[LINK] Valaki megmondaná hogy ez mi? 😃 Tegnap találtam (vagy ma? 😆😉 már nem tudom hol, de már ezt hallgatom 6 órája 😃
flyaway2: Mikor jelöltél barátnak? 😆 Csak most vettem észre 😜
Gyerekek, de lusta vagyok animét nézni :/ most néztem 2-3 Bleach részt de semmibe nem akarok belekezdeni amíg végig nem néztem, csak ez így lassan halad.... talán szüneteltetem a Naruto-t és nézek valami mást...
Kinek melyik a legrosszabb animéje amit valaha látott(elkezdett/befejezett)?
Talán az Elfen Lied az, nem is azért mert olyan nagyon rossz lenne, csak hát.... kicsit unalmas és vontatott, de még van pár jelöltem, mondjuk a Kukucska Kalandjai (nemtom hogy van japánul/angolul) de más olyan nagyon rossza animét (elfen lied sem olyan rossz) még nem láttam.... lehet eszembe jut még valami és mondom....
Látom még mindig nem tud senki semmilyen témát felhozni 😃
Szóval: Kinek melyik a legrosszabb animéje amit valaha látott(elkezdett/befejezett)?
(lehet egy kicsit flamewar téma de unatkozok épp 😜 A válaszomat később irom mert nagy flamewar animéről van szó a legrosszabb helyen nálam 😃 és remélhetőleg senki nem irja egyik kedvencemet se 😆😉
Szerintem nagyon jó, habár a vége lehetne kicsit másabb, nem fogok spoiler-ezni mert van benne pár fordulat (már ha annak nevezhető) és nem rossz úgy maga az egész sem.... Nekem a kedvencem Rin és a "Szemöldök kisasszony" 😃 (ugye Rin-nek hívják a főhőst? 😆😉
Azért, hogyha már csinálnak 9 részt akkor csinálják rendesen.😃 Fél film nem film. Pont mint, ahogy 1 sör nem sör. Azért szépen elbeszélgetünk már 2. napja.😃 Azért ha már anime topic akkor ne offoljunk annyit. Elkezdtem az Ao no exorcist. Egészen nézhető anime. Nem egy mestermű de el lehet vele lenni.
Értem, én is így reagáltam 😃 amúgy ez lesz az utolsó része, arról fog szólni hogy mi történt még ez után velük... Harry valami 40-50 éves lesz és még egy kalandjukról mesél miután kijárták a Roxfordot, stb. ez csak valami novella adaptációja lesz szóval nem egy egész estits mozi 😃
És az miről fog szólni?😃 Amúgy...Az még oké, hogy animéket többszáz részig húznak de egy filmnek azért szerintem a 9 rész az már rengeteg. Egy idő után belel lehet unni. Jó a Harry Potter-be pont nem unok bele de a lényeget gondolom érted...😃
A Star Wars-ra és a LOTR-re (+ Hobbit 1-2) is aztmondták, hogy lehetetlen egyhuzamban megnézni. És én mégis megtettem.😃d Jó mondjuk egy párszáz részes animével lehet nem sikerülne, de most kifogásom is van rá. Suli miatt nem tudok 3 napon át csak animézni ;P Én most nemrég az Akame ga Kill-t kezdtem el és azzal voltam még úgy, hogy sokszor végignéztem az OP-t is.
AnimeAddicts-al mi történt? Frissítik vagy leállt vagy akármi más?😃 Ötletek?
Jaja, azt a reklámot én is láttam 😃 amikor néztem a Fairy Tail-t (lehetetlen egyhuzamban végignézni 😆😉 akkor a 1, 3, 6, 10, és a 12, 14. (15.) OP-ját mindig végig hallgattam 😃 ja meg az Another-el is így voltam 😃
Én úgy tudtam az jövőre jön O.o Mind1 csak jöjjön már 😃 Spoiler!
Petra volt a kedvencem 😜 hajnal 3-kor néztem meg azt a részt amikor meghal és utána a maradék 2-őt mert akkor még nem volt kint a 25.-ik és fel sem bírtam fogni hogy csak így meghalt 😞
Húúú azt már én is nagyon várom. Asszem egy Ford reklám is van csinálva róla.😃 Én még a Log Horizon 2. évadot várom. Úgyis most ősszel jön.😀 Én az LH OP-jét ha nem hallgatom meg egy nap 5-ször akkor egyszer se.😃 Amikor néztem az animét (majdnem egyhuzamban az egészet) mindig végighallgattam az OP-et.😃
Szerk.: Egy film most elvileg November 22-én jön a Shingeki no Kyojin-ból.
Ja, és látod mennyire nincs téma? 😆 Na akkor!
Ki tudja mikor folytatódik az Shingeki no Kyojin? mert már nagyon hiányolom, egész nap az OP-ját hallgattam 😜 az élő szereplős film mikor jön ki? Asszem az animációs az jövőre...
olyan hűde sok pénzt nem keresek de ha egy kicsit gyűjtök akkor megvan 😃 amúgy akkor ugye el kellene adnom a gépem 😆nem lenne sok értelme ennek az oldalnak 😃 de azért ide simán fel néznék.... csak egy fél év kb. és lehet hogy tudok szerezni egy PS4-et 😜
délutáni suliba járok 😃 de volt már mikor gyakorlati helyre kellet be menni hajnali 3kor keltem és kb 9-kor értem haza este 😀 fodrászatban Csepelen voltunk 😀
wwwshark: az Ao no exorcist nagyon jó anime, asszem már fel fedeztem benne 1-2 logikai bakit, de nagyon élvezhető és érdekes, a karakterek szerethetőek és maga a történet is nagyon érdekes (számomra) 😀
fonix9901: Hajnal 3-kor kelsz? 😆 vagy te is délutáni suliba jársz? 😃
flyaway2: Az nem tudom hol van 😆 nekem reggel nem sikerült meg innom a kávém úgyhogy ki találtam hogy még korábban kelek hogy legyen időm, korábban fekszem, és úgyis van kulacsom, kávét fogok benne vinni 😆 😃
norbli01 Rákoskeresztúr.:D A reggeli kávénak kb addig van hatása ameddig hazaérek. Itthon egyből szunya.:D A cigi tényleg nem jó dolog én is beismerem de letenni meg nehéz. Én se szeretem magam azért mert cigizek. Gondoltam már, hogy leteszem de igazság szerint én szeretem.:DD Az igazgatótól én már hallottam párszor, hogy a dohányzás rossz meg, hogy intőt ad, kirúg, hívja a szüleim amiért dohányzom stb... 50 dohányos gyerek közül is csak engem szúr ki...
nekem 3-kor kezdődik a suli és 4 órám van csak 😀 a héten csak 3 napot kell mennem 😀 estire járok de már nagyon unom mennék inkább dolgozni 😀csak a betegségem miatt nem mehetek sehova értségi nélkül 😞
sudosu: Az nem semmi órarend 😆 a "Hális" az a Hálistennek rövidítése? 😃 viszont jó neked, mert kevés órád van, nekem holnap 8 lesz szóval én megyek is aludni, jó éjt mindenkinek! 😀
norbli01:
Bull sh*t volt a napom 😀 legalábbis az iskolai része. Már 6. éve járok ebbe az iskolába. Már hatodjára hallotam az igazgatótól hogy a dohányzás rossz, udvariasnak kell lenni stb. Én általában 7:10-kor szoktam kelni ha iskolába kell menni. De ami órarendem van aszerint hétfőn 10-nél korábban nem fogok kelni. De hát gondolom ez az órarend már jövőhétre más lesz, de reménykedjünk a legjobbakban. Bár hétfőn én inkább reggel bemennék hogy letudjam azt a 3 órát 😃. Na mindegy. Még 2 órát benn kellett maradni, """""nagyon hasznos """"" információkkal lettem gazdagabb ezidő alatt. Szóval most jobb órarendem van mint tavaly volt, kevesebb óra... Nem is volt értelme többnek mert szerintem most is felén nem fogunk semmit csinálni 😃. Pedig ezévbe már vizsgázunk.
Ne cigizzetek 😃, nem azért mert az igazgató azt mondta, hanem azért mert csak pénzpocséklás. Én egyszer részegen elszívtam egy szálat, a cigitől rosszul voltam fél óráig.
Órarendem
Na mindegy hazajöttem, kicsit HearthStone-oztam. Meg kérték hogy csináljak egy tutorial-t arról hogy csináltam MMD-be a vektorgrafikás cuccot. Ment egy kis Android dev is ma azért. Most azt tervezem hogy megint HS-ezek vagy CS:GO 😃.
flyaway2: 😆 csak nem Dunaújvárosban jártál te is? 😃
Amúgy hogy így olvasgatom, hogy "miket csináltok" és álltalánosban egyszer sem kávéztam, még sosem cigiztem és szerintem nem is fogok, mert drága (😆 ez a legjobb kifogásom rá 😃😉 ... De lehet, most én is rá szokok a kávéra mert 4-4:20-kor kelek, és nincs kedvem 8-kor feküdni 😃 + bírni kell mert a pénz nem a fán terem, csak az első fél évben 😃
Én úgy átlagosan 5:50-kor szoktam kelni, de ha kávézok vagy akarok enni egy szendvicsnél tartalmasabb reggelit akkor 5:30-kor. Hát én amint leszáltam a buszról beleléptem egy ***** pocsolyába. Akarom mondani tóba... A lakkcipő szétnyomta a lábam, a táskám átázott, a váltónadrágomon ami a táskámban volt keletkezett egy hugyfolt esőből...
Szóval összességében nem volt olyan rossz napom.😃
Az igen 😃 én most mentem egy meccset Ahrival 26/9/7-es stattal jöttem ki 😃 ugyan nem én carry-ztem de MVP az biztos voltam 😃
Csak hogy legyen itt valami érdekes is: a Bleach kezd egyre érdekesebb lenni, jön még egy filler gyorsan hogy eltolja amit most felépített? 😃 (275.rész)
De jó nektek, mikor keltek? 😃 Nekem ez volt az első napom középsuliban, és hát... fele nagyon gagyi volt a másik fele meg úgy oké. A problémás része az volt, hogy még az alsó gatyám is átázott. 😜 Szegény évfolyamtárs-nőmet nagyon sajnálom (vele jártam általánosba egy osztályba) nagyon rossz osztályt fogott ki, de ha tudok majd segítek neki 😀
Nektek milyen volt a mai nap? (ritkán tesszük fel ezt a kérdést itt 😃 )
Jön a suli. Nem tudom ki, hogy van vele de ilyenkor a legjobb cigi kávéval indítani a napot egy jó kis zenével.😃 Hogyha lenne időm még egy jó kis animét is beiktatnék. De így suliidőben az első hónapokban az anime nézésre jóval kevesebb időm lesz de tuti megoldom így is.
És akkor ha már reggel akkor egy reggel sem telhet el egy jó, tartalmas rap nélkül.😀
norbli01: pontosan én se tudtam ezt, de legtöbb helyet azt irták szóval valószínűleg azt értették alatta hogy Ulqiuorra szerette Orihimet o_o 😃
Ja a kövtkező shippuuden rész eléggé duma alapú lesz, vagyis a mangába az volt ha jól emlékszek, nem fognak sokat harcolni igy se úgy se 😃
Hai! én várom 😃 Ha lesz olyan jó mint az előző akkor boldog leszek, és még többet fogok játszani mint mint most lolt 😃
xoki: Jaja, a rajzolás nekem is mindig feltűnik, mert egy kicsit zavar Natsu-nak a szeme 😆 Amúgy most nézem a Bleach-et és ott tartok hogy Uluqiorra meghalt, de mégis hogy értették azt hogy Orihime szíve mindig vele volt? 😜 Akkor szerette? vagy most mi van? 😆
Még a Shippuuden-ből néztem meg az új részt amiben... egyre érdekesebben alakulnak a dolgok, habár a következő rész nem lehet túl izgalmas... majd meglátjuk 😜 címe: Spoiler!
Kakashi vs. Obito
Shippuudenről jut eszembe, ki várja az Ultimate Ninja STORM következő részét? 😆
norbli01: ááá én már tudtam mangából hogy mi lett 😜 Szerencsére most már kicsit összeszedték magukat az anime készítői, még a rajzolás zavar egy kicsit de egyébként nagyjából minden oké vele 😃
Kérhetek egy kis segítséget? Valaki elmondaná nekem hogy hányadik résznél tart a Fairy Tail és a Naruto Shippuuden anime? véletlen bezártam a böngészőben az ablakokat és már nem lehet vissza keresni 😜
Egy jó témát én is elfogadnék. Lehetne olyan mint amit régebben csináltatok, hogy egy szót kicserélni filmcímből oppaira meg hasonlók. Vagy mindenki szerkesszen egy képet a kedvenc animéjéről.
Az biztos hogy az új évad elég béna, mert töltöm a részeket sorba és mindig belenézek mindegyik be itt ott. Mellesleg nekem is nagyon tetszett a log horizon, szintén már alig várom a második évadot. Top lista 7. helyén van nálam (a sao meg 5 de lehet mostmár 6 mert a Toradora veszi át az 5. helyet 😀 ) Nagyon jó karakterek vannak mindkettőben szerintem (persze van kivétel mindkettőben amelyek mondjuk úgy idegesitenek 😃 ).
Szóval mindegy felesleges is ezen "vitatkozni", inkább ráhagyom, mivel úgyse fog egyezni a véleményünk 😃
Inkább valami jó témát kéne kitalálni ide 😃
Én csak simán rühellem a shouneneket amikben nincs tartalom sem. Amúgy mit vársz? Én anno akkorát csalódtam benne hogy poénból kezdtem el a második évadát hogy legyen egy jó decemberi negatív irományom, mondjuk ehhez képest ami most van az első évad még elment... mert ennél lejjebb ahol most jár a széria nagyon nincs... Egy fércmű és sértés 1-2 másik anime számára h mellette van megemlítve. (Itt most nem a Log-ra gondolok ... Mert ugye "annyira komoly és mély hogy ez már seinen" blabla... annyira seinen mint a Berserk Shoujo.. kábé..)
az én válaszom erre a dragon ball
norbli01: ilyenkor kell lolozni ha unalmas az anime 😜
Mindjárt a végére érek a Sora no otoshimono-nak. Hát én nem tudom hova tenni ami benne történik 😆 Ilyen *** logic anime, másképpen nem tudom leírni 😆
flyaway2: Mikor jelöltél barátnak? 😆 Csak most vettem észre 😜
Gyerekek, de lusta vagyok animét nézni :/ most néztem 2-3 Bleach részt de semmibe nem akarok belekezdeni amíg végig nem néztem, csak ez így lassan halad.... talán szüneteltetem a Naruto-t és nézek valami mást...
Bár jobban belegondolva volt az a robotos 3D-s sorozat. Na az szar volt
Talán az Elfen Lied az, nem is azért mert olyan nagyon rossz lenne, csak hát.... kicsit unalmas és vontatott, de még van pár jelöltem, mondjuk a Kukucska Kalandjai (nemtom hogy van japánul/angolul) de más olyan nagyon rossza animét (elfen lied sem olyan rossz) még nem láttam.... lehet eszembe jut még valami és mondom....
Szóval:
(lehet egy kicsit flamewar téma de unatkozok épp 😜 A válaszomat később irom mert nagy flamewar animéről van szó a legrosszabb helyen nálam 😃 és remélhetőleg senki nem irja egyik kedvencemet se 😆😉
AnimeAddicts-al mi történt? Frissítik vagy leállt vagy akármi más?😃 Ötletek?
Én úgy tudtam az jövőre jön O.o Mind1 csak jöjjön már 😃 Spoiler!
Szerk.: Egy film most elvileg November 22-én jön a Shingeki no Kyojin-ból.
Ki tudja mikor folytatódik az Shingeki no Kyojin? mert már nagyon hiányolom, egész nap az OP-ját hallgattam 😜 az élő szereplős film mikor jön ki? Asszem az animációs az jövőre...
fonix9901: Hajnal 3-kor kelsz? 😆 vagy te is délutáni suliba jársz? 😃
flyaway2: Az nem tudom hol van 😆 nekem reggel nem sikerült meg innom a kávém úgyhogy ki találtam hogy még korábban kelek hogy legyen időm, korábban fekszem, és úgyis van kulacsom, kávét fogok benne vinni 😆 😃
Igazából nem tudom mindegyiknek a nevét. Mivel úgyis 2 tanárral vagyunk egész évbe és egybemosódnak az órák.
Bull sh*t volt a napom 😀 legalábbis az iskolai része. Már 6. éve járok ebbe az iskolába. Már hatodjára hallotam az igazgatótól hogy a dohányzás rossz, udvariasnak kell lenni stb. Én általában 7:10-kor szoktam kelni ha iskolába kell menni. De ami órarendem van aszerint hétfőn 10-nél korábban nem fogok kelni. De hát gondolom ez az órarend már jövőhétre más lesz, de reménykedjünk a legjobbakban. Bár hétfőn én inkább reggel bemennék hogy letudjam azt a 3 órát 😃. Na mindegy. Még 2 órát benn kellett maradni, """""nagyon hasznos """"" információkkal lettem gazdagabb ezidő alatt. Szóval most jobb órarendem van mint tavaly volt, kevesebb óra... Nem is volt értelme többnek mert szerintem most is felén nem fogunk semmit csinálni 😃. Pedig ezévbe már vizsgázunk.
Ne cigizzetek 😃, nem azért mert az igazgató azt mondta, hanem azért mert csak pénzpocséklás. Én egyszer részegen elszívtam egy szálat, a cigitől rosszul voltam fél óráig.
Órarendem
Na mindegy hazajöttem, kicsit HearthStone-oztam. Meg kérték hogy csináljak egy tutorial-t arról hogy csináltam MMD-be a vektorgrafikás cuccot. Ment egy kis Android dev is ma azért. Most azt tervezem hogy megint HS-ezek vagy CS:GO 😃.
[LINK]
Amúgy hogy így olvasgatom, hogy "miket csináltok" és álltalánosban egyszer sem kávéztam, még sosem cigiztem és szerintem nem is fogok, mert drága (😆 ez a legjobb kifogásom rá 😃😉 ... De lehet, most én is rá szokok a kávéra mert 4-4:20-kor kelek, és nincs kedvem 8-kor feküdni 😃 + bírni kell mert a pénz nem a fán terem, csak az első fél évben 😃
Szóval összességében nem volt olyan rossz napom.😃
Csak hogy legyen itt valami érdekes is: a Bleach kezd egyre érdekesebb lenni, jön még egy filler gyorsan hogy eltolja amit most felépített? 😃 (275.rész)
Nektek milyen volt a mai nap? (ritkán tesszük fel ezt a kérdést itt 😃 )
Nekem már 1 hete van "suli".
Nálam egy nap az hogy felkelek eszek valamit, hallgatok általában kis fincsi zenét 😀 és megyek "iskolába"
Hát nálam RAP nem megy. 😀
Ma például egyik legkedvesebb zenekaromtól is hallgattam zenét, akikre újra rátaláltam 😀 már vagy 2 éve nem halgattam őket.
Reggel SudoSu-nál nem telhet el Arch Enemy nélkül se 😃. Alissa White Gluz hontoni daisuki 😃
És akkor ha már reggel akkor egy reggel sem telhet el egy jó, tartalmas rap nélkül.😀
Ja a kövtkező shippuuden rész eléggé duma alapú lesz, vagyis a mangába az volt ha jól emlékszek, nem fognak sokat harcolni igy se úgy se 😃
Hai! én várom 😃 Ha lesz olyan jó mint az előző akkor boldog leszek, és még többet fogok játszani mint mint most lolt 😃
Még a Shippuuden-ből néztem meg az új részt amiben... egyre érdekesebben alakulnak a dolgok, habár a következő rész nem lehet túl izgalmas... majd meglátjuk 😜 címe: Spoiler!
Shippuudenről jut eszembe, ki várja az Ultimate Ninja STORM következő részét? 😆
Ez az új Fairy TAil rrész eszméletlen volt 😜 most nagyon izgultam mi lesz de végül is csak megoldották valahogy 😃
Fairy tail legutolsó ami kijött: 197
Naruto a legutolsó ami kijött: 374
Mit találtam, eddig nem is hallottam róla. Holnap megrendelem. 😆 Igaz nincs ps-em 😆 csak kölcsön 😆
[LINK]
Újabb MMD cucckombó 😀
Szóval mindegy felesleges is ezen "vitatkozni", inkább ráhagyom, mivel úgyse fog egyezni a véleményünk 😃
Inkább valami jó témát kéne kitalálni ide 😃