Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sudosu avatar
Axon95
1. Mindenképp, a specialokat teljesen mindegy mikor nézed meg a legtöbb animénél. Személyszerint én akkor nézem meg amikor végeztem a sorozattal!
2. Lesz 3. évad, ha jól emlékszek jövőre májusban! Nem tudom pontosan, az biztos hogy tavasszal vagy nyáron jön!

Xoki: K-on!-nak mi a folytatása 😃?
Meg a reboot-ot nem arra értettem hogy ugyanazt a törénetszálat viszik tovább, hanem újat indítanak! 😜
Például amikor megjelent a 2013-as Tomb Raider, az is fűződik Lara-hoz viszont más történetszált indított!
0
0
0
0
Axon95 avatar
Lenne pár kérdésem azokhoz akik látták a High school DxD-t
1. A special részeket érdemes megnézni? és ha igen az kb mikor játszódik? Mert én kb a 2. évad felénél vagyok.
2 Lesz-e 3. évad? és ha igen mikor?
Előre is köszi
0
0
0
0
xoki avatar
Szerintetek mely animék érdemelnének meg egy reboot-ot?

Huu reboot, háát nem igazán tudok: mondjuk a te listádról az Steins;gate nél jó lenne meg az Elfen liednél jó lenne. Emigy meg megnéznék egy great teacher onizuka rebootot bár még nem néztem végig nem tudom milyen a befejezése...

Melyik animéből lenne teljesen illuzióromboló egy új évad?

Hát Love live egyértelműen, de ettől függetlenül én várok egy 3. évadra 😃
Akkor még:
- Angel beats!
- Mirai nikki
- Toradora - de ennél is várok atól még a következő évadra 😃
Hmm egyenlőre ennyi.
Egyébként k-on! nál meg Idolmasternál miért lenne illúzióromboló?
K-on! nak eleve van még folytatása ami igaz hogy elég gyenge de attól függetlenül nem rontana semmit az előző évadokon... Idolmasternál meg eléggé befejezett történet van, de a karakterek felének multjáról kb semmit nem tudunk, pedig azt vártam az utolsó részig hogy a többiekről is legyen szó ne csak néhány főbb karakterről... Ráadásul jön a következő idolmaster, más karakterekkel 😃 Remélem jó lesz, nem tűnik egyik se egyedinek, majdnem ugyanazok mint az előzőekben kicsit más kinézettel 😃 Remélem nem lesz igazam 😃

Melyik a kedvenc játékotok (nem Visual Novel) amelyből készült anime is?

Naruto ninja stormok, mivel a többi nincs pc re (vagy legalábbis nem tudok másikat hirtelen) 😃
0
0
0
0
Axon95 avatar
sudosu: Steins;Gate,Elfen Lied mindenképp az Another meg szerintem úgy jó és egész ahogy van
0
0
0
0
sudosu avatar
Hát Axon95, nekem kissé hiányozna, kíváncsi lennék rá hogy mennyi különbség van a novel és az anime között! A következő két kötet jobb lett a Rosairo-nál, szóval érdemes rá várni. Szóval nem olyan Anime amiből ha kiadnának egy új évadot teljesen szétrombolná az illuziót!

BTW:

Szerintetek mely animék érdemelnének meg egy reboot-ot?

- Uchuu Senkan Yamato
- Musekinin Kanchou Tylor
- Steins;Gate új szállal
- Valkyria Chronicles
- Accel World
- Another
- Elfen Lied

Melyik animéből lenne teljesen illuzióromboló egy új évad?

- K-on!
- Love Live! School Idol Project
- Wake up, girls
- Idolm@ster
- Girls Und Panzer
Meg persze az Ecchi animék 90%-a.

Melyik a kedvenc játékotok (nem Visual Novel) amelyből készült anime is?

Valkyria Chronichles. Ajánlom mindenkinek aki szereti az XCOM-hoz hasonló Taktikai stratégia játékokat!
Devil May Cry. Második kedvenc Hack And Slash játékom 😀. Persze az Isten a God Of War.
0
0
0
0
Axon95 avatar
Hát nem tudom srácok... A SAO 1. évadját tátott szájjal néztem végig egyszerűen csodás volt. Izgatottan vártam a 2. évadot de az...A Gun Gale Online részek még elmentek de ami utána jött az valami...Talán ott fordult velem elő először a SAO-nál hogy nézegettem mennyi van még hátra a részből. Sinon meg ugyebár az évad egyik nagy szereplője egyik részről a másikra eltűnt nem volt jól összekapcsolva az évad 2. fele egyik percben még a világot megváltoztató küldetésben harcolnak másikban meg egy céhnek segít Asuna mert miért is ne? Nem bánnám ha nem lenne 3. évad
0
0
0
0
sudosu avatar
norbli01:
Nehéz kérdés. Igazából mindegyikkel megvoltam elégedve, nekem a Phantom Bullet volt a fekete bárány, ez a cyberpunk stílus nem illik szerintem a SAO univerzumhoz.
Ha választanom kellene akkor Aincrad az első két kötet. Ezért venném meg őket, de úgy tűnik hogy Ebay-ről kell rendelni 😃
A mother Rosairo szerintem elég jó lett, mert Asuna sokat szerepel benne 😃. Ez az egyik ok hogy azt mondom rá, a másik az hogy Yuuki (Zekken) is nagyon szimpatikus karakter.
Nem igazán volt érzelgős számomra, azért meghatódtam az utolsó résznél amikor az a bizonyos esemény bekövetkezett. Nem szégyen az ha még 1-2 könny a szemedből is kicsordul!
Az Anime adaptáció lett amilyen lett. Még jó hogy először a novelt olvastam!

Mellesleg a zenék is nagyon elettek találva. Sajnos az OST még mindig ugyanaz maradt mint Aincrad-ba. Viszont Tomatsu Haruka (Asuna szinkronja) és Lisa odatette magát az OP-nél és ED-nél. Nálam egy animénél a BGM is elég nagy jelentősséggel bír!
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: Neked melyik volt a kedvenced a light novel-ek közül? És mit gondolsz a Mother Rosario-ról? 😜

Mert engem az SAO Mother Rosario része teljesen ki akaszt... ez a legrosszabb történet arész amit csináltak (az animében) Nekem ez már túl érzelgős volt, pedig hogyha nekem valami túl érzelgős, akkor az nagy szó 😜
0
0
0
0
sudosu avatar
flyaway2:
Igen, valószínű lesz harmadik évadja a SAO-nak. Mivel még most is írja Reki Kawahara. Eddig 7 kötetet dolgozott fel az anime:
- Aincrad (2 kötet)
- Fairy dance (2 kötet)
- Phantom Bullet (2 kötet)
- Mother Rosairo
És 1 side story kötetet, amelynek már nem emlékszek a címére.
Eddig 15 kötet jelent meg + side story
Ha nem is jövőre, de utána várható a 3. évad, bár elég bátor tipp ez!

Nem ismertek valami itthoni Manga & Light Novel boltot ahol meglehet vásárolni Angolul is a köteteket? A SAO kellene 😃. Bár nyomtatásban még csak az első 4 kötet jelent meg Angol nyelven. Persze ha tudtok olyan helyet Magyarországon ahol lehet újabb mangákat és noveleket venni akkor azt is várom! 😜
Találtam néhány ilyen Magyar oldalt, de majdnem csak 5-10 éves mangák vannak ott árusítva 😃.
0
0
0
0
norbli01 avatar
flyaway2: Láttad már az Attack on Titan-t? az hasonlít 😜 hullanak mint a legyek, jó tudom nem annyira mint az Akame ga kill-be de ott is hullanak, meg az Another-ben is habár az inkább horror már....
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Ugye vannak azok a filmek amikben azt várjuk, hogy meghaljon valaki, meg is hal de valahol újra felbukkan olyan címszó alatt, hogy megmentették vagy nem sebesítették meg eléggé ahhoz, hogy meghaljon. De ha mégis valami úton módon végre meghal valaki a filmben akkor nem mondom, hogy örülünk neki de "jobbá teszi" a filmet. Na hát az Akame ga Kill az nem ilyen. Itt már annak kell örülni, hogy valaki túléli az anime végéig. És ugye filmeknél ez a "Húú meghal...Nem halt meg" itt kb úgy van, hogy "Húú ezaz nem halt meg...De, mégis meghalt.😞" Amúgy még aztmondom, hogy jó is lenne ha abban a 24 részben szétszórták volna a haláleseteket de nem...Az első 20 részben 1-2 ember az utolsó 4-ben az összes többi. Meg a vége az kicsit értelmetlen is. Vagyis személy szerint én nem nagyon értettem, hogy most mi hogy van. De így 2014 végére 2 dologban biztos vagyok.
1. Az Akame ga Kill egyszer nézős anime volt.
2. A SAO-nak lesz 3. évadja.(szerintem)
0
0
0
0
sudosu avatar
Dj Anime 😆

Vigyázz! Hardcore, Hardstyle hallható! Nem is olyan rossz 😃.
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: első wow os karakterem neve, random. Szóval nincs semmi jelentése, pont ezért megtetszett 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Láttam már más BlackSteel nevű játékosokat 😜 Nagyon nem tetszik hogy állandóan le nyúlják a nevem amire már 2-3 éve hogy rá találtam 😃 tényleg neked miért ez a neved?
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: hát ki más lenne xoki ? 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Te kommenteltél PCGuru Online-on a legrosszabb játékaihoz? 😃
0
0
0
0
Dawminator avatar
Log horizon az jó elkezdtem nézni!: d Bár kicsit fura hogy nem mutatták be hogy kerültek a játékba mint pl. SAO-nál , hanem csak úgy elmondták és egyből a közepébe 😃
0
0
0
0
Axon95 avatar
flyaway2:Köszi majd ránézek
0
0
0
0
sudosu avatar
Dawminator:
Az Accel World bizonyos szempontból a SAO folytatása. Még ha csak annyira is, hogy szó esik benne a Nervegear-ről.
Log Horizon:, nekem nem nagyon jött be a történetvezetés egyszerűen borzasztó. Persze ez szubjektív vélemény!

xymano:
Még Angolra se szeretik nagyon lefordítani e játékokat, méghogy Magyarra! 😀
Ha szétnézel Animeaddicts-on lehet találsz Magyarra fordított Visual Novel-t!

Egyébként a LOL az ilyen kacagtatós játék, hogy az a neve? 😃
0
0
0
0
Dawminator avatar
Elkezdtem nézni a Shingeki no Bahamuthot!: D
Valaki tud ajánlani ehhez hasonlót vagy pedig a sword art onlinhoz hasonlót? 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Axon95 Gokukoku no Brynhildr. Legalábbis azthiszem így írják. Ugyan az az ember írta aki az Elfen Lied-ot.
0
0
0
0
Axon95 avatar
Valaki tud ajánlani egy elfen liedhez és egy mirai nikkihez hasonló animét ami nem túl hosszú ? Köszi
0
0
0
0
norbli01 avatar
Dawminator: Igen, néhányan játszunk LoL-al (a profilképem pl. Ahri) és már gondolkodtunk egy csapaton, legalábbis néha együtt játszani 😀 eddig sokra nem mentünk, de hátha
0
0
0
0
xymano avatar
Valaki nem tud valami jó kis anime játékot ami magyar is?
0
0
0
0
Dawminator avatar
Egy kis anime ajánló! 😃
Inou Battle wa Nichijou-kei no Naka de 😃 Anime4fun-on fent van!
Iskolásokról szól akik egy nap képességeket kapnak! 😃

Egyébként valaki játszik a LoL-on? 😃 Össze lehetne hozni egy animés társaságot.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Csak hogy legyen valami téma: Dragon Age-ből készült anime, ti már láttátok? Jó vagy inkább hanyagoljam?
0
0
0
0
Axon95 avatar
Xoki: Kinéztem a Mirai Nikkit nagyon jó kis anime köszi 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden otakunak így, karácsonytól meg némi italtól mámorosan. További animékben és mangákban gazdag évet mindenkinek, már amennyi még van 2014-ből.😃 😀
https://fc00.deviantart.net/fs70/i/2011/341/b/7/toradora_christmas_by_eclairdesigns-d4iglf7.jpg
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Na hát akkor Merry Christmas Everyone!

0
0
0
0
xoki avatar
Merry christmas! 😀

https://kepfeltoltes.hu/141225/Konachan.com_-_193602_sample_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
Axon95 avatar
Na a bátyám rávett hogy nézzük meg a shikit így karácsony este lehet nem kellet volna 😃D
0
0
0
0
Axon95 avatar
xoki: Köszi lehet nem mondtam érthetően nem kifejezetten comedyra gondoltom csak ne legyen annyira komor, "darkos" mint pl az another és a draker than black . De amúgy köszi majd megnézem őket :3. Amúgy a death Note-t láttam hatalmas anime
0
0
0
0
xoki avatar
Axon95 hát ez egyik se comedy 😃 Közbe beleszerkesztettem a listám mert elfelejtettem az előbb belerakni a linket 😃
Ezekhez hasonlóak pl: Angel Beats!; Mirai nikki; Log horizon; No game no life; To aru majutsu no index, Death note, Code geass, Psycho pass, Kokoro connect; etcetc
Lehet ezeket mind ismered, elég komolyak is egy két kivételével... de majd meglátod jók e.
0
0
0
0
Axon95 avatar
xoki: amik nagyon bejöttek pl: Stein's Gate, SAO(csak az első évad) meg az Elfen lied bár nem tudom hogy az mennyire komikus 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Axon95: jó lenne ha irnál egy-két példát. Jelenleg konkrétan csak comedy animéket nézek, szóval ha olyan kell tudok ajánlani jó sokat.
Egyébként itt az anime listám birsz válogatni: [LINK] , csak néhány komoly van. Viszont ha valami nem kell, pl nem szereted az ecchit vagy hasonló, akkor példáid alapján birok irni, és akkor nem kell sorba utánanézned azoknak amit nem ismersz 😀
Kicsit hosszú lett a szöveg 😃
0
0
0
0
Axon95 avatar
Na 3 animét néztem ki pedig csak 5 nap telt el a szünetből.
Tudtok ajánlani valami jó animét?Amiben van sok hülyéskedés tehát nem valami komor mint az another viszonylag szépen van rajzolva és max 50 rész?
0
0
0
0
xoki avatar
Ááá neked túl könnyű volt kitalálni 😃 Mindenesetre rakd a következőt, helyes a válasz 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Na jó elfogadom, de csak mert a listádon van 😃
helyesen: Eclaire - Kiddy Grade (2. évadból de ez komplikált)
0
0
0
0
Axon95 avatar
Hát én sem hiányolom a stein's gate-t meg az elfen lied-et
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Az a gond hogy a 8-ból 5-öt ismerek és abból 3 van amire én aztmondom hogy megérte megnézni. A maradék kettő kimaradhatott volna az életemből a többire meg ránézésből megmondom, hogy inkább nem nézem meg.
0
0
0
0
xoki avatar
Ki ért egyet a listával? 😃 én kb felével nem 😃
[url]http://www.ign.com/videos/2014/12/23/8-anime-worth-watching-what-to-watch?utm_campaign=fbposts&utm_source=facebook[/url]

Ja igen a megfejtés Kiddy grade ha minden igaz, az is a listámon van megnézésre 😃

Next one:
https://www.kephost.com/images/2014/12/23/vlc2014-12-2312-30-50-09.png
0
0
0
0
norbli01 avatar
noNameFPS: De hát mindenhol így találtam 😆 😃 na nem baj akkor, köszi 😃

Amúgy szóljatok, ha senki nem tudta kitalálni 😜
0
0
0
0
noNameFPS avatar
norbli01: Majdnem 😆 Spoiler!
Higurashi no Naku Koro ni

De elfogadom 😀
0
0
0
0
Axon95 avatar
Na hosszú ideje nem voltam. A héten néztem meg a stein's gate-t (2 nap alatt)iszonyatosan jó anime szerintem talán még a death notera is ráver 😃.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Mion Sonozaki, Shion Sonozaki - Higurashi No Kokoro Ni

https://kepfeltoltes.hu/141223/Random_k_p_0001_www.kepfeltoltes.hu_.png

Nem biztos hogy kitaláljátok, sokféleképpen nézett már ki 😀
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: rakd a következőt ha tudod hogy miből van 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Hát én majdnem elhánytam magam rajta....sok mindent bírok de ezt nem tudtam nézni... szörnyű 😜
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Igen, ez az a jelenet amikor le kell tépnie a saját körmét. Kicsit durva. Mondjuk nekem nem annyira, de valakinek biztosan. 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció