Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
noNameFPS avatar
Nincs olyan, hogy "op champ". Esetleg olyanok vannak amik jobban bele illenek a jelenlegi metába, vagy éppen nem.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Hát én duozom ismerősömmel a promot. De ha az megvan akkor szívesen segítek.😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Valaki segít majd? 😆 Szerintetek feljebb juthatok úgy, hogy nem OP champ-ekkel játszok? 😜
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Újra kell menned, de majd csak januárban 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Hmm... igazából nem nagyon értem, de ezzel sem lettem boldogabb.... akkor majd újra le kell mennem a 10 meccset ugye?
Most nézem, én 5:43-kor írtam az üzenetet?? Azt meg hogy? 😆
0
0
0
0
xoki avatar
De vége van 😃 Már pre season van, szóval birsz menni rankedet ami csak arra lesz kihatással hogy season 5 kezdetén a besorolómeccsek hova raknak majd 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Háát, még nincs vége xoki 😆 Bronz II-be dobott be... sajnos mindenki tudja hogy jobb nálam szóval valahogy fel kell jutnom Plat V-ig 😆

noNameFPS: Nekem a feedben 2 meccsben volt részem, a többiben nem tehetek róla, hogy vesztettünk 😜
0
0
0
0
xoki avatar
Pocky day! Ki tudta hogy az van ? 😃

https://radiantdreamer.net/wp/pockyday/pocky_azusa.jpg

norbli01: már vége van 😃 Majd jövőre amikor kezdődik a season 5 akkor kell újra 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Valamilyen szinten igazad van noNameFPS. De azért ne felejtsd el, hogy mi az az Elo Hell. 😆 Én is szidtam a csapattársaim, de amikor én is kaki voltam akkor nem volt okom senkit sem hibáztatni mert az én hibám is volt, hogy kikaptunk. Ez van...Nincs mit tenni...Ezért kell premade-be menni.😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
norbli01: Ha mindig mindenért a csapattársaidat fogod hibáztatni sosem leszel jobb. Mert biztos te is rengetegszer hibázol.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Jó nektek, nekem nincs semmim -.- 7/1 win 😆 szánalmasak a csapat társaim néha... ha most le viszek 8 meccset, és vége a season-nak akkor újra le kell mennem?
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Hát...Nem...Az se. A Challenger-re meg a Master-re azt mondom, hogy azok még elfogadhatóak.😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Mondjuk a diamond-os már jól néz ki 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Az nem kifejezés, biztos nem fogom kirakni az ikont 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Igen eléggé. Tudom...Pont miután ezt írtam mentem lolozni és már láttam, hogy megkaptam a rewardokat
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Úgy tudom, hogy már hiába lenne meg, nem kapnád meg a rewardot mert már lezárták a seasont.

ui. A summoner ikonok ocsmányak lettek 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
xoki: nem, nem lett meg. De ha az oszt. társaim most ráérnének akkor még hajnalig van időm.;D Majd a kövi season...de akkor már dia.😆
Szerk.: Ha már Fairy Tail, akkor egy kérdés. Nagyon meguntam a 130. résznél amikor a Coco meg a nemtudom kik akiket edolasban ismertek ellopják az óra alkatrészt. Lesz valami izgi benne? Mert ha nem akkor ezt átugrom. És ha nem lesz akkor hanyadik részig van ez?😃
0
0
0
0
xoki avatar
Valaki látta a Valkyria Chronicles animét? Most jött ki valami játék belőle pc re 😃 De előtte lehet az animét nézem meg 😃

flyaway2: 😃 , meglett e a gold neked btw?

norbli01:
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/13/Facebook_like_thumb.png
Not bad, mondjuk ha sok a "bufogás" benne akkor nem tetszik, de van pár jó is 😃 😜
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Úúúúúristen 2 cipőm volt?😲ooo Én meg keresem, hogy kiről beszéltél xoki.😆 Csodáltam is, hogy miért nincs hely még 1 itemnek.😲
0
0
0
0
norbli01 avatar
Elkezdtem, vagyis inkább csak simán folytattam tegnap este a Fairy Tail-t és nagyon meglepődtem, eszembe sem jutott volna ilyesmit kitalálni, közben tök egyértelmű is lehetett volna...

Nightcore-ból össze raktam egy lejátszási listát, igazából szinte csak pop számok vannak benne:

[url]https://www.youtube.com/watch?v=xUWP7xT1jp0&list=PLKI54DKytqOZl2RzmzmZE62lFhYBVWxXZ&index=2[/url]
0
0
0
0
xoki avatar
Happy birthday to Azunyan! 😃
https://kepfeltoltes.hu/141111/10373710_276639222460042_507295745854091388_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

flyaway2: lol 2 cipő? why 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
flyaway2: Érdekes a builded 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Úgy látom ma sem történt semmi érdekfeszítő dolog. Semmi jó kis hír, semmi új adó...😃 Ha már megint kezdünk kihalni akkor legalább írok valamit.😃
Mentünk Marcer-el egy matchet ma: [LINK]
0
0
0
0
no avatar
Rajtam kívül még ki? 😆 Talán az ötödik +1 ember közelebb lehetett a szintemhez..
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Nem az egész team volt lvl30 alatti. Vedd azt is figyelembe, hogy a mi csapatunkban is voltak kis szintű játékosok.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Következőt mikor játszátok?
0
0
0
0
xoki avatar
Ja még játszhatunk ilyeneket 😃
Egyébként nekem tetszett is meg nem is.
Először is tetszett mert ugye fun volt nagyon 😃
Másodszor meg nem, mert ilyen lvl 20 volt az ellenfél mindegyik tagja, és túl easy volt 😃 Inkább játszok diamond ellen mint lvl 30 alattiak ellen 😃 Csináltam másik accot hogy legyen több, pl westen is legyen egy, de kinszenvedés felhúzni 30 ra a sok kezdő miatt 😃

és hogy animéről is irjak, holnap lesz azunyan szülinapja! 😃
(ez a chrome hátterem 😃 )
https://kepfeltoltes.hu/141110/Konachan.com_-_164891_sample_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
no avatar
De ti öltetek, sokat! Le is esett néha az állam. 😃
Szerk.: Spoiler!
A statisztikákban láttam csak meg: "Leghosszabb sorozatgyilkosság: 7 Karma (nonameFPS)"
Sok ilyen és még jobb meccseket mindenkinek! 😆
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Még sok ilyet.😃 Második meccsben többször haltam meg mint te...Szóval milyen bénázásról beszélsz?😆
0
0
0
0
no avatar
Köszönöm a meccseket és bocs még egyszer a bénázásaimért. Jó éjszakát mindenkinek! 😀
0
0
0
0
noNameFPS avatar
flyaway2: Neked mi lol-ban a neved?
0
0
0
0
norbli01 avatar
Hát én is szoktam skype-olni de most nem érek rá nézek 2 no game no life részt és megyek aludni mert mint mindig, holnap korán kelés... ki mikor ér rá? én hétköznap kb.: 17/16-20/21-ig. szerintem ha mindenki le írja neki mikor jó, akkorbe is tudjuk tervezni, hogy minél többen jöjjenek 😀 Meg akkor már csinálhatnánk ranked csapatot 😃
0
0
0
0
no avatar
Mikrofonom bedöglött, :/ de attól még szívesen jövök. 😀
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Jobban belegondolva inkább azt mondom, hogy 9-fél 10. Még tanulni is kell.😃 😜 Én már annak is örülnék ha 4-en meglennénk. És amúgy ki szokott skyprolni közben?
0
0
0
0
no avatar
xoki: A chuunibyou demo koi ga shitai-t nézem a többivel felváltva. 😃 A to love ru-ba belenéztem, majd folytatom. A többit megnézem! Köszönöm!
0
0
0
0
xoki avatar
flyaway2: Nekem ok, viszont normalra csak akkor megyek ha megvagyunk öten, mert most nem vagyok abban a hangulatban hogy másokkal játszak 😃 Aramozni szoktam általában...

Marcerx1x2: chuunibyou demo koi ga shitai, hentai ouji to warawanai neko, clannad, nisekoi, b gata h kei. Az első kettő mindenképpen ha nem láttad még! 😃
És mivel jöhetnek a tippek bőven: seitokai yakuindomo, seitokai no ichizon, to love ru, boku wa tomodachi ga sukunai, shakugan no shana
0
0
0
0
no avatar
flyaway2:Engem nyugodtan meghívhatsz, ha gondolod, de szólok: kezdő vagyok (lvl 8)(nevem a nevem).

Mindkettő korábban ajánlott jópofa 😀 , de egyelőre félrerakom őket és majd később visszatérek hozzájuk. Úgyhogy élnék a lehetőséggel és kérdeznék még egy-kettő inkább Toradora/Mayo Chiki típusú animét. Jöhetnek a tippek bőven! 😆
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Valaki egy jó LoL fél 9 - 9 körül?
0
0
0
0
norbli01 avatar
Szerintem az se lenne rossz, ha mondjuk Asuna meghalna és Sinonnal jönne össze vagy csak úgy meghalna Asuna.... ne értsetek félre bírom 😆 csak hogy ha lenne ilyen... De nekem is tetszene egy olyan, hogy jól kidolgozva leadnák az első 14-részt újra, főleg azért mert nagyon érdekel Aincrad világa
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Most csak azért gondoltam erre mert az első évadban tiszta jól kezdődik. A másodikban kb nincs is. Jó igaz, hogy az elsőben is sablon story de akkor is. Ott legalább még jól elvannak, nem is annyira gyerekesek. És a második ötletemről mi a vélemény?😃
0
0
0
0
xoki avatar
Egy toradora szintűt elfogadnék, de nem tudnának összehozni olyan jót 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Engem nem nagyon tud érdekelni a Kirito-Asuna love story, nem olyan kiemelkedő páros, vannak sokkal jobb love story-k. És még, hogy egy külön évad is szólna róla, ne ijesztgess. Az út széli bagzó macskákban több érzelem lakozik mint bennük. Már a SAO második évadában is rosszul voltam tőlük, úgy viselkedtek mint egy 12 éves tini pár akik vagy 1 hónapja találkoztak, közben meg ingame le éltek egy életet. (nagyjából)
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Van egy sanda gyanúm, hogy a SAO megint el fogja játszani azt a kört, hogy Asuna-t feleségül akarják adni valami burzsuj gyerekhez, aztan a végén újra Kiritoval lesz és boldogan élnek míg meg nem halnak. De elfogadnék egy harmadik évadot ami max tizenakárhány részes és nem a játékról hanem egy Kirito-Asuna love storyról szól. Vagy egy olyasmit, hogy az első évad első 14 részét jobban feldarabolják és akkor nem csak így felületesen átsiklunk lazán 70 emeleten. Kinek mi a vépeménye erről?
0
0
0
0
norbli01 avatar
noNameFPS: Hát az alap nem túl izgi, meg nekem nincs fent 😆 a C&C már nem tetszik a civ.-et meg nem tudom feltelepíteni... csak én nem tudok mostanában RELOADED játékokat telepíteni?
0
0
0
0
noNameFPS avatar
norbli01: Ott az alap windows-os sakk 😃 Ha jó stratégiai kell akkor a C&C sorozat, esetleg a Civilizatilon. Van még sok jó, csak most ezeket említeném meg 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: akkor olvasom a mangát! 😃
0
0
0
0
xoki avatar
A no game no life tényleg rohadt jó 😃
nincs season 2 még: https://kepfeltoltes.hu/141109/10407507_269000546557243_7053398001391103217_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
flyaway2: hmm... érdekes

Szeretem amikor jól indul a meccs, és utána mikor mondom, hogy menjünk baron-t ölni akkor senki nem reagál, és egyszer csak be ugrik egy trynda baron buff-al.... eddig 5/10 vesztett....

Valaki nem tud valami jó sakk játékot gépre, vagy valami jó stratégiát? Csak mert ettől a No Game No Life-os sakk játszmától megjött a kedvem hozzá 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció