Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
flyaway2 avatar
norbli01: igen Gold V-ben vagyok csak nekem abból még nincs meg a 10 winem. És csak akkor kapsz jutalmakat ha megvan.
0
0
0
0
norbli01 avatar
flyaway2: De amikor egy RPG játékkal akarok játszani, akkor nem feltétlenül akarok olvasni 😃 csak akkor ha érdekes a történet az elejétől, de ez egy MMO és az a baj, hogy még szinkron sincs pedig akkor biztos olvasnám... de akkor már fel is veszlek 😃
szerk.: Nekem azt írja hogy a 3v3-ban Gold V-ben vagy 😃

Ez a No Game No Life eszméletlen, imádom a zseniket, és a hihetetlen stratégiákat, plusz ez még vicces is 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Név: csepzone
Egy gold ajándékcsomagnak már örülnék mint majom a farkának. De még kell hozzá 7db 3v3 win 11-ig. Nem biztos, hogy meglesz.
norbli01: most pont egy olyan embernek aki animézik meg mangát is olvas nem hiszem, hogy túl nagy fáradtság olvasni.😃
Én most a SAO-t kezdtem elölről, meg az Akame ga Kill-t nézem (igaz azzal kicsit le vagyok maradva) a SAO után meg belekezdek azokba amiket noNameFPS ajánlott.😃
0
0
0
0
xoki avatar
Marcerx1x2: Nm, majd ha nem jók vagy ha valamelyik tetszik(esetleg kicsit komolyabb kell), akkor szólj és irok 😃 Egyébként ha még nem láttad akkor k-on! , és the idolmaster. Top 2 nálam 😃

Egyébként én most mayo chikit, idolmaster xenoglossiat meg barakamont nézek 😃
(igen 3 at, de szokott sokkal több is lennni néha 😜 )
0
0
0
0
no avatar
xoki: Köszönöm! A Toradora-t régebben láttam már, a másik kettőt pedig meglesem! Kösz! 😀
0
0
0
0
xoki avatar
Marcerx1x2: Toradora, Kiniro mosaic, Yuru yuri
Egyenlőre ennyit irok mert nem ismerem még hogy milyeneket szoktál nézni deha comedy kell akkor tudok irni még egy rakatot, jelenleg csak azokat nézem 😃 De mivel odairtad hogy romance ezért nem vagyok benne biztos hogy milyen kell. Az első az romance, a második egy nagyon jó comedy (profilképem abból van) a harmadik meg yuri poénos comedy, nekem az is romance kicsit 😃

noNameFPS: hát biztos nem dicsekednék a bronz ikonommal 😃 Még a silvert se hiszem hogy kirakom 😃
0
0
0
0
no avatar
Életem legjobb meccse és legjobb veresége 😜 :
Spoiler!
https://kepfeltoltes.hu/141108/elvem_www.kepfeltoltes.hu_.png

Nem tudom, hogy csináltuk... 😃

Tudtok mondani valami comedy/romance animét? Valamit, ami megmosolyogtat? 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Marcerx: OK, csak így ezerszer könnyebb 😃

Gyerekek, ez a final fantasy nagyon bejön 😃 azt hiszem egy héten keresztül csak ezen fogok kockulni 😃 csak a szereplők nem beszélnek és olvasni kell -.-
0
0
0
0
no avatar
norbi01:Nyugodtan! Vagy ha gondolod, a haverjaim Marcinak szólítanak. Amelyik jobban esik. 😀

noNameFPS: Az talán egyszer nekem is lesz! 😆
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Még bronz-ban is kapsz jutalmat 😃 Spoiler!
Bronzos ikont 😃
0
0
0
0
xoki avatar
De akkor nem kapsz semmilyen jutalamat 😃 Nem mintha gold alatt értelmes jutalom lenne.... 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Marcerx: (remélem nem baj ha csak ennyit írok névnek) Nekem Ahri-val ennél rosszab statom is szokott lenni pedig elvileg ő a main-em....

-Eune-: BlackSteelHUN

flyaway2: Nem csinálom meg azt a 6 meccset, inkább várok kövi szezonig, ti meg majd le carry-zitek nekem 😃
0
0
0
0
no avatar
Köszönöm a tippet! Pont nem spóroltam a csukával 😃
Spoiler!
Ez se lett a legjobb, de majd belejövök.
https://kepfeltoltes.hu/141108/statt_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
noNameFPS avatar
A két legfőbb hiba low lvl-en az item duplázás és az, hogy nem vesznek cipőt. Aki kezdő annak üzenném, hogy ezt kerülje.
0
0
0
0
xoki avatar
Azok a buildek 😆 😃 😂

- Eune: xoki93 -
0
0
0
0
no avatar
Ezt nem hiszem el! Hetek óta nem játszottam, és tessék: 1 afk, 2 feeder. -.-" Elég gyenge voltam most én is, 😜 de ilyenkor mit lehet tenni? Folyton 2 v 1 ment. :/
https://kepfeltoltes.hu/141108/x_x_www.kepfeltoltes.hu_.png
Amúgy volt már néhány jobb meccsem is.
https://kepfeltoltes.hu/141108/lol_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Nem baj ha nem tudod, hogy megy a ranked, úgysem azt megyünk. Dobjatok felhasználónevet, hogy feltudjuk egymást venni. (nonameFPS)
0
0
0
0
no avatar
Én is Easten vagyok, de a lvl 30.. még a 15 is messze van nekem. (Szerl.: lvl 6) 😜 Régóta ismerem a lol-t, de csak 2 másik játék kijátszása közt mentem egy-egy meccset. Még azt se tudom, hogy a ranked hogy megy... Talán éppen itt van az ideje, hogy megpróbáljak belerázódni egy kis gyakorlással. 😃 Ha majd mentek egy-két kört míg próbálkozok, meséljétek majd el, hogy hogy sikerült, ok? 😀
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Én Easten vagyok. De ma max este felé érek rá, de talán még akkor se. De a holnap az oké.😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Amúgy össze jöhetünk mi "animések" kicsit lolozni. Az sem baj ha valaki nincs meg 30-as szintű, funolunk egyet. Ki hol van? East vagy West? Beszéljük meg ki jönne. Valamikor tolhatnánk pár gamet, mondjuk most. 😃
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: játszottam elég op, de még nem vettem meg 😃

FFXIV kegyetlen unalmas (szerintem) szóval nem érdemes kipróbálni 😃

Lol ba nyugodtan csinálhatunk csapatot season 5 re, nekem mindegy. Remélem mindenki eunen van, bár azt tervezem hogy pre seasonbe felhúzom a westen is az accomat lvl 30 ra 😃 (olyan lvl 15 körül van - de lehet csinálok újat inkább. 😃 )
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Sürgesd meg azt a 6 matchet mert 11-én vége a seasonnak. 10-ből 3-al silver lettem.😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Hát ezzel az a gond, hogy én még be sem vagyok sorolva 😜 mentem össz. 4 meccset és mindíg valaki bénázott vagy gyökér volt, vagy én feedeltem ezt is be ismerem 😜

Valaki látta rajtam kívül az SAO Special Edition-t? vagy csak én voltam olyan idióta, hogy megnézzem?
Aki szeretné kipróbálni, most megteheti: Ingyenesen kipróbálható a FFXIV!

flyaway2: Dat Engrish 😆 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
A legbüszkébb a Rammus quadrámra vagyok. Vesztettünk de a majdnem pentám megvolt. Turret alatt ulti+zhonya. Az utolsó meg kb 200 hp-val elfutott.😃 Amúgy lényegtelen, hogy ki jó/rossz. Ez ilyen just for fun rankedezgetés lenne. Goldba beküzdenénk magunkat.😃
Marcerx1x2 : Hát nem hiszem, hogy lesz mostanság. És arra is van esély, hogy nem lesz. De ha nagyon érdekel akkor olvasd el a mangát.
xoki: 100% angol.... Én spreche English sher good.😃dd
0
0
0
0
norbli01 avatar
Marcerx1x2: Én meg mindig elfelejtem, hogy az előbb amit mondtam milyen hangnemben mondtam, és hogy mennyire hallhatóan.... feledékeny vagyok, és igen ennyire 😃

xoki: Akkor még csiszolnom kell az angol tudásomon, hogy oda írhassak 😃 megértem amik ott vannak, de csak mert a felét értem, és a másik részét meg ki-logikázom, de hát így írni, nehezen megy 😜 Te játszottál már LoL-ban Azir-al? most játszottam vele, és nagyon jó 😃

Ha már itt tartunk LoL-ban meg lett az első bot pentám másodszorra meg már volt 4 db quadra kill-em de a penta mindig meghal, vagy afk-olt vagy megölt -.-
0
0
0
0
no avatar
noNameFPS: Köszönöm!

norbi01: Én agresszív nem vagyok, csak néha annak hangozhatok, mert gyakran "furán" fogalmazok, de ha mondok valamit nincs bennem rosszindulat. 😀

Ha LoL-ról van szó ritkán játszok és még elég kezdő vagyok benne. A legjobb alakításom egy majdnem hármasgyilkosság, de csak kettő lett belőle, mert a harmadik meglépett.. :/

A Mayo Chiki-nek lesz mostanság második évadja vagy arra még várni kell?
0
0
0
0
xoki avatar
flyaway2: bele, eddig tetszik 😃

Egyébként sudosu csinált community csoportot is az ASN face oldal mellé.
After school navigators: [LINK]
After school navigators community blog: [LINK]
Utóbbiban megtalálható a community linkje is, ha valaki akar csatlakozzon, minden témáról szó van nem csak animéről. Fontos: 100% angol community.
0
0
0
0
norbli01 avatar
sajt3000: egyet értek, habár én eddig alig láttam képkockát szín nélkül 😃 engem Naruto haja zavart nagyon.... amúgy lesz Sinon-os táskám 😃
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
Véget ért a Naruto manga😞 Brühühühhü....de majd jön a spin-off. 😃 A legjobb az volt hogy voltak színek!!Végre láttam hogy mi történik a képeken.It was so beautiful! ^_^
0
0
0
0
norbli01 avatar
flyaway2: néha én is agresszív vagyok és már in progress hogy ne legyek túl csendes.... 😃
Ha rankedezni akartok nem én vagyok az emberetek 😜 habár akkor mindenki eldöntheti, hogy hova megy, akkor lehet nem lenne rossz és ismerek egy jó jungler-t is 😃 még supp-olni is tud 😀
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Hát nem is tudom. Én nem nagyon tartozok a csendesebb típusú animésekhez. "Néha" kicsikét agresszív is vagyok.😆 De tényleg csak néha. Viszont egy mondoconra szívesen elmennék egyszer.
Amúgy innen kb mindenki lolozik nem? Kövi seasonban tolhatnánk rankedet.
Szerk.: Amúgy visszajelöltelek MAL-on xoki. Belekezdtél a Mayo Chikibe?😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Igazából az animések nagy része ilyen, ezt már láttuk korábbi cikkből kiderült, ezért is nagyon jók az anime(mondo)con-ok.

xoki: Szerintem annyira aktív azért nem vagyok, mint te 😃 Ja, és én sem ismerek olyan animést akivel olyan jól el tudnék beszélgetni 😜
0
0
0
0
xoki avatar
Marcerx1x2: szintén a csöndesebb fajta vagyok, de nagyon is. Viszont animénél nem látszik soha 😃 Mondjuk személyesen nem ismerek egy animéset se de ha ismernék azzal biztos elbeszélgetnék sokat megállás nélkül 😃

norbli01: én már megelégednék 10-12 személlyel aki szinte minden nap annyira aktiv mint te vagy én pl 😜
0
0
0
0
norbli01 avatar
Marcerx1x2: Én is a csöndesebb fajtából való vagyok de ez itt nem látszik 😃

Hát ez a 4-5 (vagy akkor 5-6) tag jól el van, csak mivel kevesen vagyunk ezért meg akadunk néha 😜 ha meg túl sokan vagyunk akkor az a baj, hogy ha valaki elmegy mondjuk 1-2 hétre akkor már követhetetlen kivéve ha valaki össze foglalja mi történt (mint nekem anno valaki nyáron) de a sok ember az 20-25-nél kezdődik.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Marcerx1x2: Bakemonogatari-ból van.
0
0
0
0
no avatar
Végül is...
Cseppet csendesebb vagyok a kelleténél, ezért ne lepődjetek meg, ha nem nagyon fogok írni, de azért benézek majd. 😀
+ Véletlen találkoztam ezzel és kíváncsi lettem, hogy honnan van: Spoiler!
https://kepfeltoltes.hu/141107/funny-gifs-jaw-dropping_www.kepfeltoltes.hu_.gif
Van ötletetek? 😃
0
0
0
0
xoki avatar
flyaway2: szóval te mondtad? 😆 nice 😃

Igen, nem ártana ha többen aktivkodnának itt...😕
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Jó lenne ha nem csak szótlanul nézegetnének, hanem szólnának is valamit mert oké, hogy van 4-5 aktív ember a topicban, de valljuk be, hogy jobb lenne egy virágzó közössêget kialakítani, mert ebben a témában pont van rá lehetőség. Mert most (ezzel a 4-5 emberrel)úgy kell kierőszakolni egy erőltetett témát magunkból ami nem is mindig szokta beindítani az életet.😃
0
0
0
0
no avatar
Én csak egy ilyen embert jelentek, de biztos sokan vannak mások is, akik néha-néha benézegetnek a topic-ba szó nélkül. 😉
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Ki is mondta hogy biztos vannak akik ide járnak olvasni, de nem kommentelni

Hát nem is tudom ki mondta..De biztos okos ember. És úgy hallottam, hogy mindig igaza van.;D
Utoljára akkor néztem Naruto-t amikor még volt JetX-em (5-6 éve). Akkor még asszem csak az első 2 évad volt meg belőle. És ha belegondolok, hogy a manga még csak most ért véget...Hát nem kevés idő.😃
0
0
0
0
no avatar
flyaway2: Köszönöm! Tudom! 😀 Néha, mikor benézek látom, hogy barátságos a társaság. 😀 Ha lesz valami, majd kérdezek!
0
0
0
0
norbli01 avatar
Igen, ez jó ötlet 😃 kíváncsian várom, ez a befejezés tetszett végre valami ép eszű húzás még ha ilyen idióta csavar is kellett hozzá 😜
0
0
0
0
xoki avatar
Ilyen spin off szerű cuccos lesz 30-40 fejezetre lehet számitani, ha mindenigaz akkor a gyerekekről fog szólni. Lényegében szerintem az is a befejezést bőviti gondolom én 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: még neked is?! 😆 akkor nekem nincs sok esélyem de megpróbálhatom, a logikám/angoplom nem rossz 😃 szerk.: Na majdnem mindent értettem, és na ez a befejezés már tetszik 😃de azt írja, hogy jön ki még fejezet, akkor az már csak ilyen levezető lesz? vagy... én sem értem mit beszélek 😜

noNameFPS: Ó arról olvastam a Mondo-ban majd én is bele nézek, viszont most 2 animét nézek mert nem rég elkezdtem a Psycho-Pass 2-őt.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
norbli01: Kb úgy 3 hónapja nem nagyon néztem anime-t, mondjuk nemrég meg néztem pár részt a Spice & Wolf -ból.
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01:megtaláltam itt is kirakták angolul itt nincs leterhelve: [LINK]
Ha valamit nem értesz majd szólsz mert kicsit bonyolultabb szöveg mint általában néhány szavat szótáraznom kellett 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Ez kín szenvedés, le tudod nekem írni, hogy mi történt az utolsó fejezetben? 😃

noNameFPS: Múltkor pont akartam mondani, hogy téged is régen láttunk erre látom, hogy kommentelsz valamit 😃 Mostanában szoktál nézni valamit? Csak kíváncsiságból...

Ja, és lesz egy Sinon-os táskám 😃 (SAO II)
0
0
0
0
xoki avatar
Ki is mondta hogy biztos vannak akik ide járnak olvasni, de nem kommentelni, úgy látszik igaza volt 😃

flyaway2: ma estefelé elkezdem majd nézni, remélem jó lesz 😃 Egyébként bejelöltelek myanimelist-en.

Valamint véget ért a naruto manga!
Utolsó két fejezet:
[LINK]
[LINK]
(lehet nem fog betölteni mert túl van terhelve az oldal 😃 )
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Szívesen máskor is.😃 Amúgy nyugodtan írj ha akarsz egy tippet nem kell rá várni. Mert ha megint jön az a korszak, hogy kicsit haldoklik ez a topic akkor egy ideig nem fogsz látni tippeket.😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció