Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
laczy avatar
soko
Talán még a Freezing - et ajánlanám ecchi kategóriában. 😀
U.I: Persze ha még nem láttad...😀
0
0
0
0
Axon95 avatar
Köszi soko ezekkel el leszek egy darabig amúgy jobbulást 😃
0
0
0
0
soko avatar
Axon ugyan abba szenvedünk én is ágyhoz vagyok kötve és igen és is ecchi harem anime-t keressek 😃
De már ajánlottak nekem szóval mindjárt ajánlok neked 😃
Amiket láttam :
hagure yuusha no estetica
Dragon Crisis
Onii-chan Dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne ( furcsa de egyszer megnézhető bár semmi fantasy)
to aru majutsu no index (nem kifejezetten ecchi egyszer nézhető második évadja is van bár külön szál )
Black Bullet
Noragami (nem tudom milyen ezzen gondolkozok hogy megnézzem-e ) 😃
Aki Sora (ebbe van minden 😃 csak természet feletti dolgok nincsenek mellesleg nem látta még 😃 )
-11eyes jó féle 😃
Ichiban Ushiro no Daimaou szinzén jó féle 😃
Cube x Cursed x Curious Érdekes nem rossz egyszer nézős kategória 😃
Prism Ark nem tudom milyen leírás alapján nem rossz
Seikon no Qwaser: jó féle 😃
Mellesleg nekem a Strike Blood az egyik kedvencem lett nem tudom hogy folytatják-e majd .
Jah és ha valaki tud még ecchi,harem anime-t nyugodtan jöhetnek nálam plussz előny ha van benne egy kis természetfeletti dolog 😃
0
0
0
0
Axon95 avatar
Na kinéztem a strike the bloodot jó is volt meg csalódás is. Jó az alaptörténet meg minden de egyszerűen annyira kidolgozatlan volt és már elnézést a kifejezésért de szar volt és összecsapott a vége. Ha nem lesz 2. évad ahol többet meg lehet tudni a szereplőkről akkor igen csalódott leszek. Amúgy sajnos elkaptam egy vírust és eléggé ágyhoz vagyok kötve valaki mondana egy jó kis ecchi hárem animét ?
0
0
0
0
soko avatar
Hát srácok megnéztem teljesen a inou battle wa nichijou-kei no naka de nem volt egy rossz de szerintem ebből a story-ból kicsit többet is kihozhatunk volna pláne hogy a fő hős ereje valóban erősebb mint a többi szerintem . Kérdések számomra maradtak de jobb anime volt mint a semmi 10/6 .
Mellesleg ha már anime nem tudom kinek tetszik rajtam kívül ez a stílus de hallgassatok bele :
https://soundcloud.com/mikewilliamsdj/konnichiwa .
0
0
0
0
Sevalin avatar
Axon95: Új anime igen, de valószínűleg nem lesz 2. évadja.
0
0
0
0
Axon95 avatar
Hát nem tudom srácok nektek mennyi időtök van de én már vagy 2 hete a strike the blooddal "szenvedek" ami 24 vagy 26 részes nem tudom. Jó anime meg minden de egyszerűen nincs időm 😃

Amúgy lesz a strike the bloodnak 2. évada? mert elég új anime.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Én spec 8 éve egyen rágódom (Ráadásul nem is sorozat)
0
0
0
0
xoki avatar
Na kicsit sok animét néztem meg az elmúlt hetekben 😃 "pihenőképpen" most egy fate series rewatchot csinálok 😃 (mivel a legujabbat még nem néztem meg, de meg akarom miután ujranéztem)

Szóval egy kis vélemény a megnézettekről:

Shinryaku Ika Musume
Hmm, nem sokat lehet róla mondani-tipikus átlagos agyf*sz comedy 😃 8/10 adtam rá mivel ez se kliséhegy, van néhány egyedi vonása. Történet meg mondhatni nincs 😃 Unaloműzőnek ajánlom csak 😜

Mikakunin de Shinkoukei
erős 8/10 - nagyon jó kis anime, érdekes történet meg minden-supernatural, viszont inkább csak szóban. Nagyon ráférne egy folytatás mert nagyon befejezetlen, szóval nem is irok róla többet, akit érdekel az úgy is utána néz mert kb mindenki tudja itt hogy milyen fajtákat nézek mostanában...

Super Sonico The Animation
Háááát 7/10. Kicsit csalódtam benne, sokkal jobbra számitottam, valamint zenésebb animére, viszont lényegében az esetek 95%ban amikor zene jött volna, másra irányult a figyelem, lényegében skipelték hogy ne kelljen belerakni sokat....... 😞 Pedig azért kezdtem nézni hátha lesz egy új zenés kedvenc...
0
0
0
0
dispPaP avatar
Hátha valakit érdekel: Vélemény: [LINK]
0
0
0
0
soko avatar
Srácok elkezdtem nézni a inou battle wa nichijou-kei no naka de nem rossz kis anime a story az teszik 😃
0
0
0
0
laczy avatar
Kirito's Elucidator (Sword Art Online) - MAN AT ARMS
Jó lett.😀
0
0
0
0
soko avatar
Igen én is szívem szerint így tennék de nagy átlagba este szoktam csak és ehhez szokott a szervezetem 😃 Már ha van ilyen . 😃
0
0
0
0
Sevalin avatar
norbli01: A következő arc lesz jobb is. 😃

soko: Én nem tudok másnapra hagyni egy 12 részes animét se. 12 részesek terén amibe belekezdek azt végig is nézem. A 24 meg az annál több részesekre persze már idő kell, de ha egy 24 részes jó akkor azt már az nap befejezem, persze, ha nincs sok tanulásra való dolog másnapra. 😆
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Most komolyan 😆 Most néztem 1-2 részt az animéből... most tartanak a csillagmágus-mi-a-rák-király boss harcnál 😜 lesz izgalmasabb? 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Áá nem folytatta a fairy tail manga a történetet...most várhatok még egy hetet...Spoiler!
😆

soko: Nekem napi 10-12 rész az átlag mostmár, de sose egy animéből 😃
0
0
0
0
soko avatar
mondjuk ez érdekes ki hány anime-t néz én akár képes vagyok egy 12 részes anime-t 3 napra osztani 😃 Mert ugye csak este kezdek el nézni mert délelőtt általában dolgom van edzések...stb. Mondjuk a Fairy Tail-nel meg a bleach-nél más volt a helyzet mivel nem 12 részes anime-ről beszélünk ott azért sokkalta többet néztem mint 4 rész .

szerk : Mellesleg a sankarea egy igen érdekes és egyben furcsa anime volt számomra belegondolni a storyba egy kicsit röhejes volt de a megvalósítása nem volt vész .
Csak ugye lezáratlan mint ahogy disPap írta + van még 2 ova r része ami még több tényt tár fel ..
10 skálán 5,5 jó indulattal . Most majd holnapra kutakodok tovább anime-t nézni 😃 !
0
0
0
0
noNameFPS avatar
sudosu: Nem kell ahhoz Hardcore otakunak lenni, hogy észre lehessen venni ezeket a dolgokat. Én sem nézek 24/7 animeket, mondhatni, hogy az itt lévő emberekhez képest szerintem kevesebbet láttam, és nekem mégsem jön be ez a mainstream lónyál. Nem hinném, hogy ez a megtekintet animék mennyiségén múlna. Egyszerűen egyén függő, valakinek bejön, van akinek nem. Mondjuk ahogy elnéztem az emberek 90%nak bejön, de félre értés ne essék engem ez nem zavar. Felőlem mindenki azt néz/szeret amit akar.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Akkor kifejtés mert látom félreértetted sudosu:

Elmondom én általában alvás időben éjjel animézem, ha havi 5-6 animét befejezek már jól jártam. Meg néha elmegy a kedvem, mikor egész nap suli+munka+edzés+kutya***a.

Amúgy az hogy ki hány animét látott szerintem semmit nem jelent. Műfajban meg stílusban lehet hogy más jön be, ez egyértelmű. Viszont szerintem se a műfaj se a stílus nem minőség függő. Minden animének van értéke, valami biztos van benne, kérdés hogy klisés vagy nem, de attól mert klisés, lehet benne jól megírt story, jól megírt karakter, vagy egy jól kitalált történet. Szvsz ha ebből a háromból kettő van egy animében akkor már összetehetjük a kezünket, mert az utóbbi időben nem egy olyan volt ami ebből egyet sem ugrott meg max a klisé szintet. Lehetne sorolni, a tavalyi évből is például volt jó 1-2 tucat.

UI Sudosu: Spoiler!
[LINK], amúgy meg őszintén nem igazán érdekel az egész cucc. Csak a sao miatt nem fogok veszekedni. 😃
0
0
0
0
soko avatar
disPap ez kifejtenéd bővebben 😃 ? Ha lehet spoiler mentesen 😃 😆
0
0
0
0
sudosu avatar
disPaP:
Spoiler!

Tisztellek de: nem mindenkinek jut annyi animét megnézni mint mondjuk neked! Vannak olyan típusok akiket "olcsón meglehet venni" mivel nincs elég tapasztalatuk a témával kapcsolatban. Én mint Casual Otaku aki egy hónapban max 2-3 25 részes animét megnéz, bármivel könnyen meglehet hatni.
Ez olyan mintha én azért kezdenék el szidkozódni mert valaki egy rosszabb hangszerelésre azt mondja hogy ő totál besírt rajta!

Ja és a SAO gyűlöleted tudomásul vettük, nem kell minden hozzászólásodban közölni!
0
0
0
0
dispPaP avatar
Bocs hogy ezt mondom, meg nem beszólás, Spoiler!
de elég olcsón meg lehet venni a népet úgy látom. - Mondjuk a Ghoul meg az Akame, meg előtte a Shingeki, -meg lehetne tovább venni- tükrében nem csoda.. -
0
0
0
0
xoki avatar
Melyik animén sírtál először?

Egyiken se csak, mondjuk ugy ahogy a kérdésbe volt bekönnyesedett a szemem akkor:
1. volt (nem tuti hogy ez az első, de előtte lévőre nem emlékszek) a fary tail Spoiler!
amikor lissandra fut a testvéreihez, akik épp a sirjánál álltak

Ezen kivül még 3 ilyen jut eszembe:
1. k-on! Spoiler!
(azunyan búcsúdala a végzős tagoktól)

2. idolmaster Spoiler!
amikor chihaya újra énekelni kezd a szinpadon, a többieknek köszönhetően

3. sao 2 Spoiler!
yuuki halála
0
0
0
0
noNameFPS avatar

Idáig még egyiken sem.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Lo sudosu nekem arról a részről egy dolog jut eszmbe Spoiler!
a nemes facepalm 😆 mondjuk az egészről 😆

Kérdésre válaszolva: Haibane Renmei
0
0
0
0
sudosu avatar
Hát általában a zenék szoktak meghatni animékben. Én igazából bármelyiken képes vagyok ha annyira jó vagy annyira rossz történés van benne.

Az első a SAO volt amikor Spoiler!
Sachi meghalt a 5. részben ha emlékezetem nem csal.

bár aki nem látta a SAO-t az hol volt az elmúlt években?
0
0
0
0
Sevalin avatar
Fairy Tail. 48.rész A Parádén, amikor Luxus már indulni készül, akkor Makarov felmutatja az "üzenetet". 😢 És a zene még nagyobb hatást ad. 😢
Meg még a 122.rész, amikor Makarov felakarja áldozni magát a kölykökért. 😢
Ezen kívül van még 2 anime amin sírtam, az egyik talán a Tengen Toppa volt, ott amikor Kamina meghalt, de a másikra már nem emlékszem.
0
0
0
0
dispPaP avatar
soko: milyen lesz? Befejezetlen. 😃
0
0
0
0
soko avatar
Nekem igazából nem volt ilyen hogy sírtam volna vagy megkönnyeztetett volna valamelyik anime 😃 Ami talán meghatott az a Dragon Ball Gt vége volt 😃

szerk : Most elkezdem nézni a Sankarea-t nem tudom milyen lesz most nézem az első részét 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
dispPaP: Annyi biztos, hogy nem sok dolog fogott meg téged ebvől a szezonból. Kb a 80%-a átlagos vagy dobás határán áll.😃 Az Aldnoah.Zero kezdésénél nekem is volt egy Da F*CK érzésem. De a 3.rész nem lett rossz.
Új téma
Melyik animén sírtál először? Akár jelenetre pontosan.
Nem kell szégyellni, mindenkivel megesik, de az is megteszi ha csak bekönnyezett a szemetek.😃
Fairy Tail Spoiler!
Amikor Lissandra haláláról volt visszaemlékezés. Meg akkor is amikor kiderült hogy él.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Np. Köszi az olvasást, így már van 3 ember aki olvas. 😆
0
0
0
0
soko avatar
disPaP köszöntem az olvasni valót 😃 !
0
0
0
0
sudosu avatar
Én is utálom a spoilereket, animét/mangát úgy szoktam választani hogy megnézem mit írnak róla Myanimelisten pár screenshotot és OP/ED-t. Ezért van olyan sok droppolt animém, de ha megnéznék kissebb spoilereket akkor már élményromboló lenne.

Xoki: Egyébként én sejtettem hogy Dumbledore és Rick meghal a végére 😃

Egyébként srácok a Gundam egyik évadja nem ment véletlenül TV-ben? Valahonnan ez a zene nagyon ismerős és azt tudom még nagyon régen halottam.

Valószínű ez a jó hosszú anime lesz a következő választásom, hasonlónak tűnik a Yamato-hoz, annyi különbséggel hogy itt Mecha-k vannak.
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Innentől nem rakhatsz ki spoilert 😆 😃
0
0
0
0
soko avatar
Há én megnéztem a spoilert és megbántam 😆 EPIC akkor miért is kattintottam rá ösztönösen a kíváncsiság 😃

Mellesleg megnéztem a saikin imouto no yousu ga chotto okashiinda ga hát mit is mondjak egy elég érdekes anime 1x megnézhető kategória nálam a másik hogy ennek sincs befejezése . 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Ja csak az a gond vele ha van évente egy Josei kategóriás anime akkor már örülhetünk, talán utoljára a Chihayafuru volt ami kapott animét. 😆
0
0
0
0
xoki avatar
Yee chihayafuru 3 at a népnek!!

A spoiler elleneseknek 😃
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/22/5e/1c/225e1c5bdb98f9915f4f61b9e5444709.jpg
0
0
0
0
dispPaP avatar
Chihaya 3rd-nek én is rohadtul örülnék. 😃 Legjobb Josei anime a Chihayafuru szvsz, nem mintha akkor tömörülés lenne... 😃
0
0
0
0
Sevalin avatar
xoki: Én egyikre se számítottam. 😆 Az 1. spoileres dolgon nagyon meglepődtem, de a 2.-on nem nagyon. Talán még mindig az 1. dolog járt az eszemben vagy, hogy a 2. dologgal mik fognak elindulni. 😎 Én várom a keddet!
Mellesleg befejeztem a Chihayafuru 2 évadát is. Én 10/10-et adtam neki. Nagyon megtetszett és majd ha jön 3. évad, azt várni fogom.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
norbli01 : Köszönöm, hogy meghoztad ezt az áldozatot. De amúgy ezek a spoilerek kb semmit sem érnek mert BIZTOS, hogy rányomnak az emberek. De most kibírom.
F*ck the spoilers!!!
0
0
0
0
norbli01 avatar
Xoki&flyaway2: ne már 😆 én rá nyomtam az elsőre 😜 NE csináld.... jobban jársz... heylette inkább olvasd a mangát és meglátod 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Húúú neeee. Pls neee. Úgy rányomnék ezekre a spoilerekre de neeee.😞 :'(
0
0
0
0
xoki avatar
Wooow micsoda fejlemények a Fairy tail mangába, mondjuk az egyikre lehetett számitani Spoiler!
(natsu = E.n.d)
de a másikra nem, legalábbis én még csak nem is gondoltam rá hogy: Spoiler!
makarov mondja: ideje felolszlatnom a fairy tailt, valamint natsuék elmennek edzeni 1 évre, megint lesz egy time skip, ugy látszik
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Pink Fluffy Unicorn Dancing on Rainbows
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Rainbow az jó, félig láttam. Be kéne fejezni már 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Igen elég komoly, és néhol megrázó, de erősen +18 as, van benne lényegében az erőszak minden fajtája. Az Opening meg... amióta láttam az egyik kedvenc Opening-em, és igazából ritka az olyan jó zeneválasztás, ahol azt lehet mondani hogy a Zene tükrözi az anime érzéseit és hangulatát. Konkrét máig kiráz a hideg mikor hallom, és egyből visszagondolok az animére. Bár nem láttam régen, 9 pontot adtam rá (Ami megjegyezném hogy nálam elég ritka... 720ból 70-80 anime van 8+-on) de lehet felpontozom mert lassan egy éve eszembe jut. 😃
0
0
0
0
Sevalin avatar
dispPaP: Én elkezdtem nézni a Rainbow-t. Azt kell mondanom, hogy ritkán találkozok ilyen animével. Az OP-ja nagyon bejön, vagy 40x meghallgattam már. 😃
0
0
0
0
soko avatar
Xzibit 😃 Mondjuk a rapp-nek se mondok nemet 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Flyaway:

Tupac (Ami már nem lesz...), Wiz Khalifa ami szintén elé esélytelen, Hailstorm ami megint esélytelen, ja meg Coldrain... [LINK]

Amúgy a Blood Ladot szvsz ne nézd meg, mangában jobb, az animéje a legrosszabb értelemben mainstream, meg buta, meg unalmas. 😆
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció