Gép hiba?

Szerző: suvi, 2009. August 01., téma
Fórum » Asztali PC
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Roleey98 avatar
Lehet kék halálom attol, hogy a VGA nem kapott elég energiát Metro LL közbe?
0
0
0
0
no avatar
Konkrétanúgy tudtam megoldani, hogy átdugtam az integ. videókártyára, feltelepítettem a vga drivert, újraindítottam a gépemet, majd miközbe ment a pc bedugtam a vga kábelt az új vga-ba 😀
0
0
0
0
Conoren avatar
Próbáltam az energiagazdálkodással is b.szakodni, de csak nem jó..😞 Nem tudom mi a baj, de nagyon idegesítő.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
MI volt a probléma megoldása? Ha valaki hasonlóval találkozna és veszi a fáradtságot, hogy utánanézzen akkor itt megtalálhatná rá a választ mert te leírtad korábban. Szóval?😀
0
0
0
0
no avatar
A Problemet sikerült megoldanom.. Eléggé sz***s de meglett..
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Milyen monitorról és milyen videokártyáról van szó? De konkrétan típusra pontosan.

wwwshark: Ez valami energiatakarékossági mód lehet. Nézd meg windowsban az Energiagazdálkodási lehetőségeknél nincs-e valami elállítva és az NVIDIA driverében is nézzél körül ilyen ügyben.
0
0
0
0
no avatar
Van egy Sapphire Radeon HD5670 (1GB GDDR5)-öm.. Az a gondd vele, ha berakom a PCI-E(16x) foglalatba, rákötöm a DVI-AVG átalakítót, rá a monitor AVG kábelét, és nem érzékeli a monitor, hogy csatlakoztatva van a VGA-ra. Így jelzni a monitor:[LINK]
0
0
0
0
Conoren avatar
Sziasztok! Nekem az a gondom, hogy ha két percig nem csinálok semmit a géppel, és a ventillátornak más hangja lesz, és lelassul az egész. Pl. WoWozok, és ha 2 percig semmit se csinálok, (az egérhez sem nyúlok,) akkor lemegy az fps 100ról 1-re, néha teljesen megáll a játék, és csak akkor jó újra, ha megmozgatom az egeret. Ez van pl. videónézés közben is, és elég rossz úgy filmet nézni, hogy közben folyamatosan mozgatom az ereget. Mi lehet a gond?
0
0
0
0
no avatar
rendszer nem pörgeti azt a vinyot ameiket nem használod, szóval ha x ideje nem értél hozzá az ott található fájlokhoz akkor le állítja.

Hány fok? egyébként ha nincs a gépházba légáramlat akkor lehet akár 50C is.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
1: attól függ, mit jelent az a "nagyon forró"
2: Mert nincs beállítva a HDD boot priority
3: az nem baj, ne törődj vele
0
0
0
0
Payphoner avatar
Üdv 😀 HDD-problémáim vannak. Kezdem az elsővel:
1: 2 vinyóm van az egyik 500 GB-s a másik 320 (ez 2-é van osztva) mind a kettő SATA és Asus és valamiért nagyon de nagyon forróak, miért? vagy ezek könnyen melegednek?
2: Ez érdekes és nem értem: a 320-ason van egy rendszer ha nincs bedugva az 500-as akkor azt írja a gép hogy nincs rendszer feltelepítve. mondom hogy biztos hülye vagyok és az 500-ra tettem a másikat húztam ki ugyan ez
3: az 500 nem pörög folyamatosan csak néha játékközbe hörren fel vagy mikor belelépek ez miért van:
0
0
0
0
FL1XxY avatar
Lehet vmi vírus okozza nekem is volt ilyen, futass le egy keresés-t hátha segít...
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Nem tudom eldönteni, hogy most a géppel van-e baj, vagy firefoxal. A probléma pedig az, hogyha bekapcsolom a gépet, betölt és először netezek egy kicsit (gépigény, facebook stb...) és első indításra, kb 10-15 percig úgy tud akadni, hogy csinálni alig tudok valamit. Ha letelt ez az idő már minden tökéletes, semmi baja nincs. Firefoxot, flasht is frissítettem, hátha ez a probléma, de még mindig csinálja. Én firefoxra gyanakszom, de várom a ti véleményeteket is, hogy szerintetek mi lehet a baj. Gondolkoztam már rajta, hogy újratelepítem, mert mióta megvan nem volt még újratelepítve, ami már lassan 1 éve történt. Várom a segítségeteket!
Köszönöm!
0
0
0
0
Payphoner avatar
köszi ki fogom őket probálni
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Dishonored, Mortal Kombat Komplete Edition.
0
0
0
0
PoPet avatar
Dirt3 nagyon jól lett pl optimalizálva..
0
0
0
0
Payphoner avatar
Próbáltam én már sokat, Most a legújabb van rajta amit vagy 5 napja adtak ki és nem béta, de am fura mert nagyon felemás mondjatok már nekem nagyon optimalizált játékot aminek azért van gépigénye és ha az gyengén megy akkor van gond
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Próbálj meg régebbi, nem béta drivert.
0
0
0
0
no avatar
Robin😆 nekem is volt ilyen gondom,egyszer az segített rajtam hogy újra kellet telepítenem a windows-t 😜 Vagy lehet videókártya driver ? 😃 Először próbálj uj drivert szedni a videókártyára,ha az sem segít lehet újra kell rakni a géped 😀 😆
0
0
0
0
Payphoner avatar
Domfoz: viszont sok játék folyamatosan fut fix FPS-számmal és játék közbe pár másodpercre beakad iylen 20-15 re
0
0
0
0
Domfoz avatar
@Robinxd Szerintem a videókártyád kevés hozzájuk.
0
0
0
0
FL1XxY avatar
hy! nem ide tartozik, de az miért van h berakom alvóba a gépet és nem áll le, csak a monitor kapcsol ki, de a gép ugyanúgy pörög, előző gépemnél rendesen leállt minden!!
0
0
0
0
Payphoner avatar
Nem bírom kitalálni mi az áldott gépemnek a baja. Egyszerűen sok játék olyan gyengén fut rajta hogy az nem igaz.
Sok játéknál ugrándozik az FPS-t hogy példálózzak F1 2012 metro last light. Akkor az AC-brotherhood max grafikán mindössze 30 FPS-el zötyög, a COD BO2 max grafon 20 FPS, Maffia 2 Maxon 25 FPS. Lehet én vagyok a telhetetlen de nagyon idegesít hogy ilyen gyenge ez a gép pedig én meg lennék vele elégedve de elegem van hogy minden játék kb élvezhetetlen
mi lehet a gond?

Valaki?
0
0
0
0
no avatar
köszi alaplap volt a ludas
0
0
0
0
no avatar
nekem régen a pentium 2-esem járt így,azt csináltam szétszedtem,kivettem belöle minden létezö dolgot(proci,memoria,vga stb..) még a házból is kivettem az alaplapot 😆 akkor újra összeraktam és j lett 😆 próbáld meg kivbelezni,várj vele egy kis idöt amig helyreáll,ha nem áll helyre akkor vagy proci vagy BIOS vagy nem tudom 😆 😆 próbáltad a BIOS reset-et? 😀
0
0
0
0
no avatar
próbáltam a vga most várok egy alaplapra köszi a segítséget
megerősítettél az alaplappal kapcsolatba
0
0
0
0
cseszka avatar
Próbáld meg másik vga-val,esetleg a vga-t másik gépbe,ha ott jó,akkor alaplap hiba lesz szerintem.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok sos segítség kellene van egy gép a következőt produkálja:
bekapcsoló gombot meg nyomom nehezen de felpörögnek a ventik tápé is meg a procié is
de itt be is fejeződik minden
kép nem jön be.
tápot kivettem másikat raktam ugyanazt csinálja
ki húztam mindent ugyanazt csinálja
minden hardvert kivettem ugyanazt csinálja(ram vga stb)
valami ötlet?
0
0
0
0
no avatar
Már régen csinálta a gépem,de most már nincs semmi gond 😃 😆 😆 Nem csinálja 😆 😆
0
0
0
0
no avatar
https://kepfeltoltes.hu/130705/K_p0113_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ez a fajta kék halál mit akar jelenteni? 😃
0
0
0
0
Payphoner avatar
Nem bírom kitalálni mi az áldott gépemnek a baja. Egyszerűen sok játék olyan gyengén fut rajta hogy az nem igaz.
Sok játéknál ugrándozik az FPS-t hogy példálózzak F1 2012 metro last light. Akkor az AC-brotherhood max grafikán mindössze 30 FPS-el zötyög, a COD BO2 max grafon 20 FPS, Maffia 2 Maxon 25 FPS. Lehet én vagyok a telhetetlen de nagyon idegesít hogy ilyen gyenge ez a gép pedig én meg lennék vele elégedve de elegem van hogy minden játék kb élvezhetetlen
mi lehet a gond?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
A jobb zsanérnál nincs egy kis pöcök,ami beragadt?Lehet hogy azt érzékeli,hogy össze van csukva.Már találkoztam jó pár ilyennel.

Nem az a baj, mert írta, hogy külső monitorral sem megy. Ha két modulból áll a memória a noteszben, felváltva ki kell próbálni őket külön külön mindkét slotban, ezzel kizárható a memória probléma. Olyan nincs, hogy egyszerre két ram száll el egymástól függetlenül. Ha valamelyik modullal a gép képet ad, akkor öröm, mert akkor csak az egyik memó szállt el.
Más: némely acereken a numlock ledje villogni szokott, ha valamelyik hw beteg. Ha nálad is jelentkezik ez, a villogások sorrendjéből kideríthető a hiba.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Azt akarom kérdezni, hogy az miért van, hogyha BFBC2, vagy más játék megy egy kis ideig, aztán elkezd egy recsegő hang jönni a gépházból ? Ha kilépek akkor egy pár másodperc alatt eltűnik a hang,de hogyha leveszem a gépház oldalát akkor is. Először azt gondoltam hogy valami venti hozzáér egy kábelhez, de nem.Aztán azt gondoltam hogy vmi melegszik,és ezért.Gyorsan Furmark hogy leterheljem a VGA-t de az nem adott recsegő hangot. Vmi tipp, vagy tanács esetleg?? Idegesítő így játszani 😞
0
0
0
0
molfer98 avatar
De ahhoz szét kell szedni nem? Mert így semmit se látok! [img] http://kepfeltoltes.hu/130703/DSC_0014_www.kepfeltoltes.hu_.jpg [/img]
0
0
0
0
mathejocy avatar
A jobb zsanérnál nincs egy kis pöcök,ami beragadt?Lehet hogy azt érzékeli,hogy össze van csukva.Már találkoztam jó pár ilyennel.
0
0
0
0
molfer98 avatar
Vagy esetleg ezt megpróbálom holnap
0
0
0
0
niteforce avatar
Kérj egy árat hogy mennyiért csinálnák meg, és az alapján döntsd el, hogy neked megéri-e, vagy inkább hagyod.
De semmiképpen se ilyen cég szervizbe vigyed, hanem egy maszekoshoz, magánemberhez, sokkal olcsóbban megcsinálja.
0
0
0
0
molfer98 avatar
ok köszi 😞 és még annyit hogy szerintetek érdemes javítattni?
0
0
0
0
PoPet avatar
Laposon elég nehéz.. :/ Szerviz.
0
0
0
0
molfer98 avatar
És azt meg tudom állapítani hogy melyik lehet??
0
0
0
0
molfer98 avatar
Sziasztok! Lenne egy Acer Aspire 5520-as laptopom. Amikor bekapcsolom akkor tölt meg megy de sajna képet nem ad. Rákötöttem a monitoromra de akkor sem csinált semmi. Mi lehet a probléma?
0
0
0
0
cseszka avatar
Na full kitakaritottam a gépet,a házat szinte kimostam belülröl,táp kifujva,ventik át törölgetve,minden portalanitva,ez lett az eredmény.Alapon,terhelés nélkül,kb 10fokot hüvösödött.
https://img832.imageshack.us/img832/8136/4m29.png
0
0
0
0
Cr4zY79 avatar
Sziasztok 2 problémám lenne: 1) ez a fontosabb hogy megvan a gép müködik is meg jó remek minden de sok játékban nagyon nagyon kevés az fps (pls cod4 ~60 fps hc promodon 200 körül ) FULL LOWON, MÉG ANNÁL IS KISEBB GRAFIKÁN de nagyon öreg vinyón van lehet e az a baj?( kb 10 éves)
2) másfél éves atech x7 747h egeremnek néha kihagy a bal klikkje tehát klikkelek és érzni néha meg 1 et nyomok rajta és szétpötyögtet mint + a görgönél ha lassan ha gyorsan le görgetek fel viszi 1-2x aztán le majd ujra és ugyanezt a fel görgetésnél Szerintetek?😃
0
0
0
0
cseszka avatar
Lehet h windows hiba.Meik USB csinálja?a hátsók,esetleg az elölapik a gépházonn v mind?
0
0
0
0
ngybnc avatar
Sziasztok! Az az én nagy bánatom hogy reggel bekapcsoltam a gépem de EGYIK USB SEM MŰKÖDÖTT!
Végignyálaztam az összes erről szóló cikket, megcsináltam a Microsoft Javítási izéjét, de semmi. Feszültséget ad le mert a cuccok világítanak de azon kívül semmi. Nem ismeri fel a gép. Mi lehet a gond?

Alaplap : ASROCK G31M-VS2
Proci : Intel Dual Core 2,6GHZ (3,0-ra húzva)
0
0
0
0
toxicity avatar
Kitisztítottam a gépházat, és most már jó.😆
0
0
0
0
no avatar
Nem baj a lényeg hogy tudom már hogy mi volt a probléma 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
A táp hőmérsékletét semmi sem mutatja😃 Az aux 88 fok elég sok de processzor hőfok kéne inkább.

gamewarrior: Hát igen az jobb volna😃 Ez csak sürgős megoldás volt😃
0
0
0
0
no avatar
Javult a 4 kólás kupaktól valamit ,de szerintem be fektetek egy laptop hűtő asztalba.... 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció