Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
noNameFPS avatar
Eső Ecchi ami láttam az a Hyakka Ryouran: Samurai Girls volt. Valami ilyen reakcióm volt:
Spoiler!
https://i.imgur.com/ttlgxwN.jpg

Viccet félre téve, nem nagyon emlékszek már a reakciómra. Szerintem megmosolyogtam kicsit, meglepődöttség nem hiszem, hogy ért mert tudtam, hogy mire vállalkoztam 😃
0
0
0
0
Axon95 avatar
Nem tudom ti hogy vagytok vele én írtózom a Dragon Balltól számomra az az animék legalja a számos "neverendinggel" együtt
0
0
0
0
soko avatar
Huu hát ha emlékeznék is az első ecchi-re akkor megmondanám hogy miképp is reagáltam 😃 Mellesleg egész faja anime ez ->ikkitousen 😃
És kinek mi volt az első anime ami nagy kedvence lett ?
Nekem a Dragon ball hisz azon nőttem fel ! HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
0
0
0
0
xoki avatar
Úgy értem hogy lányoknak van benne fanservice 😃

Egyébkénr ro-kyu-bu t nézek, az is kosárlabdás 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Az elég relatív dolog hogy mi a lányos. Akár a K-on! is lehet az, mivel nincs olyan tipikus elem benne ami azt mondatná el magáról, hogy ez egy akció, vagy vannak benne perverz viccek stb...
Attól hogy valami men-based (mármint csak férfi szereplők vannak benne) nem feltétlenül számít szerintem lányos animének.

Mivel a kosárlabda főként férfiakat igénylő sport ezért most elég illuzióromboló lenne hogy női kosárlabada csapat lenne benne.

Ennyi erővel akkor a Space battleship Yamato is lehetne lányos mivel csak 1 nő van a legénységben.

Ha tévednék és a kuroko no basket egy lányos anime, kit érdekel? 😃
Azt nézem amit érdekel. Ha engem a Sailor moon is érdekelne azt is nézném.
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: A kuroko no basketo nem lányoknak való ? 😃

Nekem az volt a reakcióm hogy: wtf, amikor értelmetlenül leszakadt a ruhájuk (highschool d x d 😃 )

A tokyo ghoult meg akame ga killt csak akkor kezdem el ha végig ér a 2. évad is 😃
Szóval az újakból csak az idolmaster érdekel egyenlőre.... aztán majd non non biyori 2, d x d 3, meg kiniro mosaic 2 ...
0
0
0
0
sudosu avatar
Amik érdekelnek:
Death Parade
Absolute Duo
Kantai Collection
Idolm@ster
Kuroko no basket (már csak azért mert nem rég kezdtem el nézni NBA-t) 😃
Isuca

A Tokyo Ghoul második évadja abszolút nem izgat, az első évadból elég volt az a 4 rész amit végigszenvedtem.
Mivel még van 2 és fél évad Uchuu Senkan Yamato-ból és rengeteg más sorozat (Flash, Arrow, Gotham, New Girl) ezért az animék is csúsznak.

BTW: Csak így random eszembe jutott

Nektek mi volt a reakciótok az első Ecchi animére amit látattok?
Nekem az első a High School Of The Dead volt, akkor talán volt 5-6 anime a listámon. Tetszett a címe mondom megnézem mi ez, emlékszem osztálytársamtól következő nap kérdeztem miért rendelkeznek a karakterek ekkora mellekkel. Így tudtam meg hogy az Ecchi 😃

Szóval annyi volt a reakcióm: "wow és ebből még mondhatsz hogy mit nézzek."

Akkoriban elkezdtem egyre több Ecchi-t nézni, de valahogy mára valahogy ez a szokásom felhagyott, ha olyan kedvem van akkor inkább Eroge VN-t olvasok.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Kazuma el kell keserítselek, a Tokyo Ghoul 2ik évada 95% filler lesz, valszeg közönségbarátabbra csinálják, - mondjuk már az első évada is az volt - és "lebutítják" szerintem simán csinálnak belőle egy 0-24 shounen fightot. Legalább újabb manga amiből egy viccet csináltak/csinálnak!

Ha szabad kérdezni a [LINK] valaki valamit? (Gúlon kívül?) 😜
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Jobb lenne ha visszamennénk az időben és ezt megakadályoznánk! 😃

https://i.imgur.com/zUEf8pZ.jpg
0
0
0
0
soko avatar
😆 Axon95 oké 😃
0
0
0
0
Axon95 avatar
Az ügynökség offolta a Topicunkat 😲 😃
Kérem küldjenek erősítést
El psy Congroo
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Nem gond. Üdv újra köreinkben! 😃
0
0
0
0
Sevalin avatar
noNameFPS: Én az Akame ga kill!-es kritikáddal teljes mértékben egyet értek. De én, ha jól emlékszem 8-at adtam neki. Sajna én nem vagyok kritizálós típus, így én 7-esnél rosszabbat sosem adok egy animének. Velem csak az a baj, hogy a hibákat a háttérbe helyezem és nem figyelek rájuk. Én egy animére úgy gondolok mint egy másik világ történéseire, úgyhogy bármi jöhet! 😃 Ott van példának a Shinmai Maou no Testament amit most kezdtem el nézni, már az elején olyanok jönnek hogy az égnek áll a hajam.

Azon kívül a Tokyo Ghoul nagyon tetszett. Nagyon vártam már a fojtatást. Nekem az első évad 10/10.

xoki: Az Amagi Brilliant Park-ra én is 7-et adtam. Nem hozta azt amit vártam tőle. Én is úgy hiszem, hogy gyerekeknek nagyon ott lenne.

ui: Elnézést, hogy ilyen hirtelen írok, mivel olyan pár hónapja eltűntem. 😕
0
0
0
0
soko avatar
😃
Norbli01 csak hogy ne offoljuk szét a topic-ot prohardver-en ott vannak fórumok és általában arra szakosodott emberek ők biztosan mondanak valami faja kártyát .
Spoiler!
https://www.***/termek/sapphire-r7-260x-1gb-ddr5-11222-05-20g-videokartya-65606
Ez pl megint erősebb mint a gtx 650 .
0
0
0
0
xoki avatar
Csak a második bekezdésnél beszélek arról, az elsőbe a Glasslip-ről 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Hát azért kérdeztem, hogy tudtok-e jobbat, (de akkor mind1, ha nincs 40 környékén mondjatok egyet, és megnézem 😜 ) és nem csak a GB-ot néztem, azt tudom, hogy nem csak az számít de 40 felett az már drága :/
0
0
0
0
soko avatar
norbli01 attól függetlenül hogy 4GB nem egy erős kártya annyira spec az én kártyám ami 1GB erősebb .
Spoiler!
[LINK]

Ne feltétlen a GB menjél hanem a bit-re ha találnál egy 256bit-es kártyát olyan árban akkor már jó is lenne de nem nagyon fogsz mert azok 40k felett vannak .

Xoki : lényegében mi is ez az anime amit beszélsz : -> amagi brilliant park ? 😃
Mert én még nem hallottam róla 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Ööm éérdekeees. elkezdtem egy olyan animet (Glasslip, nem hiszem hogy látta valaki) és az első rész után, még annyit sem tudok róla mielőtt elkezdtem 😃 Supernatural comedy egyébként, de az első részbe folyamatosan csak olyanok jutottak eszembe hogy: ez ki, az hogy került, oda az mi 😃 Értelmetlenül szereplőt meg jelenetet váltanak hirtelen mindig 😃 Ha ez mind megmagyarázza majd 12 rész alatt akkor már azért is 10/10, de tuti nem fogja 😃

Valamint megnéztem az Amagi brilliant parkot, nagy hype volt tavaly körülötte, de nekem ez egy gyenge 7/10 anime, inkább fiatalabbaknak való szerintem, lehet azért nem tetszett (7 pont nálam azt jelenti hogy nézhető, de unom 😃 )
0
0
0
0
norbli01 avatar
Tudom srácok, nem ide tartozik, de nem tudtok egy hasonló kaliberű VGA-t, hasonló áron? (jobbat is küldhettek csak 40 felett nagyon nem tudok venni 😜 Linket nem tudtam be rakni)
Spoiler!
GIGABYTE GF GTX650 OC 4GB 128bit DDR5 PCI-E GV-N650OC-4GI
0
0
0
0
soko avatar
Személy szerint az Akame ga kill nekem nagyon tetszett .
Jó volt benne a történet már mint megfogott miért is gyilkolnak azok az emberek a másik hogy attól függetlenül hogy jó dolog miatt gyilkolnak még is csak gyilkos bagázs ezt el is ismerték . Persze sajnos volt negatívum is számomra a vége az volt talán csak nem akarok spoiler-ezni . DE attól függetlenül én ajánlani tudom 😀 10/6,8 nálam .
Toky Ghoul sajnos nem láttam még de olvasgattam utána és majd meg is nézem csak most egy ideig el leszek laczy ajánlott anime-vel 😃
Ajánlom még figyelmetekbe a dragon crisis
nagyon jó kis anime !
0
0
0
0
noNameFPS avatar
így sudosu esti zenéi után jöjjön egy kis esti kritika. 😃

Régebben szoktam írni sok animéről úgymond élménybeszámolót, hogy én milyennek találtam az adott művet. Csak ez most az utóbbi időkben valahogy elmaradt. Bár hozzátenném azt is, hogy az utóbbi hónapokban nem nagyon néztem animét. Viszont pár hete befejeztem hármat is.

Szóval az első amiről írnek az a Akame ga kill!
Nem tudom, hogy mennyien látták közületek. Vagy, hogy melyikőtöknek jött be, esetleg utálta.
Én az előbbi csoporthoz tartozom, na meg az utóbbihoz is. Valamiért be jött, de azért szar volt 😆
Ez ám a minőségi kritika mi? Na, kifejtem bővebben.
Először is, ami tetszett bene. Az a látványos harcok, sok vér és az erőszak meg a…………….
Nem, nincs több. Ha ezek nem lettek volna benne valószínűleg egy ultra gagyi shounen animével lenne dolgunk. De hát ez kell a népnek, robbanjon minden meg fröcsögjön a vér. Ezzel el lehet adni egy animét. Rengeteg Hollywoodi film ezzel adja el magát, akkor anime miért ne tudná ugyan ezt?
Akkor viszont most jöjjön a negatívum. Ezekből kapásból többet tudnék, de csak a lényegesekre térnék ki. Kezdjük a leglényegesebbel, a történettel. A történet az kb nincs. Vagyis van, de annyira egyszerű, klisés és érdektelen, hogy az nem igaz. Alapjába véve van egy bérgyilkos csoport meg egy másik csoport, akiket az előbb említett csoportlikvidálásra állítottak össze. Na persze e két csoport vezetőjének közös múltjuk van, mert mért ne, ilyen még úgysem volt. Véleményem szerint kiszámítható az egész történet, legalább is nagyjából úgy történt az egész, ahogy kigondoltam.
Itt-ott meghalnak fontos, vagy inkább fontosnak hitt karakterek. Viszont ha bele gondolunk nem is voltak oly annyira fontosak. Max 3-4 részt voltak képernyőn.

Másik negatívum a karakterfejlődés hiánya. Egy kicsi talán mutatkozik a főhősön, viszont senki máson nem. Mondjuk ez után a történet után nem is vártam el ezt a kritériumot.
Végtére is én 5/10adtam neki. Sok negatívum ellenére annyira nagyon borzalmas nem volt. A fáradt és unalmas esti órákat el lehet vele ütni, arra jó. Mert, ahogy mondtam látványosnak látványos. És aki vevő a véres dolgokra az még lehet, hogy szeretni is fogja, legalább is jobban, mint én.
Ja, még egy pozitívum, a nagycsöcsű kardos csajok menők!!! 😆

Következzék a második anime amit láttam. Ami nem más, mint a Toky Ghoul.
Nem kell megijedni erről nem fogok ennyit írni. Egyrészt 1. évadot láttam és a 2. évad első résztért(ennyi van kint belőle) és nem szeretnék így véleményt mondani róla. Másrészt, tudom, hogy sokaknak a kedvence, gondolom itt is. Úgy, hogy nem szeretnék a rosszfiú lenni, aki leszólja a kedvencet. Amúgy nem vagyok róla annyira rossz véleménnyel. Csak annyit mondok, hogy ennél az animénél érvényesül az a mondás, hogy „nagyobb a füstje, mint a lángja”. Nagyon hypolják, sokan az egekbe magasztalják és szerintem érdemtelenül. Mert az egész nem annyira jó, mint amilyenek beállítják. Persze még futó sorozatról beszélünk, kitudja mennyi évadja lesz, nem mondom, hogy nem lehet belőle egy 10/10es anime. Mondjuk sok helyen olvastam, hogy a mangája jó, és sokkal jobb az animénél. Viszont ahozz még nem volt szerencsém, majd ha lesz kedvem mindenképp beleolvasok, mert kíváncsi vagyok rá.

A harmadik anime amit kivégeztem az nem más volt minta a Code:Breaker. Erről nem szándékozom véleményt írni, ugyan is félbe van hagyva az anime és valószínűleg folytatása sem lesz. Akit érdekel, esetleg megnézheti. Az Ao no exircist-hoz hasonlóan kék lángok vannak benne. 😃 Nálam 6/10./

Ui. Nektek hogy tetszett az Akame ga kill! vagy a Toky Ghoul?
0
0
0
0
sudosu avatar
Nálam is valahogy úgy volt hogy beregisztráltam, utána nem írtam 3-4 hónapig. Utána rávetemedtem, hogy a szinte teljesen inaktív Anime topic-ban írok, azóta egyre aktívabb a topic! 😃

Volt itt is bunkó ember, de azokat lerendeztük. Nálunk van a mentális fölény szóval ezt kilehet használni! Meg nincs túl sok otaku se ezen a fórumon! Végülis egész összeszokott kis társaság lettünk az elmúlt 2 és fél évben. 😜

Éji zene:

Kedves egybegyűltek ezen a napon, függésegemet láthatjátok meg, amikor egyszerűen olyan hangulatom van, amikor csak egy előadó zenéjét hallgatom egész éjszaka! Akik már ismernek, egy ideje nálam 2 előadó van, amit képes vagyok akár egész nap is hallgatni!
Igen a mai téma az AKB48 lesz!

Az AKB48-ról annyit érdemes tudni, hogy a leghíresebb Japán Idol csapatról van szó. Az ún. AKB dinasztia elég komplex felépítésű, ezt sajnos csak egy Japán ismerheti teljesen, mivel elég nehézkesen adnak információt erről a „kuriózumról” Angolul! Amiket én ismerek HKT48, NMB48, JKT48. Persze arról sem szabad elfelejtkezni, hogy a sima AKB48-nak is van 5 team-je:
• Team A (Itt vannak/voltak a számomra legfontosabb tagok 😀 )
• Team K
• Team B
• Team 4
• Team 8 (6 subteam)

Készült egy Anime is az AKB48-ról aki szereti a zenéket mindenképp érdemes megnézni. Az első évadját megnézve elég gagyinak tűnt, de a második évadra nagyon összeszedték magukat és egy jó történetszál is lett belőle!

Na vágjunk bele a témába, hisz azért vagyok itt hogy megszeretessem veletek a zenéket . A felkelő nap országát nem csak az egyedi életfelfogás, anime, tech, történelem, kultúra teszik csodálatos országgá, hanem a zenék is!

Őszintén megmondva nagyon nehéz választanom, hisz olyan sok jó release-jük van hogy nem férne bele 1 napba se felsorolni őket. Talán az a szisztéma megfelelő lehet, hogy rakok pár híres és kevésbé híres számot tőlük!

AKB48 – Aitakatta (Team A)

Ez volt a legelső szám amit halottam tőlük, ez pont az AKB0048 c. animében hangzott el az első részben!

AKB48 – Heavy Rotation (Team A)

Ez a szám még úgy is képes meghatni, hogy minimum 54-szer (Last.Fm szerint) hallottam ezt a számot. Nincs mit mondani Imádom. Legtöbbször a klipet nézem meg!

AKB48 – Blue Rose (Team K)

Ez egy epic-nek titulált jelenet közben szólt, hát az animációhoz nem nagyon illet ez a zene, persze ez szubjektív vélemény!

Eleged van az Ázsiai zenéből? Itt egy kis nyalánkság:
Mivel támogatom, a rendes Magyar zenéket ezért most mi lenne, ha honunk egyik zenekarával lépnénk a tettek mezejére?
A Dalriada-ról lenne szó mai nap, egy egész tetszetős folk metál együttes. Binder Laura hangja simán lehetne az ország hangja (Magyarország Alissa White-Gluz-ja vagy Acchan-ja 😆😉. A vokál fantasztikus, nem vagyok annyira oda a tipikus magyar népzenei vokáltól, de ez nagyon bejön!
[LINK]

flyaway2:
https://i.imgur.com/5IPPS6s.jpg
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Csak annyira harapunk mint Mike Tyson.😉

soko: Igazából...Itt mindenki bunkó. Csak ha sok a bunkó emberr akkor nem tűnik fel az egyik bunkónak, hogy a másik 10 is az.

Axon95: Én is ugyan így vagyok vele. Még jó, hogy pont akkor vettem észre az anime topicot amikor még csak elkezdtem animézni.

xoki: Én megmondtam, hogy vannak ilyenek. Ez is igazolja, hogy mindig igazam van.😆

Aldnoah.Zero
Brutáljó anime véleményem szerint. Az alapkoncepció nem bonyolult. Fogjunk egy elpusztíthatatlan, isteni erővel rendelkező ellenséget....Pusztítsuk el őket.
Jó hát ez nem is annyira igaz de ha az egész történetet le kellene írnom egy mondatban akkor nem lehet mást mondani.
Igazából nekem az ilyen robotot irányítós animékről durva előítéletem volt eddig. Mindre rámondtam, hogy Full Metal Panic koppintás, de ez mostantól megváltozik.😃 úgy írnék róla valami jó hosszút csak telóról inkább nem mert rengedek idő lenne.😆
0
0
0
0
soko avatar
Jogos én is csak a gépigényekre voltam kíváncsi aztán a prohardver-en fórumozgattam és megtetszett ez a dolog majd nagy meglepetésemre itt is láttam hogy volt fórum de csak nemrégiben kezdtem el ide írkálni 😃 !
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Ahogy elnéztem a hardveres topic forgalmasabb. Bár oda sokan írnak.
Itt körülbelül egyidejűleg 5-6 emberke (csak) szokott aktív lenni.
Lehet, hogy van több passzív látogató, aki csak körülnézni jár ide és nem ír hozzászólást. Viszont ha benéz ide, akkor azt azt jelenti, hogy érdekli is a téma.

Ebben az esetben üzenném nektek, hogy ha van téma amihez úgy gondoljátok hozzá tudtok szólni. Akkor tessék úgy is tenni! Nem harapunk (annyira 😆😉
0
0
0
0
Axon95 avatar
Hát nem tudom én kezdettben a gépigényen 1-2 gépigényt néztem meg azt felregisztráltam majd kb fél évvel később vettem észre hogy vannak fórumok 😃
0
0
0
0
soko avatar
Szeretjük az ilyen topic-ot sok e fajta topic azért hal meg mert általában bunkó a közönség 😃
DE tény hogy eddig nagyon faja itt eldumálni :!
0
0
0
0
xoki avatar
Valamint már szaporodnak azok akik nem csak titokba olvassák, hanem ők is irnak 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Úristen...Én úgyérzem, hogy már nem fogok rinyálni ha pár napig nem ír senki ide. Most nézem, hogy még annó a kezdeteknél volt, hogy HÓNAPOKIG nem írt senki.
Most meg mondhatni a legaktívabb topic. (Ha nem számítjuk a videómegosztós topicokat.😃😉
0
0
0
0
soko avatar
laczy 😃
danke mester most aztán írtál egy jó párat amit még nem láttam !
köszöntem szépen még egyszer .
Majd még jelentkezni fogok és megint ennyi problémát csinálok 😆
0
0
0
0
laczy avatar
@soko:
Ichiban Ushiro no Daimaou , Rosario To Vampire , Rosario To Vampire Capu2,
Ikki-Tosen, Ikki-Tosen - Legendary Fighter, Ikkitousen: Great Guardians,
Ikkitousen: Xtreme Xecutor,Ikkitousen Dragon Destiny ,
Kore wa Zombie desuka? ,Air Gear ,Ben-To stb....😃
Jó szórakozást! 😀
0
0
0
0
soko avatar
Ezzeket már láttam 😃
noNameFPS jó kis anime volt tetszett .
norbli01 szintén le csekkoltam már 😃
Hát igen ezzekhez hasonló anime kellene 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
soko: Nézd meg a Hyakka Ryouran: Samurai Girls-t, na meg a második évadja a Hyakka Ryouran: Samurai Bride. A harmadik meg most fog jönni 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Nem akarok hülyeséget mondani, de talán az : Itsuka Tenma no Kuro-Usagi az.. nem láttam belőle sokat, de úgy rémlik....
0
0
0
0
soko avatar
nah igen ezt is láttam már 😃 Érdekes volt az tény és való 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Hmmm mondjuk to love-ru, bár ez nem csak csipetnyi ecchi 😃
0
0
0
0
soko avatar
Srácok ajánlanátok majd hogy nem mint a highschool d😆 hasonló anime-t ugye ami kicsit harem-es van benne mágia vagy akár mi 😃 Ami természet feletti és egy csipetnyi ecchi-vel megfűszerezett anime-t 😃
Amik csekkolva voltak -> Dragon crisis,black bullet,maken ki,Hagure Yuusha no Estetica,kore wa zombie,hidan no aria,kyoukaisenjou no horizon,c3 még van egy pár de azt ha nem gond nem írom le 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Úristen...ez de beteg.😆😆
0
0
0
0
xoki avatar
Ha nekem irtad, azt kerestem csak egyedivé akartam tenni, de rosszabb lett 😆 Mert nekem se sikerült úgy ahogy elképzeltem 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Mért nem keresel egy Template-t és kész? 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Két óra vacakolás után ráuntam a custom Myanimelist készitéssel, szóval most félkész előre készet raktam 😃 [LINK]
0
0
0
0
sudosu avatar
Axon95:
A legtöbb jó anime ilyen, meg akár játék is. Ha annyira tetszik akkor észre se veszed hogy letoltál vele 100 órát 😃.

flyaway2:
Igaz még nem néztem meg ezt a Myanimelist-es CSS szerkesztőjét, de van némi tapasztalatom a web development-be, ha tudok segítek, írd le PM-be a problémád!
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Beerk nem akarlak fárasztani de már úgyis mindegy...Apa csinált nekem egy szalbazsákot. Olyan emberméretűt, azt azon he, ha, hö, azon gyakorlok. Jobb mint az anime.

Ez a MyAnimeList-es advanced style CSS editoros cucc nagyon lefáraszt. Már 2 napja nem tudom megcsinálni rendesen, ahogy a lelki szemeimmel látom.😞
0
0
0
0
no avatar
flyaway2: Ne fárassz 😆
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Nem tudtok egy olyan animét amiben gyakorolnak egy szalmazsákon? Olyan ember méretűn.😆
0
0
0
0
Axon95 avatar
Na a Valkyria chronicles kinézve 😃 Amikor már pedig kezdek ráfüggeni egy animére akkor van vége :/
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció