Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xoki avatar
sudosu: úgy látom elég gyorsan meguntad 😜
0
0
0
0
norbli01 avatar
flyaway2: Köszi 😃 én Linked Horizontra emlékeztem, de az tök más 😆
sudosu: én sajnos nem tudok jól játszani 😜 😀
0
0
0
0
Sevalin avatar
sudosu: Most akartam menni, de nem látlak játszani. 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
Szerintem gyertek osu! ctb 😃. Addig játszok amíg meg nem unom 😜.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Log Horizon norbi01 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Mi is a teljes neve az LH-nak? 😜 ha nincs semmi amit tudok nézni, akkor nézem azt meg a másikba is belenézek :/ én is kíváncsi lennék még ilyen animékre.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Valaki légyszi MMO-s animéket mint a SAO és LH írjon. (Egyértelműen a SAO-t és a LH-t ne és még az Accel World-ot se. Nekem az nagyon nem jött be.)
Vagy valami amiben ömlik a vér és nincs cenzúra de mégsem poop. Fantasy is jöhet.
0
0
0
0
xoki avatar
Nem, mostanában nem találom meg torrenten egyik mondot se, nem scanneli be senki 😞 (de ha valaki tudja hol lehet beszerezné "nem szép"' módon - főleg mivel külföldi vagyok- az irja le 😃 )
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Az egyik Mondo-ban volt Attack on Titan Pro-Contra elemzés, te azt nem láttad véletlenül? 😜 engem érdekelt csak nem találtam....

Mi???! eddig ennyi része van még csak az SAO II-nek? 😜 :/ háát.... akkor jó lesz az SNK manga is 😜
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: Rám is pont ezek igazak kb ezért is kértem hogy más is véleményezze 😃 Főleg hogy nagyon is pontos, ráadásul nem zagyvalék elemzés. Nem, nem nézem a oldalt, a Mondo magazin osztotta meg facebookon 😜
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Vettem az időt és fáradtságot (utóbbiból nagyon sokat 😜) és elolvastam a cikket 😃 Jó magam például introvertált vagyok, és a legjobb barátaim kb. 70%-a is az. De ez a cikk nagyon tetszett, ezt az oldalt rendszeresen nézed? 😃 Amúgy tényleg nagyon tetszett, és a megfigyelések nagy része igaz, és a csávó következtetései is jók. Jobb szeretek itthon lenni és azt mondják nincsenek barátaim, holott rengeteg van, csak nem szeretek olyan helyekre menni bulizni ahova ők 😜 (meg úgy általában bulizni sem szeretek) A helyes írásos részt is megerősítem, én még interneten is próbálok helyesen írni kivéve ha sietek, vagy lusta vagyok.

Na tessék, elkezdtem nézni az SAO II-t és nagyon tetszik 😃 megjött a kedvem Tera-zni és a Destiny-hez is 😃 😆
0
0
0
0
sudosu avatar
Na srácok akik akarnak velem játszani TBS-t azaz most ingyenes 19:00-ig a Humble Bundle-n a Warlock - Master of the Arcane játék. Ez persze örökre a tietek lehet 😀. Van benne multi is. Nem olyan rossz játék, egy Civ copy, addig elleszek vele amíg nem jön a Beyond the earth.

[LINK]
0
0
0
0
xoki avatar
Itt egy érdekes cikk, ha valakinek van ideje olvassa el és várom a véleményét róla 😀
[LINK]
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Nekem is állandóan meg van nyitva a gépigénynek ezen topikja, és amúgy általában én sem tudok mit hozzá szólni, csak mostanában 😃 ja meg most estem be az ajtón egészen pontosan 15 perce 😜

Nem bírom tovább, elkezdem lassan a Sword Art Online II-őt de még előtte belenézek a kyoukai no kanata nevezetű "valamibe".
0
0
0
0
dispPaP avatar
Rainbow. Első 13 része 10/10, utána kissé esik, de onnan is egy nagyon jó sorozat marad.
0
0
0
0
sudosu avatar
dispPaP: Már a prológust már el is olvastam belőle, érdekes történetnek tűnik, folytatni fogom 😀. Plusz pont azért hogy Google-vel első találat volt, annyi nem tetszik hogy nagy batár betűkkel van írva és sokat kell lapozgatni 😆. Úgy tűnik így első kóstolóra hogy elvont is lesz, nem tudom te mit gondolsz erről?
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Valaki látta esetleg a Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin-t? Ez az egyetlen anime amit nézek most, hébe-hóba 1-2 részt. Újat én se tervezek nézni, nincs kedvem, vagy nem tudom miért, meg ötletem sincs, hogy mit kezdhetnék el.

Na szóval aki látta esetleg az előbb említett animét írja meg a véleményét kíváncsi vagyok, én is leírom mihánt végignéztem, jelenleg 6. résznél vagyok.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Sudosu: az Utsuro no Hako to Zero no Maria Novel elég jóféle, igaz én is csak pár hete olvasom és elég lassan tudok haladni, de elég jó pszicho-horror!
0
0
0
0
sudosu avatar
Na azért nem szabad ilyet mondani, én is felszoktam nézni. De hát ha nem tudok hozzászólni a témához akkor minek erőltessem 😃.
Nincs semmi amit nézek anime, SAO 2 meg a Psycho Pass Extended-et nézem ami tele van filler-el . Pont jó második évad előtt. Azt várom nagyon. Majd ha jön a D😆 3 évada még azt nézni fogom. De más animét abszolút nem tervezek nézni.
Esetleg ha tudtok valami jó VN-t vagy LN-t javasolni azt elfogadná a szervezetem. Animés content nekem már nagyon nem elég.
Jelenleg a Log Horizon-t és Steins;Gate-et olvasom.
0
0
0
0
xoki avatar
Akkor épp ideje lenne valakinek valami témát kitalálni 😜

norbli01: Mindig van +-2 ember aki irogat ide, de általában mindig ugyanazok, csak nagy idő kihagyása után jönnek megint 😃
Úgy látszik csak nekem van nyitva mindig a gépigény a böngészőbe 😃

Btw, jó ez a nichijou 😃 Ez az a tipikus comedy, a részeknek kb semmi közük egymáshoz, olyankor jó nézni amikor már mindedt meguntál, vagy eleged van mindenből tehát nyugtatónak is ajánlom 😜
Sora no otoshimonoból van még 2 rész, utána jön nichijou aztán meg jöhet a shakugan no shana, ami elég hosszú, de megpróbálom megnézni a naruto játék megjelenése előtt 😃 😃 Nem fog menni szerintem 😆
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Tuti rengetek ember olvassa ezt a topicot és várnak a megfelelő témára amihez hosszászólhatnak. És most fejeztem be az Ao no Exorcist-et. Ha lesz időm még megnézem belőle a Special-okat és a filmet is.😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Denk95: Köszi 😃 már nem bírtam tovább, akkor már inkább olvasom mint várok az animére 😆 😃

Am... Eddig is ennyien voltunk, vagy csak nekem tűnik fel hányan szoktak írogatni mostanában? 😃 (Ez persze nem baj 😀 )
0
0
0
0
Denk95 avatar
norbli01

A Shingeki no Kiyoji-ra válaszolva olyan 33 vagy 34 chapter nem tudom pontosan.
0
0
0
0
norbli01 avatar
noNameFPS: én most istenítem ezt az animét mert legalább rá vett, hogy megnézzem és érdekelt és izgultam rajta, más meg igazából nem nagyon 😆 most még Bleach-et meg Fairy Tail-t nézek a Naruto most nálam szünetel mert az érdekelt legkevésbé, szóval helyette nézek mást.... most is találtam valamit majd holnap belekezdek....
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Semmi gond, mert ahogy mondtam nem terveztem megnézni, mostanában meg amúgy sem nézek semmit. Nincs kedvem újba belekezdeni 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
noNameFPS: Ez olyan nagy spoiler volt? 😃 ha elkezded nézni akkor úgy is rá jössz ezek mindenkit meg akarnak menteni 😜 De, sajnálom a sok spoilert, kijavítottam 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Ennyi spoilert... 😃 Szerencsére eszembe sem volt megnézni.
0
0
0
0
norbli01 avatar
flyaway2: Spoiler!
Nekem az már nagyon fájt volna 😜 kicsit hiányoltam hogy "csak" ennyien haltak meg, de ha Neko meghal az már nagyon gagyi lenne.... helyében egy kicsit kretén befejezést kaptunk ami úgy ahogy elment, mivel ez kicsit könnyedebb, szóval ez elment, De miért vesztette el az emlékeit?? Használta az erejét, de ha már mindenre rájött akkor megint mért? amúgy valszeg azért nem nyomták meg még egyszer, mert ha már nyertél egyszer a lottón akkor ne költsd minden pénzed arra, hogy megint nyerj 😃
A cenzúrát néhol én is sokalltam... de holnap megint előlről kezdem, mert valami hiányzik >.<

A Shingeki no Kiyojin-ben a 25.rész a mangában hányadik fejezetnek felel meg?
0
0
0
0
flyaway2 avatar
norbli01 Nekem az Elfen Lied jobban bejött. Talán pont azért mert ott nem volt cenzúra. Nemhiszem, hogy lesz második évad. A vége nekem nagyon nem jött be. Spoiler!
A titokgombot megnyomja k*** erős lesz visszajönnek az emlékei és megint elfelejt mindent... Akkor miért nem nyomják meg megint azt a gombot. Akkor lett volna a legjobb a vége ha Neko is meghal.
Bocs a spoilerért.😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Gondoltam hogy fel tudja oldani de azt nem hogy fel is fogja! 😃 És amit még írtál, azt gondoltam hogy meg fogja tudni.

Pont ebben a percben fejeztem be a Gokukoku no Brynhildr-t És az elejétől kezdve nem tudtam mit várjak tőle. Szép a grafika a karakterek... talán van 1-2 jellegtelen de egyébként jól kitaláltak és a világ is érdekes. Van néhány megmagyarázatlan dolog és csak úgy oda dobják az információt a képedbe, hogy: "Ja? Amúgy ezt ki kellett volna találnod..." Csak annyit tudok még hozzá tenni, hogy aki megnézte az Elfen Lied-ot és szerette, annak ez is tetszhet. Kicsit könnyedebb de meglátszik a hasonlóság rajtuk és mint abban itt is van néhány groteszk és brutális jelenet, de kicsit több cenzúrával. Nem tudom mi volt eddig a 2. helyen a kedvenceim között (azt hiszem az SNK) de ez is oda került 😃 Kétlem hogy lesz 2. évadja de azért reménykedem benne, és addig is még párszor megnézem! 😀

Megnéztem az új Fairy Tail részt is és most 2x akkora hiány érzetem van mint máskor amikor befejezek egy animét 😜
0
0
0
0
xoki avatar
Ja mangába igen, de már eleve tudja mivel hadnagy, csak sokára mutatja meg 😃 Spoiler!
meg kenpachi is megtudja majd a kardja nevét 😜
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: yachiru fel oldja? 😃 😆 Tudom, hogy az a legjobb filler ezért majd bepótolom, mondom mert idő úgy is lesz rá...
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: nope se ő se kyouraku(ez a rózsaszines cuccba levő) nem használta még eddig a mangába se 😃 Egyébként pont a legjobb fillert hagytad ki 😃

xKazuma: Nem nem szegtél meg semmit 😆 Azért irtam 3 at mert nem nézte végig mindenki, valamint a mangát se olvassa mindenki 😜

Erről jut eszembe nálam + 1 a kardhoz yachiru shikai -a 😀
0
0
0
0
Sevalin avatar
Top 3 karaktere benne, valamint a top 3 kiengedett kard (shikai vagy bankai mindegy)?

Top 3 szereplő:
1. Ishida
2. Grimmjow
3. Abarai Renji
3+1. Rukia Kuchiki
(Elnézést, ha megszegtem a szabályokat, de Rukiát nem hagyhattam ki. 😀😉

Top 3 kiengedett kard:
1. Tensa Zangetsu (Ichigo, TOP 1 forever)
2. Ruijin Jakka (Yamamoto Genryusai Shigekuni)
3. Hyourinmaru (Hitsugaya)
3+1. Sode no Shirayuki (Rukia Kuchiki)
(És itt sem hagyhattam ki Rukiát. Pontosabban a kardját. Tényleg az egyik legszebb kard a Bleachben.) 😆
0
0
0
0
norbli01 avatar
top 3 karaktere benne, valamint a top 3 kiengedett kard (shikai vagy bankai mindegy)?

top 3 szereplő:
1.Ichigo
2.Grimmjow
3.Neliel
(Nem lenyúlási alapon, csak.... 😆😉

Top 3 kiengedett kard:
Grimmjow (kb. csak Biyakuya kardját tudom 😜)
Sen Bon Sakura (Biyakuya)
Sode no Shirayuki (Rukia)

Nem sorrendben van! 😜 de kb. ezek tetszettek, ugye bár nem néztem végig, pedig kíváncsi vagyok még rájuk....
xoki: Ukitake (a rózsaszín kimonós csávó asszem) használja majd a Bankai-át?

xKazuma: én eddig csak a Zanpaktou-s fillert hagytam ki de majd be pótolom, elvégre lesz rá időm 😃
0
0
0
0
Conoren avatar
Kedvenc karakter? Ulquiorra, ha így kell írni. Őt szerettem. Kedvenc bankai.. ez nehéz kérdés, inkább kardot neveznék meg. Ichigo kardja, amikor "fekete". Annyira nem nagyon értek hozzá, de azt a kardot el tudnám fogadni. 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Mellesleg ha már a Bleachnél tartunk kinek ki a top 3 karaktere benne, valamint a top 3 kiengedett kard (shikai vagy bankai mindegy)? 😃 Még végig nem néztétek nem muszáj válaszolni rá, de én unatkozok szóval leirom, mielőtt animézni mennék 😆
Nekem a:
Top 3 karakter:
1. Hitsugaya Toushirou
2. Grimmjow
3. Neliel

Top 3 kiengedett kard:
1. Katen Kyokotsu (kyouraku)
2. Benihime (urahara)
3. Kokujou tengen myou (komamura)

Bleachről megállás nélkül akármeddig tudok irkálni 😜

Egyébként a karakter elmegy nekem a filler arc nem jön be bár lehet én értettem félre amit irtál 😃 de a karakter is kicsit idegesitő egyébként 😃
0
0
0
0
Sevalin avatar
Húú, de rég írtam már. 😀
norbli01: Úgy tűnik te is bleach-et nézel. 😃 Én most tartok a 219. résznél. Bár itt is csak úgy, hogy kihagytam az eddigi fillereket. Úgy döntöttem, hogy a 170. résztől következő fillereket majd az Aizen harcok végén nézem meg és én kíváncsi vagyok arra a zöld hajú lányra is aki xokinak nem nagyon jön be. 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Már én is terveztem hasonlókat, de nem nagyon sikerültek, most a pokémont akarom újra nézni (persze az eredetit) viszont abban segítség kéne, nem tudjátok hol tudom megtalálni/letölteni? 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Egyébként én nagy "küldetésbe" kezdtem most 😃 Elkezdtem előröl a One Piecet nem rég, mert mindig beérem azt hogy egy hetet kell várni a következőre 😆 A bleachet is elkezdtem olyan 2-3 hónapja kb de a bountos filler miatt meguntam de lehet folytatom annak a kihagyásával 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Ne már! 😜 😃 ő volt a kedvencem 😆 de persze csak a felnőtt alakjában, gyerekként ki nem állhattam.... viszont akkor ez egy mínusz pont.... új szereplő aki eddig csak idegesített, kezd érdekes lenni, erre kész-vége? Szégyenlem be vallani de nekem még a Bountos filler is tetszett de csak az elején... már nem nagyon bírom 😃 lehet végig szenvedem azt a fillert ha már van... (279. rész: feltűnnek Shinji-ék és kezdetét veszi a további harc, 280: Valami Thousen és Hisagi közötti harc lesz amit nem nagyon várok....)
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: húúú, már elég régen láttam szóval nem vagyok benne biztos de ha minden igaz már nem fog szerepelni 😃 280. rész -ha jól emlékszem ott már nagyban harcolnak a legerősebb espadak ellen. de majd ha véletlen beugrik hogy mikor szerepel még, (ha szerepel) szólok 😃
Ja és egy tipp: nem tudom nézted e a fillereket eddig, ha nézted nem baj elég jó volt mind DE ha rám hallgatsz miután legyőzik Aizen-t(gondolom ez nem spoiler 😃😉 az utána következő filler arc ot nem nézed meg mert az olyan szinten rossz hogy én mint Bleach fanatikus is azt mondjom rá hogy borzalom volt, abban egy csomó szabályt megszegnek amit a manga felállitott 😃
Az eleje vicces amikor megtalálják a filler szereplőt:
https://img1.wikia.nocookie.net/__cb20110614195153/bleach/en/images/0/01/Ep320NozomiProfileA.png
Szóval ha őt meglátod majd eldöntöd hogy kihagyod e 😜

Kmisi99 ha rám hallgatsz nem nézed meg a simát. Mondjuk én úgy vagyok vele hogy a manga hű anime a legjobb (persze van sok eset amikor nem igaz) főleg történet szempontjából. Na már most a sima meg a brotherhood lényegében csak a végében tér el egymástól, de abban eléggé. Egyébként ahogy előttem irta a brotherhood tényleg elsieti az elejét de nem lehet észrevenni ha nem ismered a simát...
0
0
0
0
norbli01 avatar
Kmisi99: az FMA Brotherhood az teljesen a mangát követi, a sima az egy "átdolgozottabb verzió" + a sima 2008-as azthiszem szóval nem nagyon fogod tudni szerintem letölteni, inkább keresb meg online és nézd meg de azt szerintem csak magyarul találod meg (legalábbis én úgy néztem) a lényeg az, hogy a sima volt először, de nem baj ha a Brotherhood-al kezded, csak annyi hogy mivel ők úgy gondolták, hogy te már láttad az alapot, ezért az elején kicsit siet, de tudtommal ez nem probléma, emellett a sima csak egy kis +-t ad, de lehet hogy a rajzolás fog zavaró lenni ha már az egyiket végignézted és elkezded a másikat
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Kéne kis segítség, a full metal alchemistnek ugye két változata van, a sima és a brodherhood. Na most én torrenten csak a brodherhoodot találom, miért lehet ez? Természetesen csakis japánul érdekel. Én úgy tudom van egy sima verzió is. Vagy lehet a brodherhoodal kezdeni?
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Nekem a One Piece még mindig nem jön be, de már nem utálom, inkább olyan jobb viszonyban vagyok vele csak nem nézem 😆 a Bleach-ben a harc közbeni poénokat nem szeretem a Fairy Tail viszont egy nagy ökörség ezért ott még azt is bírom. A naruto és a Bleach számomra mindig is a "komolyabb" és "menőbb" jeleneteiért tetszik na meg a karakterekért (Naruto, Hinata, Itachi, stb.... Ichigo, Biyakuya, Matsumoto, stb.) Mi lett Nel-el miután legyőzték azt a fószert? Nem is tudom mi volt a neve... az 5. Espada.... vagy inkább azt mond meg kb. mikor jelenik meg újra mert már rég óta csak ezt várom 😜 😃 (már 280. résznél tarok) Fú, de hosszú lett, bocsi 😃

Most nézem, még mindig nincs új FT rész 😆 Amúgy csak most tudtam meg, hogy ugyanaz írta az Elfen Lied-ot mint a Gokukoku no Brynhildr-t
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: yep yep, azért nézem mert vicces 😃 Ahogy a one piece is meg a bleach is, +még a naruto is az volt, csak most már minden 15. fejezetben van egy-egy apróbb poén...
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Akkor értem miért nézel Fairy Tail-t 😆 Nem, még nem vagyok csak 25 😜 kicsit keveset játszok, inkább játszanék BF3-al 😃 ... ha nem lol-ozok..... akkor mit csinálok egész nap? O.o
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: Nekem se tetszik igazából, napi 2 résznél többet nem birok nézni belőle mert ráunok 😃 Ezért irtam hogy nem tudom hova tenni 😃 Nálam is első a shounen, második a comedy, de a shounen is csak akkor tetszik ha van benne comedy rész 😜
Még mindig nem vagy lvl 30 lolba? 😃

Ha valaki nagyon unatkozik nézze végig ezt 😆
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: pont az a baj, hogy nem unalmas csak inkább játszom és semmi nem vesz rá h nézzem 😃 Nekem a Sora no Ottoshimono nem jött be, de nagyon próbáltam rá érezni a hangulatára, viszont ez nem jött össze... kicsit különbözünk, nekem a komédia nem a kedvenc műfajom, Pl. a K-ON! egészen bejött, viszont inkább a shounen jön be, ahol akció van (ki gondolta volna? 😃😉

Elkezdtem a Gokukoku no Brynhildr-t és a 3. részt néztem meg most.... ez mi a rák? 😜 Eddig nagyon tetszik az anime habár kicsit furcsa néhány helyen, de szokható.... eddig csak dicsérni tudom, de most nem tudom mi van.... ennek a résznek a vége kicsit le sokkolt, hiszen nem halhat meg?! semmi spoiler, még én sem tudom mi van 😜 😞
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció