Milyen kiegészítőket vegyek?

Szerző: Ferrari, 2009. October 01., téma
Fórum » Periféria
Itt lehet tanácsot kérni, hogy milyen kiegészítőt vegyél.
Pl: hangfal, mikrofon, webcamera...
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
SyntaxXx avatar
NagyZ írta:
Sziasztok!
Most meg már azt nem tudom hogy milyen venti kellene a gépbe :S szerintetek melyik a legjobb választás ?:
COOLINK SWiF2 120P vagy Enermax Apollish Vegas vagy COOLERMASTER R4-L2R-20AR-R1 SickleFlow ? vagy más is szóba jöhet 😃

Enermax Apollish Vegas
0
0
0
0
niteforce avatar
hát rajz van, annyit meg csak tudsz hogy tudd melyiket kell nézni.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
niteforce írta:
persze, otthon meg lehet csinálni, a házad kézikönyvében vagy az alaplapéban le van írva, hogy miként kell bekötni az előlapi kimenetet.

Sajna az alaplapé angol nyelvű, a házhoz meg nem adtak. De biztos nem lehet olyan nehéz.
0
0
0
0
niteforce avatar
persze, otthon meg lehet csinálni, a házad kézikönyvében vagy az alaplapéban le van írva, hogy miként kell bekötni az előlapi kimenetet.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
NagyZ írta:
zsolty87 írta:
niteforce írta:
zsolty87 írta:
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni hogy egy 5.1-es hangfalrendszerhez (Logitech Surround Sound Speakers Z506, http://www.logitech.com/hu-hu/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/7191) kellene külön hangkártya, vagy elég lenne az alaplapi hangkivezetés. Az alaplapon 6 jack méretű hangkivezetés van. Alaplapom típusa: Asus P8Z68-V LX
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.

persze jó lesz 😀
színek pedig segítenek.
Viszont nekem a másik gépen a feketét a szürkébe kellet csatlakoztatni, nem tudom hogy lesz jó neked.
Viszont lehet, hogy ha fontos a hangminőség, akkor egy jobb hangkártyát is kéne venned, bár ma már az integrált hangkártyák egész jók 😀

Köszönöm a választ.
Még annyit akarok kérdezni hogy van a gépemen elől két hangkimenet, egy hangszóró és egy mikrofon, de egyik sem működik. Mi lehet az oka. (előre is bocsi hogy ebbe a fórumba írtam)

Nem jól vannak bekötve, vagy alapból rosszak..

Hát ez elég szomorú hír, mert alig 3 hetes a gép. Meg lehet ezt csinálni otthon vagy vissza kéne vinnem a boltba?
0
0
0
0
NagyZ avatar
zsolty87 írta:
niteforce írta:
zsolty87 írta:
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni hogy egy 5.1-es hangfalrendszerhez (Logitech Surround Sound Speakers Z506, http://www.logitech.com/hu-hu/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/7191) kellene külön hangkártya, vagy elég lenne az alaplapi hangkivezetés. Az alaplapon 6 jack méretű hangkivezetés van. Alaplapom típusa: Asus P8Z68-V LX

persze jó lesz 😀
színek pedig segítenek.
Viszont nekem a másik gépen a feketét a szürkébe kellet csatlakoztatni, nem tudom hogy lesz jó neked.
Viszont lehet, hogy ha fontos a hangminőség, akkor egy jobb hangkártyát is kéne venned, bár ma már az integrált hangkártyák egész jók 😀

Köszönöm a választ.
Még annyit akarok kérdezni hogy van a gépemen elől két hangkimenet, egy hangszóró és egy mikrofon, de egyik sem működik. Mi lehet az oka. (előre is bocsi hogy ebbe a fórumba írtam)

Nem jól vannak bekötve, vagy alapból rosszak..
0
0
0
0
zsolty87 avatar
niteforce írta:
zsolty87 írta:
Sziasztok.

persze jó lesz 😀
színek pedig segítenek.

Köszönöm a választ.
0
0
0
0
niteforce avatar
zsolty87 írta:
Sziasztok.

persze jó lesz 😀
színek pedig segítenek.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Apollish Vegas a legjobb de a legdrágább is 😀
0
0
0
0
NagyZ avatar
Sziasztok!
Most meg már azt nem tudom hogy milyen venti kellene a gépbe :S szerintetek melyik a legjobb választás ?:
COOLINK SWiF2 120P vagy Enermax Apollish Vegas vagy COOLERMASTER R4-L2R-20AR-R1 SickleFlow ? vagy más is szóba jöhet 😃
0
0
0
0
Gta4vevo avatar
SyntaxXx írta:
NagyZ írta:
COOLINK SWiF2 120P és ezen is 3pin es csatlakozó van ? mert akkor ilyet veszek

Az is 3 pines. Nyugodtan veheted, jól jársz vele 😀

Devis írta:
sziasztok
sztetek melyik fülhallgatót vegyem?
Ozone Spark vagy A4-Tech HU-111

egyébként max 10e-ig várom a további ajánlásokat

A(z) Ozone Spark egy nagyon jó gamer füles. Nem csak hogy nagyon jól néz ki, és designes ha nem a mikrofonja is nagyon tisztán addja tovább a hangot és a hangszórója is nagyon szépen addja a térhangzást. (Ami játékoknál nagy előny lehet)
A(z) A4-Tech HU-111 egy átlag kinézetü, de annál jobban hanzó fejhallgató. Az A4Tech mindig is a precizitásra alapult, és tudják hogy mi kell a játékosnak. Jó füleseket gyártanak, és ezt a HU-111-et is nagyon eltalálták.

Mindent összevetve a(z) Ozone Spark-ot ajánlom. Egyértelműen a térhangzás miatt.
De ha ebben az árkategóriában válogatsz akkor ajánlom figyelmedbe még a(z) Ozone Attack,Creative HS-800 Fatal1ty Gaming,A4tech AP-880,Sharkoon RHS200.]

Igen , tényleg nagyon jó az A4-tech bár pár év és lehet már nem fogom tudni használni mivel kicsi a "Kagylója" típusa X-710BH , de egyértelműen azt a 2500 forintot 100%osan megéri , a hangzások, a zenék , minden sokkal jobb lett (bár nekem olcsóbb kategóriás fülesem volt , nem mintha a 2500 FT-ával nem lenne olyan😃😉
0
0
0
0
SyntaxXx avatar
Devis írta:
SyntaxXx írta:
NagyZ írta:

Devis írta:
sziasztok

A(z) Ozone Spark egy nagyon jó gamer füles. Nem csak hogy nagyon jól néz ki, és designes ha nem a mikrofonja is nagyon tisztán addja tovább a hangot és a hangszórója is nagyon szépen addja a térhangzást. (Ami játékoknál nagy előny lehet)
A(z) A4-Tech HU-111 egy átlag kinézetü, de annál jobban hanzó fejhallgató. Az A4Tech mindig is a precizitásra alapult, és tudják hogy mi kell a játékosnak. Jó füleseket gyártanak, és ezt a HU-111-et is nagyon eltalálták.

Mindent összevetve a(z) Ozone Spark-ot ajánlom. Egyértelműen a térhangzás miatt.
De ha ebben az árkategóriában válogatsz akkor ajánlom figyelmedbe még a(z) Ozone Attack,Creative HS-800 Fatal1ty Gaming,A4tech AP-880,Sharkoon RHS200.]

kösz a választ, sztem az ozone attack lesz a nyertes 😀

Jó választás 😀
0
0
0
0
Devis avatar
SyntaxXx írta:
NagyZ írta:

Devis írta:
sziasztok

kösz a választ, sztem az ozone attack lesz a nyertes 😀
0
0
0
0
SyntaxXx avatar
NagyZ írta:

Devis írta:
sziasztok

0
0
0
0
Devis avatar
sziasztok

egyébként max 10e-ig várom a további ajánlásokat 😜
0
0
0
0
NagyZ avatar
COOLINK SWiF2 120P és ezen is 3pin es csatlakozó van ? mert akkor ilyet veszek 😃
0
0
0
0
SyntaxXx avatar
LightWolf írta:
SyntaxXx írta:
LightWolf írta:
Sziasztok! MP4-et szeretnék venni, ami jó minőségben játssza le a zenéket, és a videókat is egyszerűen rá lehet tenni. Ha gombos, akkor a gombai ne kattanjanak nagyon. Ezt olyan 15 ezer Ft alatt szeretném megvalósítani, két lejátszó között vacillálok: Alcor Zed 5, és ALBACOMP BC-789. Szerintetek melyik a jobb, vagy esetleg tudtok még ezeknél is jobbat ilyen feltételek mellett? Most MYAUDIO CL185-öm van, ami már jócskán 3 éves, és videókat nem is tud lejátszani, ezért szeretnék egy új lejátszóra beruházni.

Előre is köszönöm a segítséget.

Ajánlom figyelmedbe a(z) Alcor Skin-t. Nekem ilyenem volt, és megvoltam vele elégedve. 800x480-as videókat is szépen lejátsza. 3" képernyő, MP3/AAC stb... zenelejátszás, USB, Micro SD kártyával bővithető. Alap memória: 2-4Gb. Én 13-ért vettem tavaly, de szerintem most már olcsóbb. Nézd meg, de én a helyedben ezt venném meg!

[LINK]

Köszönöm szépen a választ! Valójában már nézegettem, de kicsit nagynak találtam. Még gondolkodom rajta, köszi még egyszer!

Hát akkora mint egy "kisebb" érintőképernyős teló. Gondolkozz rajta, de ezzel jól járnál 😀

NagyZ írta:
Sziasztok!
Erről e ventiről valamilyen vélemény ?: http://***/webshop/product/coolink_swif2_1201/118173 ezen 3pin es vagy milyen csatlakozó van ?

3Pines. Jó kis házhűtő, 1200-as fordulattal. De ha gyüjtesz 1-200ft-ot még akkor vehetsz egy Coolink Swif2 921-et, 2000 fordulatos és 16.2 db a zajszint.
0
0
0
0
NagyZ avatar
Sziasztok!
Erről e ventiről valamilyen vélemény ?: http://***/webshop/product/coolink_swif2_1201/118173 ezen 3pin es vagy milyen csatlakozó van ? 😃
0
0
0
0
LightWolf avatar
SyntaxXx írta:
LightWolf írta:
Sziasztok! MP4-et szeretnék venni, ami jó minőségben játssza le a zenéket, és a videókat is egyszerűen rá lehet tenni. Ha gombos, akkor a gombai ne kattanjanak nagyon. Ezt olyan 15 ezer Ft alatt szeretném megvalósítani, két lejátszó között vacillálok: Alcor Zed 5, és ALBACOMP BC-789. Szerintetek melyik a jobb, vagy esetleg tudtok még ezeknél is jobbat ilyen feltételek mellett? Most MYAUDIO CL185-öm van, ami már jócskán 3 éves, és videókat nem is tud lejátszani, ezért szeretnék egy új lejátszóra beruházni.

Ajánlom figyelmedbe a(z) Alcor Skin-t. Nekem ilyenem volt, és megvoltam vele elégedve. 800x480-as videókat is szépen lejátsza. 3" képernyő, MP3/AAC stb... zenelejátszás, USB, Micro SD kártyával bővithető. Alap memória: 2-4Gb. Én 13-ért vettem tavaly, de szerintem most már olcsóbb. Nézd meg, de én a helyedben ezt venném meg!

[LINK]

Köszönöm szépen a választ! Valójában már nézegettem, de kicsit nagynak találtam. Még gondolkodom rajta, köszi még egyszer!
0
0
0
0
SyntaxXx avatar
LightWolf írta:

[LINK]
0
0
0
0
LightWolf avatar

0
0
0
0
Devis avatar
jonny0762 írta:
hali, amd fx 4100 proci szerintetek müködne az alaplapomba meg am megéri venni?

nem, nem működne
0
0
0
0
Gta4vevo avatar
maniacc írta:
Gta4vevo írta:
Sziasztok!
Milyen fejhallgató-t ajánlotok 5 ezer alatt? (De jó lenne ha lenne rajta mikrofon is)

Kicsit 5ezer fölött de ha gameléshez kell szerintem megéri.
[url]http://***/termekek/reszletek/8883_ozone_attack_snow/[/url]
*** = lambdacom puter

Többieknek mi a véleménye akkor erről?

http://lambd acomputer.hu/termekek/reszletek/8883_ozone_attack_snow/

(Szóköz nélkül írjátok be a böngészőbe)
0
0
0
0
maniacc avatar
Gta4vevo írta:
Sziasztok!
Milyen fejhallgató-t ajánlotok 5 ezer alatt? (De jó lenne ha lenne rajta mikrofon is)

Kicsit 5ezer fölött de ha gameléshez kell szerintem megéri.
[url]http://***/termekek/reszletek/8883_ozone_attack_snow/[/url]
*** = lambdacom puter
0
0
0
0
jonny0762 avatar
hali, amd fx 4100 proci szerintetek müködne az alaplapomba meg am megéri venni?
0
0
0
0
Sicu33 avatar
JVC 4990 ért láttam
van még Sony az 5900ft
Ezeket láttam olcsón😀
0
0
0
0
Gta4vevo avatar
Sziasztok!
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.
Tudtok nekem ajánlani valami jó minőségű túlfeszültség-védő elosztót vagy szünetmentes tápegységet maximum 17.000 Ft-ig.
0
0
0
0
Nomadson avatar
Hello, Rally- játékokhoz valami szimulátorra gondoltam. Eggyet ki néztem.:
Force Dynamics Szimulátor.
Valakinek ismerős a szimulátor? VÉlemények?
0
0
0
0
niteforce avatar
sziasztok!

megéri venni egy ilyet? :

ASUS Xonar DG.

Logitech X-530-hoz.
innen gépigény shopból
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
2900-árt milyen pendrive ez?
KINGSTON DataTraveler 100 G2 8GB DT100G2/8GB
Újonnan. Vagy a 101 G2-es jobb?
0
0
0
0
Matyi10 avatar
sziasztok tudtok nekem mondani jo SSDket? ne csak márkát hanem pontosan.köszi
0
0
0
0
LightWolf avatar
Bl0ck írta:
Wacom Bamboo
pontosabb típust, ha kell meg kérdezem holnap...
Sok ismerősöm ilyennel rajzol, nem panaszkodnak...
Köszönöm, és ha meg tudod, légyszíves kérdezd meg!
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Wacom Bamboo
pontosabb típust, ha kell meg kérdezem holnap...
Sok ismerősöm ilyennel rajzol, nem panaszkodnak...
0
0
0
0
LightWolf avatar
Sziasztok!

Nem tudom, hogy ideillik-e a kérdésem, de mivel nem találtam rá jobb témát, ide írom: Grafikus tabletet szeretnék venni. Csak rajzolásra használnám, és tulajdonképpen nem nagyom tudom, hogyha jó egy tablet, milyennek kell lennie. Tudnátok nekem segíteni? Milyen tabletet vegyek?
0
0
0
0
kukoj avatar
Azt kérdezném tőletek: router van ami jó jelerősséggel átvisz 1 fal meg egy vályogfalon?😃 ugyhogy van nyitott ajtó meg ablak ok is ? http://www.***/router-c3144/tp-link/tl-wr841nd-p33452851/velemenyek.html#reviews mondjuk erre gondoltam 😃 mert 300 as... de elég lenne kisebb is?😃
0
0
0
0
gacso avatar
Üdv!
Mi a véleményetek erről a hangfalról?megéri az árát?milyen a mély hangok minősége??

http://***/termekek/reszletek/4738_genius_sw-2_1_355/

válaszokat előre is köszönöm😀

(szerk.: *** helyére lambdacomputer . hu)
0
0
0
0
niteforce avatar
berki_zsolt írta:
Gépigény webáruházból kérnék egy am2-es procihűtő ajánlatot kb. 6-7 ezerért! Fontos, pls!

arctic freezer 13

Ami AM3 az felmegy AM2-re is, a hűtőkeret ugyanaz kipróbáltam.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Gépigény webáruházból kérnék egy am2-es procihűtő ajánlatot kb. 6-7 ezerért! Fontos, pls!
0
0
0
0
rob_B avatar
looserking írta:
de ezek vannak HUN billben is ? mert ha nincs akk maradok a lycosa nál v a blackwidow nál esetleg anasi 😃

Nincsenek HUN-ba ilyen billentyűzetek!.
0
0
0
0
no avatar
Köszönöm a segítséget.
0
0
0
0
rob_B avatar
Kyp írta:
niteforce írta:
hallottam media marketba, de nem szól olyan jól mint az X530

Na egy utolsó kérdés. Ezzel a típussal már összefutottam, így esetleg lenne viszonyítási alapom.

http://www.genius.hu/?insidepwd=&menu=950&poz=02&cikkcim=V%C3%A1s%C3%A1rt%C3%A9r&id=00000130&csoportid=00000003

Ez jobb, vagy esetleg az sp-hf 1800a.
Olvastam hogy az 1800a 3 utas. Talán az valamit azért ér gondolom.

Nekem 1800A-m van. Hangzásilag, nagyon tiszta. Teljesítményileg is a maga szintjén tökéletes és nagy teljesítményű. Az árkategóriájában vannak sokkal tisztábban szóló 5.1-ek ami térhangzásilag jók, de ez a maga módján egyedi. Én ajánlom figyelmedbe ezt!
Az Sw-1000 is elég jó, térhangzásilag "szinte" tökéletes, és a maga árkategóriájában erőteljes is.
Még annyit tennék hozzá, hogy ha tiszta hangzáshoz, nagy teljesítményre vágysz akkor 1800A, ha pedig térhangzásra vágysz SW-1000!

hali all gamer bill-t szeretnék venni csak nemtom miylen legyen...
néztem oylat h razer lycosa lehet vele macrozni világítást állítgatni windows gombot blokkolni meg iylenek annyi gond van vele h csak ENG változatban van tehát ékezet nélküliben....
szal miylen bill-t kéne akk vennem ami világít van windows gomb letiltó és lehet macrozni ???

A Razer Lycosa egy kiváló Gamer billentyűzet. Ha ilyen árkategóriában gondolkozol, még ajánlom figyelmedbe a Razer Blackwindow, Logitech G110, Steelseries MERC Stealth.
0
0
0
0
no avatar
niteforce írta:

Na egy utolsó kérdés. Ezzel a típussal már összefutottam, így esetleg lenne viszonyítási alapom.

http://www.genius.hu/?insidepwd=&menu=950&poz=02&cikkcim=V%C3%A1s%C3%A1rt%C3%A9r&id=00000130&csoportid=00000003

Ez jobb, vagy esetleg az sp-hf 1800a.
Olvastam hogy az 1800a 3 utas. Talán az valamit azért ér gondolom.
0
0
0
0
niteforce avatar
0
0
0
0
no avatar
niteforce írta:
Kyp írta:
Üdv. Hangfalvásárláshoz szeretnék egy kis segítséget kérni. Elsősorban a 2.0-ás mélynyomósok érdekelnének. Szólnak olyan jól mint az 5.1-esek? Tudom 5.1-esből is van nagyon jó, meg ratyi is. Például egy ilyenre gondoltam:

http://www.genius.hu/?insidepwd=&menu=950&poz=02&cikkcim=Vásártér&id=00000554&csoportid=00000003

Egy pár hozzászólással feljebb ajánlották is ezt, de azért mást is megnéznék.
Milyen paramétereket érdemes nézni egy hangfalnál?
Esetleg ha valakinek van jó tapasztalata valamilyen hangfallal, azt is megköszönném. Max. 15-16.000-ért.
Köszi.

[url]http://www.argep.hu/main.asp?suche=Logitech+X530&x=0&y=0[/url]

nekem is ilyenem van, nagyon jól szól, best buy!
saját vidi 😀 (telóm mikrofonja kicsit szenved 😃😉

Nem rossz.😃

Esetleg erről valaki valamit?

http://www.genius.hu/?insidepwd=&menu=950&poz=02&cikkcim=Vásártér&id=00000553&csoportid=00000003

Közelíthet hangzásba a Logitech X-530hoz? Vagy jóval gyengébb?
0
0
0
0
niteforce avatar
Kyp írta:
Üdv. Hangfalvásárláshoz szeretnék egy kis segítséget kérni. Elsősorban a 2.0-ás mélynyomósok érdekelnének. Szólnak olyan jól mint az 5.1-esek? Tudom 5.1-esből is van nagyon jó, meg ratyi is. Például egy ilyenre gondoltam:

http://www.genius.hu/?insidepwd=&menu=950&poz=02&cikkcim=Vásártér&id=00000554&csoportid=00000003

Esetleg ha valakinek van jó tapasztalata valamilyen hangfallal, azt is megköszönném. Max. 15-16.000-ért.
Köszi.

[url]http://www.argep.hu/main.asp?suche=Logitech+X530&x=0&y=0[/url]

nekem is ilyenem van, nagyon jól szól, best buy!
saját vidi 😀 (telóm mikrofonja kicsit szenved 😃😉
0
0
0
0
mosomedve avatar
Sziasztok. Szeretnék venni egy beépíthető kártyaolvasót. Semmi tapasztalatom nincs ezen a téren. Mondanátok pár minőségi márkát 3-4 ezerig? Köszi.
0
0
0
0
no avatar

Köszi.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Mondjatok egy 8cm-es házhűtő ventilátort ami nagyon halk és a légszállítása is jó.Nem gépbe menne hanem az erősítőmbe mert ami most van benne eléggé csapágyas.Én ENERMAX MAGMA-t néztem ki.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció