Van még 2 Appleseed film ha jól láttam MAL-on, meg még pár OVA de azok nem ilyen 3D-sek. Amúgy kb úgy néz ki az egész film mintha egy MGR-ből kiszednénk az átvezetőket és összeraknánk.
Haladok vele, gondolom nem zavar senkit szóval néhány nagyobb változás után mutatok róla pár képet 😃 Az ikonokat nem kell figyelni majd lassan elfogynak onnan azon vagyok 😃
xoki: Áh! értem 😃 sajnos olyannal nem tudok szolgálni, de ha tudsz akkor mondhatsz nekem is 😃 én meg elfelejtettem a jelszavam és olyan 17-nél megálltam 😜
norbli01: Thx 😃 már lassan fél éve nem léptem be swtorba, mert nem lehet 55 re fejlődni csak ha előfizető vagy akkor 😃 Olyanra gondolok mint pl bal oldalt középen az a cpu meg a ram mérő, csak nem a sima alap windowsos hanem ilyen animés csak nem valami jó mert nem lehet kinézni róla azt amit kéne 😃
Kifogytam a rövid animékből szóval egy kis desktop személyre szabást kezdtem el csinálni 😃 mert fele képernyő tele volt ikonokkal, de még mindig sok maradt 😃
Milyen lett eddig? 😃
Ha valaki tud még valami jó animés minialkalmazást vagy valamit az szóljon pls 😃
Még egy jó custom témát összehozok majd mellé és kész (ikoncsere néhol, stb)
Én nem tudtam végigjátszani a 2. évadot az első hihetetlen volt, de a szintet nagyon nem lehetett felvenni vele teljesen a versenyt. Még ha a fejlesztő ugyan az is volt.... De tervben van (sok minden mással együtt)
egyedül noNameFPS talált olyat, amit még nem láttam és szakadtam rajta 😆 de azon is jót nevettem amit te raktál ki xoki 😃 a a rap videót meg már láttam, jó féle de sajnos nem az eredeti John Lincoln van benne 😃 (annak hívják azt hiszem...?) Amúgy nem nem álltunk át csak kell valami téma, meg már várjuk a TWD-t 😃 Jut eszembe ki játszott a TellTale féle Walking Dead-el?
Néhány kép bugos lett, vagyis most már az nálam ... :C
Mindegy majd megnézed milyen a nyaruko san rövidebb sokkal szóval szerintem azzal kezd.
a sora no otoshimo tényleg hülyeség 😃 lehet a második évadot meg se nézem vagy is egy ideig biztos nem.
nonameFPS sokat lolozik, amikor felmegyek általában mindig fenn van szóval gondolom azért jön ritkán meg most nem néz semmit mert nem tudja mit kéne 😃
xoki: a sora no otoshimono-val próbálkoztam de túl sok a chibi, és nagyon nagy .... butaság.... A másodiknak utána nézek de kétlem hogy tetszene, az utolsó előtti és az utolsó érdekel.... De amúgy a yuri-t úgy értettem, hogy arról szól és romantikus 😃 még mindig csak egy művet találtam: a Girl Friends-t ugye bár ami Milk Morinaga műve, de ezen kívül, semmi nagyot nem alkotott, szóval a téma még várat magára... amúgy ő a "Yuri icon", legalábbis sokan így nevezik, csak olyan műveket csinált... am... köszi a válaszokat, habár sajnálom, hogy sudosu már nem nagyon néz fel... meg noNameFPS is ritkaság mostanában... olyan vagyunk mint a Fairy Tail amikor Natsu-ék eltűntek 😆 csak itt maradtak értékes tagok 😃
norbli01: dunno, gondolom mert iskola van :P sudosu t meg már nem az anime érdekli, inkább a zene meg a koreai dráma :D
Ha a lolra gondolsz akkor nem, mert nincs :D (legalábbis tudtommal)
Sao 2 ha jól tudom akkor minden szombaton jön ki.
Na még egy kis comedy anime ajánlat: :P
- sora no otoshimono
nos most fedeztem fel hogy van második évad is én meg azt hittem végignéztem de csak az elsőt, de na nem volt rossz eddig. Olyan perverz poénos anime lényegében.
- bokusatsu tenshi dokuro chan
gore poénkodás az egész szinte
- to aru majutsu no index, to aru kagaku no railgun
második kedvenc shounenem a to aru majutsu no index, a railgun pedig egy mellékszála az indexnek ami inkább a viccre épit, az index pedig komolyabb egy kicsit de minkettőbe sok comedy rész van :)
- hayiore nyaruko san
nos ezt nem lehet elmagyarázni nézni kell :D
Az utolsó kettőben van yuri pár, asszem a multkor azt kerested, semmi különös egyébként csak mindkettőbe van egy lány kiéhezve egy másikra :D de gondolom a képen látszik :D
xoki: Háát, ezek közül egyik sem kiemelkedően kawai, de a toradora-hoz nincs kedvem de majd valamikor tervben van, a K-ON!-t már láttam (legalábbis az első évadot, a másodiknak gagyi a minősége indán) De az utolsó érdekes, eszembe is jutott róla még valami.... amúgy miért csak mi 3-an beszélgetünk? 😆 a kawai, nekem /pillanat kimerül Yaya-ban (a profilképem, Unbreakable Machine-Doll) meg Tsukiko-ban... a rajz stílus is számít, mert ilyen jó grafikánál könnyű nagyon aranyos karaktereket készíteni... Nem tudsz olyan oldalt mondani, amin meg tudom nézni, kivel mentem eddig a legtöbb normál meccset? 😃
Jut eszembe a jó grafikáról, melyik napokon szokott kijönni új rész az SAOII-ból? 😜
norbli01:
- nos én most kezdtem el a Tamako Market-et, sudosu mondta hogy nagyon nem tetszett neki, de szerintem nem rossz, de nem is kiemelkedő, kicsit hülyeség mondjuk, de na nézhető 😃 K-on! rajz stilusba van 100% ban, ezért kezdtem el 😜
- akkor k-on! ha nem nézted még meg 😃
- chuunibyou demo koi ga shitai
- nichijou
ez ilyen lényegében történet nélküli comedy, majdnem hogy öszevissza is nézheted a részeket 😃 ezt akkor jó nézni ha eleged van mindenből magad körül 😆
- toradora ha még nem nézted, itt sokat emlegettük 😃
- boku wa tomodachi ga sukunai
ez ilyen kicsit perverz anime, kevés ecchi jelenettel. ha akarod elolvasod 😃 Spoiler!
a képen az első lány, a sorozat elején fiú, aztán kiderül hogy lány aki férfi akar lenni, annak hiszi magát csak hogy ne riasszon el a megnézésről mert én ez miatt majdnem abba hagytam 😃
Képeket azért raktam ha esetleg megint a kawaii főszereplők miatt döntenél valamelyik mellett 😃 Lehet majd irok még valamit ha szembe jut és nincs közötte olyan ami tetszik, vagy nem láttad 😜
xoki: Hmm... érdekes, most én is játszottam egy kicsit és nem rossz, de az előző jobb volt 😜 meg van egy kérdésem, mert ebben te vagy a senpai, tudsz mondani valami jó comedy-t még? 😃 ez nagyon tetszett, és sajnos (vagy nem) az ilyenek rövidek 😜 De aztán lehet marad a One Piece
norbli01: Nagy story módra ne számits, mert ami van a tournament mellet az lényegében 3-4 harc a többi meg bejátszás 😃 Mintha animét néztem volna 😃 ha egy tournamentet megcsinálsz egy karakterrel, akkor kinyilik a mecha naruto tournament mode 😃 Ez a játék lényege egyébként, még új naruto shippuuden rész is volt róla...
Ja egyébként igen legtöbb karaktert pénz gyüjtéssel birod kinyitni, alig van pár az elején, nekem még mindig hiányzik fele, szóval gondolom most tournamentet kéne játszani megint, de mint mondtam nem nagy valami, kiválasztod a karaktert amivel lenni akarsz, aztán 4 en egy pályán egymás ellen és pontokra meg 😜
Második végigjátszásnál van egy csomó challenge meg mellékküldi 😜
xoki: Kérdésedre a válaszom: simán! 😃 a kedvencem nevét csak ki fogom tudni mondani 😆 2-3. résznél már simán ki tudtam mondani 😀
Hmm... sikerült letöltenem 😃 akkor lehget kijátszom a sztorit, ha benne van Minato, Kakashi meg Rin... De a tournament az amiért leginkább tetszik, remélem most is van sok pénz gyűjtéssel ki unlock-olható karakter *.*
StiviXGamer: Egyet értek, mostanában (és régebben sem) találok olyan animét amiben lenne hasonlóan aranyos karakter, ez is volt az egyik ok amiért bele néztem régebben, csak hát egy Bleach-nél sem szerencsés ha a 230-adik résztől kezded el (mondjuk) hát még a rövid animéknél 😜
Oh, my gosh.... (mostanában még angolt is szlengesen beszélek, nem csak hogy a magyart parasztosan....) Ez most nagyon fájt...
norbli01: Nekem is tetszett 😃 Na és ki tudod mondani a csaj nevét? Tsutsukakushi Tsukiko - ezt gyakoroltam miután megnéztem vagy egy óráig 😆 (pedig nem is olyan nehéz...)
Na rávettem magam, szóval most leszedem holnapra a soul eater not! ot, kell egy másik is a shakugan no shana mellé, ez pedig rövid is. Azt mondták ha felkészülök rá nem fogok benne akkorát csalódni mint gondolom hogy fogok 😆
Ja és a naruto "story módot" kijátszottam olyan 1 óra volt asszem max 2 minden videót megnézve 😆 Három részt ölel fel:Spoiler!
akatsuki megalapitása, itachi és shisui, meg kakashi, obito, rin története minatova -ez nagyon rövid pedig a legjobb volt
szóval most a tournament storyt játszom kakashival 😜
Á, így már mindjárt világosabb 😃 nekem viszont nem akarja letölteni.... itt gondok lesznek :/
xoki: Egyébként most tartok a hentai ouji to warawanai neko 5. részénél és nagyon érdekel mi fog történni, mondjuk van benne pár "problémás rész" de végül is ez az egyéni szoc. problémám 😃
Éééés, 2014.09.16. 19 óra 38 perckor befejeztem a Hentai Ouji To Warawanai Neko-t és állatian jó volt 😃 a lezárás kicsit fura volt, de teljesen megelégszem vele, maga az anime vicces, jó pofa, a történet néhol egy kicsit kusza, de egyébként érthető, a grafikája is nagyon jó szerintem élvezet nézni. Kiderült, hogy nem az utolsó hanem a 7. részét láttam, és így együtt véve ez az anime jó. Nem tökéletes (olyat még nem találtam....) de nagyon jó, érdemes megnézni 😜
Az előzőbe nem volt ilyen, ez uj fajta tournement, egy karakterrel kezdesz, csapattársakat kell szerezned és ilyen fénylő gömböt ejtenek az ellenfelek sebzésnél, 1000 el kezdenek. és akkor egymásnak adjátok a pontokat akinek több lesz az nyer 😃
Ja mellesleg én most nagyban az új naruto játékot játszom 😃
Szerintem a 3 as jobb volt, de ez van legalább van ez is pc re. Történet mód nagyon rövidnek tűnik de lehet unlockolodik majd sorban, szerencsére sok oylan harc, rész van benne amit az anime se meg a manga se mutat. Az uj mód meg a tournament, well hát nem valami hasznos és érdekes mód annyi biztos 😃
xoki: De, meg azt hiszem ennek megnéztem egyszer az utolsó részét (remélem csak össze keverem valamivel), meg indavideón, az egyik videó képe Ő volt 😆 Na már tudom mi hiányzott az életemből, ez most felvidított 😃 nem rossz néha comedy-t nézni, csak nem ez a kedvenc műfajom, viszont ez az az anime amin végre sikerült hangosan is nevetnem 😃
xoki: Még szép 😆 most pl. a Shakugan no Shana-t szüneteltetem, vagy dobtam ki tudja? A One Piece nem szórakoztat olyan nagyon, de néha rá érzek a hangulatára és akkor meg nézek egy részt... Ó, de ezt a hentai ouji to warawanai neko-t már nézegettem korábban és most így az első részbe belenézve még vicces is 😆 meg már korábban láttam azt a rövid, fekete hajú lányt, csak nem tudom hol....
2015 elején
Milyen lett eddig? 😃
Ha valaki tud még valami jó animés minialkalmazást vagy valamit az szóljon pls 😃
Még egy jó custom témát összehozok majd mellé és kész (ikoncsere néhol, stb)
[img]http://trollfesz.cc:8080/i/269343.jpg[/img]
norbli01: látod noNameFPS -t is lehet néha látni itt😃
Coral pls
nyaruko san alatt a Hayiore nyaruko san animét értem ha arra gondolsz 😃
Legjobb karakter az új naruto játékban Kushina!! 😃 Serpenyőket dobál, meg azzal üt + fakanállal, merőkanállal is 😆
Mindegy majd megnézed milyen a nyaruko san rövidebb sokkal szóval szerintem azzal kezd.
a sora no otoshimo tényleg hülyeség 😃 lehet a második évadot meg se nézem vagy is egy ideig biztos nem.
nonameFPS sokat lolozik, amikor felmegyek általában mindig fenn van szóval gondolom azért jön ritkán meg most nem néz semmit mert nem tudja mit kéne 😃
Ha a lolra gondolsz akkor nem, mert nincs :D (legalábbis tudtommal)
Sao 2 ha jól tudom akkor minden szombaton jön ki.
Na még egy kis comedy anime ajánlat: :P
- sora no otoshimono
nos most fedeztem fel hogy van második évad is én meg azt hittem végignéztem de csak az elsőt, de na nem volt rossz eddig. Olyan perverz poénos anime lényegében.
- bokusatsu tenshi dokuro chan
gore poénkodás az egész szinte
- to aru majutsu no index, to aru kagaku no railgun
második kedvenc shounenem a to aru majutsu no index, a railgun pedig egy mellékszála az indexnek ami inkább a viccre épit, az index pedig komolyabb egy kicsit de minkettőbe sok comedy rész van :)
- hayiore nyaruko san
nos ezt nem lehet elmagyarázni nézni kell :D
Az utolsó kettőben van yuri pár, asszem a multkor azt kerested, semmi különös egyébként csak mindkettőbe van egy lány kiéhezve egy másikra :D de gondolom a képen látszik :D
Jut eszembe a jó grafikáról, melyik napokon szokott kijönni új rész az SAOII-ból? 😜
- nos én most kezdtem el a Tamako Market-et, sudosu mondta hogy nagyon nem tetszett neki, de szerintem nem rossz, de nem is kiemelkedő, kicsit hülyeség mondjuk, de na nézhető 😃 K-on! rajz stilusba van 100% ban, ezért kezdtem el 😜
- akkor k-on! ha nem nézted még meg 😃
- chuunibyou demo koi ga shitai
- nichijou
ez ilyen lényegében történet nélküli comedy, majdnem hogy öszevissza is nézheted a részeket 😃 ezt akkor jó nézni ha eleged van mindenből magad körül 😆
- toradora ha még nem nézted, itt sokat emlegettük 😃
- boku wa tomodachi ga sukunai
ez ilyen kicsit perverz anime, kevés ecchi jelenettel. ha akarod elolvasod 😃 Spoiler!
Képeket azért raktam ha esetleg megint a kawaii főszereplők miatt döntenél valamelyik mellett 😃 Lehet majd irok még valamit ha szembe jut és nincs közötte olyan ami tetszik, vagy nem láttad 😜
Ja egyébként igen legtöbb karaktert pénz gyüjtéssel birod kinyitni, alig van pár az elején, nekem még mindig hiányzik fele, szóval gondolom most tournamentet kéne játszani megint, de mint mondtam nem nagy valami, kiválasztod a karaktert amivel lenni akarsz, aztán 4 en egy pályán egymás ellen és pontokra meg 😜
Második végigjátszásnál van egy csomó challenge meg mellékküldi 😜
Hmm... sikerült letöltenem 😃 akkor lehget kijátszom a sztorit, ha benne van Minato, Kakashi meg Rin... De a tournament az amiért leginkább tetszik, remélem most is van sok pénz gyűjtéssel ki unlock-olható karakter *.*
StiviXGamer: Egyet értek, mostanában (és régebben sem) találok olyan animét amiben lenne hasonlóan aranyos karakter, ez is volt az egyik ok amiért bele néztem régebben, csak hát egy Bleach-nél sem szerencsés ha a 230-adik résztől kezded el (mondjuk) hát még a rövid animéknél 😜
Oh, my gosh.... (mostanában még angolt is szlengesen beszélek, nem csak hogy a magyart parasztosan....) Ez most nagyon fájt...
Vagyis engem rá emlékeztet.
Na rávettem magam, szóval most leszedem holnapra a soul eater not! ot, kell egy másik is a shakugan no shana mellé, ez pedig rövid is. Azt mondták ha felkészülök rá nem fogok benne akkorát csalódni mint gondolom hogy fogok 😆
Ja és a naruto "story módot" kijátszottam olyan 1 óra volt asszem max 2 minden videót megnézve 😆 Három részt ölel fel:Spoiler!
xoki: Egyébként most tartok a hentai ouji to warawanai neko 5. részénél és nagyon érdekel mi fog történni, mondjuk van benne pár "problémás rész" de végül is ez az egyéni szoc. problémám 😃
Éééés, 2014.09.16. 19 óra 38 perckor befejeztem a Hentai Ouji To Warawanai Neko-t és állatian jó volt 😃 a lezárás kicsit fura volt, de teljesen megelégszem vele, maga az anime vicces, jó pofa, a történet néhol egy kicsit kusza, de egyébként érthető, a grafikája is nagyon jó szerintem élvezet nézni. Kiderült, hogy nem az utolsó hanem a 7. részét láttam, és így együtt véve ez az anime jó. Nem tökéletes (olyat még nem találtam....) de nagyon jó, érdemes megnézni 😜
Szerintem a 3 as jobb volt, de ez van legalább van ez is pc re. Történet mód nagyon rövidnek tűnik de lehet unlockolodik majd sorban, szerencsére sok oylan harc, rész van benne amit az anime se meg a manga se mutat. Az uj mód meg a tournament, well hát nem valami hasznos és érdekes mód annyi biztos 😃
xoki: Angel Beats-ot láttam, To Love Ru-t ismerem de még nem láttam
Amúgy köszi hogy írtatok majd megnézem őket 😉