Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sudosu avatar
Ha élvezed amit nézel akkor teljesen mindegy milyen hosszú gyorsan elfog fogyni! 😃
Csillagkapu 16 évad (25 rész egy évadban 40 perces részek) nekem 3 hónap volt. Napi 4 részt néztem este 8-tól (hétvégeken akár meg is duplázódott) . Régi gépen úgyse tudtam jobbat csinálni 😃

Animéből inkább megnézek több kicsit, hogy több érdekes történetet ismerjek meg.
Ha megtud győzni arról egy anime hogy nekem ezt látnom kell akkor nézni fogom, de ezekből a hosszúkból se a Bleach, One Piece, Fairy Tail, Naruto, Dragon Ball pláne nem tudott meggyőzni.
0
0
0
0
dispPaP avatar
De a OP heti, az anyátok közt meg napilag fut 2 rész, tehát annyira nem sok. De ott a GUilding Light (http://www.imdb.com/title/tt0044265/?ref_=fn_al_tt_1) több mint 50 évig futó sorozat, 15k + rész.

Amúgy One Piece még animéknél sem olyan hosszú, ha nem lenne szét szedve mondjuk a Dragon Ball, az is majdnem ott tartana, a Naruto is a Nyakán lenne, meg amúgy is, közel 2000 részes a Doraemon, tehát még jó 20 év mire az OP egyeduralkodó lesz. 😃

Amúgy volt olyan haverom, aki így szarozta a One Piece-t meg úgy, nézettem vele 2 csatajelenetet (2-3 részt a Háborúból), a gyereket két hétig nem láttam, azt odaállítt két hét után, végignézte a One Piece összes részét (azt hiszem 540 körül járt akkor).
0
0
0
0
Sevalin avatar
Én amikor elkezdtem a One Piece-t, akkor tartott kb. a 600.résznél. A One Piece-hoz képest én inkább a Barátok köztön ijedek meg... Hány résznél is tart? 😃 A 7276.rész vetítették feb. 6-án? 😀
Mondjuk az nem anime, de ha összevetem az összes animének a részét amit eddig láttam az csak 4420 rész. Így nézve a One Piece az semmi! 😆

ui.: soko, örülök hogy végül megtetszett a Shakugan no Shana. 😀
0
0
0
0
soko avatar
Számomra kicsit az 😃
Mellesleg igazatok volt a shakugan no shana-ba második évad vége felett vagyok és egész jó 😀 !
0
0
0
0
xoki avatar
Nekem kb egy hónap volt a one piece 1-629. részig(várom hogy vége legyen dressrosa résznek akkor folytatom) nem beleszámitva más animét és a letöltést 😃 Szóval nem ijesztő 😃

Ja egyébként kb felénél tarthat 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Úristen.😲 681??? Nem ijesztő?
A Fairy Tail-t is 2-3 hónap alatt értem utól. Mondjuk néztem közben más animéket is, hogy ne fásuljak bele a fairy tailbe. Ês az csak 200 rész volt.(csak...) Mondjuk én is féltem elkezdeni de így utólag aztmondom megérte.
0
0
0
0
Sevalin avatar
soko: Én anno a One Piece-t kb. 1,5 hét alatt utol értem. A lényeg, hogy nem ijesztő az a 600 rész. Ráadásul még be sem fejezték. 😆 (Kíváncsi vagyok, hogy össz-vissz hány részes lesz végül.)

Am. 681.résznél tart. 😀
0
0
0
0
soko avatar
Nem tudom én nem néztem soha a One Piece-t biztos jó anime de engem megrémít az a tudat hogy 600+ résznél tartanak . Annóóó belenéztem de nem igazán jött be viszont a SAO az nagyon jó kis anime van még második évadja is 😃
0
0
0
0
soko avatar
Nah akkor majd ma elkezdem folytatni 😃 !
0
0
0
0
flyaway2 avatar
A 2. évadban a 8-9. részig nem nagyon történik semmi izgi dolog de így a 11.résznél már kezd beindulni a történet.
0
0
0
0
soko avatar
Nahát így megint felkeltetted az érdeklődésem az anime irant 😃 Ja h és kösz a kis spoilert még kîváncsibb lettem 😃
0
0
0
0
Sevalin avatar
Jaja, már emlékszem. 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Well úgy van ahogy mondod, arra gondoltam hogy mindig őt akarják, ja és egyébként ésszel segit sokat azt elfelejtettem 😃
0
0
0
0
Sevalin avatar
xoki: Hát nem tudom.. én így vettem észre. 😀
0
0
0
0
xoki avatar
Szerintem a másodikba is useless 😃 Attól hogy shana edzi még az marad, 3. évadot még nem láttam, de lassan ideje lenne megnézni, de mindig találok valami újat és elmarad 😃
0
0
0
0
Sevalin avatar
soko: A 2.évadban fokozatosan változik meg. Tanítanak neki mágiát, és több része lesz a csatákban. A 3. évadban meg úgy értettem az ellentétét, hogy az 1. évadban ahogy te is mondtad "tehetetlen", de a 3.-ban már egy komoly srácot láthatunk. Bár részben ez annak a szellemnek köszönhető ami belé fog költözni. Hupsz! 😶 Az 1. évad nekem se tetszett először, a 2. és 3. évad változtatott a véleményemen. Én személy szerint azt mondom, hogy: Lassan indult, de jóra végződött. 😀
0
0
0
0
soko avatar
Kazuma konkrétan a második évadban mennyire lesz erősebb a srác ? Illetve a harmadik évadban konkrétan mi az ellentéte ? bocsi hogy ilyen érthetetlen vagyok 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Úúú ritka jó anime: Hanasaku iroha
Nem full klisés. Lényegében a főszereplő a nagymamájához költözik, ahol dolgoznia kell amint megérkezik, de nem számitott rá. Eleibe senki sem kedveli, később viszont már igen és ő is megszereti a munkát és a helyet. Slice of life, kis romance, comedy és drama keverékkel 😃
0
0
0
0
Sevalin avatar
dispPaP: Köszi szépen. A Haibane, AB!, TTGL, Mezzo Forte-t nem láttam. 😀
0
0
0
0
dispPaP avatar
Rainbow, Haibane, AB!, TTGL, Bakuman, Chihayafuru, Eyeshield, Mezzo Forte, Naruto-Bleach-SK (bár első kettőt nehéz beismerni), Hárem Online&AkameGaFos(jó nagy negatív hatással😆😉
0
0
0
0
Sevalin avatar
soko: Röviden fogalmazok. A 2. évadban kap egy kis kiképzést a srác, ott már picit keményebb lesz. 3. évadban meg már az 1. évad ellentéte. Shana-ra meg csak annyit mondok hogy "tsundere". 😀

dispPap: Tudnál mondani néhány animét ami nagy hatással volt rád? Jöhet bármi.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Két hete nem néztem egy rész animét se, valahogy nem csúszik le egy sem...
0
0
0
0
soko avatar
Az előző kommentemet töröltem .
De egy új kérdésem van srácok 😀
Megnéztem a shakugan no shana 1 évadját és megmondom az őszintét nem tetszett.
Nem tetszett az hogy nekem kicsit vontatott volt a story a másik hogy a srác nagyon tehetetlen a szorult helyzetekbe pedig olyan erőt birtokol ami így milyen legendás úgy milyen legendás ...stb. És ennek az erőnek annyi a max képessége hogy : Spoiler!
éjfélkor tol egy restartot 😆
. Sajnálom hogy így fogalmaztam de most komolyan 😃 Próbáltam volna megszeretni az anime-t de maga a fő leányzó se jött be már mint ezzel a duzzogással .
Nah de most jöjjön a kérdésem láttam több évadja van vajon a második évadban megcáfolják az általam leírt kritikát vagy mi ?
Elnézést kérek attól akit megsértettem mert kedvenc anime-je nem akartam senkit megsérteni vele csak az én szemszögemből akartam ezt tisztázni .
0
0
0
0
xoki avatar
Megvárom akkor a második évadot hogy végigérjenek, aztán kezdem el az elsőt csak, ha véletlen nagyon izgalmas lenne, nonameFPS -vel általában egyezik az izlésünk 😃

sudosu kérdésére pedig: super sonico a válasz. Én egy terjedelmes jó zenés animét vártam erre inkább egy kisebb slice of life volt... szóval csalódtam benne
0
0
0
0
Sevalin avatar
sudosu: Nekem leginkább a 3. évadja tetszett, de a 2. és az 1. sem volt rossz, az 1. egy kicsit unalmas volt. 😞 Igaz, hogy sokan mondták, hogy elcseszték. Nem is tudom hány, olyan kommentet olvastam ami nem szidta, de szerintem jó az a 3. évad. 😀

xoki: A Durarara!!-t nehogy kihagyd! 😃 noNameFPS-el egyet értve, én is megvárom a 2. évadot és aztán nézem végig. 😀
0
0
0
0
soko avatar
sudosu hát megmondom az őszintét nekem a bleach volt ilyen sokat vártam tőle és nem is csalódtam . Sőt még várom is mert gondolom lesz anime folytatása .😃

Top : Dragon Ball,Z (a GT se rossz de csak a vége a jó)
Bleach
Fairy Tail 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Durarara!!-t hiba kihagyni, a maga nemében egyeduralkodó.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Durarara! Egyik kedvencem, érdemes megnézni. Az egésznek a hangulata nagyon tetszett. Második évadot megvárom teljes egészében, és akkor fogom megnézni. De mindenképp megfogom!
0
0
0
0
sudosu avatar
Éji zene

Mai téma: Touhou Deathcore, Death Metal és Vocaloid Folk Metal

Időnként kell egy kissé keményebb stílus is, mert a végén ellazultok! Direkt válaszotttam három műfajt, hogy legyen 2 durvább egy lightosabb zene (én fülem szerint).
Kezdjük is a Deathcore-al. Nem épp a legkedvesebb zenei műfajom, de van jópár szám ami egész jó ebben a kategóriában! Japánból őszintén megmondva csak az Undead Corporation-t ismerem, szóval szóljon az! Kissé monotok számomra a Deathcore számok, ezért próbáltam olyan zenét választani amely az én ízlésemnek megfelő.

Undead Corporation – Adore Your Pain

Hangszerelésről nem érdemes sokat szólni: Gitár, Dob, Vokál tipikus deathcore. Se több, se kevesebb.

Na Death Metal-ból már azért bővebb tudományom van, hiszen ezt a stílust kedvelem a legjobban a Japán zenék után (ha rangsorolni kéne őket). Ebből a kategóriából talán a Imperial Circus Dead Decadence a legjobb, ezért ezt válaszottam. Azért tetszik különösen ez a zenekar mert van benne orgona amely egy csodálatos hangszer, Death Metal-hoz illik talán a legjobban.

Végül de nem utolsó sorban megemlítenék egy könyebb stílust is, ha már jól kitomboltátok magatokat! Szóval a Wagakki Band ahogy kitalálhattátok Vocaloid Folk Metal zenekar. Határozottan tetszik a folk metál a Shamisen, Koto, Furulya által adott kissé egzotikus hangzás. A tradicionális öltözködésért a klipekben és koncerteken plusz pont!

Wagakki Band – Kagerou days

EU USA zene
„És most már azt sem bánom hogy nincsen semmi úgy, ahogy elképzeltem!”
Mivel a mai téma eléggé „nehéz” zene volt, ezért egy könyedebb dallal zárnám a rovatot mára! Ahogy a kis szösszenetemből kitalálhattátok ma ismét Magyar zenét válaszottam. Annak plusz pacsi aki idézet alapján tudta hogy ez a 30Y (30 ipszi) egyik 2014-es kreálmánya. Ez a Magyar banda az amelyet a legjobban szeretek! Valahogy megfognak a dalszövegek, a Kispál és Borz is egy remek zenekar, viszont a 30Y dalszövegei az „én generációmhoz” (elég csúnya megfogalmazás) közelebb áll, mint Lovasi András zenekarja.

[LINK]

xKazuma: A Shakugan no Shana szerintem is jó anime. Neked melyik évad tetszett a legjobban? Nekem az utolsó kettő, azt mondják hogy a 3. elég gyenge lett, én nem tudom nekem az jobban bejött mint mondjuk az első (nekem kissé lapos volt). Ízlések és pofonok.

Mai kérdés:

Melyik volt az a Anime amit nagyon vártatok és milyen elvárásotok volt vele kapcsolatban?(nem folytatásra gondoltam)
Log horizon volt. Akkoriban nagyon vártam, elég nagy igényeim voltak, olyanok amik felborítják az egész VRMMO-s anime világot.

Az elvárások teljesültek?
Hát amikor megnéztem az első évadot akkor nem álltam fel mosollyal az arcomon a látottak alapján. Lehet túlságosan nagy elvárásokat állítottam magam elé és ezért a vég produktom nem tetszett! A második évadról nem tudok nyilatkozni, majd ha azokat az animéket befejeztem amik High Priority-val vannak nálam akkor megnézem!

Ja és Another-hez hasonló ilyen kissé horror elvont animét tudna valaki ajánlani?
0
0
0
0
xoki avatar
Durarara vélemények? látta valaki, látom van új évad, de még nem láttam az előzőt se, érdemes a megnézendők listájára raknom? 😃
0
0
0
0
soko avatar
Kazuma&Axon rá beszéltetek 😃 Úgy is nem soká végzek a Seven Trinytivel (nem biztos jól írtam le a címet 😃 ) és akkor neki ugrok az anime-nek 😃 Köszöntem hogy leírtátok 😃 !
0
0
0
0
Axon95 avatar
soko: nem tudom nekem tetszett az eleje is 😃
De közepe/vége fele nagyon elmélyül és lesz egy olyan hangulata amilyet még én nem éltem szó szerint néha összeszorult a szívem 😃. Ha te szereted ezt a hangulatot ami egy kis poénnal van fűszerezve akkor mindenképp nézd meg 😃
0
0
0
0
Sevalin avatar
soko: Nézd meg. Én voltam már úgy animével, hogy amit sokan láttak, de engem nem nagyon érdekelt. Aztán egyszer megnéztem és amikor a végére értem, azt kérdeztem magamtól: Mi a fa*ért nem néztem ezt eddig meg. 😃
Példa: Shakugan no Shana (ui: nekem tetszett az anime, mondjon akárki bármit is.)
0
0
0
0
soko avatar
Annó én is elkezdtem nézni az Angel beatset de az eleje sajnos nem fogott meg . Ugyan úgy mint a Shakugan no Shana-nál .
De akkor gondolom én megéri az elejét megszenvednem ? 😃
0
0
0
0
Axon95 avatar
dispPaP: én pont ezért nézek meg minden OVA-t/specaialt akkor ha már végeztem az animével 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Angel Beats az egyik 10/10-esem. Csak.. ott akadtam ki mikor megnéztem az Another Epilogue-t... mert lelövi a végét, ami kár mert alapjában az a vége hogy nem tudni mi a vége. Nem akarom lespoilerezni hátha valaki még nem látta.
0
0
0
0
Axon95 avatar
Az én animés időm is megcsappant mostanság 😃. Egyik ismerősöm ajánlotta az Angel beatset 3 nap alatt sikerűlt megnéznem a 13 részes animét.(tudom elég ciki 😆😉 Az eleje amien poénosnak indúlt olyannyira drámai lett a vége, bár nem vagyok egy érzelgős srác egy kicsit még én is elérzékenyültem 😃
0
0
0
0
soko avatar
xoki tudván tudva hogy spoiler (mellesleg nem olvasok manga-t ) mégis rákattintottam 😃
És ami benne volt az rendes volt tőled 😃 !
0
0
0
0
xoki avatar
OMGOMG: fairy tail manga 418 Spoiler!
okok nem irok semmit mert tudom hogy nem birjátok ki, hogy megnézzétek, amikor még nem olvastatátok, egyébként nem nagy dolog történt de még is omg 😆
0
0
0
0
soko avatar
HA spoiler 😆 veszélyt éreztem 😃
Nem tudom a történet így 4 rész alapján ha lehet annak nevezni szerintem nem vész 😃
Csak a kedvenc témáim vannak benne ecchi,harem,természet feletti
Nah meg poénos . 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Soko, azt itt megmondom hogy a Trinity Seven-nek a története egy kb nem létező történet, ami egyébként nem lenne baj, ha kompenzálna de nem teszi. Ja meg van egy elég nevetséges jelenet a végén 😆
0
0
0
0
soko avatar
Én tegnap találtam egy nagyon jó kis anime-t 😃
Trinity Seven eddig 4 részt néztem meg tegnap este kutattam és eddig nagyon jó ajánlani tudom ecchi,harem,természet feletti 😃 Nagyon jó .
Mellesleg a Shakugan lesz szerintem amit elő veszek ha végzek az anime-vel csak az eleje nem nyerte el a tetszésem pedig a története tetszik 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Sajnos mostanság nincs nagyon sok időm animézni, de úgy kb 1 hónap alatt sikerült befejeznem a Shakugan no Shana első évadját. Nagyon jó meg minden de én még most se nagyon értem ezt a Guze no Tomogara meg Guze királyok (ha ez a nevük) cuccot. De szerintem ez csak a saját hülyeségem. De már belekezdtem a második évadba és így az elején nagyon úgy tűnik, hogy átvált hárem animébe a dolog. Meg ugye neten nézem és kis nehézséget okoz a felirat olvasása mert az angol szövegre van rárakva a magyar és így eléggé zavaró.
0
0
0
0
soko avatar
Engem annyira nem zavart a filler-ei érdekes volt mondhatni : D
Szinte mindig olyan anime-t találok amit sose fejeznek be vagy kiállt a második évadért .
Most néztem végig a Seirei tsukai no blade dance .
Szerintem egy nagyon jó anime érdekes storya a karakterek nagyon el vannak találva .
Csak remélni tudom hogy lesz második évad .
10 skálán 8 😃 ! Ajánlani tudom !
0
0
0
0
xoki avatar
Ja, már egy ideje várom, de sehol semmi...

Na végre vége a fairy tail fillereknek! Legalábbis egy időre biztos 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Clannad VN-t anno még hirdették Steamen.
0
0
0
0
xoki avatar
Megjelent pár jó kis visual novel pc re, aki szeret olvasni annak ajánlom őket, mind elég jó, nem valami zs kategóriásak 😃
- nekopara
- Hyperdimension Neptunia Re Birth1 - van anime is
- huniepop - ez valami randiszimulator visual novel szerű game match 3 al keverve 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Eltűnök néhány napra, most meg van mit olvasni. Jó nem olyan sok volt végülis! 😃

NonameFPS:
Spoiler!
A Flash-et az Arrow hanyadik részétől érdemes követni ? Amikor Barney megjelnik és már belecsapott a villám? Mindjárt a 3. évadnál tartok csak kíváncsiskodok.

A Freezing az jó volt 😜. A Sekirei-t már régen megakartam nézni majd kerítek rá időt.
0
0
0
0
soko avatar
Neked is Axon 😃
laczy igen azt láttam nah az is egy érdekes anime volt 😃
d.Pap ránézek Fushigi-re 😃

Mellesleg anime ajánló -> első részét nézem és eddig nagyon tetszik 😃 -> Seirei tsukai no blade dance eddig miért nem láttam nem baj 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Amíg tudtok járni addig nem vagytok ágyhoz kötve. 😆

Amúgy Freezing-D😆-Sekirei kombó a kedvenc ecchiim ajánlom őket.

Meg a Fushigi Yuugi, de az régebbi.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció