Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
norbli01 avatar
xoki: A Bf-ben több normális ember van mint CoD-ban 😃 Most Dark Souls-oztam (kontrollerrel) és nagyon poén, de tényleg nehéz, már a tutorial után elakadtam mert nem birom megölni a 2. boss-t 😜
Hát ha K-on! stílus akkor biztos csak jó lehet 😃
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: Hmm hát bele bele néztem eddig csak, nekem bejön, tiszta shoujo ai egyébként. Még egy részt sem néztem meg szóval nem tudom történetbe milyen de poénokba meg kawaiiságban tényleg K-on! stilus... 😃
yup ez a baj codal meg bf el is, pontosan erre értettem hogy szinte csak nokedlik vannakmultiba...Hát idén tényleg sok jó játék jön, ráadásul jók is, unbelivable 😃 (tudom hogy kétszer irtam a jót 😃😉
Dark souls szerintem bughalmaz, azt mondják nehéz játék, ha ez alatt azt értik hogy az elején ütöttem őket de egyszerűen melléütött mindig akkor az epic nehézség.... 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Oké, asszem megnézem miről is van itt szó 😃 A CoD-ot én sem szívlelem mert sok "nokedli" játszik vele, de most 2 év után mutat valami újat 😃 Szerintem én a Shadow of Mordor-t nem fogom végigvinni mert unalmas lenne nekem egy idő után pedig nagyon király, a Unity-t megvenni is tervezem így hát az idei Battlefield ki marad sajnos, de nem baj mert még a 4-ben sem értem el az 50-es szintet sem 😆 Erről ennyit, az idei játékok nagyot alkotnak, minen mutat valami újat vagy csak felül múlja az előzőket 😃 Ja de előtte még egy próba a Dark Souls-al 😆
0
0
0
0
xoki avatar
xKazuma: Ja annyi, remélem nem lesz összecsapva a vége, ha már a háborút ennyire elhúzta...

norbli01: ja hát régen voltál már fenn azért nem ismered a profilképem 😜 ja szerintem is vége kellett volna lennie 😃 Az ac meg a kedvenc játékom, szóval kijöhetne már!! 😃 Ezt meg igy zárójelbe (a cod nokedliknek való szerintem 😃 )
Ja és nekem meg játékra nem jut idő anime mellett, csak lol ra 😃 mást alig szoktam, most kijátszottam a shadow of mordort, de már nagyon régóta semmi mást...

Na már le is jött a Yuru Yuri 😃
Most már értem miért Yuru YURI a cime 😆 (norbli01 csekkold le hátha tetszik, ilyesmit kerestél 😃 az első képet képzeli a fehér hajú... )
https://kepfeltoltes.hu/141006/vlc_2014-10-06_17-08-14-95_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
norbli01 avatar
Azt sem tudtam kik vagytok 😆 nem láttam amikor profilképet cseréltetek 😃 vagy csak nem emlékszem(?)
A naruto-nak már 2 évvel ezelőtt vége kellett volna hogy legyen 😆 kicsit sajnálom én is de valamilyen szinten szánalmas az anime a manga meg a végére lett kissé röhejes...

Ha már Gépigény-en beszélgetünk, és közünk van valamilyen szinten a játékokhoz akkor mi a véleményetek erről (a játékról) :

Nekem nagyon tetszik, a CoD-ot meg már elő is rendeltem 😆 Csak animére nem jut időm :/ 😜
0
0
0
0
Sevalin avatar
xoki: Bocsi, nem ismerem a Yuru Yurit. 😞
És akkor már csak 5 manga jön ki a narutoból? 😞 Akkor sasuke és naruto harcával végződik a történet.
0
0
0
0
xoki avatar
Látta vagy ismeri valaki a Yuru Yuri animét? Azt irták MAL on hogy k-on ra emlékeztető anime, és érdekelne hogy tényleg olyan jó e 😃 Estére már lejön szóval akkor tudni fogom de na azért érdekel 😃

Egyébként november 10én vége a naruto mangának!
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Valaki nem tudja, hogy a Ghost in the shell-t milyen sorrendben kéne megnéznem? Az egy részes filmekre gondolok itt nem az animére.
0
0
0
0
Axon95 avatar
Húú srácok voltam a mai mondoconon valami iszonyat jó volt nincs is feelingesebb mint pálinkázni a hosszú sorban a haverokkal 😃
0
0
0
0
xoki avatar
jaja, nem tudom hogy birom ki hogy ne nézzem majd a log horizont 😃 De nem akarom addig amig végig nem ér a vetités ahogy a sao t se nézem addig 😃

Egyébként Danna ga Nani wo Itteiru ka Wakaranai Ken egy rohadt jó rövid 3 perces epizódokból álló anime 😃 Most indult ez is nem rég 😃

https://kepfeltoltes.hu/141004/Danna_ga_Nani_wo_Itteiru_ka_Wakaranai_Ken_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
flyaway2 avatar
*-* Erre vártam.😆 Elindult a Log Horizon II, a WIXOSS II és holnap indul a Fate/stay night: Unlimited Blade Works. Jó ez az október.😃
0
0
0
0
xoki avatar
Megnéztem a Non non biyori t meg a soul eater not! ot, egy-egy nap volt mert csak 12-12 rész 😃
A Non non biyori nagyon tetszett 😃 Egy két unalmasabb rész kivételével nagyon jó kis comedy. Története is jó, már amennyi van ugyebár...
Nos a Soul eater not meg, háááááát nem is tudom mit mondjak... Az utolsó rész tetszett legjobban, két fő okból, hogy vége lett végre a bénáskodásnak 😃 A másik ok meg hogy ott legalább megint egy kis soul eater hangulata volt.... 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Közben ha valaki ráismer egy animére a leírásomról az írja le nyugodtan. Hát de tuti nem rossz érzésből ment be mert egyből berontott a házba. Az addig oké, hogy motorral ment szóval gyorsan odaért. (Gondolom, hogy azzal ment.) És az mikor lett ennyire kitömve, hogy mocival mászkáljon? Kapott valami pént mert ő mentette meg a SAO-ban ragadt embereket? Az meg csoda, hogy nem vágják le a GGO-van, hogy ki az a Kirito amikor tiszta híres az emberünk.
Kedvemtámadt megnézni a SAO 1. évadát. De el is ment mert mire ezt leírtam frissített egyszer ez a **** és újra kellett írnom az egészet. (Akkor frissített amikor már kb 2 betű hiányzott a végéhez.)
0
0
0
0
norbli01 avatar
De én akkor is meg akarom nézni 😃 úgy teljes 😆
0
0
0
0
Sevalin avatar
flyaway2: Én se tudom miért ment oda Kirito. 😃 Szerintem rossz érzése támadt és mégis elment hozzá.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
norbli01: Hát igazából úgy lenne a legjobb ha a 7-ig se nézted volna. Max az elsőt hogy tudd miről van szó. Szóval 1, 13 - és a többi.😃 Hát de a Fairy Tail jó. Abból nem hagyok ki részeket. De ez a SAO II katasztrófa. Hidd el én csak segíteni akarok.😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
flyaway2: ha kihagynám az SAO egy részét akkor meg se nézném az animét nem? 😃 Ez olyan mintha: (csak mondok valamit) nézd meg a Fairy Tail első 40 részét, hagyj ki 30-at utána nézz meg 5 részt, aztán folytasd a 100-tól 130-ig, és utána kezdheted a 180.-nál 😆
0
0
0
0
flyaway2 avatar
A helyedben kihagynám az utána következő pár részt és a 12-től folytatnám. Azt is csak azért, hogy megértsd, hogy mi miért történik. És a 13. résznek is kb csak a 2. felét nézném mert az az izgalmas. Spoiler!
És amúgy Shinon azt mondta, hogy nem kell odamennie Kiritonak. Kirito meg azt, hogy nem megy oda csak küld valakit. AKKOR MI A F***ÉRT MENT ODA?!?

Ja és valaki kis help. Valamikor régen belekezdtem egy animébe de elfelejtettem a nevét. Valami olyasmiről szólt, hogy a kisgyerekeknek van valami erejük "mozgatni tárgyakat". De az az eré nincs egyből meg nekik de ha megszerzik akkor valamilyen iskolába rakják őket. Ha nem kapják meg az erőt akkor egy macska vagy mi a szösz megöli őket. Ha rosszra használják az erőt akkor is megöli őket a macska. Ha nem használják jól az erőt macska...Ha macska akkor macska...Szóval értitek. Az első rész vérengzéssel kezdődik. Na szóval....Térgörbítő erő, gyilkos macska, szar suli... Valaki nem tudja a címét? 😆
0
0
0
0
norbli01 avatar
Én eddig eljutottam benne a 7. részig és inkább megvárom amíg vége lesz és utána egyhuzamban az egészet 😃 SAO-t valamiért nem szeretek így hetente nézni.
0
0
0
0
Denk95 avatar
Jah enyhén van csak déjà vu érzésem.
Én is abban bízok, hogy innen beindulnak az események mert eddig nem volt olyan jó mint az első évad.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Jól kihalt ez a topic.😃 Kéne valami téma. Csak én pont nem tudok.
Szerk.: Mégis. SAO II... 13.rész... &#@*{>@ JÓ LETT!!! Lehet most is az lesz mint az 1. évadnál csak pont fordítva. A 14.résztől jó lesz.😃 Húúúú de várom a kövi részt!😆
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: jaja, nem tom mennyit láttál de miután elnevezi shananak, és elfogadja a nevet, onnantól már szerintem szépen beindul a történet. Nekem egyébként tiszta Bleach beütése van ennek az animének, lehet azért tetszik 😃 A torch - ok lényegében lehetnek a szellemek, meg a lidércek a Bleachből Laughing soft + kard harc nálam hatalmas előny 😃 eddig egy rész nem tetszett benne Spoiler!
a folyamatosan csókolózó kb 10-12 éves testvérpár, szerencsére shana leverte őket 2-3 epizód alatt ...

xKazuma: yup 😃 el se hiszem de a Bleachtől átvette az első helyet most már 😃 Azt 4x láttam, bár igaz az hosszabb...

MIX3R: az ismert/felkapott újak most a Tokyo ghoul, meg az Akame ga kill, de szerintem ezeket már ismered.

Na büszke vagyok magamra hogy meglett egy hibátlanra HD vel 😃

https://www.kepfeltoltes.hu/140928/screenshot017_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
Denk95 avatar
intelIA32

Code Geass R2-be valahol az elején.
Ezen a részen én is meg lepődtem 😆
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: akkor mégis csak lesz jobb is a Shakugan no Shana? 😃 az eleje elég nyögve-nyelős 😜
0
0
0
0
Sevalin avatar
xoki: Az igen. 😃 Te tényleg nagy fanja vagy a K-On!-nak akkor. 😀
MIX3R: Nem tudom, hogy hasonlítanak-e vagy nem, de....ezeket tudnám ajánlani még: Zetsuen no Tempest, Black Lagoon, Densetsu no Yuusha no Densetsu (ennek nem tudom, hogy van-e vége, de nekem egyik kedvenc animém lett) 😀, Hamatora The Animation, K, Kamisama no Inai Nichiyoubi, Mirai Nikki.

Nem ismerem az ízlésedet, de soroltam egy párat. 😀 Próbáltam olyanokat sorolni amiben talán éreztem komolyságot.
0
0
0
0
no avatar
xoki

Köszi a választ. Az utolsó kivételével mind megvolt. 😆
Ezért vagyok gondba, mert a 2013-2014-es felhozatalt nem nagyon ismerem. Eddig, amit találtam, nem nyerte el túlságosan a tetszésem.
Esetleg hátha tudtok olyanról, amiről én nem. Köszöntem.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Ez mibe lehetett?
https://www.ize.hu/_files/pics/00017/00017078.jpg
Azért Tokio meg Sopron messze van egymástól
0
0
0
0
xoki avatar
xKazuma: Ez lesz a 6. végignézés 😃

Na egyébként ajánlom mindenkinek a Shakugan no shana-t, nekem nagyon tetszik, az első évadot fejeztem be most 😃

MIX3R: Psycho pass, Deadman wonderland, Code geass, Death note, Steins;gate, Elfen lied, Guilty crown
most hirtelen ennyi ugrott be, mindegyik komoly, néhány meg inkább horror, de majd ha valamelyik/vagy egyik se tetszik akkor szólj és irok még ha addig nem kapsz mástól is választ 😀
0
0
0
0
no avatar
Keresek olyan anime teljes filmet vagy sorozatot, ami hasonlít a Hellsing-re, Redline ill. az Attack on Titan-ra. Esetleg, ha tud ajánlani valaki hasonlót megköszönöm. Kicsit elmaradoztam az elmúlt években, lehet van mit bepótolni.
Illetve érdekelnek olyan anime-k, amik kicsit komolyabb stílusúak, mint a fent említett címek, de ezek bármilyen kategória lehet.
0
0
0
0
Sevalin avatar
xoki: Örülök neki. 😃
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01 ; xKazuma: Jó van akkor jól gondoltam de akkor is fél órát elidőztem azzal hogy kerestem hogy hol irtál róla 😃
A profilképeddel meg meghoztad a kedvem a K-on! hoz megint 😃
0
0
0
0
Sevalin avatar
Igen, szerkesztettem. Nem tudom miért csináltam. 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: szerkesztve lett, mert már nem aktuális az "állapot" 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Lol osut nem is emlitette, de válaszoltak rá, fél órája ezen vagyok fenn akadva 😃 na mindegy lehet szerkesztett komment vagy privát üzenetre válaszolt... 😆
0
0
0
0
Sevalin avatar
norbli01: Értem. 😞 Majd ha leszedted kérlek szólj. Nem unalmas egyedül játszani, de többen mégis jobb. 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xKazuma: Sajnos formázva lett a vinyó, úgyhogy már nincs meg, de még tervezem leszedni, és hááát.... osu!-ban nagyon béna vagyok, ráadásul mostanában nem játszom :/ :$
0
0
0
0
Sevalin avatar
flyaway2: Én is a 200. résznél tartok, mint xoki. 😃
És én is nagyon várom a szombatot, akárcsak norbli01, ha nem jobban. 😆
Azon kívül még az Akame ga Kill!-re vagyok nagyon rákattanva. 😀
norbli01: Kicsit copyztalak, ha jól emlékszem múltkor töltötted le a Fairy Tail összes eddigi részét. Én is letöltöttem őket. 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
norbil: Egy 7-8 éve rajta akadtam.
Addig is tetszett meg minden, csak akkor még nagyon az autós korszakomat éltem. (8-10 évesen mit éltem volna 😆 Mondjuk most is részben)
Az óta pl kilométerekről kiszúrom az A4(B5) -ket az utakon
0
0
0
0
dispPaP avatar
Dat. Szerintem ez volt az eddigi leggyengébb Fairy Tail arc, még ebben volt a Fairy Taill pályafutásának legjobb jelenete. Mondjuk magyarázzátok már meg hogy miért van felkapva ez az arc ennyire? Spoiler!
Van benne újabb két shounen sablon összevonva, belevitték a sárkányokat azt jónapot. Az egyetlen fordulatot meg öt részre előre lehetett tudni, rádásul 10 részen keresztül harcolta.... Mondjuk azt bevallom Ultear része volt az amire azt mondom hogy "Best Scene of Fairy Tail", igaz utána a rész elég gyér volt. Ennek ellenére maximum 4/10et adok rá majd szombaton ha véget ért, és remélem hogy nem lesz ennyire gyenge a következő arc, mert lehet még Igneel előtt feladom.

Látom van aki nem látta így bevágom spoilerbe!
0
0
0
0
norbli01 avatar
Hű jó is, hogy felhoztátok, még meg sem néztem a 200-asik részt!! hát nem szégyenlem magam? 😃

szerk.: Ó, már alig várom a szombatot, tetszett ez a rész, pedig semmi különös nem volt benne csak úgy adta a nyugis hangulatot, amit elég hosszú ideig el is várok tőle ezek után 😆 és kíváncsi vagyok mi lesz a következőben
0
0
0
0
xoki avatar
flyaway2: most jött ki nem rég a 200. rész 😃
Ha comedyt keresel akkor pedig tekerj lejjebb és ahol látsz tőlem hozzászólást, amiben sok képe van, azokat átnézheted. A képek a comedyk főszereplőit vagy kedvenc karakteremet ábrázolják a nem rég megnézett animékben, norbli01 nak ajánlottam őket, de mivel szinte csak comedyt nézek ezért megtalálható abban a két hozzászólásban mind ami tetszett (kivéve ha elfelejtettem irni valamelyiket 😃 ) 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Hú ez a Fairy Tail nagyon adja. Most tartok kb a 42-43. résznél. Valaki tudja, hogy most hanyadik résznél tart? Nem hiszem, hogy ki fogom bírni egyhuzamban csak a Fairy Tail-el szóval valaki mondhatna valami jó kis comedyt mert már elég rég nem néztem olyat.
0
0
0
0
norbli01 avatar
intelAI32: Ennyire tetszett a Cihiro - Szellemországban? 😃 (bocs, ha rosszul írtam 😜) Szerintem is jó de eddig a kedvencem az a Földtenger Varázslója, de még a Vándorló Palota is nagyon jó volt 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
[LINK]

UI: Amúgy a Seitokai elég beteg cucc de hatalmas, néha Gintama feelingem volt, csak ezek szexuális poénokra épülnek. 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Az szerintem egy óriás pók...gondolom én

Putolok ide én is egy picsört
https://fc07.deviantart.net/fs70/i/2014/266/8/6/safe_zone_by_gergely0201-d808k4c.jpg
Momentán fejből ennyire futotta.
0
0
0
0
xoki avatar
Na megint kezd kihalnia téma 😃

Itt egy kviz kérdés 😜
https://kepfeltoltes.hu/140923/267495037asd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Itt a válasz:
Spoiler!
https://kepfeltoltes.hu/140923/asd2_www.kepfeltoltes.hu_.png
😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Mondjuk átmennek T72el emberünkön?
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Tokyo Ghoul elég nagy csalódás lett. Oké, hogy lesz 2.évad meg minden de akkor is legalább tolták volna át az utolsó részt a kövi évadba. Nem az a baj, hogy szar de végre megvan az a brutalitás (rengeteg cenzúrával) amit elvártam ettől az animétől és várhatok a kövi évadra.
0
0
0
0
norbli01 avatar
flyaway2: Á, értem 😃 My Anime List-re már fel regisztráltam, de valahogy rgyszersem mentem fel megcsinálni 😆
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció