Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sevalin avatar
fly: Én azt mondom kezd el, nekem tetszett a Blood Lad.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Én sajna lecsúsztam róla. Egyik barátom pont a koncert napján hívott fel, hogy tudok-e menni mert van egy fölös jegye, mert akié volt a jegy az lebetegedett. És én meg pont nem értem rá. De ha minden jól alakul 2015-ben megyek és pogózok egy jót.😆
Szerk.: Blood Lad-ról valakinek valami élménye? Érdemes elkezdeni?😃
0
0
0
0
sudosu avatar
A road koncertek jók, én voltam 4 alkalommal! 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Ti milyen koncertre mennétek el csápolni?
Hollywood Undead (és menni is fogok márciusban.😃😉
System of a Down,
Road
Korn

Úgy kb. csak ezekre.
0
0
0
0
sudosu avatar
soko:
Szoktam játszani PC-n:
- Osu! (már ha vehető annak beatmapok 90% Anime vagy J-POP)
- Valkyria Chronichles

PSP-n:
- K-on!
- Majd Valkyria következő két része ha befejeztem az elsőt

Majd ha lesz normális PS Vita emulator:
- SAO game.
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
Dehogyis,még csak most ébredek fel teljesen. 😃
Köszi,keresgélek.Régebben ezért hagytam abba a One Piece-t mert nehéz volt a részeket beszerezni.
0
0
0
0
xoki avatar
Ohayo? Kicsit késő van már hozzá nem? 😃
Egyébként az egyetlen oldal amit tudok az ez: [url]http://www.nyaa.se/?page=search&cats=0_0&filter=0&term=bleach[/url]
Viszont ha találsz is seed nem hiszem hogy van rajta. Sajnos a bleach olyan 200 résztől található meg rendes minőségbe, előtte valamiért mind rossz, ráadásul ami jó arra angol felirat van égetve... Ha az angol felirat jó akkor azon az oldalon meglesz, már ha ugye van seed 😃
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
Ohayo!
Nem tudja valaki hogy hol tudnám letölteni a Bleach 110-dik részét + hozzá a feliratot?
Mert ez a bount arc elképesztően unalmas(szerencsére csak filler)és átszeretném végre ugrani.
Mindenhol csak magyar szinkronnal van fent,a feliratos meg nézhetetlen minőségű.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Én semmin nem szoktam ilyesmivel játszani. Telón szinte nem is játszok, netezni szoktam meg olvasni rajta.
0
0
0
0
soko avatar
Így van most nagyon beleszerettem a Future House stílusba 😃
Egyik kedvenc előadom Oliver Heldens ez a stílus nem az a szokásos tuc tuc hanem nagyon jó piano szokott a zenék alatt lenni 😃

szerk : Amúgy kíváncsiságból ti telón vagy bármi máson szoktatok anime stílusú játékkal játszani ? 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar

Fife Finger Death Punch 😎
0
0
0
0
sudosu avatar
soko:
Nincs vele semmi baj, hogy ha nem kedveled a Japán zenéket, nem mindenkinek jöhet be ez a stílus. Hát a Rock/Metal az megint más kategória, azt tudom hogy itt van 1-2 ember aki szereti, az ilyen jellegű zenéket, szóval próbálok nem Ázsiaiból olyat válogatni, persze az is hozzájárul hogy ez a második kategória amiből a legtöbb előadót ismerek, még a felvilágosulásom előtt izom rocker voltam 😃! Igazából már mindenevő vagyok csak a RAP-től és a mulatós zenétől van herótom. Szeretem a Trance, Dubstep, Hardstyle zenéket is, csak hát az éji zene rovatomhoz nem igazán illenek ezek a stílusok!
Most jó hosszan leírtam hogy nincs semmi baj azzal, nem mindenki olyan mint én hogy a világ minden zugából, stílusából képes vagyok megszeretni zenei stílusokat.
Gondolom akkor ilyenekre mennél mint Tomorrowland, Ultra stb...
0
0
0
0
dispPaP avatar
Lévén nincs felirat így angol felirattal amíg megtaláltam meg eredeti hangal. De az angol meg a magyar Openingje milliószor jobb. 😜
0
0
0
0
soko avatar
Személy szerint engem nem szokott izgatni az olyan zene mint amit linkeltél sudosu félre ne értsd nem bántásként írom meg nem ilyen bunkón akartam leírni de így is gondolkoztam hogy hogyan is fogalmazzam meg majd írtam egy szép stroyt mozzila elszállt és ennyi így jött ez a majom írásom 😃
Mellesleg én inkább egy hatalmas party-ra vagy fesztiválra mennék el 😃
Egy kis off most egy kicsit ki égetett a Date a Live második évad hogy csak 10 rész van belőle ergó egy befejezetlen anime-ről beszélek amit állítólag majd folytatnak 3.ik évadot azt nem találtam sajnos ..
Így most anime kutatásokba lesz részem amit írtatok megint lecsekkolom 😃
0
0
0
0
xoki avatar
igy kell csápolni 😆
https://www.kephost.com/images/2015/01/22/scaryikamusume5.gif
Epic agyf*sz anime 😃

Viccet félretéve: fripside
0
0
0
0
sudosu avatar
Éji zene

A mai téma egy kis Gothic stílusú J-POP/ROCK lesz.

Hát kivel is kezdhetném Yousei Teikoku a kategória koronázatlan királynőjével! Yui Itsuki vokálja tökéletesen illik a kategóriához. Talán J-POP-on belül neki is van az egyik legjobb hangja! Ez nagy szó lehet tőlem, aki nyitott füllel jár a világban (azaz rengeteg zenét hallgat) Meghallgatnék esetleg pár Nightwish vagy Xandria számfeldolgozást a hölgytől (ha megtud rendesen tanulni Angolul).

Érdemes megfigyelni a ruházatát, én személy szerint nagyon vonzónak találom a Gót stílusú öltözködést, természetesen nőknél! A Kyuusei Άργυρóϛ c. számához készült klipnél az a fehér csoda! 😃

Yousei Teikoku néhány ismertebb Anime OP/ED-je:
Mirai Nikki - Kuusou Mesorogiwi
Tokyo ESP - Kyuusei Άργυρóϛ

Yousei Teikoku – Astral Dogma

Ali Project, igen ez a előadó már a elvontabb témát képviseli. Egy kicsit pszichopata az énekes hangja, nem tudtam jobban kifejezni. Ezért általában beteg animékhez szokta adni a hangját. Persze ugyanúgy szeretjük, nem akartam ócsárolni. Ha nem tetszene, akkor nem kerülne bele a rovatba!

Ali Project néhány ismertebb Anime OP/ED-je:
Another - Kyoumu Densen
Rozen Maiden - Kinjirareta Asobi

Ali Project - Boukoku Kausei Catharsis

Végül az utolsó, erről nem fogok túl sokat mondani, mivel nem rég ismertem meg ezt az előadót. Petit Milady a neve és egy kicsit lightos-abb zenei műfajt képvisel, mint Ali Project. Egy FLAC verziót megér a gépemen. Hangszerelés és vokál oké.
Petit Milady – Hi No Ito Rinne No Gemini

Eleged van az Ázsiai zenéből? Itt egy kis nyalánkság:
Jordan Rudess a legjobb virtuóz billentyűs! Lehet itt bármilyen Japán vagy más nemzetiségű keyboardos, ebben a kategóriában ő az Istenkirálycsászár. Amikor a Korg Kronos felszólal egy Dream Theater koncerten a szívem elkezd hevesebben dobogni. Erről a hangszerről azt kell tudni hogy 88 billentyű (az konkrét) van rajta és ez speciálisan az ő ízléséhez van készítve. Persze rengeteg más zenekarból is lehet ismerni a munkásságát és a szóló karrierjéről sem szabad elfelejtkezni!

Dream Theater – The Enemy Inside
[LINK]

Kis közvélemény kutatás

Ti milyen koncertre mennétek el csápolni? 😀
Rammstein
Dream Theater
Yousei Teikoku
Sonata Arctica
AKB48
One Ok Rock
és még nagyon sok más... 😃

norbli01:
Én Japán szinkronnal néztem. De amikor még azt sem tudtam hogy mi az a Anime, akkor a Jetix-en ment Magyarul, mindig néztem azt a "mesét". Jópár év múlva tudtam meg az elég homályos emlékeimből hogy az Anime.
0
0
0
0
soko avatar
De jó is volt annó a Jetix-en ment ha jól emlékszem 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
disPaP: Szinkronosan, vagy feliratosan nézed a Shaman Kinget-et? És hol? 😃 nagy kedvencem és régen láttam már 😜
0
0
0
0
dispPaP avatar
FMAB-t láttam vagy 10x. Abból a sorozatból kellene tanulnia az iparnak. 😜

Amúgymeg néha újra nézek 1-1 sorozatot, régit. Most pl a Shaman King-et, előtte nyomattam egy Yu Yu Hakusho-t.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Én eddig csak párat néztem újra
Mayo Chiki 2
Sword Art Online 2+ egyszer elkezdtem de nem néztem végig.
Toradora 2
Vampire Knight (mind 2 évad) 2
És az Elfen Lied-ot akarom újrakezdeni. Azt már rég is láttam, meg az volt az első anime amit felirattal néztem.😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Én nem szoktam újra nézni soha semmit. Mindent csak egyszer láttam, inkább újakat kezdek el nézni, nem nagyon foglalkozom azzal amit már láttam. Ha nagyon is tetszett valami akkor sem nézem meg újból, hiszen másodszorra úgysem lesz már akkora élmény. Esetleg pár év mulva talán előveszek párat, de kitudja...
0
0
0
0
xoki avatar
Hmm lássuk csak:
Számok fele csak kb, nem biztos hogy pont annyi már nem emlékszek rá pontosan valamint, sok animét szoktam bizonyos résztől újranézni nem pont a legelejétől, ezért:

bleach - 15 (ebből kb 6-7 elejétől végig)
k-on! - 10 (2-3 elejétől végig a többi attól a résztől amikor megjelnik azunyan 😃😉
sword art online - 4
fullmetal alchemist brotherhood - 3
soul eater - 3
non non biyori - 2
to aru kagaku no railgun - 2
yu yu hakusho - 3
love live - 2

huehue, ha ezek nem lennének akkor kb az anime listám dupla ilyen hosszú lenne 😃
0
0
0
0
Axon95 avatar
Én csak a Death Notet néztem meg 2-szer 😃
0
0
0
0
soko avatar
Miket eszembe nem juttatsz a sao én is előről kezdem már meg kint van az új évada vagyis már be van fejezve amit nagyon várok high school d😆 3 évad 😃 Accel World is jó volt 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Soko:
Hát 9 rész után nem olyan unalmas, van benne egy kis változatosság. Nem ezek a tipikus minden ilyen animében látható karakterek szerepelnek.
Nincs nagy hatással rám igazából, nézni jó.

A Repeat-ekről szólva én szeretek több animét újra megnézni, amiket legtöbbször láttam:
- Sword Art Online (kb 6 alkalommal)
- K-on! (3)
- Accel World (3)
- Steins;Gate (2)
- Spice And Wolf (2)
Van még pár ami hirtelen nem jut eszembe. Még a Shakugan No Shana 3 évadját is megakarom nézni újra, majd akkor ha elfogynak az animék plan listából (nem mostanában) 😃
[LINK]

Ami 100% hogy felkerül a listára az a Uchuu Senkan Yamato 😃
0
0
0
0
soko avatar
Nekem nem sok anime volt amit újra megnéztem csak a soul eater,bleach(nem teljesen néztem végig majd mikor megtudtam hogy folytatják ugy gondoltam akkor előről nézzem addig) és a Fairy Tail (szint úgy min a bleach-nél) 😃
0
0
0
0
laczy avatar
Ef: A Tale of Memories [ repeat 😀 ]...
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Serial Experiments Lain, Kuroshitsuji, Ghost Hunt, Beelzebub. Csak egyikkel sem bírok haladni.
0
0
0
0
xoki avatar
xKazuma: nice! rohadt jó anime 😃

Egyébként befejeztem egy loli kosárlabda animét 😃 Ro-kyu-bu! Ahhoz képest amire számitottam elég jó volt 8/10
0
0
0
0
soko avatar
Clannad azzal már én is szemeztem 😃 !
sudosu eddig okés ? Nem unalmas ? 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Uchuu Senkan Yamato S2 és Clannad
0
0
0
0
soko avatar
😃 Eddig axon viszi a prémet 😃 Az egyik legjobb anime 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Mikakunin de Shinkoukei
0
0
0
0
soko avatar
Ennyi nagyon helyes 😃
Különben most ki milyen anime-t nézz ? 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Nekem ami kell, az megvan gyári DVD-n 😆
0
0
0
0
soko avatar
Annó én is töltöttem a dragon ball gt 😃
És a belach-et persze nem az összes részét hanem a végénél kezdtem el leölteni mert aki feltöltötte az sajnos nagyon rossz minőségben csinálta .
Nem baj vissza térve megnézem az utolsó részt aztán elkezdem a második évadot 😃 !
0
0
0
0
sudosu avatar
Én mindig letöltöm az animéket, általában 720p-ben de ahol tudom hogy vannak zenei jelenetek is, általában olyat próbálok választani amiben FLAC hangsáv van.
Nálam a feliartnál is számít hogy milyen, MPC-HC ugyebár feltudja skálázni a feliratokat és így látom normálisan az ágyból is, persze kissebb képernyőből való kicsúszások időnként előfordulnak, de nem zavaróak! Meg letudja tenni nekem a "fekete csíkra" a szöveget ami az 5:4-es képarányból adódik.
Hogy prezentáljam a dolgot itt egy screenshot:

https://i.imgur.com/V8mKulG.pnghttps://i.imgur.com/zpt1vEO.png
Például a második képnél egy kicsit el van csúszva, de tökéletesen elolvasható!

Így Youtube-ról csak a Irresponsible Capitan Tylor-t kezdtem el, mert nem seedelték rendesen, én meg már annyira néztem volna 😃.
Csak addig van a gépemen az Anime amíg végig nem nézem.

Karbantartás van Myanimelisten nagyon örülök neki!
0
0
0
0
xoki avatar
Arra (is) mivel az lett megemlitve, de egyébként vonatkozhat minden mangára amit animésitenek. Azért mert azt irtad hogy népszerű az amit most csinálnak és nem követik a mangát... Pl én azért hagytam fel a manga olvasással mert először is anime jobban leköt, másodszor meg ha nézném animébe akkor nem akarok csalódni 😃 és ebből következik hogy aki nem ismeri a mangát, annak tetszik, de mondjuk ha ismerné lehet hogy nem.

Indavideóról néztem sokáig, amig nem szedtem le egyet 720p be ami nem volt fenn, és túl szép volt hogy ne igy nézzem a többit is 😜 Amig egy animét végignézek leszedek 3 másikat 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Indavideó 720p az kb felér egy 480al 😜 Egyes animéknél megéri az 1080p-s BD, például a Shaft vagy a Sunrise alkotásainál. Két hónapja néztem végig BD-vel a Monogatari Secondot, nem sajnáltam rá több mint 100Gigát.

Amúgy xoki, a "Aki nem ismeri a mangáját,..." ezzel most a Ghoulra céloztál mert akkor tudnák mesélni!? 😃
0
0
0
0
Sevalin avatar
Ha már ott tartunk, hogy ki tölti le és ki nem, akkor én a letöltők mellett vagyok. 😀
+ ha én már letöltöttem akkor azt le se törlöm
0
0
0
0
Axon95 avatar
Én sose töltöm le 😃
Mindig keresek egy feltöltőt aki viszonylag jó minőségben tölt fel azt köszöntem 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Meg azért mert úgy jobb minőségű. 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Ezért kell letölteni 😃
0
0
0
0
soko avatar
Az érzés mikor egy anime-t nézzel ráadásul az utolsó részt az évadból lenne még 10 perc belőle és kifagy mert az internet szolgáltató úgy gondolta hogy hajnali egykor jó lesz baszkódni akkor már biztos nem netezik senki 😃 Hát ez az érzés felbecsülhetetlen 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Aki nem ismeri a mangáját, az nem tudhatja hogy ahhoz képest az anime jó e vagy rossz...
0
0
0
0
dispPaP avatar
Soko: Köszi! Próbálkozok. 😜

Flyaway: a "pingmenthiányos" dolgot még megértem, mert az utolsó résznagyon adta a pszicho hangulatot, de az hogy így szembeköpje a mangát... áh. És tudod mit a legnagyobb vicc? Hogy az embereknek tényleg ez kell... Európaiak körében péládul MAL-on jobb pontokal nyit mint az első évad. BIG ROFLMAO!

Noragami meg kétlem hogy lesz, a vége annak is filler volt. Bejelentve még nincs, de maiunstream lévén eléfordulhat hogy kap folyatatást!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció