Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
flyaway2 avatar
És nem is fogom leszarozni a SAO-t hiszen egy hónapja kb még én is írtam, hogy nekem bejött és én nem sürven változtatok a véleményemen. És tényleg tetszett is de kezd rossz irányba haladni.(nagyon rossz irányba) Csak ugye most ez a Log Horizon nagyon odatett nekem. Jobban bejön mint a SAO. És még ősszel jön belőle a 2. évad is.😀
0
0
0
0
xoki avatar
flyaway2: Pontosan ezért nem kell összehasonlitani őket. A taktikai harc a kisebb boss ellen -re a magyarázat egyszerű: nem karakterrel játszanak ellenük hanem ők maguk harcolnak. De egyébként nekem mindegy, nem szaroztad le a saot csak leirtad hogy amaz jobban tetszik.
dispPaP: várom az esszédet holnapra, elég fél oldalt irnod... Igazából nem is érdekelne hogy kinek mi tetszik mivel ez mind anime és mindenkinek más tetszik, csak tudod nálam a top 5 be van a sao és ezért irkálok most itt mert a véleményt le lehet normálisan is irni, mert nekem ez az egész úgy jött le hogy mintha a szokásos anime ellenes személy irná hogy minek nézek ilyen hülyeségeket.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Fosbukon nagy hyper lámák - már elnézést - annyira nézik és kárognak h lány karakter... Ehhez képest egyik részben Anakin még egy taslit is kap mikor megmutatja a karakterlapját... Most komolyan egy fiút így kicenzúrázni? Yaoi kategória körülbelül... Amúgy xoki, jó sokat kellett hozzá piálnod ha az a 2 sao arc jobb... külön 2 oldalas eszét lehetne írni csak a logikai bakikról. 😆
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Igazából nem nőként szerepel. Férfiként csak egy nagyon bu... nőies karakterrel. Pont a 4. részben van róla szó.😃 Igaz a SAO sokkal drámaibb...Volt az első 14 részben. De ha úgy vesszük akkor a SAO egy Hack and Slash játék ahol egyedül leversz egy bosst a Log Horizon meg egy stratégiai játék ahol 3 kilencvenes szintű profi taktikázik egy 30 szinttel alattuk lévő boss ellen. Nem mondom, hogy SW bu*i vagyok de konkrétan azon nőttem fel szóval lézerkard nekem egy hatalmas csalódás volt. És amúgy még az is felidegesít, hogy rá is játszik Kirito arra, hogy ő lány.(lásd 8.rész) Amúgy a Log Horizonnal nekem is az volt a "bajom", hogy nem haltak meg igazából. De aztán mégis jobb lett így. El sem tudom képzelni, hogy milyen story-t hoztak volna ki belőle ha tényleg meghaltak volna az emberek.😃
0
0
0
0
xoki avatar
Attól hogy mindkettő mmorpg anime még semmi közük egymáshoz. Nem ugyanazt mutatják be. Egyik a taktikára, csapatra a másik meg inkább a romantikus szálra valamint a drámaiságra épit legfőképpen. Bár végül is drámaiság mindkettőbe kicsit jelen van de a Log horizonba nem sok értelme van mivel ott nem halnak meg igazából. Mondjuk az uj sao-t nem nézem még, csak 3 részt láttam szóval nem tudom milyen, ezért azt nem számitom bele még de nekem a sao aincard és fairy dance jobb mint a log horizon. lézerkard harc másolat egy hatalmas + pont nálam 😃 Ez a homokos fanservice nem tudom mi akar lenni az hogy kirito nőként szerepel? mert tudtommal az az új mmo karaktere, ez pont olyan mint ha most mennék WoW ba például és csinálnék egy female human karaktert...
0
0
0
0
dispPaP avatar
flyaway, i know that feel bro, én pont a borzalom sao miatt féltem a Log-tól... átlán hagyjuk már, sokkal magasabb szintet hozott, mmos elemeket taktikai harcokat mélyítést. A sao2 be meg bele se kezd, hatalmas logic epic failok hegye már megint, történet egy nulla és lézerkardoznak benne szó szerint. 😆 Ráadásul már Homokos fanservice is van, legalja...
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Log Horizon kilőve. Eddig nem láttam más MMORPG-s animét csak a SAO-t (meg az Accel World első részét) és hát mit is mondjak. Mérföldekkel jobb a SAO-nál. Nem tudom, hogy ezután, hogy leszek képes folytatni a SAO II-t.
Sírok :'D [LINK]
0
0
0
0
dispPaP avatar
A Tokyo Ghoul-t össze-vissza adaptálják, ugrálnak a részek közt... például a maszkot kb a 3.-4. részben meg kellett volna kapnia ha normálisan adaptálnak.

Amúgy: [LINK]
0
0
0
0
Domfoz avatar
Valaki meg tudja mondani, hogy a Tokyo Ghoul 9. része az manga hanyadik fejezetének felel meg?Nagyon érdekel a folytatás, de nem tudok várni jövőhét csütörtökig.
0
0
0
0
pulse96 avatar
Szia!Ez egy idézem "free-to-play online rhythm game" azaz lényegében egy játék.😢
Onnan tudom h egyszer összefutottam a képpel a youtubon és engem is rögtön megfogot 😆
0
0
0
0
xoki avatar
Valaki tudja melyik animéből van? 😃 Mintha már láttam volna valahol de nem ugrik be...
https://kepfeltoltes.hu/140828/unknown_source_10_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
dispPaP avatar
Bleach-el még rosszabbul jártál, az első 60 része egy nagyon jó kis shounen de utána... meh... saját magát ismétli állandóan... Ahogy hallom az utolsó arc sem különb! Azt vágjátok hogy a Clannad novel jön Steam-re?
0
0
0
0
xoki avatar
xKazuma: csak ennyit akartam tudni 😜(mivel nekem az első számú anime)
Nos én is azt mondom hogy a bountos fillert hagyd a ki. A többi mindent lehet nézni azok okésak szerintem. De azt mindeképpen bár te tudod asse rossz csak unalmas.
0
0
0
0
norbli01 avatar
xKazuma: Én csak azt tudom ajánlani, hogy ne nézz fillereket 😆 nekem nagyon elrontotta az élményt, mert unalmasak volta, vontatottak voltak és Ichigo volt az Ultra Mega Badass akit lehetetlen legyőzni 😜 amúgy nagyon jó tényleg 😃 majd mond ki a kedvenced belőle 😃
0
0
0
0
Sevalin avatar
xoki: Nekem nagyon tetszik! 😃 ezen kívül nem tudom mit mondjak róla.
0
0
0
0
xoki avatar
xKazuma: és mi a véleményed eddig róla 😀

Ja mellesleg végignéztem a Toradora t. Nálam egy 9/10. azért nem lett 10 mert az utolsó 4-5 rész kicsit unalmas volt nekem. Viszont összességében nagyon jó volt 😃
0
0
0
0
Sevalin avatar
Én tegnap kezdtem el a Bleach-et végignézni. Most a 24. részt nézem. Valami hosszú animét kerestem, és ez úgy is fent volt a listán. 😀
0
0
0
0
xoki avatar
Épp ideje lenne már befejezni de bleach manga sincs ha jól látom, szóval megint valami ünnep lehet vagy késik vagy tudja a fene...

Na már van manga: [LINK]
0
0
0
0
dispPaP avatar
Úgy is decemberben véget ér... 😃 Mondjuk már tök felesleges lenne húzni, ideje hanyagolom de nagyon sokan mondják hogy gagyi lett a vége. 😃
0
0
0
0
Player123 avatar
Vicc ez a Naruto Shippuuden. Mikor a legizgalmasabb rész lenne : A Héten nincs manga....
0
0
0
0
norbli01 avatar
Azt szeretném kérdezni, hogy valaki nem tud valami értelmes romantikus yuri animét mondani? 😜 Nem muszály hogy legyen benne action, csak komolyabb legyen ne legyen tele hülyeséggel. Persze poénok lehetnek benne, csak ne az anime rovására 😀
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: ilyen romantikus animeről van csinálva. Nagyon romantikus elvileg (és nem olyan értelemben amire gondolom hogy gondolsz elsőre 😃 )

noNameFPS: már be is raktam a listába, én mindig vígjátékot keresek mostanában csak 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Egyébként befejeztem a GTO-t az az Great Teacher Onizuka-t. Hatalmas nagy vígjáték, komolyan nem röhögtem még ennyit egy animén sem. Aki vígjáték animét keres vagy csak szeretne sokat nevetni annak mindenképpen ajánlom. Persze azért vannak romantikus meg drámai részek is benne.

A főszereplő Onizuka hatalmas nagy arc, simán be is került a kedven karaktereim közé.

Amit negatívumként tudnék felhozni az kicsit a történet, nem egybefüggő szinte nincs is nagyon de egy kicsit még is van. (ezt jól meg azt mondtam) Van 1-2 unalmas rész, de a többi meg nagyon epic.
Hátránynak felhozhatom esetleg a rossz/régi grafikát, mert ahogy észrevettem sokan nem szeretik azt vagy ha egy anime régi akkor meg sem nézik mert rossz a grafikája. Egyébként ez nem is mondható hátránynak mert akkoriban ilyen volt, ennyi. Egyébként simán lepipál egy csomó mostani csilli-villi grafikájú animét, nem kell grafika buzinak lenni 😀

Nálam 9/10 simán megérte megnézni, egyik legjobb amit láttam Top 10-ben simán ottvna szerintem.
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Végre egy visual novel amit meg tudok venni rendesen 😜 amúgy ez miről szól? mi ez? 😆
0
0
0
0
Conoren avatar
Nekem öm.. Riuji. Csomó dolog van, amiben hasonlítunk. Van ez a szerelmi szál pl. Na ez nálam is meg van. Akkor.. Valami oknál fogva ugyanúgy félnek tőlem az osztálytársaim. Az anyámmal élek, egyedül. Ilyesmi
0
0
0
0
xoki avatar
Clannad visual novel jön steamre 😀 [LINK]
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Nekem Kawashima Ami meg Ryuuji-nek az anyja 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Ha már a Toradoránál járunk kinek ki akedvenc karaktere benne? 😃 Nekem Minori ahogy a profilképemen látható 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Szvsz a Toradora a 10.rész után lett igazán jó, ahhoz képest hogy elég nagy iskolás sablonokra építkezett baromi szórakoztató volt.
0
0
0
0
Conoren avatar
Amit végig útáltam. Talán a legvégén kedveltem meg csak, de akkor sem nagyon. Az viszont tetszik, hogy teszik szimpatikusá az alapból ellenszenves Taigát.
0
0
0
0
xoki avatar
Nálam pont forditva van 😃 Igazából amióta Ami megjelent, nem igazán tetszik annyira mint előtte, ettől függetlenül alig birom abbahagyni csak muszáj mert időzíteni kell a feliratot néha...
0
0
0
0
Conoren avatar
Én speciel a Toradora első 3-4 részét útáltam. Belenézek, ha megtetszik a dolog, tuti végignézem. 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: a tresh metal-t nem szeretem (asszem az a vérhányós, disznó-ölős zene....) pl. egy coorpiclany-t is elhalgatok (nem tudom hogy írják 😜 )
0
0
0
0
xoki avatar
Annyit még hozzátennék hogy ne pár rész alapján itéld majd el mert lassacskán indul be a története, meg van pár unalmas rész is...
0
0
0
0
Conoren avatar
Nem ismerem, meglesem majd azt is. OneNote segít észben tartani a dolgokat. 😃
0
0
0
0
xoki avatar
wwwshark: nincs mit 😃 Mellesleg most eszembe jutott a chuunibyou demo koi ga shitai, szerintem ez is toradora, annyi különbséggel hogy itt van egy kicsi hát mondjuk úgy hogy shounen rész, lényegében képzeletben harcolnak 😃 A másodi évad majdnem csak a szerelemről szól. Lehet hogy ismered is ezt... de gondoltam leirom hátha nem és tetszene, nálam 8/10.

Toradora ról jut eszembe kit idegesít még rajtam kivül a papagáj? Megőrjít 😃 😃

sudosu: igaz 😃 de ami nem tetszik azt általában törölni szoktam 😜 Jpop, Kpop az mind marad általában 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
norbli01:
Hát pedig a második pont Nu Metal, a harmadik meg Death metal. Az első meg inkább Pop, csak olyan kicsit Black Metal hangzása van.

By the way Xoki: Azért Osu!-ba van kb 60 map amit játszunk folyamatosan 😃.
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: Valakivel összekevertél, de nagyon 😃 pont hogy a metal-t nem szeretem annyira de a 2. és főleg a 3. tetszett 😃 amúgy én a (J)pop-ot és a (J)rock-ot kedvelem kiemelkedően de asszem annyit megjegyeztél, hogy "mindenevő" vagyok ilyen téren szóval valamennyire beletrafáltál 😃. Megjegyzem a 3. szám kicsit a Versaille-ra emlékeztetett.... asszem így kell írni 😃
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: no no no, engem is érdekel 😃 Csak én nagyon válogatós vagyok 😜 Meg mondjuk osuba meg facen szoktad linkelni mostanában de akkor is 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Na mivel norbli01 hiányolta a zenéket kedvéért válogattam párat.

Na szóval ha jól emlékszek norbli te kedveled a kellemes melódikus metált szóval ezt a témát választottam 😀:

Első amire a napokban nagyon ráfüggtem az Yousei Teikoku-tól Kyuusei Argyros ami valami Tokyo ESP anime ED-je, nem tudom milyen anime különösen nem is érdekel. Na mindegy 😀. Az első tíz másodperc eléggé rossznak tekinthető, viszont utána egy remek hangzást állítanak elő. A klipért plusz pont nagyon szép Youse Teikoku fehér hajjal. Talán valami black metal nem tudom pontosan ezt a genrét. Mindegy a Pop ének tökéletes a Metal-hoz jó időnként hörgés mentest is hallani. Jó persze nekem a Death Metal az isten de jó-jó 😀. Ilyet nagyon EU és USA metálban nem hallottam, hogy tiszta Pop ének van. Ma néztem meg egy két órás koncertjét a csajszinak, nagyon jól tolja. Felkerült a toplistámra is (JP top 5):
1. Fripside
2. Altima
3. Yousei Teikoku
4. Imperial Circus Dead Decadence
5. Kawada mami

Epic felszerelései vannak pár pillanatkép:

https://kepfeltoltes.hu/140825/Yousei.Teikoku.Pax.Vesania.Live.Tour.2013.720p.BluRay.AAC.x264-MISAKI.mkv_snapshot_00.12.35__2014.08.25_21.09.35__www.kepfeltoltes.hu_.jpghttps://kepfeltoltes.hu/140825/Yousei.Teikoku.Pax.Vesania.Live.Tour.2013.720p.BluRay.AAC.x264-MISAKI.mkv_snapshot_00.41.07__2014.08.25_21.08.20__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Na mindegy nem húzom az időt itt a klip 😀

A következő választásomról már nem fogok ennyit beszélni, had beszéljen helyettem a Nu Metal band. Ez is Japán zenekar, bár ez épp Angol szám tőlük.

Végül egy kis Hardcore-abb szám, ha már megemlítettem a ICDD-t:
Egy kis Touhou death metal

Remélem jól emlékszem az ízlésedre, ha már úgyis csak te érdeklődsz 😀.
0
0
0
0
Conoren avatar
xoki: Köszönöm a tippet, erre vártam. Toradorát akarok, vagy bármit, ami hasonlít rá! 😃 Ha nincs olyan orbitálisan öm.. "nem az én stílusom" grafikája, feltétlen megnézem. Majd véleményezek. 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Amúgy a legtöbb nyáladzó fan miatt lesz csak idegesítő a sorozat, minden szart belelátnak. (Mint a Könyv amit Butters írt a SouthParkban kb..) Amúgy meg egy elég átlagos shounen, csak rohadt idegesítő és mű a főszereplő.
0
0
0
0
sudosu avatar
Ma nincs semmi dolgom, mondom HearthStone-ozok egész délután, a fenéket. Játszottam másfél órát, most megyek kreatívkodok valamit 😃.

A toradora-ról annyit hogy én konkrétan rosszul lettem 6 rész után. Az biztos hogy jó évig nem fogok nézni olyan jellegű animét. Egyedül csak a Psycho pass-t várom, az jön megnézem kb ennyi lesz erre az évre.

Nem alsó kategória dispPaP csak többet kilehetne hozni belőle. Bár nekem nem annyira tetszett a Phantom Bullet kötetek mint az Aincrad vagy Fairy Dances, de tűrhető volt.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Én a Toradora-t is csipáztam, meg a Sakurasou-t is, mondjuk a Sakurasou a novel felét dolgozta cssak fel, tehát jó lenne a második évad.

Sudo, az alsóbb kategóriába mindenki csalódik. 😆
0
0
0
0
xoki avatar
Akinek tetszett a toradora annak ez is fog állitólag: Sakurasou no Pet na Kanojo. Szintén romantic comedy. Szóval lehet belenézek majd toradora után de addig akinek van kedve az nézze meg és/vagy ha már megnézte véleményezze 😃 (24 rész)

sudosu: ez annyira vicces 😃 hogy iskolában lesz időd gépigényre otthon meg nincs 😃 😜
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: Ok, csak már hiányoltam hogy nem raktál ki zenéket és nem is írtál 😃
Amúgy szerintem nem baj, hogyha belenézel az animébe azon felül hogy már olvasod a light novel-t, legalább tudod ajánlani az embereknek ha jobb mint az anime 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
norbli01:
Azért tűntem el mostanság sok volt a dolgom, ha meg van időm akkor kreatívkodok valamit, folyamatos brainstormingom van szóval ez az oka. Meg mostanában nem annyira érdekelnek az animék. Inkább a zenék és az animálgatás megy ha Ázsia related cucc. Ha meg valamit akarok akkor olvasom a Log Horizon Light Novel-t. Mellesleg a novel jobb mint az Anime.

De most már visszatértem, elkezdődött a suli, szóval lesz időm írni délután 3-4-ig kb 😃.

A sao 2. évadába nagyot csalódtam, nem nagyon adja vissza azt a feelinget mint a regény. Lassan bekéne vezetnem magamnak egy olyan szabályt amiből már olvastam a regényt, nem nézem meg az animét belőle.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció