Ha az Epic Games Store-ból vettem egy játékot, akkor az örökre az enyém? Nem értek ezekhez a dolgokhoz, segítsetek! Ingyenesen a Dishonored-ot töltöttem le. De bankkártyával fizettem a Darksiders Warmastered-ért. Most nincs elég helyem hogy feltelepítsem a Darksiders-t. Ha később telepítem akkor is az enyém marad? Vagy lehet máshová is telepíteni? A Library-ben van mindkét játék.
@feher-adam1989: Hali.Hát az "örökre" egy kissé hosszú idő,de amíg él a profilod addig az ott lévő játékokhoz bármikor hozzáférhetsz és akkor és annyiszor töltöd le,ahányszor szükséges.A máshová alatt mit értesz ?Ha másik meghajtóra gondolsz akkor persze,bárhová telepítheted.
@sisko: Királyság!! Igen, másik meghajtóra gondoltam. Közben sikerült felraknom az egyiket a C meghajtóra, a másikat meg az E meghajtóra. Köszönöm a gyors választ!!
@Kuci19: Meg van, csak gondoltam megjegyzem hátha más itteni lakos is ránéz.
Egyébként Ausztráliában sem kapható.
Mióta kint vagyok sokszor futottam bele ilyen problémába, a Dying Light -ot például annak idején csak PS4 -re tudtam megvenni, mert azon van magyar profilom.
Szerencsére azért pár játéknál lazítottak a szigoron, így például a Youngblood megjelenése után nem sokkal kijöttek az új Wolfenstein epizódok cenzúrázatlan verziói is. Csavar a dologban az, hogy nem a német verziókat váltották le és nem is kapták meg azok, akik a cenzúrázott változatot már megvásárolták, hanem mint külön cím váltak elérhetővé. Én azért akciósan behúztam őket, mert kíváncsi vagyok az eredeti angol szinkronra (megjegyzem a némettel sem volt semmi kifogásom).
Ha valakit érdekel a Gloria Victis játék, van hozzá egy kulcsom ami április 25.-ig jó (addig be kell váltani). Ha érdekel, írj rám, nem biztos, hogy itt időben észreveszem.
@bassus16:
ki hitte volna, 8 órája ki van írva de még senki se váltotta be...
öszintén tudtam én hogy magyarország le van maradva... de hogy ennyire :D Spoiler!
Reddit-re ha kiírja valaki mire betölt az oldal addigra már valaki beaktiválta :D
zokognának sokan ha ezt tudnák...
igaz is, nem jártatom tovább a szám
;)
[LINK]
[LINK]
Hell is Others:
[LINK]
[LINK]
Gamedec - Definitive Edition:
[LINK]
[LINK]
Ha az Epic Games Store-ból vettem egy játékot, akkor az örökre az enyém? Nem értek ezekhez a dolgokhoz, segítsetek! Ingyenesen a Dishonored-ot töltöttem le. De bankkártyával fizettem a Darksiders Warmastered-ért. Most nincs elég helyem hogy feltelepítsem a Darksiders-t. Ha később telepítem akkor is az enyém marad? Vagy lehet máshová is telepíteni? A Library-ben van mindkét játék.
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Bloons TD 6
[LINK]
https://store.epicgames.com/en-US/p/saints-row-iv-re-elected
https://www.gog.com/en/game/ghost_of_a_tale
[LINK]
Bedobtam, mikor legutóbb adták ingyen nálam pont kimaradt :D
[LINK]
[LINK]
Rising Storm 2: Vietnam
[LINK]
[LINK]
nagyon szerettem vele játszani
régi szép idők :)
[LINK]
[LINK]
[LINK]
ToeJam & Earl: Back in the Groove!:
[LINK]
Steamen a NFS Heat (október 11.-ig -95% ra leértékelve!)
[LINK]
Slain: Back From Hell:
[LINK]
[LINK]
Gloomhaven:
[LINK]
[LINK]
The Captain:
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Egyébként Ausztráliában sem kapható.
Mióta kint vagyok sokszor futottam bele ilyen problémába, a Dying Light -ot például annak idején csak PS4 -re tudtam megvenni, mert azon van magyar profilom.
Szerencsére azért pár játéknál lazítottak a szigoron, így például a Youngblood megjelenése után nem sokkal kijöttek az új Wolfenstein epizódok cenzúrázatlan verziói is. Csavar a dologban az, hogy nem a német verziókat váltották le és nem is kapták meg azok, akik a cenzúrázott változatot már megvásárolták, hanem mint külön cím váltak elérhetővé. Én azért akciósan behúztam őket, mert kíváncsi vagyok az eredeti angol szinkronra (megjegyzem a némettel sem volt semmi kifogásom).
[LINK]
[LINK]
Spoiler!
ki hitte volna, 8 órája ki van írva de még senki se váltotta be...
öszintén tudtam én hogy magyarország le van maradva... de hogy ennyire :D
Spoiler!
zokognának sokan ha ezt tudnák...
igaz is, nem jártatom tovább a szám
;)
Neked viszont akkor jó szórakozást. :D
[LINK]
[LINK]
[LINK]