flyaway2: De amikor egy RPG játékkal akarok játszani, akkor nem feltétlenül akarok olvasni 😃 csak akkor ha érdekes a történet az elejétől, de ez egy MMO és az a baj, hogy még szinkron sincs pedig akkor biztos olvasnám... de akkor már fel is veszlek 😃
szerk.: Nekem azt írja hogy a 3v3-ban Gold V-ben vagy 😃
Ez a No Game No Life eszméletlen, imádom a zseniket, és a hihetetlen stratégiákat, plusz ez még vicces is 😃
Név: csepzone
Egy gold ajándékcsomagnak már örülnék mint majom a farkának. De még kell hozzá 7db 3v3 win 11-ig. Nem biztos, hogy meglesz.
norbli01: most pont egy olyan embernek aki animézik meg mangát is olvas nem hiszem, hogy túl nagy fáradtság olvasni.😃
Én most a SAO-t kezdtem elölről, meg az Akame ga Kill-t nézem (igaz azzal kicsit le vagyok maradva) a SAO után meg belekezdek azokba amiket noNameFPS ajánlott.😃
Marcerx1x2: Nm, majd ha nem jók vagy ha valamelyik tetszik(esetleg kicsit komolyabb kell), akkor szólj és irok 😃 Egyébként ha még nem láttad akkor k-on! , és the idolmaster. Top 2 nálam 😃
Egyébként én most mayo chikit, idolmaster xenoglossiat meg barakamont nézek 😃
(igen 3 at, de szokott sokkal több is lennni néha 😜 )
Marcerx1x2: Toradora, Kiniro mosaic, Yuru yuri
Egyenlőre ennyit irok mert nem ismerem még hogy milyeneket szoktál nézni deha comedy kell akkor tudok irni még egy rakatot, jelenleg csak azokat nézem 😃 De mivel odairtad hogy romance ezért nem vagyok benne biztos hogy milyen kell. Az első az romance, a második egy nagyon jó comedy (profilképem abból van) a harmadik meg yuri poénos comedy, nekem az is romance kicsit 😃
noNameFPS: hát biztos nem dicsekednék a bronz ikonommal 😃 Még a silvert se hiszem hogy kirakom 😃
Gyerekek, ez a final fantasy nagyon bejön 😃 azt hiszem egy héten keresztül csak ezen fogok kockulni 😃 csak a szereplők nem beszélnek és olvasni kell -.-
Ezt nem hiszem el! Hetek óta nem játszottam, és tessék: 1 afk, 2 feeder. -.-" Elég gyenge voltam most én is, 😜 de ilyenkor mit lehet tenni? Folyton 2 v 1 ment. :/
Amúgy volt már néhány jobb meccsem is.
Én is Easten vagyok, de a lvl 30.. még a 15 is messze van nekem. (Szerl.: lvl 6) 😜 Régóta ismerem a lol-t, de csak 2 másik játék kijátszása közt mentem egy-egy meccset. Még azt se tudom, hogy a ranked hogy megy... Talán éppen itt van az ideje, hogy megpróbáljak belerázódni egy kis gyakorlással. 😃 Ha majd mentek egy-két kört míg próbálkozok, meséljétek majd el, hogy hogy sikerült, ok? 😀
Amúgy össze jöhetünk mi "animések" kicsit lolozni. Az sem baj ha valaki nincs meg 30-as szintű, funolunk egyet. Ki hol van? East vagy West? Beszéljük meg ki jönne. Valamikor tolhatnánk pár gamet, mondjuk most. 😃
norbli01: játszottam elég op, de még nem vettem meg 😃
FFXIV kegyetlen unalmas (szerintem) szóval nem érdemes kipróbálni 😃
Lol ba nyugodtan csinálhatunk csapatot season 5 re, nekem mindegy. Remélem mindenki eunen van, bár azt tervezem hogy pre seasonbe felhúzom a westen is az accomat lvl 30 ra 😃 (olyan lvl 15 körül van - de lehet csinálok újat inkább. 😃 )
Hát ezzel az a gond, hogy én még be sem vagyok sorolva 😜 mentem össz. 4 meccset és mindíg valaki bénázott vagy gyökér volt, vagy én feedeltem ezt is be ismerem 😜
Valaki látta rajtam kívül az SAO Special Edition-t? vagy csak én voltam olyan idióta, hogy megnézzem?
Aki szeretné kipróbálni, most megteheti: Ingyenesen kipróbálható a FFXIV!
A legbüszkébb a Rammus quadrámra vagyok. Vesztettünk de a majdnem pentám megvolt. Turret alatt ulti+zhonya. Az utolsó meg kb 200 hp-val elfutott.😃 Amúgy lényegtelen, hogy ki jó/rossz. Ez ilyen just for fun rankedezgetés lenne. Goldba beküzdenénk magunkat.😃 Marcerx1x2 : Hát nem hiszem, hogy lesz mostanság. És arra is van esély, hogy nem lesz. De ha nagyon érdekel akkor olvasd el a mangát.
xoki: 100% angol.... Én spreche English sher good.😃dd
Marcerx1x2: Én meg mindig elfelejtem, hogy az előbb amit mondtam milyen hangnemben mondtam, és hogy mennyire hallhatóan.... feledékeny vagyok, és igen ennyire 😃
xoki: Akkor még csiszolnom kell az angol tudásomon, hogy oda írhassak 😃 megértem amik ott vannak, de csak mert a felét értem, és a másik részét meg ki-logikázom, de hát így írni, nehezen megy 😜 Te játszottál már LoL-ban Azir-al? most játszottam vele, és nagyon jó 😃
Ha már itt tartunk LoL-ban meg lett az első bot pentám másodszorra meg már volt 4 db quadra kill-em de a penta mindig meghal, vagy afk-olt vagy megölt -.-
norbi01: Én agresszív nem vagyok, csak néha annak hangozhatok, mert gyakran "furán" fogalmazok, de ha mondok valamit nincs bennem rosszindulat. 😀
Ha LoL-ról van szó ritkán játszok és még elég kezdő vagyok benne. A legjobb alakításom egy majdnem hármasgyilkosság, de csak kettő lett belőle, mert a harmadik meglépett.. :/
A Mayo Chiki-nek lesz mostanság második évadja vagy arra még várni kell?
Egyébként sudosu csinált community csoportot is az ASN face oldal mellé.
After school navigators: [LINK]
After school navigators community blog: [LINK]
Utóbbiban megtalálható a community linkje is, ha valaki akar csatlakozzon, minden témáról szó van nem csak animéről. Fontos: 100% angol community.
Véget ért a Naruto manga😞 Brühühühhü....de majd jön a spin-off. 😃 A legjobb az volt hogy voltak színek!!Végre láttam hogy mi történik a képeken.It was so beautiful! ^_^
flyaway2: néha én is agresszív vagyok és már in progress hogy ne legyek túl csendes.... 😃
Ha rankedezni akartok nem én vagyok az emberetek 😜 habár akkor mindenki eldöntheti, hogy hova megy, akkor lehet nem lenne rossz és ismerek egy jó jungler-t is 😃 még supp-olni is tud 😀
Hát nem is tudom. Én nem nagyon tartozok a csendesebb típusú animésekhez. "Néha" kicsikét agresszív is vagyok.😆 De tényleg csak néha. Viszont egy mondoconra szívesen elmennék egyszer.
Amúgy innen kb mindenki lolozik nem? Kövi seasonban tolhatnánk rankedet.
Szerk.: Amúgy visszajelöltelek MAL-on xoki. Belekezdtél a Mayo Chikibe?😃
Marcerx1x2: szintén a csöndesebb fajta vagyok, de nagyon is. Viszont animénél nem látszik soha 😃 Mondjuk személyesen nem ismerek egy animéset se de ha ismernék azzal biztos elbeszélgetnék sokat megállás nélkül 😃
norbli01: én már megelégednék 10-12 személlyel aki szinte minden nap annyira aktiv mint te vagy én pl 😜
Marcerx1x2: Én is a csöndesebb fajtából való vagyok de ez itt nem látszik 😃
Hát ez a 4-5 (vagy akkor 5-6) tag jól el van, csak mivel kevesen vagyunk ezért meg akadunk néha 😜 ha meg túl sokan vagyunk akkor az a baj, hogy ha valaki elmegy mondjuk 1-2 hétre akkor már követhetetlen kivéve ha valaki össze foglalja mi történt (mint nekem anno valaki nyáron) de a sok ember az 20-25-nél kezdődik.
Végül is...
Cseppet csendesebb vagyok a kelleténél, ezért ne lepődjetek meg, ha nem nagyon fogok írni, de azért benézek majd. 😀
+ Véletlen találkoztam ezzel és kíváncsi lettem, hogy honnan van: Spoiler!
Jó lenne ha nem csak szótlanul nézegetnének, hanem szólnának is valamit mert oké, hogy van 4-5 aktív ember a topicban, de valljuk be, hogy jobb lenne egy virágzó közössêget kialakítani, mert ebben a témában pont van rá lehetőség. Mert most (ezzel a 4-5 emberrel)úgy kell kierőszakolni egy erőltetett témát magunkból ami nem is mindig szokta beindítani az életet.😃
Ki is mondta hogy biztos vannak akik ide járnak olvasni, de nem kommentelni
Hát nem is tudom ki mondta..De biztos okos ember. És úgy hallottam, hogy mindig igaza van.;D
Utoljára akkor néztem Naruto-t amikor még volt JetX-em (5-6 éve). Akkor még asszem csak az első 2 évad volt meg belőle. És ha belegondolok, hogy a manga még csak most ért véget...Hát nem kevés idő.😃
Ilyen spin off szerű cuccos lesz 30-40 fejezetre lehet számitani, ha mindenigaz akkor a gyerekekről fog szólni. Lényegében szerintem az is a befejezést bőviti gondolom én 😃
xoki: még neked is?! 😆 akkor nekem nincs sok esélyem de megpróbálhatom, a logikám/angoplom nem rossz 😃 szerk.: Na majdnem mindent értettem, és na ez a befejezés már tetszik 😃de azt írja, hogy jön ki még fejezet, akkor az már csak ilyen levezető lesz? vagy... én sem értem mit beszélek 😜
noNameFPS: Ó arról olvastam a Mondo-ban majd én is bele nézek, viszont most 2 animét nézek mert nem rég elkezdtem a Psycho-Pass 2-őt.
norbli01:megtaláltam itt is kirakták angolul itt nincs leterhelve: [LINK]
Ha valamit nem értesz majd szólsz mert kicsit bonyolultabb szöveg mint általában néhány szavat szótáraznom kellett 😃
xoki: Ez kín szenvedés, le tudod nekem írni, hogy mi történt az utolsó fejezetben? 😃
noNameFPS: Múltkor pont akartam mondani, hogy téged is régen láttunk erre látom, hogy kommentelsz valamit 😃 Mostanában szoktál nézni valamit? Csak kíváncsiságból...
Szívesen máskor is.😃 Amúgy nyugodtan írj ha akarsz egy tippet nem kell rá várni. Mert ha megint jön az a korszak, hogy kicsit haldoklik ez a topic akkor egy ideig nem fogsz látni tippeket.😃
szerk.: Nekem azt írja hogy a 3v3-ban Gold V-ben vagy 😃
Ez a No Game No Life eszméletlen, imádom a zseniket, és a hihetetlen stratégiákat, plusz ez még vicces is 😃
Egy gold ajándékcsomagnak már örülnék mint majom a farkának. De még kell hozzá 7db 3v3 win 11-ig. Nem biztos, hogy meglesz.
norbli01: most pont egy olyan embernek aki animézik meg mangát is olvas nem hiszem, hogy túl nagy fáradtság olvasni.😃
Én most a SAO-t kezdtem elölről, meg az Akame ga Kill-t nézem (igaz azzal kicsit le vagyok maradva) a SAO után meg belekezdek azokba amiket noNameFPS ajánlott.😃
Egyébként én most mayo chikit, idolmaster xenoglossiat meg barakamont nézek 😃
(igen 3 at, de szokott sokkal több is lennni néha 😜 )
Egyenlőre ennyit irok mert nem ismerem még hogy milyeneket szoktál nézni deha comedy kell akkor tudok irni még egy rakatot, jelenleg csak azokat nézem 😃 De mivel odairtad hogy romance ezért nem vagyok benne biztos hogy milyen kell. Az első az romance, a második egy nagyon jó comedy (profilképem abból van) a harmadik meg yuri poénos comedy, nekem az is romance kicsit 😃
noNameFPS: hát biztos nem dicsekednék a bronz ikonommal 😃 Még a silvert se hiszem hogy kirakom 😃
Spoiler!
Nem tudom, hogy csináltuk... 😃
Tudtok mondani valami comedy/romance animét? Valamit, ami megmosolyogtat? 😃
Gyerekek, ez a final fantasy nagyon bejön 😃 azt hiszem egy héten keresztül csak ezen fogok kockulni 😃 csak a szereplők nem beszélnek és olvasni kell -.-
noNameFPS: Az talán egyszer nekem is lesz! 😆
-Eune-: BlackSteelHUN
flyaway2: Nem csinálom meg azt a 6 meccset, inkább várok kövi szezonig, ti meg majd le carry-zitek nekem 😃
Spoiler!
- Eune: xoki93 -
Amúgy volt már néhány jobb meccsem is.
FFXIV kegyetlen unalmas (szerintem) szóval nem érdemes kipróbálni 😃
Lol ba nyugodtan csinálhatunk csapatot season 5 re, nekem mindegy. Remélem mindenki eunen van, bár azt tervezem hogy pre seasonbe felhúzom a westen is az accomat lvl 30 ra 😃 (olyan lvl 15 körül van - de lehet csinálok újat inkább. 😃 )
Valaki látta rajtam kívül az SAO Special Edition-t? vagy csak én voltam olyan idióta, hogy megnézzem?
Aki szeretné kipróbálni, most megteheti: Ingyenesen kipróbálható a FFXIV!
flyaway2: Dat Engrish 😆 😃
Marcerx1x2 : Hát nem hiszem, hogy lesz mostanság. És arra is van esély, hogy nem lesz. De ha nagyon érdekel akkor olvasd el a mangát.
xoki: 100% angol.... Én spreche English sher good.😃dd
xoki: Akkor még csiszolnom kell az angol tudásomon, hogy oda írhassak 😃 megértem amik ott vannak, de csak mert a felét értem, és a másik részét meg ki-logikázom, de hát így írni, nehezen megy 😜 Te játszottál már LoL-ban Azir-al? most játszottam vele, és nagyon jó 😃
Ha már itt tartunk LoL-ban meg lett az első bot pentám másodszorra meg már volt 4 db quadra kill-em de a penta mindig meghal, vagy afk-olt vagy megölt -.-
norbi01: Én agresszív nem vagyok, csak néha annak hangozhatok, mert gyakran "furán" fogalmazok, de ha mondok valamit nincs bennem rosszindulat. 😀
Ha LoL-ról van szó ritkán játszok és még elég kezdő vagyok benne. A legjobb alakításom egy majdnem hármasgyilkosság, de csak kettő lett belőle, mert a harmadik meglépett.. :/
A Mayo Chiki-nek lesz mostanság második évadja vagy arra még várni kell?
Egyébként sudosu csinált community csoportot is az ASN face oldal mellé.
After school navigators: [LINK]
After school navigators community blog: [LINK]
Utóbbiban megtalálható a community linkje is, ha valaki akar csatlakozzon, minden témáról szó van nem csak animéről. Fontos: 100% angol community.
Ha rankedezni akartok nem én vagyok az emberetek 😜 habár akkor mindenki eldöntheti, hogy hova megy, akkor lehet nem lenne rossz és ismerek egy jó jungler-t is 😃 még supp-olni is tud 😀
Amúgy innen kb mindenki lolozik nem? Kövi seasonban tolhatnánk rankedet.
Szerk.: Amúgy visszajelöltelek MAL-on xoki. Belekezdtél a Mayo Chikibe?😃
xoki: Szerintem annyira aktív azért nem vagyok, mint te 😃 Ja, és én sem ismerek olyan animést akivel olyan jól el tudnék beszélgetni 😜
norbli01: én már megelégednék 10-12 személlyel aki szinte minden nap annyira aktiv mint te vagy én pl 😜
Hát ez a 4-5 (vagy akkor 5-6) tag jól el van, csak mivel kevesen vagyunk ezért meg akadunk néha 😜 ha meg túl sokan vagyunk akkor az a baj, hogy ha valaki elmegy mondjuk 1-2 hétre akkor már követhetetlen kivéve ha valaki össze foglalja mi történt (mint nekem anno valaki nyáron) de a sok ember az 20-25-nél kezdődik.
Cseppet csendesebb vagyok a kelleténél, ezért ne lepődjetek meg, ha nem nagyon fogok írni, de azért benézek majd. 😀
+ Véletlen találkoztam ezzel és kíváncsi lettem, hogy honnan van: Spoiler!
Igen, nem ártana ha többen aktivkodnának itt...😕
Hát nem is tudom ki mondta..De biztos okos ember. És úgy hallottam, hogy mindig igaza van.;D
Utoljára akkor néztem Naruto-t amikor még volt JetX-em (5-6 éve). Akkor még asszem csak az első 2 évad volt meg belőle. És ha belegondolok, hogy a manga még csak most ért véget...Hát nem kevés idő.😃
noNameFPS: Ó arról olvastam a Mondo-ban majd én is bele nézek, viszont most 2 animét nézek mert nem rég elkezdtem a Psycho-Pass 2-őt.
Ha valamit nem értesz majd szólsz mert kicsit bonyolultabb szöveg mint általában néhány szavat szótáraznom kellett 😃
noNameFPS: Múltkor pont akartam mondani, hogy téged is régen láttunk erre látom, hogy kommentelsz valamit 😃 Mostanában szoktál nézni valamit? Csak kíváncsiságból...
Ja, és lesz egy Sinon-os táskám 😃 (SAO II)
flyaway2: ma estefelé elkezdem majd nézni, remélem jó lesz 😃 Egyébként bejelöltelek myanimelist-en.
Valamint véget ért a naruto manga!
Utolsó két fejezet:
[LINK]
[LINK]
(lehet nem fog betölteni mert túl van terhelve az oldal 😃 )