Amd Socket-ek
Meylik socket-be milyen proci való?
AM2,Am2+,AM3
Konkrétan:
Egy Athlon II x2 250 es proci ami am3 -mas az passzol e am2+ vagy am2 socket-ba??
Hozzáértök válaszát várom.
Elöre is köszönöm!
AM2,Am2+,AM3
Konkrétan:
Egy Athlon II x2 250 es proci ami am3 -mas az passzol e am2+ vagy am2 socket-ba??
Elöre is köszönöm!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Én kinéztem egy gigabyte UD3P alaplapot ami am3 as foglalatú, ezt írja, hogy "Támogatott processzorok: AMD Phenom II X4 processor/ AMD Phenom II X3 processor ". Ez azt jelenti, hogy am3 on belül is csak ezeket támogatja vagy azér belemegy pl egy AthlonII X4 620 as is ? Jah és még 1 kérdés, hogy a memória milyen összefüggésben kell álljon (ha kell) a procival, és mely tulajdonságait nézzem?
ha a gigabyte oldalán kikeresed a lapot akkor ott lesz egy olyan hogy cpu support list, ott megtalálod hogy pontosan miylen cpu-kat támogat a lap!
Nemtom amúgy mér van mindenki belebuzulva az AMD-be amikor az Intelek mérfölddel jobbak és nem azért, mert nekem az van, volt AMD-m is.
Nincs mindenki "belebuzulva" az AMD-be!
Az Intel kategóriáján belül erősebb, de ár teljesítmény arányában jobb az AMD.
Vitatkozz ha akarsz, de így van.
Részemről én nem ragaszkodom egyik gyártóhoz sem, de az utolsó 3 gépem AMD-s volt, és nem azért mert azt jobban szeretem, hanem mert abból a pénzből amit ráköltöttem, Intelből gyengébbet lehetett volna összerakni.
Így hiába jobb mérföldekkel az Intel!
AM2--> AM2+,AM3
AM2+-->AM2,AM3
AM3-->AM3
Valaki tudja hogy hol és hogyan kell átirni xp ben hogy az sp2 -öt sp3nak lássa?
Mér akarod átirni???..Instaláld fel, nem? 😆
...............................
Látom meg az elsö autód. 😀
Elsö autónak nagyon jó bárcsak nekem lenne olyan.
Testvéremnek van e36-ja csak neki 328i ben!
És ez igaz lehet?
Sztem igaz.
És mivel lesz gyengébb egy am3 mas proci ha am2be rakom bele. Azon kivül hogy ddr3 ram helyett ddr2 lesz.
Ezt olvastam a wikin.
Socket AM3 processors may be able to run on Socket AM2 and AM2+ motherboards, but not vice-versa. AM3 processors will have a new memory controller supporting both DDR2 and DDR3 SDRAM, allowing backwards compatibility with AM2 and AM2+ motherboards. Since AM2 processors lack the new memory controller, they will not work on AM3 motherboards.
Ezek szerint az AM3-as proci elmegy AM2, és AM2+ lapokban is, de az AM2 proci nem megy AM3-as lapban, mivel nincs benne DDR3 memóriavezérlő.
az am3-as lapba belemegy az am2 am2+ és az am3-as
az am2+os lapba is az összes de az am3-as bios frissítéssel.
az am2-esbe meg már csak am2-es.
ezt én is így tudom, kivéve h am2-be belemegy az am2+ is
Socket AM3 processors may be able to run on Socket AM2 and AM2+ motherboards, but not vice-versa. AM3 processors will have a new memory controller supporting both DDR2 and DDR3 SDRAM, allowing backwards compatibility with AM2 and AM2+ motherboards. Since AM2 processors lack the new memory controller, they will not work on AM3 motherboards.
Socketam2----am2,am2+
socketam2+---am2,am2+,am3
socketam3---am3
Nem tudom ennek van e valami köze az igazsághoz!
az am2+os lapba is az összes de az am3-as bios frissítéssel.
az am2-esbe meg már csak am2-es.
AM2,Am2+,AM3
Konkrétan:
Elöre is köszönöm!