flyaway2: Pont h a legnagyobb harcok maradnak ki a sorozatból. A mangában van egy Wild Hunt arc,az a legbrutálisabb és azt teljes egészében átugrották(bár lehet h visszaemlékezés v vmilyen úton módon bele raknak még az animébe belőle).Na visszatérve pl van benne egy Esdeath VS night raid fight ahol az egész night raid-el felmossa esdeath a padlót,és nem mellesleg itt derül fény a rejtett képességéreSpoiler!
Képes megfagyasztani az időt
.Minden esetre a fene se tudja h mit hoznak ki még belőle,megvárjuk a végét.Van még 4 rész.
flyaway2: Detto. Vagy háromszor jegyeztem meg rosszul. 😃 Amúgy valami hasonlót tudtok ajánlani?
norbli01: Egyetértek. A számból vetted ki a szót! Volt benne néhány jó egyéniség 😃 és kár, hogy nincs folytatás. Engem ez a humoros hangulat és a kreativitás fogott meg igazán + a lendületes harcok.
Nekem nagyon tetszett az Ao No Exorcist, jó volt a hangulata, tetszett a főszereplő stílusa és még vicces is volt helyenként + a világ érdekes volt, talán egy pöppet többet is foglalkozhattak volna vele 😜
Máááááááár megiiiiint kezd kihalni a topic. Na szóval az Ao no Exorcist nekem is tetszik. Csak amikor néztem egyszer sem tudtam helyesen leírni a címét ezért mindig meg kellet néznem hogy írják pontosan >.<"
xoki: Köszönöm! A Bleach-et néztem még régebben és valahol a Privaron Espada-val való küzdelmek után félreraktam. Lehet, hogy itt az ideje visszatérni hozzá 😃 A másikba belenézek. Kösz!
Sziasztok! Tudtok jó akció animéket comedyvel? Olyanra gondoltam, amiben pörgősek harcjelenetek, emellett humorosabb pillanatok is vannak benne.
Amúgy nemrég végeztem az Ao no Exorcist-tel. Semmi sem tökéletes, de engem valahogy lekötözött és beszippantott. 😃 A Special-okat majd most nézem meg. Azokon kívül lesz valami folytatás vagy valami? 😀
sunny474 Nem olvastam a mangát de gondolom már az anime a vége felé tart. Úgyértem, hogy 1 évadosra tervezték. Bele akarják sűríteni a lényegesebb jeleneteket ebbe a 24 részbe. Gondolom én.😃 Ha meg követné a mangát nem férne bele ebbe a 24-be. Mondjuk nekem így is jó. Nagyrészt úgyis az akciódús jelenetekért nézem ezt az animét.
norbli01: ahogy vesszük 😃 a shoujou ai közeli kapcsolat lányok között szépen kifejezve, ebbe az animébe kb minden részben vagy egy 3-4 csókjelenet 😃 És kb ennyit az anime is, nem nagy története van vagy akármi....
Ez nem yuri? én meg teljesen azt hittem 😆 akkor mind1 ki húzva a listáról 😆
Amúgy visszatérve az SAO-ra nekem tetszene, az hogy így mutatják, hogy játszanak stb. de legalább legyen érdekes? Oké a való világban már megint alakul valami, de miért nem volt képes beszélni Kirito-val?? erre idő húzásnak be bas*ák ide ezeket a nem tudom miket.... ajánlom nekik hogy ne idő húzás legyen hanem valami jót hozzanak ki belőle, de ahogy korábban írták előttem, csak gyorsan le akarják tudni a 24 részt és majd a 3. évad-ban meg befejezik, vagy valami ilyesmire számítok...
Hát én lassan lemegyek alfába a kedves stúdióktól.Komolyan az utóbbi időbe b*sszák rendesen adaptálni a mangákat. Most kedves White Fox barátunk jól bedobta a levesbe az Akame ga Kill-t is.Egy darabig követte és most szépen cirka 13 chaptert ugrottak át,a kint lévő uccsó 1-2 rész pedig már eltér a mangától.Ugyan ez volt a tokyo ghoul-al is,ott is jól elsz*arták.Nemtom ki nézi,nézte ezeket az animéket de ez már véleményem szerint botrányos.Már teljesen biztos voltam benne h ott lesz a toplistámon az akame ga kill,és erre tessék :/ Hát meglátjuk,mi sül ki az uccsó 4 részből...
Én is előbb néztem a Fate/Zero-t de ez pont így a jó történet szempontjából. A stay night meg szerintem azért nem tetszett mert iskola/iskolás gyerekekről szól nem úgy mint a Zero. Meg valahogy a szemem is zavarta, hogy másabb a grafika. De most az Unlimited Blade Works kb úgy néz ki mint a Zero. És így már el lehet lenni az iskolával is.😃 De eddig csak az 1. részt néztem meg belőle.
flyaway2 Igazat meg vallva még kevés rész ment le belőle de szerintem a Unlimited Balde Works jobb lesz. Nekem annyira a sima fate/stay nem annyira tetszett, de ez lehet annak is a hibája, hogy előbb a Fate/Zero-t néztem meg.
SAO-hoz meg csak annyit, hogy na csalódás ez az évad.
Személy szerint azért voltam inaktív mert hétköznap suli, pénteken buli és a szombat.... szombaton aludtam.😃😆
A Fate/stay night unlimited bladeworks mi akar lenni?
Na ez jó volt végre nem egy full klisé anime: Stella Jogakuin Koutou-ka C³-bu
Airsoft klub az iskolában. Csak lányok vannak a klubba as always 😃 Szóval igy még funabb hogy egymást lövik mint valami vérpofi kommandósok 😃 Meg versenyekre mennek stb.
Valamint befejeztem a mayo chikit, ez is nagyon jó volt.
8/10 -et kap mindkettő.
És akkor most megnézem a GTO -t is, aztán jöhet a windows reinstall.
Szerintem win 8.1 et rakok fel, hátha sikerül egy kis fps növelést csinálni néhány uj játékhoz, de még mindig nem vagyo megbarátkozva vele, esetleg valaki használja?
Azt hiszem egy kicsit sok animét néztem azt elmúlt napokban 😃 Már alig találok olyan comedyket amelyeket néztem mostanában 😃 Eddig mindig megnéztem hogy myanimelisten melyeket ajánlják azoknál amelyek tetszettek, de már lassan átnéztem az összeset ott 😃 Mayo chikit is mindjárt befejezem...
Szerencsére még nem találkoztam olyan hackkel, de most nagy divat lett úgy nézem.
Ez már sok.... volt 6 pontom ranked-ben, gondoltam megyek egy akali-t jó lesz az, és sajnos egy billentyűzetem bánta (ilyet eddig még sosem csináltam és már megbántam -.-)... Fiora csalt.... nem vicc, akár hányszor felfedtem magam előtte 0.20 mp alatt beszedte az 1350 életemet és nem írta ki mivel... játék közben csak egy tőr-e és egy Bilgewateri Szabjája volt....
[LINK]
És hogy ne csak off legyen: megnéztem a No Game No Life (eddigi) utolsó részét, és remélem minél hamarabb jön a folytatás, és remélem az anime teljesen hű a mangához 😃
Benn van az új map team builderen meg bot gameket lehet játszani rajta, sajnos csak kinézetileg van benn azt hittem benn lesznek az uj dragon baron buffok, meg az új jungle de nem :C Egyébként a map jó, nálam még a fps is több mint amazon 😃
noNameFPS: Eleve nem tudom az itemek 95% ának a nevét 😃
Igazából minden item hasznos a maga módján, kivéve a Guinsoo's Rageblade és a Atma's Impaler.
Őszintén ki tudta most első ránézésre, hogy mik ezek az itemek? 😆
"xoki93, you've spent about 1415 hours on League of Legends which means 59 days of your life.
You are 108013th on EUNE servers and 1109613th in the world."
Nekem kicsit több van 😃
Igazából sok useless item van 😃
De általában mindig ugyanazokat kell venni kivéve ha elvan feedelve egy ap s akkro nem árt venni mr t. Vagy ha sok a poke vagy grab akkor egy bansheet akár az adc nek is.
noNameFPS: Mennyi ideje játszol? Én nekem még, sose esett le, hogy mikor mit kell venni... oké azt értem hogy ha sok az armor akkor páncél törés, vagy más esetben több élet, varázs ellen állás de nagyon még nem dolgoztam ezt ki...
noNameFPS: Nekem más a build-em, én full AP-t építek szóval, sok HP-m rilay-n és liandry-n kívül nincs, amúgy jó hogy nem rakták be azt a splash art-ot szerintem nagyon ronda 😜 Ja és én akkor tudom rendesen megölni őket torony alatt (én így értettem hogy velük nem lehet) h egy kicsit több a kill-em
Mondjuk attól hogy (high elo):
Normal farmnál egy combo ból kinyir bárkit earlybe. Aztán már ulti nélkül is. Turret alatt is mert szépen kiugrik.
Ezután már 2v1 be is nyer.
Csak akkor nem op ha a jungler esetleg babysittel lvl 6 előtt és mindig haza kell mennie, mert egy challenger fizzt nem kap el az biztos senki 😃
(rengeteg streamet nézek)
Dehogy is nincsenek 😃
Nekem ne mond hogy egy Fizz nem op, vagy egy Tristana 😃 Érdekes hogy minden adc vel béna vagyok de tristanával nem 😃 Mondjuk fizzel béna vagyok de attól még OP akárki akármit mond 😃
Nem láttam még a Ao no Exorcist -t. De már az is tervbe van...
norbli01: Egyetértek. A számból vetted ki a szót! Volt benne néhány jó egyéniség 😃 és kár, hogy nincs folytatás. Engem ez a humoros hangulat és a kreativitás fogott meg igazán + a lendületes harcok.
Amúgy nemrég végeztem az Ao no Exorcist-tel. Semmi sem tökéletes, de engem valahogy lekötözött és beszippantott. 😃 A Special-okat majd most nézem meg. Azokon kívül lesz valami folytatás vagy valami? 😀
Itt van egy youtube videós, aki top 10 anime összeállításokat csinál, hátha érdekel valakit:
[LINK]
Amúgy visszatérve az SAO-ra nekem tetszene, az hogy így mutatják, hogy játszanak stb. de legalább legyen érdekes? Oké a való világban már megint alakul valami, de miért nem volt képes beszélni Kirito-val?? erre idő húzásnak be bas*ák ide ezeket a nem tudom miket.... ajánlom nekik hogy ne idő húzás legyen hanem valami jót hozzanak ki belőle, de ahogy korábban írták előttem, csak gyorsan le akarják tudni a 24 részt és majd a 3. évad-ban meg befejezik, vagy valami ilyesmire számítok...
norbli01 kedvéért mert múltkor keresett valami ilyesmit 😃
Openingből kiderül hogy milyen anime szerintem 😃
SAO-hoz meg csak annyit, hogy na csalódás ez az évad.
Sword Art Online most tényleg nem valami bejövős. Itt már nem az van, hogy legyen egy jó történetszál, hanem, hogy be tudják fejezni a 2. évadot.
Viszont most a Sword Art Online nem tetszik.... kicsit idegesítőnek tűnnek az új karakterek...
Az új Fate/Stay egy másik történet szálat dolgozik fel.Az Unlimited Blade Works filmét.
Amúgy valaki nézi mostanság az FT mert szerintem ez az ARC valami borzalom.
Mennyire érdekes a Spice & Wolf mennyire érdekes? Mert kereskedelemről vagy valami olyasmiről szól, de azon kívül van valami érdekesebb része? 😜
A Fate/stay night unlimited bladeworks mi akar lenni?
Airsoft klub az iskolában. Csak lányok vannak a klubba as always 😃 Szóval igy még funabb hogy egymást lövik mint valami vérpofi kommandósok 😃 Meg versenyekre mennek stb.
Valamint befejeztem a mayo chikit, ez is nagyon jó volt.
8/10 -et kap mindkettő.
És akkor most megnézem a GTO -t is, aztán jöhet a windows reinstall.
Szerintem win 8.1 et rakok fel, hátha sikerül egy kis fps növelést csinálni néhány uj játékhoz, de még mindig nem vagyo megbarátkozva vele, esetleg valaki használja?
Btw mi ez az inaktivitás megint itt? 😃
Szerencsére még nem találkoztam olyan hackkel, de most nagy divat lett úgy nézem.
[LINK]
És hogy ne csak off legyen: megnéztem a No Game No Life (eddigi) utolsó részét, és remélem minél hamarabb jön a folytatás, és remélem az anime teljesen hű a mangához 😃
noNameFPS: Eleve nem tudom az itemek 95% ának a nevét 😃
Őszintén ki tudta most első ránézésre, hogy mik ezek az itemek? 😆
You are 108013th on EUNE servers and 1109613th in the world."
Nekem kicsit több van 😃
Igazából sok useless item van 😃
De általában mindig ugyanazokat kell venni kivéve ha elvan feedelve egy ap s akkro nem árt venni mr t. Vagy ha sok a poke vagy grab akkor egy bansheet akár az adc nek is.
Spoiler!
E-Q-W-DFG és meghalt bárki, kivéve a full tank.
Pont előbb toltam egyet, mindenki egy combo volt, talán kivéve leona nem.
Normal farmnál egy combo ból kinyir bárkit earlybe. Aztán már ulti nélkül is. Turret alatt is mert szépen kiugrik.
Ezután már 2v1 be is nyer.
Csak akkor nem op ha a jungler esetleg babysittel lvl 6 előtt és mindig haza kell mennie, mert egy challenger fizzt nem kap el az biztos senki 😃
(rengeteg streamet nézek)
xoki: Én minden OP champ-el béna vagyok
Nekem ne mond hogy egy Fizz nem op, vagy egy Tristana 😃 Érdekes hogy minden adc vel béna vagyok de tristanával nem 😃 Mondjuk fizzel béna vagyok de attól még OP akárki akármit mond 😃