Az jó lesz az 70400 MB/s. Vagy OCozott az is? Esetleg feltolhatnád ha tudod 80000-re mint a kérdéses HD 7770 oc-t😃
Majd 1250 Mhz-re lődd be a 9800GTX valós órajelét azaz effektív 2500 legyen. ez gondolom gond nélkül menni fog😃
De ez 7850nel nem? Biztos x16 a PCI-E 1.0 csatid is? Vagy át tudod állítani esetleg? Nem tudom sanos ezeket nekem tök low lapom van az ilyeneket nem tud😃 Vagy valami konkrétabbat nem írnál vagy részletesebbet? Ha 7850ről van szó akkor ugye annak kétszer annyi memória sávszélessége mint HD 7770nek vagy még az OCnak is és ahogy nézem a különbség 33% amibe a HD 7770 bőven belefér szerintem mivel az 133000 MB/s elvileg amire le lett szorítva a HD 7850. Szóval annak lehet kevés már de HD 7770-nek szerintem nem.
Szemléltethetem a dolgot,ha gondolod.
Z77 lap PCI-e Gen1 3DMark05 Canyon Flight 176.5 FPS
PCI-e Gen2 234.3 FPS. Na itt a nagy különbség.(Ezt most mértem)
De miért kevés a PCI-E 1.0 a HD 7770nek? Próbáltam utánakeresni a PCI-E különbségeinek de nem igazán értem sajnos😃 A 80000MB/s szerintem nem sok ahhoz képest, hogy 220000MB/s vagy több is lehet más kártyának a memóriasávszélessége amihez képest 80000 szerintem nem sok és mindig írják is, hogy PCI-E 2.0 is elég lenne pl egy ilyen kártyának is na és akkor ennek a fele a PCI-E 1.0 és abba bőven belefér a HD 7770 OC szerintem. De ha nem akkor javíts ki mathejocy😃
Jó a szerkó,csak a lapot kéne kicserélni egy P45-re.Jó kis kuriózum az E8500-as.Finom darab.Az 1.0 karcsú sajna annak a VGA-nak.A tápnak el kellene bírnia.Jó tapasztalatom sajnos nincs vele kapcsolatban.6600 SLI-nél majdnem felgyújtottam vele a szárítón a ruhákat,amikor kicsapott belőle a láng hátul.Mondjuk,ha játék közben szalonnát is akarsz sütni,akkor hagyd benne nyugodtan.
Értem hát elég régi dolgok vannak ebbe a gépbe csak 7770 ami új a többi cucc 2008-2009-es
igen x16-os a foglalat majd közeljövőben ugy is tervezek bővítést akkor meg ugy is venni kell szinte mindent kivéve karit
De az az érdekes h nem mindegyik játéknál csinálja... pl ott a sims 3 amivel tesom maxon játszik még kicsit akad is a game, de semmi neki sose volt ilyen gondja bár az is igaz h eredeti neki én meg a warez játékokkal szopok 😆 kivéve la noire-t ami simán fut bármikor...
Ha LC power akkor ténylegl ehet az a baj. Elég silány táp hírében állnak pedig HD 7770 nem éppen fogyaszt sokat. 3d mark 11-et próbáltad lefuttatni? ha van pénzed most ápra még ha nem is az okozza a problémát akkor is cseréld le. Egyszerűen nem megbízható. Ha alsó tápos házd van akkor Chieftec CTG 500-80P ha nem akkor elég a Chieftec CTG 400,450 FSP HEXA 400,500 is.
PCI-E 1.0 ha x16 akkor nem lehet gond.
TaylorXIII írta:
Ha előtte eltávolítottad akkor oké akkor nem feltétlen ez a probléma bár sosem lehet tudni😃 A pontosan szerinted ezt jelenti a tápnál, hogy 420 Watt?😃 Mintha azt mondanád a VGAnál, ,hogy 1GB VRAM.
itt van pontosan ilyen: LC420H-12_PFC_420W
lehet csak formázni kelene mindent + újra rakni a winfost, de az h PCI 1.0-ás az alaplap az nem lehet gond?
Ha előtte eltávolítottad akkor oké akkor nem feltétlen ez a probléma bár sosem lehet tudni😃 A pontosan szerinted ezt jelenti a tápnál, hogy 420 Watt?😃 Mintha azt mondanád a VGAnál, ,hogy 1GB VRAM.
TaylorXIII írta:
tápot írd le pontosan és akkor talán meg lehet mondani. Driver legfrissebb van fenn HD 7770-hez? Előző kártya mi volt? NVIDIA? Ha igen jól el lett távolítva? Az AMD driver helyesen lett telepítve?
Legfrisebb van fent de a régivel is ezt csinálta, igen előtte nvidia volt mit értesz azon h rendesen el lett távolítva? letöröltem a dolgait gépről mindet
420w-as táp van a gépben
tápot írd le pontosan és akkor talán meg lehet mondani. Driver legfrissebb van fenn HD 7770-hez? Előző kártya mi volt? NVIDIA? Ha igen jól el lett távolítva? Az AMD driver helyesen lett telepítve?
HELP
Olyan gondom lenne hogy szinte az összes játéknál(kivéve la noire és sims 3 eredeti) egy pár másodpercre elfeketül a képernyő és kilép a játékból vagy visszalép a játékba jobb esteben vagy elkezdrecsegni a hang és kifagy majd újra jóa játék pár másodperc után!
nos és ezt a azóta csinálja mióta HD 7770 van a gépben bár a komolyabb játékokkal csak azóta játszok rajta
Talán kicsi a táp neki? vagy nem jó a PCI -E 1.0 -ás lapba a pci-e 3.0-ás kártya? vagy vmi más?
Hát, a 4 tűs alaplapi processzor venti csatlakozójára rá volt dugva egy elosztó. Az elosztón pedig rajta volt a 12cm-es házventi valamint maga a procihűtő így 2 venti volt rákötve az alaplapi 4 tűsre. Ha ezt kérdezitek,egyébként örülök hogy valaki ezen röhög legalább dobtam egy kis színt a napotokba. 😀
ezen az egészen én is 😃 😃 😃
viszont megkérdezném a srácot hogy milyen fogyasztók vannak még a gépben?
mert nekem volt olyan (mivel egy tápszálakon ment a vidikari és 2 venti) ha feljebb tekertem a rájuk aggatott 2 előlapi ventit akkor olyan szépen leljebbment a HD 4650 em saját ventije is mint a huzat!
nem kapott elég tápot!
nem hittem el!!!! kimértük műszerrel és tényleg! kevesebben kapott így a kártya!
Cr4zY79 írta:
... MI LEHET A HIBA?????? Winchester? Windows? Köszi a válaszokat.
Pont ebben a sorrendben. A merevlemez az utolsókat rúgja, ezzel együtt természetesen a Win is haldoklit, mert azon van rajta. A helyedben roppant gyorsan elkezdeném lementeni a fontosabb adatokat róla.
GRIFF2 írta:
Szóval most ez mi, és valaki tud erre egy épkézláb megoldást? 😀
Öcsém, ez durva. Legjobb tudomásom szerint egy ventilátor közvetlenül semmilyen módon nem befolyásolja a gép teljesítményét. Ugynaz a kategória: régen, egy slotos-pentiumos gépem kerregett, ha megmozdítottam az egeret. Nem a hangszóróból jött a hang.
Tedd fel a kérdést a "megmagyarázhatatlan rejtélyek" c. topicba, oda való.
Sziasztok! Erre tudnátok gyors választ adni?:
Szóval tegnap beraktam egy Arctic F12 Pro PWM ventit a gépembe hátulra és hirtelen -20FPS lett MW3-ban. Na mármost tegnap mondtam hogy "így nem mehet tovább" És egy egészséges újratelepítés(OS) driver update, windows update után ugyanúgy megmaradt a 40 FPS a stabil 60 helyett amilyen volt a venti berakása előtt.Ma kiszedtem a ventit erre megint megy minden szépen, viszont meleg van a gépházban amit nem akarok. Szóval most ez mi, és valaki tud erre egy épkézláb megoldást? 😀
Sziasztok. Van 1 igen igen kemény és idegesítő problémám..Amikor elindul a gép felbootol rendesen, hallom a pittyogást. Nekem WIN7 em van és amikor kihozza a kék töltőképernyőt és írja az üdvözöljük feliratot.. na most az mellet forog 1 kis karika(mint amikor tölt a gép rendesen és a kurzor mellet megjelenik) az tölt 1 darabig és megáll, nem csinál semmit megfagy...(ez álltalában 2 inditásonként de van h teljesen random van az egész csökkentett indítással oldottam meg de mindig előjön) Másik amikor itt belép megjelenik az asztal és 10 mp után minden megfagy nem mozog az egér bill kombinálásokra se reagál.. MI LEHET A HIBA?????? Winchester? Windows? Köszi a válaszokat.
Sziasztok! Nekem egy olyan problémám lenne, hogy tegnap este meghalt a notbookom tápja és csak csipogott rádugtam egy 65W-at de azzal írta, hogy kicsi a teljesítmény ma reggel találtam a szekrénybe egy házilag már javított 90W-osat rátettem és jó volt és olyan du. 4 óra körül elkezdett aksiról menni és akármilyen tápot dugok bele nem akar hálózatról menni. Szerintetek mi a baj mert én azt olvastam, hogy valszeg elcsesztem az alaplapot ami kb 65000 Ft. ami még rosszabb, hogy Magyar oldalakon nem is találtam belőle és még az is baj, hogy nem biztos, hogy itthon ki tudjuk cserélni és akkor viszont keresni kell vkit aki kicseréli. Esetleg valaki tud vmi konkrét információval szolgálni a bajomról???
tomtom77 írta:
Sziasztok.
Nekem az lenne a problémám, hogy vettem most egy új alaplapot (asrock 970 extreme 3), és beszereltem mindent rendesen, de mikor elindul, akkor még a bios-ig sem jut el, ventilátorok forognak, de semmi több.
(Gépem adatai)
Szerintetek mi lehet a probléma?
Memóriákat tisztisd megy. Bios Reset :-( Bocs mást nem tudok
Sziasztok.
Nekem az lenne a problémám, hogy vettem most egy új alaplapot (asrock 970 extreme 3), és beszereltem mindent rendesen, de mikor elindul, akkor még a bios-ig sem jut el, ventilátorok forognak, de semmi több.
(Gépem adatai)
Az a bajom hogy CoD4-ben eddig megvolt a 250 FPS full grafikán movie configgal és egyik nap játszottam és hirtelen el kezdtem szaggatni az FPS-em lement 20-ra és azóta nem megy sehova😞 Más játék megy rendesen pl BF3, BO2 , CoD8...Már próbáltam újratelepíteni a játékot de semmi, low grafikán ugyan olyan😞 Mi lehet a baj???Lécci valaki segítsen😞A gépem 1 hónapos és nincs semmi baja a driverek frissítve. 😞
Elosztó rohadna meg😃 Tesóm gépe is azért indult folyton újra windows betöltés után üdvözöljük képernyő előtt mert szar volt az elosztó😃 Am én nem hittem, hogy a tápod rossz de tippem meg nem volt de a Corsair tápok nem éppen szarok persze akad hibás darab de ritka.
Kipróbáltuk havernál és tökéletesen vitte a gépét.
Cserélgettünk próbálgattunk minden alkatrészt és minden jó a gépemben.
Azóta megy a gép mert kicseréltem az elosztót...
hát nem tudom mi tévő legyek:S
Garancia 2 év volt rá de az már lejárt.
Gyártói 5 év garancia de azt úgyse ismernék el hogy elromlott, mert már multkorában is csinált ilyet és kiváncsiságból belenéztem nem-e puklisodott fel a kondi..
lehet új tápegység lesz ebből.
Ha garanciális, cseréltesd ki. Én elektrós sulit végeztem, de még én magam sem szeretem bütykölni a tápokat, mert csak szopás van velük. Szerintem a voltregulátor IC-k kezdenek meghalni, azokat, elvileg ha kicseréled, megjavulhat. De szerintem nem éri meg bajlódni vele. Okozhatja bármi más is. Kiszáradt kondenzátor, hideg forrasztás, akármi. Át kéne mérni az egészet multiméterrel és utána találgatni.
Még az is lehet, hogy más a gond. Rossz alaplap is okozhat ilyen problémát.
Sziasztok.
Lenne egy kis problémám.
Lényeg röviden:
Gépem tuningoltam és hát minden program fagyás nélkül lefutott és több óra(6-7) játék után is megy és nem fagy le.
Viszont ha leállítom és huzamosabb ideig áll(8órát) , és azután indítanám nem indul el.
Vagy elindul és lekapcsol majd megint elindul vagy 20X-or 5 másodperces időközönként....
Mi lehet a baj?
mikor végre elindítottam biosban megnéztem hogy 12voltos ágon 14.3 v feszültséget vett fel, 5v ágon meg 5,8voltot
szóval valami nincs rendjén én tápra gyanakszom.
Corsair cx 600w táp és alatta pedig nem egy erőmű megy(quad core, 6gb ram, gtx 560 ti...
választ előre is köszi.
üdv
A 7% kondíció az elég gáz. Ha használtan vetted, akkor vissza kellene adni... Nekem 10% kondíció után nyeklett meg az egyik merevlemezem... csak a diagnosztikai progik látták...
Van egy IOMEGA 320 GB külső HDD-m, és nem ismeri fel a gép, a led az világít, már próbálkoztam formázással, megformáztam és azt írta ki hogy 100 MB a kapacitása. Formázás előtt megnéztem hdd sentinellel és azt írta, hogy 7% a kondíciója. Ilyenkor mit lehet vele csinálni? Eddig semmi probléma nem volt vele.
lenne egy problémám most vettem egy winyot és nem látja a windows mi lehet a baj?
Vezérlőpult\Rendszer és biztonság és ott lesz egy partíciok létrehozása, formázása a merevlemezen itt látni fogja megformázod és kész is.
win 7 em van nem találom.
lenne egy problémám most vettem egy winyot és nem látja a windows mi lehet a baj?
Vezérlőpult\Rendszer és biztonság és ott lesz egy partíciok létrehozása, formázása a merevlemezen itt látni fogja megformázod és kész is.
Majd 1250 Mhz-re lődd be a 9800GTX valós órajelét azaz effektív 2500 legyen. ez gondolom gond nélkül menni fog😃
Z77 lap PCI-e Gen1 3DMark05 Canyon Flight 176.5 FPS
PCI-e Gen2 234.3 FPS. Na itt a nagy különbség.(Ezt most mértem)
igen x16-os a foglalat majd közeljövőben ugy is tervezek bővítést akkor meg ugy is venni kell szinte mindent kivéve karit
De az az érdekes h nem mindegyik játéknál csinálja... pl ott a sims 3 amivel tesom maxon játszik még kicsit akad is a game, de semmi neki sose volt ilyen gondja bár az is igaz h eredeti neki én meg a warez játékokkal szopok 😆 kivéve la noire-t ami simán fut bármikor...
PCI-E 1.0 ha x16 akkor nem lehet gond.
itt van pontosan ilyen: LC420H-12_PFC_420W
lehet csak formázni kelene mindent + újra rakni a winfost, de az h PCI 1.0-ás az alaplap az nem lehet gond?
Legfrisebb van fent de a régivel is ezt csinálta, igen előtte nvidia volt mit értesz azon h rendesen el lett távolítva? letöröltem a dolgait gépről mindet
420w-as táp van a gépben
Olyan gondom lenne hogy szinte az összes játéknál(kivéve la noire és sims 3 eredeti) egy pár másodpercre elfeketül a képernyő és kilép a játékból vagy visszalép a játékba jobb esteben vagy elkezdrecsegni a hang és kifagy majd újra jóa játék pár másodperc után!
nos és ezt a azóta csinálja mióta HD 7770 van a gépben bár a komolyabb játékokkal csak azóta játszok rajta
Talán kicsi a táp neki? vagy nem jó a PCI -E 1.0 -ás lapba a pci-e 3.0-ás kártya? vagy vmi más?
viszont megkérdezném a srácot hogy milyen fogyasztók vannak még a gépben?
mert nekem volt olyan (mivel egy tápszálakon ment a vidikari és 2 venti) ha feljebb tekertem a rájuk aggatott 2 előlapi ventit akkor olyan szépen leljebbment a HD 4650 em saját ventije is mint a huzat!
nem kapott elég tápot!
nem hittem el!!!! kimértük műszerrel és tényleg! kevesebben kapott így a kártya!
... MI LEHET A HIBA?????? Winchester? Windows? Köszi a válaszokat.
Pont ebben a sorrendben. A merevlemez az utolsókat rúgja, ezzel együtt természetesen a Win is haldoklit, mert azon van rajta. A helyedben roppant gyorsan elkezdeném lementeni a fontosabb adatokat róla.
Szóval most ez mi, és valaki tud erre egy épkézláb megoldást? 😀
Öcsém, ez durva. Legjobb tudomásom szerint egy ventilátor közvetlenül semmilyen módon nem befolyásolja a gép teljesítményét. Ugynaz a kategória: régen, egy slotos-pentiumos gépem kerregett, ha megmozdítottam az egeret. Nem a hangszóróból jött a hang.
Tedd fel a kérdést a "megmagyarázhatatlan rejtélyek" c. topicba, oda való.
Szóval tegnap beraktam egy Arctic F12 Pro PWM ventit a gépembe hátulra és hirtelen -20FPS lett MW3-ban. Na mármost tegnap mondtam hogy "így nem mehet tovább" És egy egészséges újratelepítés(OS) driver update, windows update után ugyanúgy megmaradt a 40 FPS a stabil 60 helyett amilyen volt a venti berakása előtt.Ma kiszedtem a ventit erre megint megy minden szépen, viszont meleg van a gépházban amit nem akarok. Szóval most ez mi, és valaki tud erre egy épkézláb megoldást? 😀
Sziasztok.
(Gépem adatai)
Memóriákat tisztisd megy. Bios Reset :-( Bocs mást nem tudok
(Gépem adatai)
Az a bajom hogy CoD4-ben eddig megvolt a 250 FPS full grafikán movie configgal és egyik nap játszottam és hirtelen el kezdtem szaggatni az FPS-em lement 20-ra és azóta nem megy sehova😞 Más játék megy rendesen pl BF3, BO2 , CoD8...Már próbáltam újratelepíteni a játékot de semmi, low grafikán ugyan olyan😞 Mi lehet a baj???Lécci valaki segítsen😞A gépem 1 hónapos és nincs semmi baja a driverek frissítve. 😞
Szoftveres mérés nem mérés, így teljesen irreleváns, amit a biosban látsz. 😀
Cserélgettünk próbálgattunk minden alkatrészt és minden jó a gépemben.
Azóta megy a gép mert kicseréltem az elosztót...
Garancia 2 év volt rá de az már lejárt.
Gyártói 5 év garancia de azt úgyse ismernék el hogy elromlott, mert már multkorában is csinált ilyet és kiváncsiságból belenéztem nem-e puklisodott fel a kondi..
lehet új tápegység lesz ebből.
Még az is lehet, hogy más a gond. Rossz alaplap is okozhat ilyen problémát.
Meglazult benne valami?
javítható vagy hagyjam az egészet?
Lenne egy kis problémám.
Lényeg röviden:
Gépem tuningoltam és hát minden program fagyás nélkül lefutott és több óra(6-7) játék után is megy és nem fagy le.
Viszont ha leállítom és huzamosabb ideig áll(8órát) , és azután indítanám nem indul el.
Vagy elindul és lekapcsol majd megint elindul vagy 20X-or 5 másodperces időközönként....
Mi lehet a baj?
mikor végre elindítottam biosban megnéztem hogy 12voltos ágon 14.3 v feszültséget vett fel, 5v ágon meg 5,8voltot
szóval valami nincs rendjén én tápra gyanakszom.
Corsair cx 600w táp és alatta pedig nem egy erőmű megy(quad core, 6gb ram, gtx 560 ti...
választ előre is köszi.
üdv