One Piece mangájánál jobb shounen szerintem jelentleg nincs, (Lásd: Utóbbi 10 éve manga eladásait csak a One Piece nyerte sorra, nem egyszer 5-6x-ára verte még a másodikat is, csak tavaly a Shingeki szorongatta meg, de az meg überhype) viszont az anime... Mehh olyan lassú hogy hihetetlen, lényegében már az 1fejezet/1résznél is kevesebbet halad, ha 15 oldal lemegy egy részben akkor már lehet örülni. És azt is aláírom hogy sajnos amilyen jól indulnak a Shinsekai-n az arcok.. annyira háátt.. mondjuk úgy Punk Hazard kissé ellaposodott, Dressrosa-n még nincs minden veszve de az elmúlt két hónapban elég nyögvenyelős volt. Annyi rohadtsok szál van hogy szerintem senki sem mondhatja hogy üres, mondjuk stimm hogy sablonos, de mondj olyan shounen-t ami nem az.
Egyébként ha már Fairy Tail, én anno mikor 2009-ben kezdődött a sorozat, azt éreztem hogy lesz esélye azt a kidolgozottságot hozni mint a One Piece hoz. De ha innen nézem, elég nagy bukás, az összes arc régi vagy új sablonarcok összegyúrása, őszintén az egyetlen amiért még nézem az a hangulat. - Ami az új szériában eléggé megcsappant -
Ha valami új shounenre vágytok ajánlom a Tegami Bachi-t elég érdekes anime, igaz én most kezdtem el mangázni, bár régen láttam az animéjét, de mivel a 3/4 filler azért mangát restartoltam.
norbli01: én 5. résznél tartok és eddig eléggé olyan volt minden rész 😃 Mondjuk nem rossz, de sokat nem birok megnézni belőle, aztán majd lehet beindul jobban, mivel 3 évad van 😃 Nekem most ez az anime ebben hónapig biztos kitart 😃
xoki: Addig jó amíg még néha érzi az ember a hangulatát 😃 a One Piece-t még mindig nem nézem (ebből következik, hogy a mangát pláne nem olvasom) mert igazából annyira nem is érdekel.
Most nagy nehezen sikerült leküzdenem egy részt a Shakugan no Shana-ból és mondjátok, ez egész végig ilyen nyögvenyelős lesz? vagy esetleg később érdekfeszítőbb is tud lenni? 😆
Szerintem is. Viszont több okból is narutós lett (utolsó fejezet 😃 ) De egyenlőre még átlagosan tartja minden résszel azt amit felépített. Az egyetlen shounen ami hosszú és szinvonala van az a One Piece szerintem, a fő története roppant egyszerű, és minden egyes melléktörténet egy szigeten ugyanolyan jó mint az összes többi, mondjuk az igaz hogy kicsit sablonos minden benne, de legalább megmarad a színvonal, mondjuk animebe már pénzre mennek nagyon, de a manga jó szerintem... Na a Fairy is igy van kb, viszont a történet kicsit béna lett, de legalább tud még meglepetést okozni... Ja és hogy a Bleachet is megemlitsem, az az anime végéig 10/10 nekem manga is...utána ami most van az meg egy 4/10.
nem is tudom miért irtam ennyit 😃
disPaP: Én ugye bár még mindig nem olvastam el de abban 100% igazatok van, hogy kicsit esett a színvonal.... pedig ha nem újítottak volna semmit akkor 1000 részt biztos elviseltem volna belőle... habár így is... (mondjuk az anime, ahol most tart kezdi össze kaparni magát, de hát a történeten nem változtathatnak)
Én elolvastam mikor angol kijött. Nevetséges fordulat, olyan Naruto-s. Persze ez csak az én véleményem, de vicces hogy egy ilyen súlyú történésbe egy ilyen csavart tesz a mangaka. Pár haverom szerint kezd csúnyán bukdácsolni, mint anno a Naruto, mondjuk szvsz azért annyira még nem menthetetlen a helyzet.
xoki: De nem tudod belinkelni, hogy hol olvasod a mangát? 😃 Ma megnézem úgy is ezt a részt aztán lehet olvasom 😀 habár találtam most pár érdekes animét meg most is nézek valamiket 😃
xoki: A kísértés amit érzek, hogy rá nyomjak a "Spoiler!" feliratra, nagyobb mint amikor Boromir elvehette volna Frodótól Az egy gyűrűt.... nem sajnos nem olvasom, az spoiler lenne az animére nézve 😃
B*SSZAMEG ÉS ELOLVASTAM! 😆 (10 percre rá 😆😉
xoki: azt én a 2. rész feléig néztem, de még érdekel csak nem annyira mint pl egy SAO 😃 majd nézni kéne... egye fene most nézek egy részt és majd meglátom....
flyaway2: Ugye most az SNK-ról beszélsz? 😃 ha igen: Spoiler!
a 6. az a rész amelyikben csak úgy oda vágják a "pasztmek" jelenetet? 😃 ha nem érted szólj 😃 😆
Nekem meg a shakugan no shana, most kezdtem nem rég 😃 3*24 rész 😃 bár ez se comedy de érdekes, meg néha kicsit azért vicces rész is van benne, de nagyon ritkán.
Hát akkor sokára 😃 de amúgy nem is tudom melyik a 3. rész, de asszem az 5.-től indulnak be a dolgok, ott lesz igazából érdekes. Nekem meg még fel van adva a Code Geass 😜 :$
flyaway2: Nem tudom hogy értetted, de ő nem rossz indulatú 😆 már segített nekem korábban is.... asszem... vagy pont fordítva 😃
Ááá... Ez a Shingeki no Kyojin nem az igazi mangában.... tudom, nagyon szenvedek mostanában, gomen nasai, próbálok valamit kezdeni magammal 😃 lehet csak a fáradtság...
xoki: Már megint? -.- Ezt komolyan gondolta? 😆 hát oké 😜 nekem meg semmi dolgom, most nincs kedvem semmit sem nézni, csak 1 Bleach részt néztem.... lehet valamihez még megjön a kedvem.
flyaway2: thx 😃 Nekem a fairy tail a top 5 be lenne, ha az új részek is olyan jók lennének minőségbe mint az előzőek, szóval szerintem nézhető lesz az összes rész neked is 😃
Na az új naruto manga minden mozzanatára számítani lehetett, de azt nem gondoltam volna hogy tényleg meg is csinálja majd kishimoto, ráadásul elég sok apró ellentmondás is lett most...
flyaway2: nos én nem tudok róla hogy lenne még olyan anime, elég ritka az ilyen. Utána googleztem is de semmi hasznosat nem találtam. Egyébként nézd meg a no game no life ot ha még nem tetted, az kicsit hasonlít rá nekem nagyon tetszett Bár szerintem már láttad.
"bocsánatot kívánok"
Gyorsan meguntam, ma lazítós napom volt egész nap rávoltam függve a Heroes Online-ra, és úgy voltam vele hátha még belefér egy kis Osu! is de 10 percnél nem bírtam tovább. Esetleg majd az elkövetkezendő napokban esténként. Általában 20:00-kor beszoktam fejezni mindent és játszok valamit vagy nézek valami sorozatot.
noNameFPS: szerintem mindet látta vagy ismeri, 2 biztos 😃
StiviXGamer: esetleg még B gata H kei, hentai ouji to warawanai neko, angel beats, to love ru (ez ecchi)
De most One Piece-ezek, talán ki tud hozni magából valamit 😆 😃
Ennyiből talán tudsz választani 😃
Töszi *_*
Egyébként ha már Fairy Tail, én anno mikor 2009-ben kezdődött a sorozat, azt éreztem hogy lesz esélye azt a kidolgozottságot hozni mint a One Piece hoz. De ha innen nézem, elég nagy bukás, az összes arc régi vagy új sablonarcok összegyúrása, őszintén az egyetlen amiért még nézem az a hangulat. - Ami az új szériában eléggé megcsappant -
Ha valami új shounenre vágytok ajánlom a Tegami Bachi-t elég érdekes anime, igaz én most kezdtem el mangázni, bár régen láttam az animéjét, de mivel a 3/4 filler azért mangát restartoltam.
[LINK]
Most nagy nehezen sikerült leküzdenem egy részt a Shakugan no Shana-ból és mondjátok, ez egész végig ilyen nyögvenyelős lesz? vagy esetleg később érdekfeszítőbb is tud lenni? 😆
nem is tudom miért irtam ennyit 😃
Jájj most fairy tail hangulatom lett 😃
All in one 😃
B*SSZAMEG ÉS ELOLVASTAM! 😆 (10 percre rá 😆😉
flyaway2: Ugye most az SNK-ról beszélsz? 😃 ha igen: Spoiler!
Csak hogy ma is legyen valami itt 😃
[img]http://trollfesz.cc:8080/i/269343.jpg[/img]
flyaway2: ja ok, 😃 én meg nem tudom rendesen értelmezni a szöveget 😆
Spoiler!
Ááá... Ez a Shingeki no Kyojin nem az igazi mangában.... tudom, nagyon szenvedek mostanában, gomen nasai, próbálok valamit kezdeni magammal 😃 lehet csak a fáradtság...
Tudtam én, hogy így állunk. Csak arra várt, hogy mikor élheti ki a mélyen benne rejlő Humor Herold vágyait.😃
😃
Na az új naruto manga minden mozzanatára számítani lehetett, de azt nem gondoltam volna hogy tényleg meg is csinálja majd kishimoto, ráadásul elég sok apró ellentmondás is lett most...
sudosu: yare yare 😃
Gyorsan meguntam, ma lazítós napom volt egész nap rávoltam függve a Heroes Online-ra, és úgy voltam vele hátha még belefér egy kis Osu! is de 10 percnél nem bírtam tovább. Esetleg majd az elkövetkezendő napokban esténként. Általában 20:00-kor beszoktam fejezni mindent és játszok valamit vagy nézek valami sorozatot.