mass effect 1: fel van patchelve magyarral 1.02-re és még le is töltöttem melléje egy magyarítást de nem tudom hogy hol kell beállítani a nyelvet. pls vki segitsen
victim017 írta:
Akinek kell magyarítás az itt kérdezzen 😃
nekem Pl. a left 4 dead 2-höz kellene :S
Tugsz letölteni magyarosításokat a http://www.magyaritasok.hu/downloads/
oldalról,de a Left 4 Dead 2-hoz még nem hiszem hogy készítettek magyarosítást!😃
Hello mindenkinek!! Örülök h van ilyen fórumtéma! Éppen a Dargon Age: Origins-hoz próbálok honosítást találni de egyszerűen nem megy. Kérlek titeket ha tudtok egy jó linket akkor privibe küldjétek el!
Köszi előre is!
Hello.
Letöltöttem a fifa 11-et,de nincs magyar nyelv benne.Valaki tudna segíteni,hogy honnan tölthetném le a magyar nyelvet hozzá??? ( nem akarom újra letölteni a fifát,mert nagyon sok idő mire lejön,ezért csak a magyar nyelv kéne..)
előre is köszi 😃
Látom kicsit lemaradtál!..már februárban elkészült a fordítás!..csak a BO s a Portál össze veszett ezért nem lehet a BO-s magyarításokat a Portálról letölteni!
Akinek kell a WaW magyarítása, tessék:
[LINK]
aha bocs nemnéztem
lustak hat ha gyors netetek van akk jo csak beirjatok a cimet kivalasztod a jateknak a nevit ott a magyarositas lista a-z-ig és letoltod ennyi...
thug85 írta: victim017: Légy szíves ne írj dupla hozzászólásokat, használd a szerkesztést! Köszönöm szépen!
elnézést 😀
Ehhez képest most ismét duplát írtál!
Ha te voltál az utolsó hozzászóló, és valami még eszedbe jut, akkor rámész a szerkesztésre, és hozzáfűzöd!
Köszönöm!
Már mondtam hogy nem is létezik hozzá mert benne van a játékban!
Ha mégse lenne jó akkor töltsd le a digitalzone os verziót abban két kattintás a magyar nyelvre állítás!
dominici írta:
én kerestem magyaritás a left dead 4 2-höz de csak az egyhez találtam http://steam.magyaritasok.hu/# kattints rá arra a játék névre amelyik kell jobb oldalt ott ird be a steam neved ami bármi lehet és kattints arra hogy letöltés
ezt az oldalt ismerem és csak az 1hez van télleg :S azért kösz 😀
Kmisi99 írta:
A játékban gyárilag benne van a magyar! Csak írd át a rev ini ben az englisht hungaryan ra
köszi ezt megpróbálom 😃
almos írta:
[LINK]
itt szinte minden játék magyarositása fenn van!
mindíg innen szedem a játékokhoz a magyarításokat de itt nincs a left 2-höz :S
én kerestem magyaritás a left dead 4 2-höz de csak az egyhez találtam http://steam.magyaritasok.hu/# kattints rá arra a játék névre amelyik kell jobb oldalt ott ird be a steam neved ami bármi lehet és kattints arra hogy letöltés
a Sniper Ghost Warriorhoz nincs magyarosítás?😊
A játék magyar felirattal jelent meg, szóval nem hiszem, hogy lesz telepíthető felirat. Esetleg magyar torrentoldalakon keress magyar realese -st!
Köszönöm a választ😀
a Sniper Ghost Warriorhoz nincs magyarosítás?😊
A játék magyar felirattal jelent meg, szóval nem hiszem, hogy lesz telepíthető felirat. Esetleg magyar torrentoldalakon keress magyar realese -st!
L.A Noire magyarítás van már? (szöveges) azt tudom, hogy a szinkron kb június környékén jön ki :/ de addigra kivégzem...
Szinkron???
Én nem hallottam efféle tervről.
Szinkron nem lesz, csak felirat.
L.A Noire magyarítás van már? (szöveges) azt tudom, hogy a szinkron kb június környékén jön ki :/ de addigra kivégzem...
Szinkron???
Én nem hallottam efféle tervről.
Júniusnál előbb nem lesz.
Amúgy 6-8 hónap múlva. (felirat)
Akinek kell magyarítás az itt kérdezzen 😃
Tugsz letölteni magyarosításokat a http://www.magyaritasok.hu/downloads/
oldalról,de a Left 4 Dead 2-hoz még nem hiszem hogy készítettek magyarosítást!😃
Köszi előre is!
Letöltöttem a fifa 11-et,de nincs magyar nyelv benne.Valaki tudna segíteni,hogy honnan tölthetném le a magyar nyelvet hozzá??? ( nem akarom újra letölteni a fifát,mert nagyon sok idő mire lejön,ezért csak a magyar nyelv kéne..)
előre is köszi 😃
Melyik L4D2 van meg?
szerintem reoladed mert leszedtem, kicsomagoltam és már indítottam 😃
A játék fordítás alatt áll még!
Látom kicsit lemaradtál!..már februárban elkészült a fordítás!..csak a BO s a Portál össze veszett ezért nem lehet a BO-s magyarításokat a Portálról letölteni!
Akinek kell a WaW magyarítása, tessék:
[LINK]
A Call of Duty (5) World at War-hoz van valahol magyarítás vagy ha valakinek megvan elkűldhetné Azt nagyon megköszönném!!!
lustak hat ha gyors netetek van akk jo csak beirjatok a cimet kivalasztod a jateknak a nevit ott a magyarositas lista a-z-ig és letoltod ennyi...
magyarítás van a prototype-hoz?
A játék magyaritását már készitik,de még nincs kész!
barmilyen magyarositas megtalalhato itt ami van:
magyarositasok. hu-n
Ezt már egyzser énis mutattam nekik,de úgy néz ki itt mindenki lusta egy kicsit utána nézni...😕
victim017: Légy szíves ne írj dupla hozzászólásokat, használd a szerkesztést! Köszönöm szépen!
elnézést 😀
Ehhez képest most ismét duplát írtál!
Ha te voltál az utolsó hozzászóló, és valami még eszedbe jut, akkor rámész a szerkesztésre, és hozzáfűzöd!
Köszönöm!
GTA 4 - Episodes from Liberty City-hez nincs magyarítás?
Tudomásom szerint csak a sima GTA4-hez van magyarosítás, de lehet, hogy tévedek. 😃 Ehhez szerintem nincs.
Jól mondod! 😀
Tudomásom szerint csak a sima GTA4-hez van magyarosítás, de lehet, hogy tévedek. 😃 Ehhez szerintem nincs.
Amúgy megvan az új gépem csekkoljátok 😃
tessék megoldottam a problémád 😃
Amúgy megvan az új gépem csekkoljátok 😃
victim017: Légy szíves ne írj dupla hozzászólásokat, használd a szerkesztést! Köszönöm szépen!
elnézést 😀
amúgy megvan az új gépem csekkoljátok 😃
nekem a fable the lost chapter-hoz kéne
itt van tess: [url]http://magyaritasok.hu/search/?thelist_search=1&downloads_search=1&what=Fable:+The+Lost+Chapters[/url]
Ha mégse lenne jó akkor töltsd le a digitalzone os verziót abban két kattintás a magyar nyelvre állítás!
ezt az oldalt ismerem és csak az 1hez van télleg :S azért kösz 😀
A játékban gyárilag benne van a magyar! Csak írd át a rev ini ben az englisht hungaryan ra
köszi ezt megpróbálom 😃
[LINK]
mindíg innen szedem a játékokhoz a magyarításokat de itt nincs a left 2-höz :S