xoki attól függ, most ugye szünet volt így elég sokat néztem és ezen 2 hét alatt láttam 5-6 animét ami kb 100 rész . Így hétköznap időhiány van napi 2-3 részeket nézek elég kevés, de erre van időm 😃.
Na akkor jöjjön az én véleményem 😃..
A Mirai Nikki és az Another teljes történet, klasszikusok nem kell őket bolygatni.
A Steins;Gate is teljes szerintém bár mint ha egy kis darab szakadt volna ki belőlem amikor vége lett, örülnék ha Okarin szerencsétlenkedését nézhetném még egy darabig :3. Elfen Lied elszakadt a mangától kíváncsi vagyok ,hogy milyen befejezést szántak neki mert biztos ,hogy nem a jelenlegit.
Rám lehet cáfolni ha nem értetek egyet 😃
Axon95: Őőőő... Anothert még nem láttam, Steins;Gate-t még csak elkezdtem. A Mirai Nikki-nek az animében vége, nem kell tovább ragozni már azt a történetet, jó úgy ahogy van. Az Elfen Lied-nak örülnék, én erre szavazok.
Norbli01: A koreai nyelv kiejtésben kicsit jobban hasonlít az Angolra, talán ez lehet az oka. Igazából Japánok közül is vannak olyanok akik egész tűrhetően énekelnek. Én nem nagyon kedvelem őket, azt preferálom ha ők az anyanyelvükön énekelnek!
A Finn és a Svéd metálnál észre se veszed hogy nem Angol az anyanyelvük lásd Arch Enemy, Lordi stb...
Axon95:
Egyértelmű Steins;Gate a novelt most olvasom másodjára.
Na egy kis közvélemény kutatás 😃
Melyik anime folytatásának örülnétek a legjobban ezek közül?
-Elfen Lied
-Steins;Gate
-Mirai Nikki
-Another
Én személy szerint az Elfen Liednek ha nem a manga alapján menne tovább 😃
Most hogy sudosu ki rakott egy Girls Generation számot, és énekelnek benne angolul, azon gondolkodom, a Kóreaiak mennyivel tisztábban és érthetőbben beszélnek angolul mint a Japánok 😜
Bleach folytatását még nem erősitették meg, viszont ELVILEG a manga amikor véget ér lesz megint anime. Idén nyáron lesz elvileg vége. Azt várom legjobban hogy visszatérjen! 😃
Nahát nem is tudtam hogy van itt anime topic 😃
Nah de hogy off ne legyen ajánlom mindenkinek a Black Bullet anime-t érdekes befejezése van érdekes történet sajnos 12 rész de szerintem egyszer mindenképp nézhető .
Jah a másik megszeretnélek titeket kérdezni hogy a Bleach-ről mit tudtok már mint indulni fog új évad vagy valami ?😆
flyaway2:
Én is tévedhetek, végül is nem vagyok Anime enciklopédia!
Pedig itt a fórumon néhányótok tőlem kért ajánlást és mondta is valaki hogy az vagyok. Azóta eltelt másfél év és bőven beelőztek azok a személyek, magukra ismernek, remélem! 😃
Én olvasáshoz általában valami anime OST-ot szoktam hallgatni. Mostanában népszerűek nálam:
-Sword Art Online (Kajiura Yuki best OST ever)
-Steins;Gate (Abo Takeshi)
-Fairy tail (Takanashi Yasuharu nagyon odatette magát, akármennyire nem is tetszik az anime, de eszméletlen jó lett a BGM)
-AKB0048 Instrumental OST (Takaki Hiroshi)
-Guilty Crown OST
- Meg persze kereshetsz Marasy Playlist-et YT-n.
Hát ha ennyire igény van a szösszeneteimre, "ám legyen!" <--- Annak plusz zene jár aki tudja kit idéztem 😆
Éji zene:
Mai téma: Koreai POP-IDOL (Japán vokállal)
Van egy ilyen egzotikus hangzása e stílusnak, szóval szerintem érdemes ezt is megemlíteni néhány zenén keresztül!
Először is kezdeném egy „új” kedvencemmel, igaz hogy még nem olyan népszerűek, az instrumenteket nem minden számban találták el, viszont a vokál mindenért kárpótol!
A Pink – No No No
Koreai verzió:
Japán verzió:
[LINK]
Hogy melyik tetszik jobban: Hát ez érdekes kérdés, mivel a Japán nyelvet jobban ismerem így 10-15 szót kiértek a dalszövegből. Viszont a Koreainak mégis van egy olyan érdekes hangzása, amiért jobban tetszik! Nálam ez egy örök dilemma marad, azt mondom, mindkettőt szeretem!
A következő zene az lesz amiért megimádtam a Koreai POP-ot is.
Sokaknak általában a Girls Generation szokott lenni, amiatt megszeretik ezt a zenei műfajt, viszont nálam a T-ara győzött meg arról hogy nekem K-POP-ot is szeretnem kell!
Ez volt a legelső szám amit hallottam tőlük:
T-ara - T.T.L. Time To Love
Koreai verzió:
Japán verzió:
[LINK]
A T-ara tagjai ugyanolyan szépen énekelnek Japánul és Koreaiul is!
Azért hogy legyen a „nagy zsánertől” is egy szám, itt egy Girls generation is, as honorable mention:
Girls Generation – The Boys
Koreai verzió:
Japán verzió:
[LINK]
Eleged van az Ázsiai zenéből? Itt egy kis nyalánkság:
A Static-X nem csinált nagy forradalmat, viszont volt egy egyedi stílusuk, amit akkoriban szerettek az emberek! Elég népszerű zenekar volt! Munkásságuk megjelent a Need For Speed Underground 1-ben (The Only) és a régi Mostwanted-ben is! (Skinyman)
Wayne Static, a zenekar frontembere már nincs közöttünk, Isten nyugasztalja!
[LINK]
xoki a SAO II-ben nagyjából egyet értünk szerintem minél többet akartak belepaszírozni abba a 24 részbe bár nálam az évad a GGO után sajnos kifulladt én kb 6.5/10 pontot adok neki a tökéletes 1. Évad mellett 😃
Na régen irtam már véleményt a megnézett animékről, szóval ha valakit érdekel akkor ime 😃
(lehet kötözködni vagy egyet érteni vele 😆 )
Sword art online II: ggo rész végig EPIC. Egyszerűen nem birtam abba hagyni. szerintem a történet egy erős OK. Nem is jó nem is rossz, de legalább nem unalmas és nem is klisés 😃 Az után a kard megszerzéséről szóló pár rész jó unalmas volt, de nézhető. Majd a Yuukis rész meg a tipikus sao feels történetrész. Jobban tetszett volna több ilyen saofeel lett volna a ggo nál, és kevesebb a Yuukis nál (arányosan elosztva) és ezért 9/10... Szóval nem értem mi volt az a nagy hate...
Yama no susume: az első évad 3, a második 10 perces epizódokból áll. Viszont ez is azon ritka animékhez tartozik ami nem kliséken alapul. A történet lényegében hegymászásról szól, na már most ez a "hegymászás" abból áll hogy felsétálnak a hosszú kialakitott úton a hegycsúcsra 😆 Kikapcsolódásra tökéletes anime... Összesitve egy 8/10 ami nálam az átlagos animét jelenti. Jó volt de nem volt benne semmi +
Chihayafuru: hát ez valami eszméletlen! 😃 Még most is tátom a szám, pedig csak az első évadot néztem meg még. Hihetetlen hogy egy unalmas kártyajátékot milyen érdekesen és drámaian, viccesen meg tudom én hogy mutat be, történet se túl rossz, mondjuk nem nagyon van. Mindenesetre 10/10 az első évad, szerintem ezt mindenkinek látnia kell! 😃
Minami-ke: nos, tipikus néhány helyszines anime (iskola, főszereplő testvérek házai...) 3 testvérről szól a felnőttes, a gyerekes baka és az okos kicsit stréberese testvérekről 😃 Egy bajom volt vele, 4 évad van, és mind a 4 másmilyen, főleg grafikában és animációban. Ráadásul az 1,4 évadokon nem lehet abbahagyni a röhögést, a másik kettőnél meg meg el lehet aludni. De érdemes megnézni jó poénok vannak benne... Összesitve egy 7/10
Acchi kocchi: tipkus moe/kawaii/neko comedy 8/10
nagyon nem lehet semmit se irni róla...
Kokoro connect: ez is epic! Érdekes viszont megmagyarázatlannak érzett története van, viszont damn feels érzés van benne mindig... Kicsit romantikus oldalról, kicsit durvább oldalról... Mondhatni átlagos anime, viszont ez a rész annyira megnevettetett hogy 9/10 Ja igen ez nem comedy, inkább dráma, csak lightosabb...
sudosu vs anime topic 0-1 😆
De egyenlíthetsz az éji zenékkel. Ezeket most nem hallgattam meg mert a közeljövőben fogok kötelezőt olvasni és majd ahhoz jók lesznek.😃 Még pár ilyet ha lehet vagy narad a 1 hour epic two steps from hell válogatás.😆
Yu Yu Hakusho Azthiszem itt van lógás...Bár még gyerekkoromban néztem szóval nembiztos. Toradora Itt tuti van. Amikor Taigát visszautasítják akkor Ryujival hazamennek.
Meg 1 még tuti van. Ittvan a nyelvemen csak most pont nem jut eszembe.
Láttam olyat. Most nem fogom megmondani melyik volt, mert szinte az összes anime ott játszódik 😃 De van olyan. Mondjuk nem úgy ahogy erre jellemző. Mindig volt valami okuk, vagy hasonló. Legtöbb esetben óra közbe lépnek le mindenféle szó nélkül, az nem tudom milyen lógásnak számit, vagy hogy az e, mert olyan anime sok van 😃 😜
Axon95:
Nem tudom szerintem érdemes megnézni ha már készült második, de ezt úgy mondom hogy még az első évadját se láttam! Csak logikusan átgondolva a dolgokat, azért készítették a második évadot hogy teljesebb legyen a történet!
Gondolom már lelkesen várjátok az iskolát, hála istennek a szünet alatt se voltam sokkal tovább fenn szóval nekem nem kell visszaszokni. Egyébként általában hajnal 1-ig szoktam lenni! Annál korábban ha akarnék se tudnék elaludni.
Bár amilyen elcseszett órarendem van Hétfőn és Kedden 10:45-re kell mennem utána meg 8-ra. Így szünet után nem is olyan rossz visszaszokatni magamat, de más esetben elég junk órarend 😃.
ui.:
Csak így eszembe jutott: Ti látattok már olyan iskolás animét, amelyben lógott valaki?
Már csak azért, mondhat bárki akármit tökmindegy mi van Enapló meg tudja a fene mi, ugyanúgy lógnak a diákok. Ez Japánban talán nem lenne népszerű, vagy annyira jó természetet teremtettek a diákok számára Japánba hogy még a klubfoglalkozásokra is bejárjanak? Esetleg olyan szigorú a törvény hogy már néhány órás lógás után kirúgják őket?
Vagy csak mi Európában és Amerikában vagyunk ennyire semmirekellőek hogy lógunk?
Egy Japán emberre jellemző a maximalista életmód, talán ezt már kiskorukban belenevelik a gyerekbe?
Vagy esetleg erkölcstelen lenne e tartalom egy animében?
Lehet mindegyik állításom igaz lesz, majd utánanézek ennek!
Na holnap már suli és aludnom is kéne de egyszerűen nem jön álom a szememre szünet alatt éjszakai bagollyá váltam 😃 meghallgatom sudosu zenéit azt még 1-2 anime.amúgy szerintetek a darker than black 2. Évadát érdemes megnézni? mondták hogy az nem lett jó
Ja hát igen nekem is volt egy MOBA játék amit Heroes Of Neverth-nek hívnak és benne Jaina (ő a kedvenc karakterem HearthStone-ban) . Csak azért próbálnám ki! 😃
Egyébként herótom van a Mobáktól.
Legyen mára kis éji zene, mert már régen volt! Ti hibátok nem kértétek számon rajtam!
Mai téma:
Instumental zenék. Olvasás közben jó ilyen zenéket hallgatni, ugye nem is kell mondanom hogy miért, elősegítik a koncentrációt, megnyugtat és jó érzéssel áraszt el.
Ezt valószínűleg felismeritek. Marasy feldolgozásban a Senbonzakura
Lia - Tori No Uta, személy szerint ebből is a Marasy verziót preferálom, de ezt nem leltem fel a csatornáján, szóval marad egy random ember feldolgozása. Igazából ez sem rossz! Csak egyes hangoknál a viszhang nem igazán szívmerengetőek nekem.
Egy kicsit kakuktojásnak tűnhet viszont ez is jó! Egyik Disney-s mesében volt ez a zene (azt hiszem Aladin)
Végül még egy zene mert mostanában ez tetszett meg nagyon 😃
[LINK]
Én ebben az évben nem is néztem még Animét 😃.
A Uchuu Senkan Yamato-t folytatom majd, meg az Irresponsible Captain Tylor ovákat.
De a Dragon Age az minden felett áll úgy tűnik 😜
Highschool of the Dead.
Zombis...iskolás... szóval az a 2 dolog van benne amik a mai világban a legfelkapottabbak. Punnyadáshoz tökéletes anime. De nincs 2. évadja.
Nem tudom most nekem nincs kedvem úgy animékhez 2 hát alatt 5 animét is megnézem téli szünet átka :D
De szívesen várok ajánlatokat ilyen könnyű baramkodós animékre mint pl High school DxD
Azért tényleg jó ez a téma de kicsit off szóval valahogy össze kell hozni az animékkel...😆 Másnaposan elkezdtem újranézni a Toradora-t és most fejeztem be. Így másodszorra nem volt olyan jó, mondjuk lehet azért mert elsőre olyan jó volt, hogy 1 részletet sem felejtettem el belőle és így már nem voltak benne nagyon meglepő dolgok.😃
1 pohár bor
1 pohár pezsgő
3 vodka
4 kamikaze (vodka citromlével)
4 whiskey-cola (1,5dl-es pohar 1:1 arányban)
3 tequila
4 sör
És egy este amire kb nem is emlékszem.
Ja meg valamennyi cigi..Nem számoltam de 1doboz vagy több.
Jaa félreértés ne essék nem én ittam meg az összeset 😃.
Ezt csak mondom hogy ennyit ittunk meg négyen! Arra meg már nem emlékszek hogy én mennyit ittam.
Nálunk meg nem divat a partyfotó. Meg nem dohányzunk 😜.
Hát sudosu akkor te is jól teljesítettél kb mint én 😃
1 Jack Daniels
2 üveg sör
5-6 jägermeister
1 pezsgő
1 pohár forralt bor
1 doboz cigi
+Nagyon kemény partyfotók amikre nem tudom hogy voltam képes 😃
Ejnye srácok, ittok de ennyire? 😃
Nálunk is volt:
-1 Jack Daniels
-1 Bor
-1 Pezsgő
-6 doboz sör
-Sok kóla és kaja
Négyőnkre. Én ha részeg vagyok akkor tele vagyok energiával, lefutottam 1,5 kilométert amikor mentem hazafele. Józanon nem menne 500 se. 😆
Róka móka (Horo) nálam sose volt alkohol végett. Olyan már volt hogy rosszul voltam az 4 feles pálinka után volt 😃
BUÉK. Kicsit nagyon elkéstem de most van az a pillanat, hogy már tudok élni. Durca szilveszter volt. Nektek hogy telt? Ti is kiütöttétek magatokat keményen? Ilyenkor a legviccesebb dolog nézni a videókat amiket titokban csináltak.😆
Ookami-san to shichinin no nakama-tachi
Ha éppen nincs mit néznetek és szeretitek a comedyket akkor ezt az animét ajánlom nektek. Rövid, valamennyire tényleg vicces és van benne átfedés a Toradorával! Én meg pont azért kezdtem el nézni mert a főszereplő (Ookami) ugyan úgy néz ki mint Taiga csak magasabb.😆
Szerk.: Elkezdtem újra nézni a Toradorat és észrevettem, hogy van egy jelenet ami majdnem ugyanaz.
( "-Kedveled?
-Nem utálom" )
sudosu: Köszi jó, hogy lesz harmadik évad. Annyira bírom ezt az animét amikor azthiszi az ember hogy komolyra fordul akkora oltári baromságok történnek benne 😆
Pontosan én ennyit: [LINK]
Aki nem vezeti az egy kb t irjon, csak mert tudni akarom hogy sokat vagy keveset nézek átlagosan 😃
-Elfen Lied
-Berserk
-Great Teacher Onizuka
-Chihayafuru
-Durrarara! (lesz is is)
-Juuni Kokuki
-Hellsing
-No Game No Life
-Black Lagoon
-Deadman Wonderland
-Noragami
Soroljak még? 😆
A Mirai Nikki és az Another teljes történet, klasszikusok nem kell őket bolygatni.
A Steins;Gate is teljes szerintém bár mint ha egy kis darab szakadt volna ki belőlem amikor vége lett, örülnék ha Okarin szerencsétlenkedését nézhetném még egy darabig :3. Elfen Lied elszakadt a mangától kíváncsi vagyok ,hogy milyen befejezést szántak neki mert biztos ,hogy nem a jelenlegit.
Rám lehet cáfolni ha nem értetek egyet 😃
A Finn és a Svéd metálnál észre se veszed hogy nem Angol az anyanyelvük lásd Arch Enemy, Lordi stb...
Axon95:
Egyértelmű Steins;Gate a novelt most olvasom másodjára.
Melyik anime folytatásának örülnétek a legjobban ezek közül?
-Elfen Lied
-Steins;Gate
-Mirai Nikki
-Another
Én személy szerint az Elfen Liednek ha nem a manga alapján menne tovább 😃
Túlságosan is EPIC!😃
Nah de hogy off ne legyen ajánlom mindenkinek a Black Bullet anime-t érdekes befejezése van érdekes történet sajnos 12 rész de szerintem egyszer mindenképp nézhető .
Jah a másik megszeretnélek titeket kérdezni hogy a Bleach-ről mit tudtok már mint indulni fog új évad vagy valami ?😆
Én is tévedhetek, végül is nem vagyok Anime enciklopédia!
Pedig itt a fórumon néhányótok tőlem kért ajánlást és mondta is valaki hogy az vagyok. Azóta eltelt másfél év és bőven beelőztek azok a személyek, magukra ismernek, remélem! 😃
Én olvasáshoz általában valami anime OST-ot szoktam hallgatni. Mostanában népszerűek nálam:
-Sword Art Online (Kajiura Yuki best OST ever)
-Steins;Gate (Abo Takeshi)
-Fairy tail (Takanashi Yasuharu nagyon odatette magát, akármennyire nem is tetszik az anime, de eszméletlen jó lett a BGM)
-AKB0048 Instrumental OST (Takaki Hiroshi)
-Guilty Crown OST
- Meg persze kereshetsz Marasy Playlist-et YT-n.
Hát ha ennyire igény van a szösszeneteimre, "ám legyen!" <--- Annak plusz zene jár aki tudja kit idéztem 😆
Éji zene:
Mai téma: Koreai POP-IDOL (Japán vokállal)
Van egy ilyen egzotikus hangzása e stílusnak, szóval szerintem érdemes ezt is megemlíteni néhány zenén keresztül!
Először is kezdeném egy „új” kedvencemmel, igaz hogy még nem olyan népszerűek, az instrumenteket nem minden számban találták el, viszont a vokál mindenért kárpótol!
Koreai verzió:
Japán verzió:
[LINK]
Hogy melyik tetszik jobban: Hát ez érdekes kérdés, mivel a Japán nyelvet jobban ismerem így 10-15 szót kiértek a dalszövegből. Viszont a Koreainak mégis van egy olyan érdekes hangzása, amiért jobban tetszik! Nálam ez egy örök dilemma marad, azt mondom, mindkettőt szeretem!
A következő zene az lesz amiért megimádtam a Koreai POP-ot is.
Sokaknak általában a Girls Generation szokott lenni, amiatt megszeretik ezt a zenei műfajt, viszont nálam a T-ara győzött meg arról hogy nekem K-POP-ot is szeretnem kell!
Ez volt a legelső szám amit hallottam tőlük:
Koreai verzió:
Japán verzió:
[LINK]
A T-ara tagjai ugyanolyan szépen énekelnek Japánul és Koreaiul is!
Azért hogy legyen a „nagy zsánertől” is egy szám, itt egy Girls generation is, as honorable mention:
Koreai verzió:
Japán verzió:
[LINK]
Eleged van az Ázsiai zenéből? Itt egy kis nyalánkság:
A Static-X nem csinált nagy forradalmat, viszont volt egy egyedi stílusuk, amit akkoriban szerettek az emberek! Elég népszerű zenekar volt! Munkásságuk megjelent a Need For Speed Underground 1-ben (The Only) és a régi Mostwanted-ben is! (Skinyman)
Wayne Static, a zenekar frontembere már nincs közöttünk, Isten nyugasztalja!
[LINK]
(lehet kötözködni vagy egyet érteni vele 😆 )
Sword art online II: ggo rész végig EPIC. Egyszerűen nem birtam abba hagyni. szerintem a történet egy erős OK. Nem is jó nem is rossz, de legalább nem unalmas és nem is klisés 😃 Az után a kard megszerzéséről szóló pár rész jó unalmas volt, de nézhető. Majd a Yuukis rész meg a tipikus sao feels történetrész. Jobban tetszett volna több ilyen saofeel lett volna a ggo nál, és kevesebb a Yuukis nál (arányosan elosztva) és ezért 9/10... Szóval nem értem mi volt az a nagy hate...
Yama no susume: az első évad 3, a második 10 perces epizódokból áll. Viszont ez is azon ritka animékhez tartozik ami nem kliséken alapul. A történet lényegében hegymászásról szól, na már most ez a "hegymászás" abból áll hogy felsétálnak a hosszú kialakitott úton a hegycsúcsra 😆 Kikapcsolódásra tökéletes anime... Összesitve egy 8/10 ami nálam az átlagos animét jelenti. Jó volt de nem volt benne semmi +
Chihayafuru: hát ez valami eszméletlen! 😃 Még most is tátom a szám, pedig csak az első évadot néztem meg még. Hihetetlen hogy egy unalmas kártyajátékot milyen érdekesen és drámaian, viccesen meg tudom én hogy mutat be, történet se túl rossz, mondjuk nem nagyon van. Mindenesetre 10/10 az első évad, szerintem ezt mindenkinek látnia kell! 😃
Minami-ke: nos, tipikus néhány helyszines anime (iskola, főszereplő testvérek házai...) 3 testvérről szól a felnőttes, a gyerekes baka és az okos kicsit stréberese testvérekről 😃 Egy bajom volt vele, 4 évad van, és mind a 4 másmilyen, főleg grafikában és animációban. Ráadásul az 1,4 évadokon nem lehet abbahagyni a röhögést, a másik kettőnél meg meg el lehet aludni. De érdemes megnézni jó poénok vannak benne... Összesitve egy 7/10
Acchi kocchi: tipkus moe/kawaii/neko comedy 8/10
nagyon nem lehet semmit se irni róla...
Kokoro connect: ez is epic! Érdekes viszont megmagyarázatlannak érzett története van, viszont damn feels érzés van benne mindig... Kicsit romantikus oldalról, kicsit durvább oldalról... Mondhatni átlagos anime, viszont ez a rész annyira megnevettetett hogy 9/10 Ja igen ez nem comedy, inkább dráma, csak lightosabb...
És akkor kb ennyi 😃
De egyenlíthetsz az éji zenékkel. Ezeket most nem hallgattam meg mert a közeljövőben fogok kötelezőt olvasni és majd ahhoz jók lesznek.😃 Még pár ilyet ha lehet vagy narad a 1 hour epic two steps from hell válogatás.😆
Toradora Itt tuti van. Amikor Taigát visszautasítják akkor Ryujival hazamennek.
Meg 1 még tuti van. Ittvan a nyelvemen csak most pont nem jut eszembe.
Nem tudom szerintem érdemes megnézni ha már készült második, de ezt úgy mondom hogy még az első évadját se láttam! Csak logikusan átgondolva a dolgokat, azért készítették a második évadot hogy teljesebb legyen a történet!
Gondolom már lelkesen várjátok az iskolát, hála istennek a szünet alatt se voltam sokkal tovább fenn szóval nekem nem kell visszaszokni. Egyébként általában hajnal 1-ig szoktam lenni! Annál korábban ha akarnék se tudnék elaludni.
Bár amilyen elcseszett órarendem van Hétfőn és Kedden 10:45-re kell mennem utána meg 8-ra. Így szünet után nem is olyan rossz visszaszokatni magamat, de más esetben elég junk órarend 😃.
ui.:
Csak így eszembe jutott: Ti látattok már olyan iskolás animét, amelyben lógott valaki?
Már csak azért, mondhat bárki akármit tökmindegy mi van Enapló meg tudja a fene mi, ugyanúgy lógnak a diákok. Ez Japánban talán nem lenne népszerű, vagy annyira jó természetet teremtettek a diákok számára Japánba hogy még a klubfoglalkozásokra is bejárjanak? Esetleg olyan szigorú a törvény hogy már néhány órás lógás után kirúgják őket?
Vagy csak mi Európában és Amerikában vagyunk ennyire semmirekellőek hogy lógunk?
Egy Japán emberre jellemző a maximalista életmód, talán ezt már kiskorukban belenevelik a gyerekbe?
Vagy esetleg erkölcstelen lenne e tartalom egy animében?
Lehet mindegyik állításom igaz lesz, majd utánanézek ennek!
Egyébként herótom van a Mobáktól.
Legyen mára kis éji zene, mert már régen volt! Ti hibátok nem kértétek számon rajtam!
Mai téma:
Instumental zenék. Olvasás közben jó ilyen zenéket hallgatni, ugye nem is kell mondanom hogy miért, elősegítik a koncentrációt, megnyugtat és jó érzéssel áraszt el.
Ezt valószínűleg felismeritek. Marasy feldolgozásban a Senbonzakura
Lia - Tori No Uta, személy szerint ebből is a Marasy verziót preferálom, de ezt nem leltem fel a csatornáján, szóval marad egy random ember feldolgozása. Igazából ez sem rossz! Csak egyes hangoknál a viszhang nem igazán szívmerengetőek nekem.
Egy kicsit kakuktojásnak tűnhet viszont ez is jó! Egyik Disney-s mesében volt ez a zene (azt hiszem Aladin)
Végül még egy zene mert mostanában ez tetszett meg nagyon 😃
[LINK]
Na ki tudja ki ő? 😆 (easy)
A Uchuu Senkan Yamato-t folytatom majd, meg az Irresponsible Captain Tylor ovákat.
De a Dragon Age az minden felett áll úgy tűnik 😜
[LINK]
Rövid rekació: lol
Zombis...iskolás... szóval az a 2 dolog van benne amik a mai világban a legfelkapottabbak. Punnyadáshoz tökéletes anime. De nincs 2. évadja.
De szívesen várok ajánlatokat ilyen könnyű baramkodós animékre mint pl High school DxD
1 pohár pezsgő
3 vodka
4 kamikaze (vodka citromlével)
4 whiskey-cola (1,5dl-es pohar 1:1 arányban)
3 tequila
4 sör
És egy este amire kb nem is emlékszem.
Ja meg valamennyi cigi..Nem számoltam de 1doboz vagy több.
Na mind1 valaki tud valami jó kis agyleszívós animét mint pl a High school DxD?
Ezt csak mondom hogy ennyit ittunk meg négyen! Arra meg már nem emlékszek hogy én mennyit ittam.
Nálunk meg nem divat a partyfotó. Meg nem dohányzunk 😜.
1 Jack Daniels
2 üveg sör
5-6 jägermeister
1 pezsgő
1 pohár forralt bor
1 doboz cigi
+Nagyon kemény partyfotók amikre nem tudom hogy voltam képes 😃
Nálunk is volt:
-1 Jack Daniels
-1 Bor
-1 Pezsgő
-6 doboz sör
-Sok kóla és kaja
Négyőnkre. Én ha részeg vagyok akkor tele vagyok energiával, lefutottam 1,5 kilométert amikor mentem hazafele. Józanon nem menne 500 se. 😆
Róka móka (Horo) nálam sose volt alkohol végett. Olyan már volt hogy rosszul voltam az 4 feles pálinka után volt 😃
Ha éppen nincs mit néznetek és szeretitek a comedyket akkor ezt az animét ajánlom nektek. Rövid, valamennyire tényleg vicces és van benne átfedés a Toradorával! Én meg pont azért kezdtem el nézni mert a főszereplő (Ookami) ugyan úgy néz ki mint Taiga csak magasabb.😆
Szerk.: Elkezdtem újra nézni a Toradorat és észrevettem, hogy van egy jelenet ami majdnem ugyanaz.
( "-Kedveled?
-Nem utálom" )
sudosu: mangába 4en egyetemisták; valamint azunyan, ui, jun meg az új keionbu.
Tudom mire gondoltál, azért tudtam megnevezni csak azokat 😜