Let the game of otakus begin! Ichiban Ushiro no Daimaou: Mo Hitotsu Omake no Daimaou
Hogyha a special meg az ova részek nevei is érnének ez is jó lenne...😃 Ichigo 100% Special: Koi ga Hajimaru!? Satsuei Gasshuku ~Yureru Kokoro ga Higashi e Nishi e~
Egyébként check this: [url]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/14408_279919965465301_41848571041284313_n.jpg?oh=ae0c083b8bb3b5f290ac5b1d1b4a8c9e&oe=551322FC[/url]
Jó kis anime 😃
Játszunk szóláncot animes dolgokkal. pl címek, karakterek, tárgyak...
Ha pl mondom, hogy Hellsing, g betűre végződik, akkor valaki ír valamit ami g-vel kezdőik.
A játék elég unalmas mint játék, de ha szeretsz olvasni akkor nagyon jó 😃 Lényegében a játék része ilyen tps módba vezeted az alakot egy helyre aztán a másikat stb és körökre osztva lőnek egymásra stb. Mint egy final fantasy csak inkább stratégia, tehát stratégia+visual novel+tps 😃
Van benne egy ilyen kocka srác aki pro valamiféle online lövölde játékban. Azt elrabolják, egy szigeten köt ki, ahol többen vannak úgynevezett "játékosok" aztán ott ölik egymást, mindenkinek vannak bombái vagy mi. kb háromnegyedéig olvastam, azt valahogy elmaradt.
Hát van benne igazság de arra jutottam, hogy amit el visz a gépem azt azon játszom amit meg nem és érdekel azt meg játszom konzolon 😜 aztán ha már nem kell a konzol akkor itt az ideje a gép fejlesztésnek 😃
Erről jut eszembe... 1.: Valaki nem ismeri a Valkyra című játékot? animés grafikája van + japán és az 1. világháborúban játszódik asszem, nekem nagyon fun-nak nézett ki, valaki játszott már vele?
Az X-bone meg a ps is már halott grafikailag a PC-hez képest. 30 fps cap, FHD-t nem bírja még mindig(900p,1080p helyett). Tény h olcsóbb mint egy erős PC konfig de azt is tegyük hozzá h egy nagy fhd TV mellé megint nem 2 fillér + horribilis összegbe kerülnek a játékok. Amíg nem lesz flash,rgh v vmi addig számomra kuka.Annak éri meg aki mindenképp akar játszani az exkluzív,csak konzolra megjelenő játékokkal.Persze ez magán vélemény. A döntés a te kezedben van 😃
Amikor kipróbáltam haveromnál az xbox one-t,olyan volt mintha szaggatna,amit fent leírtam 30fps édeskevés,oké h már mozgókép de nekem bántja a szemem.PC-hez vagyok szokva😃 (360-on nekem is van még mindig ennek ellenére)
Amúgy ha már választanom kéne akkor én is a ps4-re voksolnék inkább.
xoki: Különösebben sok pénzem nem szokott lenni, de kapok valami ösztöndíj nevezetű izét... mondjuk az igaz, hogy egyenlőre nagyon drágák a játékok konzolra, kb mikor fognak lemenni? 😜
Igazából nekem nem a konzollal van bajom hanem a controllerrel 😃 (bemutatkozásom utolsó részlete a profilomnál 😆 ) Meg azokra jelenleg eredeti játékokat kell venni, mondjuk ha megbirjátok venni nekem mindegy csak na én sose vennék játékot még egyszer se volt amire azt mondtam, hogy naaa ez megérné a pénzt... 😃 Mondjuk kinect nélküli xbox1 megéri az árát szerintem. De igazából ez attól is függ hogy mit akartok játszani 😃 Mert ha nem exkluzivot akkor mindenképpen ps4 (nagyobb rajta a fejlbontás, fps)
Mert kéne valami amin a haverommal játszhatunk és ez neki olcsóbb + be számítanák a 360-át és már elegem van a saját gépemből is (nem az hogy nem értek hozzá de néha ki tud idegelni) meg kéne egy ps4 mert bírom a sony-t meg nem rossz maga a konzol sem. Miért te hogy vagy vele? 😃 Ja meg xbox one-t lehet venni 54000-is 😆
gyors vélemény ki kérés: Xbox One vagy PS4? ha nem vagytok lusták, akkor több szempontot is nézzetek meg és az alapján értékeljetek (tudom hogy nem ide tartozik csak fontos)
Dafuq....7.000.000.000* 😆 Tiszta izgi a Fairy Tail a 180. rész körül. Sárkányok meg minden f***m. Én ugyan ilyen maradnék mint amilyen most vagyok. Kivéve ha ott nem lehet gyúrni...Mert akkor izmot raknék magamra a beállításokban.😃DD Én lennék Egil csak fehérben.😆
Úgy, hogy pewdiepie párhuzamos univerzumokból is szerez feliratkozókat, univerzumonként 2 milliót, az az , hogy összejöjjön a 30 millió 17 unvierzumból kell összegyűjtenie. #kappa
😆 csak hogy nem 7.000.000 ember van a földön hanem kb. 7.000.000.000 😃 nekem tetszik az ötlet, szívesen bent ragadnék, de csak ha teljes életet élhetek ott is 😃 és testre szabhatom magam 😆DD
Az Ocolussal elvileg az a cél, hogy anyagáron adják mert minden háztartásba el akarják terjeszteni. Lehet, hogy az a cél, hogy mind a 7.000.000 ember a földön egy virtuális valóságban ragadjon.😃 Összeesküvéselmélet 5*
Ó, te jó ég kell egy ilyen, de erről le maradok, mert le kell váltani a gépemet 😜 😃 Én mostanában akartam elkezdeni az Aldnoah.Zero-t mert már ez is rég fent van a listán de sajna semmit sem haladok 😜
Csak hogy ne legyen olyan egyszerű 😉 😆
Honnan tudjuk hogy volt-e már valami mondva? 😃
Most megint felkiáltó jelre végződik 😃
na most valaki irjon egy felkiáltójellel kezdődőt 😆 😜
nem baj van sok a bleachbe 😃
Ichiban Ushiro no Daimaou: Mo Hitotsu Omake no Daimaou
Hogyha a special meg az ova részek nevei is érnének ez is jó lenne...😃
Ichigo 100% Special: Koi ga Hajimaru!? Satsuei Gasshuku ~Yureru Kokoro ga Higashi e Nishi e~
Ezt nem hagyhattam ki 😃
Egyébként check this: [url]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/14408_279919965465301_41848571041284313_n.jpg?oh=ae0c083b8bb3b5f290ac5b1d1b4a8c9e&oe=551322FC[/url]
Jó kis anime 😃
Játszunk szóláncot animes dolgokkal. pl címek, karakterek, tárgyak...
Ha pl mondom, hogy Hellsing, g betűre végződik, akkor valaki ír valamit ami g-vel kezdőik.
Kezdem: Hellsing
Amúgy animeaddicts-on van is ismertető hozzá.
Viszont az openingje jó 😃
Erről jut eszembe... 1.: Valaki nem ismeri a Valkyra című játékot? animés grafikája van + japán és az 1. világháborúban játszódik asszem, nekem nagyon fun-nak nézett ki, valaki játszott már vele?
2.: Milyen ez a BTOOOM! -? mármint miről szól?
Amikor kipróbáltam haveromnál az xbox one-t,olyan volt mintha szaggatna,amit fent leírtam 30fps édeskevés,oké h már mozgókép de nekem bántja a szemem.PC-hez vagyok szokva😃 (360-on nekem is van még mindig ennek ellenére)
Amúgy ha már választanom kéne akkor én is a ps4-re voksolnék inkább.
xoki: Különösebben sok pénzem nem szokott lenni, de kapok valami ösztöndíj nevezetű izét... mondjuk az igaz, hogy egyenlőre nagyon drágák a játékok konzolra, kb mikor fognak lemenni? 😜
noNameFPS:
Azért van ott a zárójeles rész 😃
(ez egy hires komment angolul )
Ez magyarul volt 😆
Erről jut eszembe: "hogy lehet pewdiepie nak 30.000.000 feliratkozoja amikor a földön csak 7.000.000 ember van" 😃 😆
(ez egy hires komment angolul 😃 )