Lelassult a gépem mit tegyek?
Sziasztok!Naon lelassult a gépem és próbáltam már a töredezettségmantesítőt de nem sikerült mert egy csomó filet használ és nem lehet őket áthelyezni mit tegyek?
:(
:(
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Én O&O-t használtam előtte, de most már nem kell.
Am meg Tune Up Utility-t használok takarításra, illetve Uniblue-t. Ez a kettő nekem megfelel arra hogy takarítson.
De se vírusírtót, se spy ellen nincs semmim, magamban bízom, mert nézem a folyamatokat stb.
Toredezettseg-mentesiteni mar szinte nem is szoktam, XP-en meg nagy szuksegem volt ra, de W7-en kevesbe kutyolodnak a fajlok, nekem legalabbis. 😀 Smart Defrag-ot hasznalok azert olykor, havonta 1Xszer.
Virus-vedelem sem art, (sebesseg szempontjabol ebben a topikban,de persze foleg a biztonsag miatt kell) mert a virus is lassithat ugye. AVG-free bevalt, vmint a Spybot: Search and Destroy is alap nalam.
Razorblade: pont azt rakd amit nem kérdeztél, a Win7-et ^^ a Vista egy szarcsi-foscsi a 7-hez képest, az Xp meg öreg 😃
remélem most nincs baj , mert multkor ujraraktam a rendszert , és mindegyik meghajtót formátoltam.. D-t és C-t is .. de most lehet h le volna terhelve a gép ? mert 7játékom van fenn a 80GB-s HDD-n 😆 és 2jatek netes a WoW es a RoM
töredezettségmentesítőnek pedig a Diskeeper Diskeeper Corporation Verzió: 10.0.593.0 -használom 😆
3 szó volt, hidd el ez megoldja 😃
Miért nem tudsz töredezettségmentesítést csinálni?
Mert sok filet használ és azt írja:néhány fájlt nem lehet töredezettségmentesíteni.😢
Nagytakarítás, vírusirtás, töredezettség mentesítés, nézd meg a futó alkalmazásokat lehet, hogy több dolog fut egyszerre és lefogja! Több ötletem nincs!
A töredezettségmentesítés nem sikerül a vírusírtást már megcsináltam!
A másik pedig udma 2-öt(másodlagos)
😞