd kérdez valaki még róla ha érdekli. Összességében olyan 7/10 nálam, azért ennyi mert volt pár rész amit végiguntam, de a legtöbb érdekes volt, valamint volt egy yaoi szerűséges rész amit nem birtam megnézni annak a résznek kb 15 percét kihagytam. (yaoi játékkal játszottak...)
Accel world: a sao készítőjének műve ez is. Szóval sokan ahhoz hasonlítsák, nekem a SAO jobban tetszett ennél de ez se volt rossz. csak ennél nagyon kellene egy második évad mert elég befejezetlen szerintem. Érdekes módon itt is játékban vannak a főszereplők, egy modern világ találmányával játszanak és az avatárjukat irányítják játékokban. Az anime meg egy ritka játékról fog szólni, amit csak egy játékostól lehet csak beszerezni. Összességében mondjuk megér úgy 7/10 et.
To aru majutsu no index/To aru kagaku no railgun: egyik legjobb shounen amit láttam. Mindegyik karakter kedvelhető a maga módján, harcok nincsenek eltúlozva. Konkrétan a két anime teljesen különbözik egymástól: az Index van előbb de a railgunt is lehet nézni előbb. Railgun inkább a comedy kategória, az index pedig a komolyabb shounen és történet kategória. Persze mindkettőbe sok comedy rész van, de na szerintem az index komolyabb történet szempontjából. Persze a railgun 2. évadja talákozik történetben az index el ezért ott sok ismételt rész lesz egy picit kibővítve. Na erről elég ennyi mert regényt lehetne irni. Összességében egy 8/10 et kap.
Log horizon: Erre csak annyit irok hogy (mivel sokan látták már itt azt hiszem) epic mmorpg anime mint a sao, de nem sok köze van egymáshoz semmilyen szempontból még is hasonítják őket állandóan egymáshoz nem tudom miért... Értékelést még nem döntöttem el de 7-8/10 kb.
Psycho pass: ezt is sokan látták, szóval nem sokat irok. Konkrétan eléggé untam, bár ezt gondoltam mostanában csak comedy anime köt le. De egyébként elég jó volt. 6/10 - azért ennyi mert én egybe veszek minden anime kategóriát és ugy pontozok, nem comedy anime nálam nem is nagyon kapna 7/10 nél többet, ahhoz kegyetlen jónak kell lennie, pl mint a Death Notenak.
Most kezdem majd a toradora -t 😀 Remélem olyan jó lesz mint itt mondjátok 😃
flyaway2: Bennem csak olyan mélypont van, hogy Ai hogyan mentette meg Alis-t? 😃
Már majd nem sírok, és ott áll Ai, Alis sírjánál és ott áll mellette 😆, hát mondom b'meg. 😀
Úgyhogy nekem nagyon bejött. 😃
Hát megnéztem, nem volt felé nagy az elvárásom úgyhogy nem lehetek csalódott, de még is kicsit az vagyok. Mégpedig azért mert kaptunk egy alapjába véve érdekes story-t, érdekes karakterekkel, akikről sok dolgot megtudunk.
A történet mesélés is tetszett mert nem ilyen szájba rágós volt hanem inkább sejtetős, de mégsem lehetett kitalálni, hogy mi lesz a végkifejlet. Pozitívumként említhetem a grafikát, nekem bejött, zenék is jók voltak, az első opening nekem speciel tetszett.
És jött az utolsó rész ami majd mindent elmagyaráz, lezárja a történetet. így is lett, de erre a jól fel épített történetere kaptunk egy totál egyszerű befejezést. És azt is az utolsó 5 perc alatt zúdították ide. Mellesleg a történet tele van megmagyarázatlan dolgokkal. például:
Spoiler!
Arról nem is beszélve, hogy kapunk egy csomó visszaemlékezést amiből megtudjuk a karakterek múltját, hátértörténetét. Persze ez jó meg minden, csak tele vannak felesleges jelenetekkel, olyan dolgokkal ami semmit nem ad a történethez. pl. Spoiler!
Én kicsit időhúzásosnak éreztem ezeket a jeleneteket, mert vártam, hogy mi lesz a fő szálal.
Az utolsó két rész meg grafikailag mi már? Elfogyott a pénz? Vagy beleuntak a grafikusok? Mert egyes részeknél totál hányadék az egész. Na meg ami volt azt hiszem a 9. résznél ilyen külön opening az is egy akkora ocsmányság volt. Kérdem én ha 10 részig ilyen jó volt a grafika akkor miért kellet el*** a végét? Spoiler!
Igazából sok rosszat írtam az animéről, de azért annyira nem volt borzalmas, nekem 6/10. Szerintem egy 24-24 részes animébe jobban meglehetett volna csinálni, érszeletesebben felvázolni a történetet és lehetett volna jobban bonyolítani a dolgokat, mert az erőssége a történet volt.
ART! 😃
sudosu: hasonló animéket általában úgyis lehet keresni, hogy pl myanimelistben nézed meg az ismertetőt és akkor kiad hasonlókat vagy inkább ajánl hasonlókat: Most ezt írta: Maoyuu Maou Yuusha, Gosick, Hataraku Maou-sama!(utolsót láttam és annyira nem volt ez rossz)
Aki nem ismeri annak itt van pár kép:
Ha valaki tud Spice and wolf-hoz hasonló animét ajánlani bátran 😃. Más már nem is érdekel. Már hányingerem vannak az Iskolás animéktől, már a komédia se érdekel.
Egyébként a dallamát végig vágtam de nem tudtam hova rakni 😃. Sejtettem hogy valami himnusz de hogy kinek minek 😃
[LINK]
Mára végeztem a dolgommal szóval megyek játszani 😃.
Aki akar AR=8-at DT/Nightcore vagy AR=9-et gyakorolni írjon 😃
Az a cikk elég hülyeség, kizártnak tartom hogy bármit is csináljanak, de ha meg igen az nem fog kihatni ránk, hogy beszerezzük az animéket...
sudosu: jövő héten mehetünk ar=9 ezni, most már elég jól megy persze nem a te szinteden még, de már 95% a nem lesz fail 😃 😜
Aki eddig nem tette az osuba rakjon az ismerős listára: xoki93 néven találtok... Elvileg ha bejelöl valaki akkor nem kapok értesítést szóval jó lenne ha mindenki leirná az osu! nevét 😃
Szóval 2 hét net nélkül, max kedden már lesz, szóval amig nincs van bőven időm animére 😃 Azóta befejeztem párat: to aru kagaku no railgun, accel world, boku wa tomodachi ga sukunai, meg most kezdem majd ma a psycho passot, utána toradora, aztán még nem tudom, de van sok letöltve 😃 Igazából engem most már valamiért csak a comedy animék kötnek le, régen néztem már komolyat szóval azért akarom most megnézni a psycho passt, hátha megint leköt sok idő után egy komolyabb is...
Beatmap: [LINK]
Replay: [LINK]
Újoncoknak Replay-t úgy lehet betenni mint beatmapot. Először letöltöd a beatmapot és utána megnyitod a replay fájlt és tádám 😃.
Megpróbáltam CTB-be húúú te. Az nem is, de hogy szünetnél írta a tpolistát, egyik haverom a 49. mondom WTF 😃. Amikor utoljára játszottam vele még csak AR9-nél járt mint én 😆
Nekem ez jutott eszembe a spenótról 😃
Meg ez
norbli01: Gyere egyet azt majd meglátjuk 😃