xKazuma: Én azt elkezdtem csak a 2. rész első feléig jutottam 😆 aztán most semmi 😜 fene ezeket a nyomi animéket már simán végignéztem volna már a narutot.... mind 1 minden nap egy code geass azután meg jön mondjuk a Shakugan no Shana
Én már láttam a Hyouka-t. Most éppen a Shakugan no Shana 3. évadját nézem. 2 nap elég is volt az egész végignézésére. Holnap meg majd megnézem a Specialokat. Amúgy eddig nem is tudom miért nem néztem végig. 😃 Szerintem nagyon jó anime!
Fate/Zero befejezbe most kezdtem el a Fate/Stay Night-ot.(most tartok az 5. résznél) Hát a Zero sokkal jobban tetszett. Tiszta nagy mákom volt, hogy előbb kezdtem el a Zerot mert csak most jöttem rá, hogy az az előzmény.😃 Lesz még utalás benne a múltba így az 5.részen kívül?
Huhhú. Nagyon köszönöm a válaszokat, az Anohanából már megnéztem kb. 6 részt, a Clannad, a Goldten Time, a Cross Game, és a Nodame Cantabile pedig felkerült a "must watch" listámra. Lássuk csak. 😃
Pontosan. Lényegében pont ezért hasonlitottam hozzá 😃 Mert a Kishi nem tud hibátlanul vezetni pár szálat, a One Piecenél én hibát még nem találtam pedig ott sokkal több szál van...
Ebben lehet valami, két lehetőség lehet végül is: egy nagyon jó, érdekes, ütős befejezést csinál, vagy egy unalmas, már tudtuk előre befejezést... Elvarratlan szálakat/kérdéseket remélem nem hagy...
Egyébként ott van pl a One Piece, lehet hogy sokkal jobban elvan nyújtva minden fejezet/történetrész, viszont szépen lezárja őket és néha felmerül néhány kérdés, de eddig mindig meg is válaszolta mindent... Valamint nem hazudtolja meg a saját világának törvényeit, Naruto esetében elég sok ilyen van azért... Eddig mindegyik rész egyedi volt benne. Bár e befejezésre ennél is nagyon kiváncsi vagyok...
Szóval remélem nem rontja el a Narutot mert most egy kicsit stagnálta a szinvonalat egy jó közepes szinten szerintem...
Hát Naruto szerintem biztos nem, de Sasuke lehetséges, mondjuk Narutóval megküzdenek a hokage címért. Vagy hasonlóan mint madara vs hashirama harca...(esetleg a főmuki lecsapja, aztán naruto sharingant is kap 😆😉
Manga meg meg már teljesen elvan túlozva, húzva... Rég vége kellene hogy legyen, lemerem fogadni hogy még a következőbe se győzik le, ha meg igen akkor megint hülyeség mert sokat sz@rakodtak eddig most meg egy egyszerű taktikával leverik(legújabb fejezet)...
Én is olvasom a mangát. Lehet hogy lesz még 100 ep. Örülnék is neki. Remélem még húzzák a történetet és egy ideig még nem pecsételik le a nőt. De amúgy miért érzem úgy, hogy Sasuke v. Naruto meg fog halni a történet végén? Én így érzem.
Szerintem még egy 100 rész lesz biztos, mert követem a mangát is és ha ugyanugy csinálják az animét ahogy eddig akkor biztos hogy lesz még annyi... (Tele van flashbackel stb - mangába nincs ennyi... meg persze a fillerek)
Azért lesz még pár rész,plusz a 372.rész végén mutatták a Naruto Shippuuden Last Moviet.Meg még fillerek is lesznek. Még egy 40 rész talán vagy még több hisz a manga jóval előrébb van és még annak sincs vége.
Szerintem még egy ideig futni fog, főleg jön egy újabb filler hegy ahogy hallom. És decembertől sem hinném hogy nagyon átálnak, szerintem a csatorna addig húzza amíg tudja.
Na gyerekek, megint itt vagyok, megint segítséget kérek. Az előbb mondtatok nekem néhányat, de mégis, szerintetek melyik a legjobb szerelmes anime a Toradora stílusában? Csak.. legyen szép, és viszonylag rövid. Na meg tartalmas, tele drámával, könnyekkel, örömmel, tudjátok, ami kell. 😃
Nos megnéztem az shakugan no shana első két részét, nem tűnik rossznak, amint végeztem a toradora-val folytatom majd 😃 Konkrétan a to aru jobban tetszik, de ez se rossz a maga módján 😀 Mondjuk nem tudom miért hasonlítják mindig egymáshoz a kettőt, lusta vagyok utánanézni, de mindkettőnél vannak a specialokban utalás a másikra is...
Szóval a kedves gépigény kidobott kommentírás közben. Visszatértem, tudom hogy egy kicsit inaktív voltam az utóbbi hetekben, sokat munkálkodtam, hobbiztam. Jövőhéttől megigérem hogy azért igyekszek válaszolgatni nektek. Azt most nem igérem hogy mindenkinek válaszolok, az elmúlt kb 4 oldal kommentből 😀.
Kezdjük először Xoki-éval. Szóval a Shakugan No Shana egy elég jó CGI-al rendelkező anime. A történetben is van elegendő csavar. Sokan azt mondják hogy a 3. évad eléggé rossz lett, viszont nekem az a személyes kedvencem. Kinek a pap, kinek a papsajt. Na minden esetre érdemes megnézned. A movie-t ne nézd meg belőle annyit se hoz mint a SAO Movie, tehát egy montázst kapsz a 3 évadról, semmi kiegészítés nem lesz. Legalább SAO-nál volt egy 20 perces ova a végén.
Kellemes Agusztus huszadikát mindenkinek, remélem jól jött mindenkinek a szabadság, sulisok meg készüljetek 😀. Nekem már jövőhéten indul a "gyakorlatom" már "nagyon" várom.
Szóval Wassup guys 😀?
Valaki látta a Shakugan no shana-t? Milyen?
Most azt töltöm, hogy megnézzem milyen, mert van néhány poén a To aru index/railgun specialokba amihez ismerni kellene 😃
Egy órája ezen röhögök, komolyan a homokos fanservice-nél van még lejjebb? Vagy ez már végre tényleg a legalja? 😆DDD
noNameFPS:Akkor hol találtad? 😆 😃
A drog rossz értem 😃?
Egyébként ott van pl a One Piece, lehet hogy sokkal jobban elvan nyújtva minden fejezet/történetrész, viszont szépen lezárja őket és néha felmerül néhány kérdés, de eddig mindig meg is válaszolta mindent... Valamint nem hazudtolja meg a saját világának törvényeit, Naruto esetében elég sok ilyen van azért... Eddig mindegyik rész egyedi volt benne. Bár e befejezésre ennél is nagyon kiváncsi vagyok...
Szóval remélem nem rontja el a Narutot mert most egy kicsit stagnálta a szinvonalat egy jó közepes szinten szerintem...
Manga meg meg már teljesen elvan túlozva, húzva... Rég vége kellene hogy legyen, lemerem fogadni hogy még a következőbe se győzik le, ha meg igen akkor megint hülyeség mert sokat sz@rakodtak eddig most meg egy egyszerű taktikával leverik(legújabb fejezet)...
Nem jobbak mint az eredeti, de nem is rosszak.
Én amúgy mondanák egy Cross Game-t és egy Nodame Cantabile-t!
Megpróbáltam olyat rakni amit mindenki ismer. Egyébként nektek, hogy tetszik? Jobb mint az eredeti? 😃
Ha meg rövidebb kel akkor az Ano Hana-t nézd meg, garantált a sírás (feltéve aki hajlamos rá 😃😉
Tasogare Otome x Amnesia: Ez egy kicsit másabb, ilyen romantikus horror féleség.
Ezek közül csak tudsz választani, hogy melyiket nézd meg, viszont érdemes mind a hármat 😃
No Comment 😆.
Kezdjük először Xoki-éval. Szóval a Shakugan No Shana egy elég jó CGI-al rendelkező anime. A történetben is van elegendő csavar. Sokan azt mondják hogy a 3. évad eléggé rossz lett, viszont nekem az a személyes kedvencem. Kinek a pap, kinek a papsajt. Na minden esetre érdemes megnézned. A movie-t ne nézd meg belőle annyit se hoz mint a SAO Movie, tehát egy montázst kapsz a 3 évadról, semmi kiegészítés nem lesz. Legalább SAO-nál volt egy 20 perces ova a végén.
Kellemes Agusztus huszadikát mindenkinek, remélem jól jött mindenkinek a szabadság, sulisok meg készüljetek 😀. Nekem már jövőhéten indul a "gyakorlatom" már "nagyon" várom.
Szóval Wassup guys 😀?
Most azt töltöm, hogy megnézzem milyen, mert van néhány poén a To aru index/railgun specialokba amihez ismerni kellene 😃
visor261: mostanában eléggé 😞
wwwshark: Igen, az ending után ami van rövid jelenet arra gondoltam.