kalahari10 írta:
Sziasztok! Nemtudom, hogy ez hiba e, de ha bekapcsolom a gépet, késik a pittyenés. Eddig bekapcsolás után egy pillanatra felpörögtek a ventik és ezt követően azonnal pittyent a gép, most viszont a ventik felpörgése után kb. 5 másodpercre rá pittyen csak. Ez gondot jelent? Mi okozhatja?
Sziasztok! Nemtudom, hogy ez hiba e, de ha bekapcsolom a gépet, késik a pittyenés. Eddig bekapcsolás után egy pillanatra felpörögtek a ventik és ezt követően azonnal pittyent a gép, most viszont a ventik felpörgése után kb. 5 másodpercre rá pittyen csak. Ez gondot jelent? Mi okozhatja?
Sziasztok volna egy kérdésem. A gépemen két windows van feltéve egy ideje egy XP és egy 7-es. Ma mikor be akarok lepni a hetesbe egyszeruen leblokkol az indításnál míg az XP működik. Ujj 7-est sem tudok tenni ra mert leblokkol a telepítő ugyanott akar USB-rol akar CD-rol próbálom. Es az XP is lassabb mint szokott es a játékokat el sem tudom indítani mert mar a menü betoltesenel összeomlanak. Valami ottlet hogy mi mehetett meg benne ?
meg van bolondulva a gépem állandóan 3400mhz megy a proci amikor tök fölösleges lenne neki másik újra indítom 8 giga ramból 8-at megevett...........miez?
Norbi1996 írta:
Csáó... Fellépett valami probléma a gépemben, de nem tudom,hogy mi.... Személy szerint a videókártyára tippelek.... Fifa 13 játéknál a háttér színe folyamatosan elhalványul utána meg visszaerősödik, tehát ugrál. Hol elmegy a szín,hol visszajön... Tegnap még semmi baja nem volt!!!! Most megpróbálok egy újabb drivert feltenni, de ha ez sem segít, akkor nem tudom mi van.... Segítséget megköszönném!
Csáó... Fellépett valami probléma a gépemben, de nem tudom,hogy mi.... Személy szerint a videókártyára tippelek.... Fifa 13 játéknál a háttér színe folyamatosan elhalványul utána meg visszaerősödik, tehát ugrál. Hol elmegy a szín,hol visszajön... Tegnap még semmi baja nem volt!!!! Most megpróbálok egy újabb drivert feltenni, de ha ez sem segít, akkor nem tudom mi van.... Segítséget megköszönném!
A másik meg az,hogy nem engedi a legfrissebb 310,90-es drivert telepíteni.. Gainward Gforce GTS 450-es kártyám van... nem idegesítő amúgy....
Nem hiszem, hogy a billentyűk ragadtak be. Gondolom a játék nem eredeti. Keress rá a problémára, valószínűleg másnak is előjött. Addig is legújabb vga driver nem árthet.
És mit tudnál esetleg javasolni a hiba orvosolására? Nézegettem, hogy egy billentyűzet csere megoldaná a problémát. De várom a további segítséget is! 😀😉)
Hello!
Nem tudom, hogy jó helyre írom-e de nekem az lenne a probléma, hogy játszok, vagy netezek éppenséggel és leviszi a tálcára a játékot. Ezt úgy kell elképzelni, hogy úgy viszi le mindtha ALT+TAB-ot nyomtam volna, de mégsem mert magától viszi le. Amikor csak netezek akkor nem viszi le tálcára.
PLS HELP! Nem tudok rendesen játszani mert szinte minden 30 másodpercbe ezt csinálja.
Válaszokat előre is köszi! 😀
NVIDIA kártyám nekem sem volt még soha. Tolj egy BIOS resetet és pórbáld ki a GT 610 nélkül és ha úgy minden jó akkor a videokártyával valami komoly probléma van szerintem. Ahol vetted vidd vissza és cseréld ki egy másik példányra.
lightradio írta:
Hogyan lehet letiltani az alaplapit..😆 Most analfabétának fogsz nézni...😃
BIOSból lehet. Nem analfabétaság. igazából nekem már nincs ötletem mi lehet a problémád. Mert attól még mert beraksz egy eszközt szabályosan jól csatlakoztatva felrakod hozzá a drivert és tökmind1, hogy az alaplapi vagy a másik videokártya van kijelölve attól még kékhalálnak nem szabadna lennie. Talán a videokártya hibás. Táp mennyire régi?😃
neked mi a tipped Synda?
Nem tudom nem volt hasonló lapom, csaltam utánaolvastam, ott ezt írták...de csak a flexet többire tippeltem.😆
lightradio írta:
BIOSból lehet. Nem analfabétaság. igazából nekem már nincs ötletem mi lehet a problémád. Mert attól még mert beraksz egy eszközt szabályosan jól csatlakoztatva felrakod hozzá a drivert és tökmind1, hogy az alaplapi vagy a másik videokártya van kijelölve attól még kékhalálnak nem szabadna lennie. Talán a videokártya hibás. Táp mennyire régi?😃
S most mikor a gépen vagy melyik videokártya aktív? Szóval te most melyiket használod? Az alaplapi le lett tiltva? Szóval BIOSba be kéne nézni. De lehet, hogy a táp a kevés bár ez a videokártya elég keveset fogyaszt.
De már százszor újraraktam , futtattam cd bootos antivirust, lefrissítettem a bios-t és még mindig..
Más memóriával már próbáltad? pl csak a Samsunggal vagy csak a CSX-el? Ez a CSX 2GB ez két 1GB-os memória vagy 1 db 2GB-os memória? Egyébként CSX memóriával nem is tesztelték az alaplapot. [LINK]
De csak a videokártya berakása után csinálta ezt? mert akkor szerintem BIOSban kell valamit állítani.
AKkor az nem lehet gond, hogy a táp nem elég bár silány minőség de ennyivel még ennek is el kéne bírnia. Alaplap is teljes mértékben támogatja processzort. Mióta csinálja ezt?
Rgyik barátomnak akinek nincs számítógépe oda szeretném adni a régit aminek nincs háza. A problémám az hogy bedugom és amikor elindítom csak a videó kártya ventillátora indul el (a tápé se). Ez lehet azért mert nincs egy külsö hardver se rákötve vagy pedig a hideg miatt esetleg 2 év alatt a polcon tönkrement? Másik meg hogy a bios körül valahonnan egy vékony füst csík szállt föl az első indításnál de többször is elinditotttam és és akkor már nem volt.
Alaplap: ABIT NF7
Proci: AMD Athlon 3200+
Vidókártya: Ati radeon x800
Táp: LC-Power 400w
Ha minden jól megy vele, akkor nem kell aggódni 😉
Eredeti a Fifa? 😃
A másik meg az,hogy nem engedi a legfrissebb 310,90-es drivert telepíteni.. Gainward Gforce GTS 450-es kártyám van... nem idegesítő amúgy....
Nem tudom, hogy jó helyre írom-e de nekem az lenne a probléma, hogy játszok, vagy netezek éppenséggel és leviszi a tálcára a játékot. Ezt úgy kell elképzelni, hogy úgy viszi le mindtha ALT+TAB-ot nyomtam volna, de mégsem mert magától viszi le. Amikor csak netezek akkor nem viszi le tálcára.
PLS HELP! Nem tudok rendesen játszani mert szinte minden 30 másodpercbe ezt csinálja.
Válaszokat előre is köszi! 😀
a DRAM voltage-t állítottam..😃
Mekkorára, és mennyi volt az alap, az sem egészséges ha túlfeszeled.
a DRAM voltage-t állítottam..😃
Mert? Azt is húztad?
Azért köszönöm a küszködést..😆
Milyen feszültségekkel kellett neked babrálni? Hát elég érdekes.
Azért köszönöm a küszködést..😆
Oké hogy képet ad - addig tiszta az ügy..😆
De akkor mi a tököm az NVIDIA HDMI AUDIO..
Nem értek Nvidia kártyákhoz egyszer volt, többet nem is kell.😜
De akkor mi a tököm az NVIDIA HDMI AUDIO..
Vagy az nem lehet hogy az alaplapi hangkártya + a videókártya hangcucca ütközik?
Vga képet ad nem hangot, esetleg a pci portba dugtad pci-e helyett...akkor már mindegy.😊
neked mi a tipped Synda?
Nem tudom nem volt hasonló lapom, csaltam utánaolvastam, ott ezt írták...de csak a flexet többire tippeltem.😆
neked mi a tipped Synda?
Kivágod flexel...egyébként ha berakod a "normálisat" automatikusan kikapcsol az integrált.😉
Videókártya berakása után!
S most mikor a gépen vagy melyik videokártya aktív? Szóval te most melyiket használod? Az alaplapi le lett tiltva? Szóval BIOSba be kéne nézni. De lehet, hogy a táp a kevés bár ez a videokártya elég keveset fogyaszt.
Alaplapi csoda :
IntelIntel® G31 Express Chipset
(Intel® 82G31 Graphics and Memory Controller)
De már százszor újraraktam , futtattam cd bootos antivirust, lefrissítettem a bios-t és még mindig..
Más memóriával már próbáltad? pl csak a Samsunggal vagy csak a CSX-el? Ez a CSX 2GB ez két 1GB-os memória vagy 1 db 2GB-os memória? Egyébként CSX memóriával nem is tesztelték az alaplapot. [LINK]
De csak a videokártya berakása után csinálta ezt? mert akkor szerintem BIOSban kell valamit állítani.
IntelIntel® G31 Express Chipset
(Intel® 82G31 Graphics and Memory Controller)
Minden driver 1-től 1-ig..
Előtte milyen kártyád volt? AMD?
610, bocs közben 1000 dolgot csinálok.. 😆
Ez ember azt hinné ilyenkor ez a legfontosabb😃 Driver fenn van a kártyához alaplapi driverek is fenn vannak?
Mióta új videókártya :
EVGA GEFORCE GT 610
+
RAM:
CSX 2048MB DDRII (800Mhz)
került bele.
most GT 610 vagy GT 210?..😆
EVGA GEFORCE GT 610
+
RAM:
CSX 2048MB DDRII (800Mhz)
került bele.
Véletlenszerűen - csak így spontánégésben..
Na meg állandóan omlik a shockwave meg a chrome..
valami konkrétat meg lehetne tudni a processzorról? pl a típusát?😃
Na meg állandóan omlik a shockwave meg a chrome..
Szinte állandó kékhalál ezzel a hibaüzenettel :
BCCode : 10000050 BCP1 : F3970DF8 BCP2 : 00000000 BCP3 : B70831B8
BCP4 : 00000002 OSVer : 5_1_2600 SP : 3_0 Product : 256_1
Miééééééééért???
Gép Adatai:
Processzor: Dual Core 3,2Ghz
Memória: CSX 2GB DDR2 800Mhz (64x8, CL6) + SAMSUNG512M
Videókártya: EVGA GeForce GT 610 2GB DDR3
DirectX-verzió: DirectX 11
Op. rendszer: Windows 7
Alaplap: AsROCK G31M-VS2
Merevlemez: SAMSUNG HDD 160GB SATAII
Hangkártya: VIA HD VT1705
Optikai meghajtó: SAMSUNG multi DVD író
Ház: Cooler Master RC-692-KKN2 No Power Supply ATX Mid Tower Case (Black)
Tápegység: 500W Codegen
Megőrülök..
Mikor kapsz kék halált? nagy terhelésnél? vagy véletlenszerűen?
BCCode : 10000050 BCP1 : F3970DF8 BCP2 : 00000000 BCP3 : B70831B8
BCP4 : 00000002 OSVer : 5_1_2600 SP : 3_0 Product : 256_1
Miééééééééért???
Gép Adatai:
Processzor: Dual Core 3,2Ghz
Memória: CSX 2GB DDR2 800Mhz (64x8, CL6) + SAMSUNG512M
Videókártya: EVGA GeForce GT 610 2GB DDR3
DirectX-verzió: DirectX 11
Op. rendszer: Windows 7
Alaplap: AsROCK G31M-VS2
Merevlemez: SAMSUNG HDD 160GB SATAII
Hangkártya: VIA HD VT1705
Optikai meghajtó: SAMSUNG multi DVD író
Ház: Cooler Master RC-692-KKN2 No Power Supply ATX Mid Tower Case (Black)
Tápegység: 500W Codegen
Megőrülök..
Alaplap: ABIT NF7
Proci: AMD Athlon 3200+
Vidókártya: Ati radeon x800
Táp: LC-Power 400w