Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xoki avatar
norbli01: látom nem csak én váltogatom mindig az animéket, miután belekezdtem 😃 😃

noNameFPS: szerintem mindet látta vagy ismeri, 2 biztos 😃

StiviXGamer: esetleg még B gata H kei, hentai ouji to warawanai neko, angel beats, to love ru (ez ecchi)
0
0
0
0
norbli01 avatar
noNameFPS: Múltkor pont a Lovely Complex-et kerestem 😃
De most One Piece-ezek, talán ki tud hozni magából valamit 😆 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
StiviXGamer: Toradora, Lovely★Complex, Shakugan no Shana, Clannad, Chuunibyou demo Koi ga Shitai!

Ennyiből talán tudsz választani 😃
0
0
0
0
StiviXGamer avatar
Valaki tud jó animét mondani? Nincs mit néznem 😃 Kategória: Vicces, romantikus
Töszi *_*
0
0
0
0
dispPaP avatar
One Piece mangájánál jobb shounen szerintem jelentleg nincs, (Lásd: Utóbbi 10 éve manga eladásait csak a One Piece nyerte sorra, nem egyszer 5-6x-ára verte még a másodikat is, csak tavaly a Shingeki szorongatta meg, de az meg überhype) viszont az anime... Mehh olyan lassú hogy hihetetlen, lényegében már az 1fejezet/1résznél is kevesebbet halad, ha 15 oldal lemegy egy részben akkor már lehet örülni. És azt is aláírom hogy sajnos amilyen jól indulnak a Shinsekai-n az arcok.. annyira háátt.. mondjuk úgy Punk Hazard kissé ellaposodott, Dressrosa-n még nincs minden veszve de az elmúlt két hónapban elég nyögvenyelős volt. Annyi rohadtsok szál van hogy szerintem senki sem mondhatja hogy üres, mondjuk stimm hogy sablonos, de mondj olyan shounen-t ami nem az.

Egyébként ha már Fairy Tail, én anno mikor 2009-ben kezdődött a sorozat, azt éreztem hogy lesz esélye azt a kidolgozottságot hozni mint a One Piece hoz. De ha innen nézem, elég nagy bukás, az összes arc régi vagy új sablonarcok összegyúrása, őszintén az egyetlen amiért még nézem az a hangulat. - Ami az új szériában eléggé megcsappant -

Ha valami új shounenre vágytok ajánlom a Tegami Bachi-t elég érdekes anime, igaz én most kezdtem el mangázni, bár régen láttam az animéjét, de mivel a 3/4 filler azért mangát restartoltam.

[LINK]
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: én 5. résznél tartok és eddig eléggé olyan volt minden rész 😃 Mondjuk nem rossz, de sokat nem birok megnézni belőle, aztán majd lehet beindul jobban, mivel 3 évad van 😃 Nekem most ez az anime ebben hónapig biztos kitart 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Addig jó amíg még néha érzi az ember a hangulatát 😃 a One Piece-t még mindig nem nézem (ebből következik, hogy a mangát pláne nem olvasom) mert igazából annyira nem is érdekel.
Most nagy nehezen sikerült leküzdenem egy részt a Shakugan no Shana-ból és mondjátok, ez egész végig ilyen nyögvenyelős lesz? vagy esetleg később érdekfeszítőbb is tud lenni? 😆
0
0
0
0
xoki avatar
Szerintem is. Viszont több okból is narutós lett (utolsó fejezet 😃 ) De egyenlőre még átlagosan tartja minden résszel azt amit felépített. Az egyetlen shounen ami hosszú és szinvonala van az a One Piece szerintem, a fő története roppant egyszerű, és minden egyes melléktörténet egy szigeten ugyanolyan jó mint az összes többi, mondjuk az igaz hogy kicsit sablonos minden benne, de legalább megmarad a színvonal, mondjuk animebe már pénzre mennek nagyon, de a manga jó szerintem... Na a Fairy is igy van kb, viszont a történet kicsit béna lett, de legalább tud még meglepetést okozni... Ja és hogy a Bleachet is megemlitsem, az az anime végéig 10/10 nekem manga is...utána ami most van az meg egy 4/10.
nem is tudom miért irtam ennyit 😃

Jájj most fairy tail hangulatom lett 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
disPaP: Én ugye bár még mindig nem olvastam el de abban 100% igazatok van, hogy kicsit esett a színvonal.... pedig ha nem újítottak volna semmit akkor 1000 részt biztos elviseltem volna belőle... habár így is... (mondjuk az anime, ahol most tart kezdi össze kaparni magát, de hát a történeten nem változtathatnak)
0
0
0
0
dispPaP avatar
Én elolvastam mikor angol kijött. Nevetséges fordulat, olyan Naruto-s. Persze ez csak az én véleményem, de vicces hogy egy ilyen súlyú történésbe egy ilyen csavart tesz a mangaka. Pár haverom szerint kezd csúnyán bukdácsolni, mint anno a Naruto, mondjuk szvsz azért annyira még nem menthetetlen a helyzet.
0
0
0
0
xoki avatar
Angolul szoktam itt olvasni: [LINK] Magyarul meg a naruto-kun.hu n megtalálod valamikor, ez még nincs leforditva 😃

All in one 😃
https://kepfeltoltes.hu/140914/10678669_876704182347652_200802441320725609_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: De nem tudod belinkelni, hogy hol olvasod a mangát? 😃 Ma megnézem úgy is ezt a részt aztán lehet olvasom 😀 habár találtam most pár érdekes animét meg most is nézek valamiket 😃
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: 😃 😆 jó van azért a mangát amibe ez történt nem linekelem be mert nem birok ki hogy ne olvasd el 😜
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: De, nagyon, csak nem tom hol olvassam, és most LoL-ozok ezerrel 😃
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: 😆DDD 😃 és most nincs olyan késztetésed hogy jajjj de elolvasnám hogy mi lett 😃 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: A kísértés amit érzek, hogy rá nyomjak a "Spoiler!" feliratra, nagyobb mint amikor Boromir elvehette volna Frodótól Az egy gyűrűt.... nem sajnos nem olvasom, az spoiler lenne az animére nézve 😃
B*SSZAMEG ÉS ELOLVASTAM! 😆 (10 percre rá 😆😉
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01 olvasod a fairy tail mangát? 😃 epic volt a 400. fejezet nagy spoiler Spoiler!
megjelent igneel, nekem nem tetsző módon, következő rész igneel vs acnologia 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
flyaway2: A bevetés előtti részre gondoltam 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Szerintem értem mire célzol.Spoiler!
Amikor az első bevetésre indulnak és Eren...Nem írom le mert ez még itt is nagy spoiler.😃dd
Na szóval ha erre célzol akkor igen.😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: azt én a 2. rész feléig néztem, de még érdekel csak nem annyira mint pl egy SAO 😃 majd nézni kéne... egye fene most nézek egy részt és majd meglátom....

flyaway2: Ugye most az SNK-ról beszélsz? 😃 ha igen: Spoiler!
a 6. az a rész amelyikben csak úgy oda vágják a "pasztmek" jelenetet? 😃 ha nem érted szólj 😃 😆
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Az 5.rész jó de asszem ott még kiképzés van. A 6-tól lesz jó. Ha jól emlékszem...😆
0
0
0
0
xoki avatar
Nekem meg a shakugan no shana, most kezdtem nem rég 😃 3*24 rész 😃 bár ez se comedy de érdekes, meg néha kicsit azért vicces rész is van benne, de nagyon ritkán.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Hát akkor sokára 😃 de amúgy nem is tudom melyik a 3. rész, de asszem az 5.-től indulnak be a dolgok, ott lesz igazából érdekes. Nekem meg még fel van adva a Code Geass 😜 :$
0
0
0
0
xoki avatar
Nem a brutalitás a gond, nekem unalmas volt, ezért nézek főként comedyt 😃 de majd egyszer meglesz nézve, ha nem lesz más 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: túl brutális volt, vagy csak úgy egyik napról a másikra ki maradt? 😃 ha az utóbbi, akkor nézd meg, tényleg nagyon jó 😀
0
0
0
0
xoki avatar
Nem tom hanyadik, még az animét se láttam,csak 3 részt 😃 December elején jön majd ez az ova egyébként 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Ez a harmadik lesz? 😃 a másodiknak mikor lesz magyar felirata? :3
0
0
0
0
xoki avatar
Shingeki no Kyojin: Kuinaki Sentaku OVA trailer

Csak hogy ma is legyen valami itt 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Ez mi? 😆DD Na! 😃 Megtaláltad a zsáknak a foltját 😃 😆 (Imádom a The Walking Dead-et, már alig bírom októberig 😃D)
0
0
0
0
xoki avatar
😆
[img]http://trollfesz.cc:8080/i/269343.jpg[/img]
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Bakker már 😆

flyaway2: ja ok, 😃 én meg nem tudom rendesen értelmezni a szöveget 😆
0
0
0
0
xoki avatar
ha már ennél tartunk 😃
Spoiler!
https://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/816384948/-font-b-SPOILER-b-font--font-b-CAR-b-font-font-b-SPOILER-b.jpg
0
0
0
0
flyaway2 avatar
norbli01 ezért utálok írni amúgy. Nem tudok rendesen hangsúlyozni. Ez olyan fennhangúan poénosnak szánt mondat volt.😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
flyaway2: Nem tudom hogy értetted, de ő nem rossz indulatú 😆 már segített nekem korábban is.... asszem... vagy pont fordítva 😃

Ááá... Ez a Shingeki no Kyojin nem az igazi mangában.... tudom, nagyon szenvedek mostanában, gomen nasai, próbálok valamit kezdeni magammal 😃 lehet csak a fáradtság...
0
0
0
0
flyaway2 avatar
NA MITMONDTAM?
Tuti rengetek ember olvassa ezt a topicot és várnak a megfelelő témára amihez hosszászólhatnak.

Tudtam én, hogy így állunk. Csak arra várt, hogy mikor élheti ki a mélyen benne rejlő Humor Herold vágyait.😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Vigyázzunk egy igazi rossz fiúval van dolgunk 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Spoiler!
Ez csak egy sima spoiler... Nem akartam kimaradni a játékotokból
.
😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Spoiler!
Ő akar lenni egyszerre az 5 Kage 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Az okát még senki nem tudja 😃 Spoiler!
egyszerűen csak kiakarja nyirni az 5 kage t 😃
Persze van egy kis magyarázat de az még nekem nem elég arra hogy miért csinálna, kétlem hogy még mindig a klánja miatt...
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Spoiler!
Hát ebből nem értettem túl sokat 😆 (értem a szöveget, csak az ok hiányzik, de mind1 majd jövőre úgy is folytatom 😆😉
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: 😃Spoiler!
https://i997.mangapanda.com/naruto/692/naruto-5183475.jpg
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Már megint? -.- Ezt komolyan gondolta? 😆 hát oké 😜 nekem meg semmi dolgom, most nincs kedvem semmit sem nézni, csak 1 Bleach részt néztem.... lehet valamihez még megjön a kedvem.
0
0
0
0
xoki avatar
Spoiler!
Sasuke a fő gonosz jelenleg 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Milyen ellent mondás? 😃 lusta vagyok várni rá 😜 Spoiler!
madarából, csak nem 2 madara lett?? vagy megint orochimaru a fő gonosz?
0
0
0
0
xoki avatar
flyaway2: thx 😃 Nekem a fairy tail a top 5 be lenne, ha az új részek is olyan jók lennének minőségbe mint az előzőek, szóval szerintem nézhető lesz az összes rész neked is 😃

Na az új naruto manga minden mozzanatára számítani lehetett, de azt nem gondoltam volna hogy tényleg meg is csinálja majd kishimoto, ráadásul elég sok apró ellentmondás is lett most...
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Igen már láttam.😃 amúgy jó az avid xoki. Most belekezdtem a Fairy Tail-ba. Első 2 rész pipa. Így az elején még azt monsom, hogy nézhető.😃
0
0
0
0
xoki avatar
flyaway2: nos én nem tudok róla hogy lenne még olyan anime, elég ritka az ilyen. Utána googleztem is de semmi hasznosat nem találtam. Egyébként nézd meg a no game no life ot ha még nem tetted, az kicsit hasonlít rá nekem nagyon tetszett Bár szerintem már láttad.

sudosu: yare yare 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
"bocsánatot kívánok"
Gyorsan meguntam, ma lazítós napom volt egész nap rávoltam függve a Heroes Online-ra, és úgy voltam vele hátha még belefér egy kis Osu! is de 10 percnél nem bírtam tovább. Esetleg majd az elkövetkezendő napokban esténként. Általában 20:00-kor beszoktam fejezni mindent és játszok valamit vagy nézek valami sorozatot.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció