Antutu benchmark
Mivel a mobiltelefonok egyre nagyobb része is komoly hardverekkel rendelkezik, ezek teljesítményének lemérésére is vannak benchmark programok. Ebbe a fórumba tehetitek közzé saját készüléketek teszteredményeit, melyet egy ingyenesen letölthető programmal mérhettek le.
A program neve antutu benchmark, melyet a google play-ről le tudtok szedni a telefonra. A programot elindítva a Test fülre kattintva minden legyen kipipálva, majd start test. A végeredményt képpel is igazoljátok, amit le is fényképezhettek, vagy print screenel lementhetek, már amelyik készüléken ez lehetséges. Az eredmény mellé feltétlenű írjátok le a készüléketek pontos típusát is.:)
Jó méregetést.
Antutu benchmark letöltése innen: [url]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antutu.ABenchMark&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbnR1dHUuQUJlbmNoTWFyayJd[/url]
A program neve antutu benchmark, melyet a google play-ről le tudtok szedni a telefonra. A programot elindítva a Test fülre kattintva minden legyen kipipálva, majd start test. A végeredményt képpel is igazoljátok, amit le is fényképezhettek, vagy print screenel lementhetek, már amelyik készüléken ez lehetséges. Az eredmény mellé feltétlenű írjátok le a készüléketek pontos típusát is.:)
Jó méregetést.
Antutu benchmark letöltése innen: [url]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antutu.ABenchMark&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbnR1dHUuQUJlbmNoTWFyayJd[/url]
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Foley:
Valmi gáz van tényleg 😀
Csinálj egy Factory Resetet.
2. nekifutásból már ennyit dob
3. nekifutásból most átvettem a 3. helyet 😃
Sony Xperia U
Sony Xperia U memóriakártya nélkül 😃
1. Kmisi99: 18,751 (Samsung Galaxy S III)
2. Blue-Fox: 16,124 (Samsung Galaxy S III)
3. Molfer98: 7,219 (Sony Xperia U)
4. Hector maio: 7,054 (Sony Xperia U)
5. Thomech: 5,714 (Sony Live With Walkman)
6. 19ati93: 4,711 (Sony Xperia Ray)
7. Gyenesmartin: 4,535 (Samsung Galaxy Mini)
8. Slenderman: 4,522 (Sony Xperia Ray)
9. Niteforce: 3,690 (Samsung Galaxy Ace)
Elkészítettem egy ilyen listát csak úgy a fejem légyszíves ne hogy leharapjátok érte 😆
Sőt, köszönöm, ki is teszem, és aki még tesz ki eredményeket őt is hozzácsapom, nem érdekelnek a részletek, nem vérre megy.😃
váá 3. hely 😃
Sony Ericsson Xperia Mini (st15i)
Android 4.0.4
Telenor One Touch 995
5495 kapott
Bocsi de kéne kép is 😃
Sony Xperia U memóriakártya nélkül 😃
Elkészítettem egy ilyen listát csak úgy a fejem légyszíves ne hogy leharapjátok érte 😆
Sőt, köszönöm, ki is teszem, és aki még tesz ki eredményeket őt is hozzácsapom, nem érdekelnek a részletek, nem vérre megy.😃
...aztán ez is úgy jár, mint a 3DMark és Heaven topik.
Kezdeti fellángolás után, mindenki sz*rik majd bele az egészbe.
(De hátha nem.)
Igazából ez nem lenne meglepő, mivel egyszeri lefuttatás után, nem igazán lehet mit ragozni rajta..😃
szerintem SD kartya nelkul es felbontasonkent csoportositva legyen a lista.
Na akkorbe szállok én is! 😃
Sony Ericsson WT19I (Live With Walkman)
Új Android verzsönt honan tudnám le kapni a telefonomra? Mert az enyémen a 2.3.4
na igen a Ray-el kb ugyanaz és kb 1000 pontot ráver a kisebb kijelző miatt 😃
szerintem a kijelző méret a legfőbb úgymond rangsorolási alap,szóval az alapján lehetne őket sorba tenni és mondjuk az Android verzió meg az SD kártya se mindegy,de azért látszik bőven hogy a kijelző méret számít leginkább
Huawei Ascend G300, 480x800, Antutu v3:
4057.
Tessék nekem hinni, mert nem készítettem róla képet.
Nah végig olvastam a fórumot, és rá kellett jönnöm, h elég gyenge telefonjaitok vannak:
az enyém minden gond nélkül elérte a dicső 604 pontot!!! 😆
(HTC Wildfire A3333) sajna képmentés nincs benne, de szerintem igy is elég hihető! 😃
A fő hogy minden pontért megdolgozott.😃
az enyém minden gond nélkül elérte a dicső 604 pontot!!! 😆
(HTC Wildfire A3333) sajna képmentés nincs benne, de szerintem igy is elég hihető! 😃
ui.: Esetleg egy külön forumban lehetne toplistát csinálni, melynek a címe lehetne Antutu benchmark toplista, és oda csak a megadott opciók bekapcsolásával lehetne eredményeket betenni. És persze mindig frissítve a listát, mindenki felkerülhetne érvényes, beadott teszteredményével.
Lehetne egy toplistát is csinálni 😃
Nem lenne sok értelme mert nem adna reális képet. Pl az én Galaxy S2-őm 10.000 pontot kapott a tesztben az S3 pedig 16.000-et pedig a S3 minimum 2x gyorsabb de mivel az S2 kijelzője 800x480-as az S3 pedig 1280x720 így 2D/3D tesztekben az S3-nak 2,5x több képponttal kell dolgoznia...
Sony Ericsson WT19I (Live With Walkman)
Új Android verzsönt honan tudnám le kapni a telefonomra? Mert az enyémen a 2.3.4
Szerintem úgy kéne futtatni a teszteket, hogy a memóriakártyát ne tesztelje. Mert teljesen más eredmények fognak születni. Pl. nekem egy alap Class4-es memóriakártyám van, kb 3-3,5 megával ír-olvas, de akinek egy szuper CL10-es van, annak sokkal többet fog adni.
Amúgy az Ace és a mini hardveresen ugyanaz, csak az Ace-ben gyárilag 800MHz-en pörög a proci. Viszont a felbontás 2x nagyobb, így szerintem szép az eredmény.
A végeredmény nagy részét a 3D graphics pont adja ami nem mindegy hogy milyen felbontású telefonon fut. Ezt kellene inkább külön választani. Amiből objektív képet lehetne kapni az összes telefonon az első 3 érték összege mivel ezek nincsenek felbontáshoz kötve. A két CPU pont és a RAM értékének összegét kellene elsősorban figyelembe venni.
19ati93 Jó lett a vidid.
Amúgy az Ace és a mini hardveresen ugyanaz, csak az Ace-ben gyárilag 800MHz-en pörög a proci. Viszont a felbontás 2x nagyobb, így szerintem szép az eredmény.
Az Galaxy Ace kevesebbet ért el mint a Mini. Vannak még csodák.😀 Kis turbó Mini.😀
Az előző telóm a Galaxy W is 4200at kapott maximum 1.4es CPUval.
Mivel a Mini kijelző felbontása 240 x 320 az ACE pedig 320x480 azaz a kijelző felbontása 2x nagyobb és a grafikus teszteket natív felbontásban futtatja pontot pedig FPS érték alapján ad. Az pedig nem mindegy hogy egy 3D-s alkalmazást 240x320-as vagy 720x1280-as felbontásban futtatsz... Ráadásul ha egy gyorsabb memória kártya van benne megint más eredményt kapsz. Ezzel a tesztel nem lehet objektív képet kapni a telefon nyers teljesítményéről.
Az előző telóm a Galaxy W is 4200at kapott maximum 1.4es CPUval.
4711 elsőre:
másodikra 4703 videóval:
Galaxy Ace (GT-S5830) 844MHz Android 4.1.2
Az szerintem csak bug lehet. De ki tudja. Ja mondjuk lehet a kis felbontás így rohadt sok fps van a játékban és sok a pont.
Galaxy Minivel 4535 pont? 😲 Azt hogy csináltad? Felhúztad a CPU órajelét?
Xperia Ray, 2.3.4.
4522 pont. Sajnos képet nem tudok rakni mert fingom nincs hogy kell így lefotózni a képet. S3 az nem semmi 😃 16124 pont.
nekem is ray van! nyomd hosszan a kikapcs gombot a tetején és ott lesz egy lista abban van hogy képernyőfelvétel 😀
Slenderman az elég szép eredmény 😀
4522 pont. Sajnos képet nem tudok rakni mert fingom nincs hogy kell így lefotózni a képet. S3 az nem semmi 😃 16124 pont.