Sziasztok! 😀
A gépemben mit érdemes fejleszteni, kicserélni? Szeretném majd az újabb játékokat minnél szebben, s gyorsabban játszani 😀
100 ezer Ft lenne a keret, maximum 150 ezer Ft. Azért ennyi, mert egy ideig nem szeretnék belekölteni. Most jobbat 😀
Szerintem jók a kis gépek, én is gondolkodtam m-atx konfigon. Ami most van a gépembe azt bele tudnám tenni abba is és negyed akkora helyet foglalna. Ráadásul a házban lévő légmennyiség is a töredéke, így hamarabb cserélődik.
adom HyperxPlus "szavait" enyémen is gyári intel van semmi hangja! max terhelésen azért már hallani de játék alatt meg úgysem hallom mert fejemen a füles! ja és 60-65 fok fölé sosem ment fel!
Sziasztok!
Ez a kombó jó vagy alaplap felesleges ilyen procihoz? (procit húzni nem akarok)
Esetleg proci hűtésből tudtok jobbat ami izmosabb procit is lehűt?
Egyelőre igen. Aztán majd DX12nél kiderül, hogy a 4 fizikai mag és 4 virtuális vagy a 8 fizikai mag a jobb-e. De mostani játékoknál általában jobb az intel i7 4790. De egyébként akkor változás nem lesz szerintem mint amennyit kell rá költened. VGA csere az ami nagy változást hozna.
Igen én is arra gondoltam, csak elgépeltem, RAM mal szerintem nagyon nem fogsz mellé nyúlni, ha Corsair-t vagy Kingston-t (vagy ahogy mostanság nevezik a cég ezzel foglalkozó részlegét Hyperx-et ) veszel, legyen 1600 vagy 1800Mhz-es és Cl 9-es időzítésűt keress
Pl: https://www.***/termek/corsair-vengeance-2x4gb-ddr3-1866mhz-cml8gx3m2a1866c9b-low-profile-memoria-74337
p.c.x-es mert láttam a többit is onnan vennéd
Ja és még annyit a RAM választáshoz: Ne vegyél magas hűtő bordást! Egyrészt csak optikai tuning, szerintem átlag felhasználónak tök felesleges másfelől ha veszel valami tisztességes nagyobb méretű processzor hűtőt, zavarhatja a felszerelését!
ximo Rendben köszi a választ, de én r9 270x-et szeretnék és annak úgy hallottam , hogy kell a 600W-táp. Egyébként tudnál nekem egy jó 8GB-s ram-ot mondani? 😀
Brayan: a táp szerintem feleslegesen nagy 600W túlzás ha r7 270x-et akarsz inkább egy kisebb de minőségibb darab 😀 nem találtam meg milyen belső van benne, de az hogy a 12v-os ág három részre osztott, és a teljesítményének a felét 3 és 5V-os ágain adja le enyhén szólva sem ideális.
Legyen amiket itt állandóna ajánlanak: Cheftech GPS 550, vagy FSP raider 550W (személy szerint a másodikat javasolnám)
A proci jó, (de én biztos inkább Intelt vennék), a videokártya jó választás
fx8320 jobb proci csak nagyon sokat fogyaszt, de az FX6300 egy i3 teljesítményét hozza 😞 És nem a sima GTX750 venném, hanem a GT750Ti vagy GTX760 legalább. De a 8GB mindenképp kell.
Szia Arbalest,
Szerintem jelenleg jól járnál az MSI Z97 PC MATE + Intel Pentium G3258 3,20GHz + COOLERMASTER Hyper 212 EVO RR-212E-16PK-R1 = 48.247 Ft(I.P.O.N).
szeretnék egy erős kis procit venni meg hozzá egy alaplapot, és kb. 50k -t szánnék rá.
Nem tudom eldönteni h mi legyen, ezért kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre....
A mostani procim már kicsit(nagyoooon) gyenge és kellene egy jobb !
Az alaplap viszont 1, másfél éves, és nincs is vele problémám, csak annyi h AM3-as, és nem AM3+ os...
Mi a véleményetek? Szerintetek mit kellene vennem, hogy kb. 50.000 Ft-ból ki jöjjek? 😀
Ram-ot azért nem írtam, mert nem tudom, hogy milyet vegyek. Tudom, hogy nem ebbe a topicba tartozik, de valaki tudna egy jó ram-ot linkelni? Egy 8 GB-osra gondoltam.
A csillagozott részre pcx van írva (Magától csillagozta ki)
Sweetwater: játékra lenne a laptop vagy internetezés vagy filmnézés, levelezés? Mert semelyik nem játékra való. Ha kell linkelek privibe olyat ami játékra is jó. 😀
De az a lga2011 a x99 chipsettel már más foglalat lesz úgy tudom..lga2011-3 a neve asszem.A négycsatornás mem vezérlő miatt jó lesz,viszont a ddr4 valszeg horror áron fognak menni kezdetben.
MMathers azt is számold hozzá, hogy gépre letöltöd, még PS4-re megveszed, igaz gépre is meg kell venned, de csak a multi miatt.. szinte ugyan ott jössz ki
MMathers:
Ha van rá keret akkor lga2011-et vegyél azzal garantáltan elleszel még 7 évig is de nem mai chipset, így várd meg az X99-et ami már DDR4-el jön még ebben az évben és az X79-et váltja, ebben a szektorban nincs 2 évente foglalat váltás tehát jobban jársz. Vga-ból GTX780 vagy a soron következő 2015-ben érkező Maxwell-ből egy 3GB-os. Ssd mehet 120GB, adatnak WD Red 2.5" vagy 3.5", ramból 4x4 vagy 2x8GB a quad channel miatt.
Lacessz16
Intel proci és nvidia, mivel egy erősebb fx-re kötelező a + hűtő ugyanannyiből kijön egy erős i5 amire elég a gyári.
Sziasztok!
Szerintetek hogy járnék jobban??
AMD proci Erősebb NV vidikari VS Intel proci és (olcsobb) Gyengébb videokártya???
Gamera venném a gépet!! semmi videózás meg ilyesmi
Válaszokat előre is köszi
A gépemben mit érdemes fejleszteni, kicserélni? Szeretném majd az újabb játékokat minnél szebben, s gyorsabban játszani 😀
100 ezer Ft lenne a keret, maximum 150 ezer Ft. Azért ennyi, mert egy ideig nem szeretnék belekölteni. Most jobbat 😀
Vagy ha van véleményetek, szóljatok 😀
GTX 760(esetleg sli )
i5 3340
8gb ram
Asrock Z77 EXTREME3 alaplap.
Szeretnék pár dolgot cserélni a gépemen.Csak nem tudom hogy tápot kell-e.
Még annyit: az msi TwinFrozr IV hűtése az jó? 😀
Ez a kombó jó vagy alaplap felesleges ilyen procihoz? (procit húzni nem akarok)
Esetleg proci hűtésből tudtok jobbat ami izmosabb procit is lehűt?
-Asrock Fatal1ty H97 Performance -alaplap
-Intel Core i5-4590 - proci
-Asus STRIX-R9280-OC-3GD5 - vga
-Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury HX316C10FR/8 - ram
-Xilence Black Hawk COO-XPCPU.4ALL.BH - proci hűtés
Alaplap: Asrock H87 Performance Fatal1ty
Processzor: Intel Core i7-4790 vagy K.
Processzor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3,11 GHz
Memória: 2 GB RAM
Videókártya: nVidia 8600GT 512 MB 128 Bit
Op. rendszer: Windows XP
Alaplap: GIGABYTE S-Series Motherboards support AMD socket AM2
Merevlemez: Samsung 160 GB
Pl: https://www.***/termek/corsair-vengeance-2x4gb-ddr3-1866mhz-cml8gx3m2a1866c9b-low-profile-memoria-74337
p.c.x-es mert láttam a többit is onnan vennéd
Ja és még annyit a RAM választáshoz: Ne vegyél magas hűtő bordást! Egyrészt csak optikai tuning, szerintem átlag felhasználónak tök felesleges másfelől ha veszel valami tisztességes nagyobb méretű processzor hűtőt, zavarhatja a felszerelését!
Legyen amiket itt állandóna ajánlanak: Cheftech GPS 550, vagy FSP raider 550W (személy szerint a másodikat javasolnám)
A proci jó, (de én biztos inkább Intelt vennék), a videokártya jó választás
[LINK]
Szerintem jelenleg jól járnál az MSI Z97 PC MATE + Intel Pentium G3258 3,20GHz + COOLERMASTER Hyper 212 EVO RR-212E-16PK-R1 = 48.247 Ft(I.P.O.N).
szeretnék egy erős kis procit venni meg hozzá egy alaplapot, és kb. 50k -t szánnék rá.
Nem tudom eldönteni h mi legyen, ezért kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre....
A mostani procim már kicsit(nagyoooon) gyenge és kellene egy jobb !
Az alaplap viszont 1, másfél éves, és nincs is vele problémám, csak annyi h AM3-as, és nem AM3+ os...
Mi a véleményetek? Szerintetek mit kellene vennem, hogy kb. 50.000 Ft-ból ki jöjjek? 😀
Szeretnék egy új gépbe befektetni és érdekelne hogy jó gamer pc lenne ezekből a cuccokból:
https://www.***/termek/cooler-master-600w-elite-power-black-rs600-acabm4-wb-tapegyseg-83511 >>>>>Táp<<<<<<
https://www.***/termek/asus-r9-270x-2gb-ddr5-r9270x-dc2t-2gd5-videokartya-92937 >>>>>Videokártya<<<<<
https://www.***/termek/asus-m5a97-evo-r2-0-alaplap-78309 >>>>>Alaplap<<<<<
https://www.***/termek/amd-fx-8350-processzor-117104 >>>>>Proci<<<<<
Ram-ot azért nem írtam, mert nem tudom, hogy milyet vegyek. Tudom, hogy nem ebbe a topicba tartozik, de valaki tudna egy jó ram-ot linkelni? Egy 8 GB-osra gondoltam.
A csillagozott részre pcx van írva (Magától csillagozta ki)
Ezt:[LINK]
Vagy ezt:[LINK]
Ha van rá keret akkor lga2011-et vegyél azzal garantáltan elleszel még 7 évig is de nem mai chipset, így várd meg az X99-et ami már DDR4-el jön még ebben az évben és az X79-et váltja, ebben a szektorban nincs 2 évente foglalat váltás tehát jobban jársz. Vga-ból GTX780 vagy a soron következő 2015-ben érkező Maxwell-ből egy 3GB-os. Ssd mehet 120GB, adatnak WD Red 2.5" vagy 3.5", ramból 4x4 vagy 2x8GB a quad channel miatt.
Lacessz16
Intel proci és nvidia, mivel egy erősebb fx-re kötelező a + hűtő ugyanannyiből kijön egy erős i5 amire elég a gyári.
Szerintetek hogy járnék jobban??
AMD proci Erősebb NV vidikari VS Intel proci és (olcsobb) Gyengébb videokártya???
Gamera venném a gépet!! semmi videózás meg ilyesmi
Válaszokat előre is köszi