A Manhunt végén ez a sittes fickó ki a képen van, láncfűrésszel felvágja másikat ugyhogy a belei kifordulnak a padlóra, szerintem ritka amelyik játékban látni ilyen brutalitást.
gabesz1024 írta:
A punishert végigtoltam,a manhunt télleg durva,nehéz játék is egy kicsit(mondjuk jópár évvel ezelőtt nehéznek tűűnt,mostmár lehet hogy nem lenne az számomra)
Ja, szerintem is nehéz, én nem tudtam anno kiakasztani. Végigjátszás olvasása alapján kb 70%-ig vihettem el, de most, hogy szóba jött, megjött hozzá a kedvem, szóval szerintem újra neki vágok.
A punishert végigtoltam,a manhunt télleg durva,nehéz játék is egy kicsit(mondjuk jópár évvel ezelőtt nehéznek tűűnt,mostmár lehet hogy nem lenne az számomra)
Ha nem is a legvéresebb, de a legbrutálisabb a Manhunt c. game. Ott tulajdonképpen az a cél, hogy minél brutálisabban végezd ki az ellenfeleket. Nem tudom írta-e már valaki előttem, nem olvastam vissza az összes oldalt, csak az utsót. Ha konkrétan a legtöbb vérről van szó, akkor a Prototype szerintem is az élen jár, bár a The Punisher sem szűkölködik a kintott vér literszámában.
Hát nem is kicsit jók a SOF-ok egy kis késsel gyakorlatilag szét lehet operálni az emberkéket! A 3. részben meg több vér van mint a világon, és ez csak egy "egyszerű de nagyszerű" FPS!!😆
Hát igen a Prototype az szerintem is elég véres de mondjuk az x-men origins is elég kaszabolós 😃 de ha mondjuk azt nézzük akkor a Soldier of Fortune-ok is jók ha belegondolok 😀
BiGame írta:
Nos kijött a sztem legbrutálabb játék, a Splatterhouse, aki kételkedik bennem nézze má meg a videótesztet, mert ebbe télleg olyanokat tudsz csinálni, h beszarsz, és literszámra ömlik a vér, le tudsz nyelni az ellenség torkába, meg hasonlók!
[movie=youtube]104Cn-8nnxY&feature[/movie]
Hát ez baromi jó, kár hogy csak konzolra van 😕
Maximumgame: Az a játék nagyon fosatós 😆 Én végig se néztem a vidit 😂
huhh... ez igen jól néz ki! 😃 a grafika szép..(nekem az is megfelel ha már 2005-ös grafikája van vminek 😃😉... a játékmenet pedig nagyon ütősnek néz ki! lehet kellene vennem egy konzolt... bár elméletileg a WIN8 majd futtatni fogja az XBOX-os(és 360?) játékokat... viszont az utolsó 1 percben egy nagy igazságot mond el a csávó...
BiGame írta:
Nos kijött a sztem legbrutálabb játék, a Splatterhouse, aki kételkedik bennem nézze má meg a videótesztet, mert ebbe télleg olyanokat tudsz csinálni, h beszarsz, és literszámra ömlik a vér, le tudsz nyelni az ellenség torkába, meg hasonlók!
utána néztem, németországban tiltották be 😆
Az konkrét 😆
Left 4 Dead 1,2
MK9
Dead Space 1,2
SAW: The Videogame
Left4Dead 1-2
Dead Space 1-2
Ninja Gaiden 3
Left 4 Dead 2
Mortal Kombat 9
God Of War 3
😆
Suffering
X men origins
Left 4 dead
Darksiders
Mortal KOmbat
Ja, szerintem is nehéz, én nem tudtam anno kiakasztani. Végigjátszás olvasása alapján kb 70%-ig vihettem el, de most, hogy szóba jött, megjött hozzá a kedvem, szóval szerintem újra neki vágok.
huhh... ez igen jól néz ki! 😃 a grafika szép..(nekem az is megfelel ha már 2005-ös grafikája van vminek 😃😉... a játékmenet pedig nagyon ütősnek néz ki! lehet kellene vennem egy konzolt... bár elméletileg a WIN8 majd futtatni fogja az XBOX-os(és 360?) játékokat... viszont az utolsó 1 percben egy nagy igazságot mond el a csávó...
szerk.: pontosabban 9:45 után mondja....
Manhunt 1-2, és Fűrész 1-2 😆
Jah bocs 1-et kihagytam még Condemned 1-2 😃