Egyébként attól függ hogy min nézed, mert ha egy 14 colos CRT-d van ami csak 1024x768-ban jelenít meg akkor jó animéből is a 480P.
1080P-be fölösleges letölteni úgy se fogod látni a különbséget ha nincs akkora kijelződ 😀! Szóval én az 5:4-es monitorra 720-at töltök. Sorozatnál meg akár a 240p is jó hisz azt úgyis ágyból nézem.
Nekem ennyi van, a sorozat mappában vannak az animék szóval ki lettek egyesével jelölve
Az ilyen online videós helyeken borzalmas minőségűek a videók pl indavideó kb 380p én ha tudom 720p ben szedek le mindent az alá nem érdemes adni. Néha egy 480p becsúszik az még kibírható.
Amik fent vannak és online lehet nézni az ratyi minőség 😃 Én mindig letöltöm, de ha megnéztem törlöm is. Ezért nem szokott sok lenni a gépen egyszerre.
Pont jó kor lett feltéve a top 10, most lett meg az új 6. helyezett 😃
1. K-on!
2. The idolm@ster
3. Death Note
4. To aru kagaku no railgun/majutsu no index
5. Bleach
6. Chihayafuru
7. Sword art online
8. Toradora!
9. Yuru yuri
10. Kiniro mosaic
Beerk: nálam is így v olt egy jó ideig 😃 csak kicsit csalódtam a mangába ezért az anime lecsúszott az 5. helyre...
A bűnöm miatt legalább előjött valami téma, így úgy hiszem, hogy megbocsájtható bűn.😃 Az én top10-em:
1.Mayo Chiki!
2.Noragami
3.Log Horizon
4.Sword Art Online
5.Zetsuen no Tempest
6.Tasagore Otome x Amnesia
7.Toradora!
8.Trigun
9.Fate/Zero
10.Vampire Knight
sudosu: Igazából nem paint-ben csináltam, hanem képmetszővel. Azt ott volt ilyen ecset eszköz. Igen még arra is lusta voltam, hogy megnyissam panit-ben 😃
noNameFPS:
Nem tudom a csodálatos művedről két szó jutott rögtön eszembe:
1: Buta
Paint-ban van Recantagle is nem kell ecsettel firkálni 😃
2: Lusta
10 Animének a nevét fájt volna leírni 😃?
Éji zene:
Jó rendben tudom, régen volt már egy kis "talpaló" az Ázsiai zenékből. Mostanában kicsit elfoglalt voltam (Na persze, Dragon Age-eztem 😃😉 szóval ebből az okból nem jelentkeztem minden nap ezzel a rovattal. Így még talán jobb is, összetudom szedni a gondolataimat, mit akarok mondani egy zenéről, stb. 😀
Szóval szerintetek ez maradjon így, vagy minden nap hányjak ide valamit? 😃
Mivel flyaway2 bűnt követett el, azzal hogy skip-elje az Opening-eket, ezért a mai téma az Anime Opening-ek lesznek. Próbálom mindegyikből a normális (nem TV-s) változatot megkeresni! Műfajból igazából bármi, amit úgy látok hogy megfelelő lenne a témához!
Első választásom a Wake Up, Girls c. animének az intrójára esett! Az animáció egy gyenge közepes lett, igazából a mai Idolos animékből nincs túl sok, ezért meg kell becsülni a gyengébb alkotásokat is! A zenéről annyit, hogy „jó meg minden” de hiányzik belőle az a bizonyos faktor, hogy emlékezetes maradjon, ez ugyanúgy igaz az Animére is, kb csak annyira emlékszek hogy volt benne egy Sudo-san nevű személy 😃!
A következő zene viszont már olyan lesz, amikor legelőször meghallottam orgazmusa lett a fülemnek. Nem viccelek! Igaz akkor még egy nagyon gáz noname kínai fejhallgatóm volt, de már azzal is éreztem hogy ez a Drum & Bass-hoz hasonló stílusú zene nagyon bejön. Most hogy újra meghallgattam a jelenlegi fejhallgatómmal (Creative Tactic 3D Alpha) újra átéreztem ezt a dolgot! Lehet újra meg kellene tekinteni a Jormungand-ot
Kawada Mami – Borderland
Az utolsónál ugyanaz a szisztéma, még „laikus” otaku voltam, amikor ezt az animét láttam, de a zenéje szintén meggyőzött! Még ma is bekönnyezi a szemem ha ezt meghallom! Az animéről nem is beszélve! Még ma is keresek a Spice And Wolf-hoz hasonló animét! Ez egy kicsit komolyabb, lassabb viszont nem kell mindig HIGH BPM-el rendelkező zenéket hallgatni, néha le kell nyugtatni az agyadat.
Eleged van az Ázsiai zenéből? Itt egy kis nyalánkság:
A mai téma szintén Rock/Metal lesz, sajnálom, de az ázsiai zene után ez áll a legközelebb a szívemhez! A Lordi név lehet hogy ma nem mond sokaknak semmit, de én nagyon megörültem amikor kezemhez kaparítottam a legújabb albumukat amely a „Scare Force One” névre hallgat! Hát elég érdekes zenét játszanak a srácok, amit egyes helyeken Monster Rock-nak neveznek, de kövezzetek meg ha nem így lenne! Róluk azt kell tudni, hogy 2006-ban a „Hard Rock Hallelujah” c. számukkal megnyerték az Eurovíziós dalfesztivált! ([LINK]) Igen akkor még voltak normális zenészek is ezen az eseményen!
Itt az új albumukról a kedvenc:
[LINK]
Nem volt még elég belőlem 😃? Akkor még kérdezek is tőletek:
Jó tudom, már eléggé lerágott csont, de azóta ez a lista bőségesen változhatott amióta utoljára volt róla szó!
Szóval jelenleg Top 10-es Anime listám:
1. Steins;Gate
2. Sword Art Online
3. Spice And Wolf
4. Musekinin Kanchou Tylor
5. Uchuu Senkan Yamato (Jó tudom hogy még nem láttam végig, de ha nem rontják el marad a helyén!)
6. Shakugan No Shana
7. Shingeki No Kyojin
8. B Gata H Kei
9. Love Live! School Idol Project
10. K-on!
+1. AKB0048
Halááááál. Amúgy nekem tetszett a Tokyo Ghoul 1. része (mármint a második évad). Az openinget meg majdnem minden animénél áttekerem. Néha csak a feléig tekerek, hogy tetszik-e benne a zene, de akkor se nagyon nézem a spoilerek miatt.😃
Nálam nagyon változó hogy milyen hátterem van, mivel szeretem a Japán épíszetet főként tradicionális épületek szoktak lenni vagy Anime általában.
Igazából amilyen hangulatom van.
A háttér élettartamáról: Szokott akár negyedévig is lenni 1 hátterem.
Kiválasztásról, nem nagyon szoktam keresgélni, ha látok valami jót böngészve akkor lementem későbbre!
Még sosem volt animés háttérképem,általában a kedvenc játékaimról keresek háttereket.
A háttér kiválasztás kb.15 percet vesz igénybe és 1-2 naponta cserélgetem,ha az egyik nagyon tetszik akkor hetekig úgy hagyom.Néha pedig visszatérek néhányhoz.(Mint a mostani)
Jelenleg így néz ki az asztalom,nagy a kupi,de így kényelmes.
Only anime háttérkép, valamint profilkép, avatár szóval minden 😃
Pl a jelenlegi háttréképet 1-2 napig tartott kiválasztani 😃 Tehát kedvenc anime: 1, 2, 3, 4
1,2,3 animéből nincs megfelelő, se direkt karakterre rákeresve. Nagy nehezen a 4. animénél találtam rá erre 😃
Kicsit tele van az asztal de csak mert a win 8.1 nek olyan tökéletes kezelőfelülete van hogy igy a legkényelmesebb 😃 Főleg hogy nincs minialkalmazás -_- és nem fogok órákat tölteni még annak a megkeresésével is hogy legyen...
Kedves fórumozók. Tik, hogy vagytok az asztali hátérkép választással?
Anime fan-ok lévén animes hátérképeket részesítitek előnyben, vagy esetleg más fajta háteret kedveltek? Nekem például msot animes van, de nem mindig szoktam azt választani. Én próbálok mindig valami sötétebb háteret keresni, mert az nem terheli a szememet annyira.
Nálatok mennyi ideig tart kiválasztani az ideális hátérképet? Mert nálam van úgy, hogy több órát is igénybe vesz, míg megtalálom az "igazit". Persze van úgy, hogy ritkán pár perc után rátalálok valami tetszetősre, de ez ritkaság számba megy. 😀
Most, hogy feltettem ezt a jó sok hülye kérdést, feltennék még egyet! 😆
Nektek, hogy néz ki most az asztalotok ? Kezdetnek itt az enyém, most elég letisztult.
Axon95:
Csak 1 évadja van, ami természetesen az első játéknak dolgozza fel a történetét.
[LINK]
Még én se néztem teljesen végig, 6 rész van még hátra. Az első évadhoz van még 9 special is:
[LINK]
A játék harmadik részéhez készült még egy 2 részes OVA, azt nem tudom miről szól, főbb kérdés hogy ezt majd honnan fogom beszerezni! 😃
[LINK]
Ha jobban megszeretnéd érteni a történetet, akkor játszanod kell a játékkal is! Az Anime nagyon össze-vissza van.
Ez a Tokyo Ghoul2. évad első része nem volt valami nagy cucc. Ahogy vége lett az elsőnek jobbra számítottam, de azért érdekes volt. Ja és az openingje ritka szar lett, nem tudom ezt, hogy gondolták. Az Akame ga kill meg már régóta befejeződött nem? Mert én kb 2 hete néztem végig.
Igen,sajna vége lett.😞
A vége után 1 napig teljesen depis voltam,olyan szomorú volt.😃
A Tokyo Ghoul 2.évadának openingje nem nagyon nyerte el a tetszésem.
Szerintem az első az openingek királya,ebben a verzióban még jobb.
Axon95:
A Valkyria Chronichles eredetileg egy taktikai körökre osztott stratégiai játék (hasonló az XCOM-hoz) ! Az első rész tavaly jelent meg PC-re, persze már konzolokra már jóval korábban kijött!
Szóval az anime egy játék adaptáció. 3 része van egyébként a játéknak, szóval lehetséges hogy animéből is jön következő évad. Egyébként az utolsó 2 rész PSP-re jött ki és elvileg azoknak is van Angol fordításuk!
Az IGN-es teszt fel van gyorsítva! A játékmenet ennél lassabb!
A játékot csak türelmes embereknek javaslom! Én már jó sokáig elvittem, de már kezd nagyon unfair lenni a játék. De a történet nagyon jól össze van rakva! Plusz pont az Xbox 360 kontroller támogatottság miatt!! :)
Voltam ma a Metroba(árúház) és találtam instant Rament 😃 Kész főnyeremény jól be is vásároltam a csípősből 😃. Neki álltam egy Valkyria chronicles nevű animének láttam is 3 részt de nem teljesen értem, ennek van második évadja ?mert sok más animét is láttam ami "xy" Valkyria volt ezeknek gondolom köze van a sorozathoz de valaki leírná hogy is van ezek külön évadok vagy valami más?
[LINK]
Nálam valahogy így néz ki. Van kb félévnyire való animém ha így haladok! 😃
Az Uchuu Senkan Yamato-ból 3 évad van 1 újrafeldolgozás, mind 25 részes, egy élőszereplős mozifilim, néhány ova már ha betudom szerezni őket.
Valkyria-ból is van még pár rész
Az új Fate/Stay-t is megnézem.
Code Geass-t eldobtam mert nem tetszik
Olyan volt már egy nyári napon 2 éve amikor nem volt gépem hogy a Chobits-ot mindestül megnéztem kb 25 rész + belekezdtem a Btoom-ba is.
Amúgy még amikor volt úgy rá időm és kedvem hogy nézzek animét akkor is 1 hét alatt max egy 25 részes animét néztem meg!
Hát én napi 6-10 között mozgog. Bár már volt olyan is nem egyszer, hogy a 24 részes animét végignéztem 1 nap alatt. És elkezdtem a második évadot.😆
De amúgy ja 6-10... Tegnap 6 rész Unbreakable Machine Doll. Tegnap előtt 4 rész Log Horizon II meg akkor is 6 Unbreakable Machine Doll.😃
Nálam heti 30 rész az átlag, tehát 5-6 naponta. Kivéve a chihayafuru meg a sao 2 nél múlt héten 50 jött össze 😃 Ahogy a myanimelist historyba látható 😃
Egyébként attól függ hogy min nézed, mert ha egy 14 colos CRT-d van ami csak 1024x768-ban jelenít meg akkor jó animéből is a 480P.
1080P-be fölösleges letölteni úgy se fogod látni a különbséget ha nincs akkora kijelződ 😀! Szóval én az 5:4-es monitorra 720-at töltök. Sorozatnál meg akár a 240p is jó hisz azt úgyis ágyból nézem.
Az ilyen online videós helyeken borzalmas minőségűek a videók pl indavideó kb 380p én ha tudom 720p ben szedek le mindent az alá nem érdemes adni. Néha egy 480p becsúszik az még kibírható.
Jelenleg én ennyit, viszont ezek nincsenek megnézve(kivéve a k-on) (mondjuk néhány mappába csak ova van még)
Én se hangoztatom hogy az összes hosszú animétől herótom van, általában a hosszúság a történet és grafika rovására megy. 😃
Spoiler!
UI. Most nézem, hogy csak nekem nincs ott a SAO. 😃
1. K-on!
2. The idolm@ster
3. Death Note
4. To aru kagaku no railgun/majutsu no index
5. Bleach
6. Chihayafuru
7. Sword art online
8. Toradora!
9. Yuru yuri
10. Kiniro mosaic
Beerk: nálam is így v olt egy jó ideig 😃 csak kicsit csalódtam a mangába ezért az anime lecsúszott az 5. helyre...
noNameFPS: epic profilkép 😃
Az én top10-em:
1.Mayo Chiki!
2.Noragami
3.Log Horizon
4.Sword Art Online
5.Zetsuen no Tempest
6.Tasagore Otome x Amnesia
7.Toradora!
8.Trigun
9.Fate/Zero
10.Vampire Knight
Egyik jótétlélek küldte az ASN community-ből.
2. Sword Art Online
3. Elfen Lied
4. Kenpuu Denki Berserk
5. Claymore
6. Basilisk: Kouga Ninpou Chou
7. Mirai Nikki
8. Chrno Crusade
9. Death Note
10. Shijou Saikyou no Deshi Ken`ichi
Sorolhatnám ,de az elég hosszú lenne....
215 animesorozat + movie = 5569 epizód...😃
1.Bleach
2.Bleach
3.Bleach
4.Bleach
5.Bleach
1.Steins;Gate
2.Death Note
3. Sword Art online
4.Elfen Lied
5.Mirai Nikki
6.Another
A többi meg kb egyformán jó 😃
Nem tudom a csodálatos művedről két szó jutott rögtön eszembe:
1: Buta
Paint-ban van Recantagle is nem kell ecsettel firkálni 😃
2: Lusta
10 Animének a nevét fájt volna leírni 😃?
Ja és tudom, hogy ... Spoiler!
Jó rendben tudom, régen volt már egy kis "talpaló" az Ázsiai zenékből. Mostanában kicsit elfoglalt voltam (Na persze, Dragon Age-eztem 😃😉 szóval ebből az okból nem jelentkeztem minden nap ezzel a rovattal. Így még talán jobb is, összetudom szedni a gondolataimat, mit akarok mondani egy zenéről, stb. 😀
Szóval szerintetek ez maradjon így, vagy minden nap hányjak ide valamit? 😃
Mivel flyaway2 bűnt követett el, azzal hogy skip-elje az Opening-eket, ezért a mai téma az Anime Opening-ek lesznek. Próbálom mindegyikből a normális (nem TV-s) változatot megkeresni! Műfajból igazából bármi, amit úgy látok hogy megfelelő lenne a témához!
Első választásom a Wake Up, Girls c. animének az intrójára esett! Az animáció egy gyenge közepes lett, igazából a mai Idolos animékből nincs túl sok, ezért meg kell becsülni a gyengébb alkotásokat is! A zenéről annyit, hogy „jó meg minden” de hiányzik belőle az a bizonyos faktor, hogy emlékezetes maradjon, ez ugyanúgy igaz az Animére is, kb csak annyira emlékszek hogy volt benne egy Sudo-san nevű személy 😃!
A következő zene viszont már olyan lesz, amikor legelőször meghallottam orgazmusa lett a fülemnek. Nem viccelek! Igaz akkor még egy nagyon gáz noname kínai fejhallgatóm volt, de már azzal is éreztem hogy ez a Drum & Bass-hoz hasonló stílusú zene nagyon bejön. Most hogy újra meghallgattam a jelenlegi fejhallgatómmal (Creative Tactic 3D Alpha) újra átéreztem ezt a dolgot! Lehet újra meg kellene tekinteni a Jormungand-ot
Az utolsónál ugyanaz a szisztéma, még „laikus” otaku voltam, amikor ezt az animét láttam, de a zenéje szintén meggyőzött! Még ma is bekönnyezi a szemem ha ezt meghallom! Az animéről nem is beszélve! Még ma is keresek a Spice And Wolf-hoz hasonló animét! Ez egy kicsit komolyabb, lassabb viszont nem kell mindig HIGH BPM-el rendelkező zenéket hallgatni, néha le kell nyugtatni az agyadat.
Eleged van az Ázsiai zenéből? Itt egy kis nyalánkság:
A mai téma szintén Rock/Metal lesz, sajnálom, de az ázsiai zene után ez áll a legközelebb a szívemhez! A Lordi név lehet hogy ma nem mond sokaknak semmit, de én nagyon megörültem amikor kezemhez kaparítottam a legújabb albumukat amely a „Scare Force One” névre hallgat! Hát elég érdekes zenét játszanak a srácok, amit egyes helyeken Monster Rock-nak neveznek, de kövezzetek meg ha nem így lenne! Róluk azt kell tudni, hogy 2006-ban a „Hard Rock Hallelujah” c. számukkal megnyerték az Eurovíziós dalfesztivált! ([LINK])
Igen akkor még voltak normális zenészek is ezen az eseményen!
Itt az új albumukról a kedvenc:
[LINK]
Nem volt még elég belőlem 😃? Akkor még kérdezek is tőletek:
Jó tudom, már eléggé lerágott csont, de azóta ez a lista bőségesen változhatott amióta utoljára volt róla szó!
Szóval jelenleg Top 10-es Anime listám:
1. Steins;Gate
2. Sword Art Online
3. Spice And Wolf
4. Musekinin Kanchou Tylor
5. Uchuu Senkan Yamato (Jó tudom hogy még nem láttam végig, de ha nem rontják el marad a helyén!)
6. Shakugan No Shana
7. Shingeki No Kyojin
8. B Gata H Kei
9. Love Live! School Idol Project
10. K-on!
+1. AKB0048
Miért meglepő?
Sokat tevénykedek, nézek, érdekel sokminden amelyekről nem tud senki! 😃
A várososakat és az ilyen bolygósakat szeretem 😃
Igazából amilyen hangulatom van.
A háttér élettartamáról: Szokott akár negyedévig is lenni 1 hátterem.
Kiválasztásról, nem nagyon szoktam keresgélni, ha látok valami jót böngészve akkor lementem későbbre!
Jelenlegi hátterek:
-Tokyo látkép
-Osaka kastély
A háttér kiválasztás kb.15 percet vesz igénybe és 1-2 naponta cserélgetem,ha az egyik nagyon tetszik akkor hetekig úgy hagyom.Néha pedig visszatérek néhányhoz.(Mint a mostani)
Jelenleg így néz ki az asztalom,nagy a kupi,de így kényelmes.
Pl a jelenlegi háttréképet 1-2 napig tartott kiválasztani 😃 Tehát kedvenc anime: 1, 2, 3, 4
1,2,3 animéből nincs megfelelő, se direkt karakterre rákeresve. Nagy nehezen a 4. animénél találtam rá erre 😃
Kicsit tele van az asztal de csak mert a win 8.1 nek olyan tökéletes kezelőfelülete van hogy igy a legkényelmesebb 😃 Főleg hogy nincs minialkalmazás -_- és nem fogok órákat tölteni még annak a megkeresésével is hogy legyen...
U.I mi az a Fúrumozó? 😆
Anime fan-ok lévén animes hátérképeket részesítitek előnyben, vagy esetleg más fajta háteret kedveltek? Nekem például msot animes van, de nem mindig szoktam azt választani. Én próbálok mindig valami sötétebb háteret keresni, mert az nem terheli a szememet annyira.
Nálatok mennyi ideig tart kiválasztani az ideális hátérképet? Mert nálam van úgy, hogy több órát is igénybe vesz, míg megtalálom az "igazit". Persze van úgy, hogy ritkán pár perc után rátalálok valami tetszetősre, de ez ritkaság számba megy. 😀
Most, hogy feltettem ezt a jó sok hülye kérdést, feltennék még egyet! 😆
Nektek, hogy néz ki most az asztalotok ? Kezdetnek itt az enyém, most elég letisztult.
Csak 1 évadja van, ami természetesen az első játéknak dolgozza fel a történetét.
[LINK]
Még én se néztem teljesen végig, 6 rész van még hátra. Az első évadhoz van még 9 special is:
[LINK]
A játék harmadik részéhez készült még egy 2 részes OVA, azt nem tudom miről szól, főbb kérdés hogy ezt majd honnan fogom beszerezni! 😃
[LINK]
Ha jobban megszeretnéd érteni a történetet, akkor játszanod kell a játékkal is! Az Anime nagyon össze-vissza van.
Én az AnimeAddicts oldalán néztem, ott pedig 7. - én ért véget.😀
A vége után 1 napig teljesen depis voltam,olyan szomorú volt.😃
A Tokyo Ghoul 2.évadának openingje nem nagyon nyerte el a tetszésem.
Szerintem az első az openingek királya,ebben a verzióban még jobb.
Befejeződöt a - The Red Eyed Killer...
A Valkyria Chronichles eredetileg egy taktikai körökre osztott stratégiai játék (hasonló az XCOM-hoz) ! Az első rész tavaly jelent meg PC-re, persze már konzolokra már jóval korábban kijött!
Szóval az anime egy játék adaptáció. 3 része van egyébként a játéknak, szóval lehetséges hogy animéből is jön következő évad. Egyébként az utolsó 2 rész PSP-re jött ki és elvileg azoknak is van Angol fordításuk!
Az IGN-es teszt fel van gyorsítva! A játékmenet ennél lassabb!
A játékot csak türelmes embereknek javaslom! Én már jó sokáig elvittem, de már kezd nagyon unfair lenni a játék. De a történet nagyon jól össze van rakva! Plusz pont az Xbox 360 kontroller támogatottság miatt!! :)
Nálam valahogy így néz ki. Van kb félévnyire való animém ha így haladok! 😃
Az Uchuu Senkan Yamato-ból 3 évad van 1 újrafeldolgozás, mind 25 részes, egy élőszereplős mozifilim, néhány ova már ha betudom szerezni őket.
Valkyria-ból is van még pár rész
Az új Fate/Stay-t is megnézem.
Code Geass-t eldobtam mert nem tetszik
Olyan volt már egy nyári napon 2 éve amikor nem volt gépem hogy a Chobits-ot mindestül megnéztem kb 25 rész + belekezdtem a Btoom-ba is.
Amúgy még amikor volt úgy rá időm és kedvem hogy nézzek animét akkor is 1 hét alatt max egy 25 részes animét néztem meg!
norbli01: :/
De amúgy ja 6-10... Tegnap 6 rész Unbreakable Machine Doll. Tegnap előtt 4 rész Log Horizon II meg akkor is 6 Unbreakable Machine Doll.😃