Flyaway2: A Nuraryhion egy shounen fight, nem igazán véres, démonos-szellemes cucc, egész jó. (Pl a Hyakki Yagyo-t bírtam.)
Amúgy ha véres kell:
[LINK] (véres, egész jó)
[url]Akame[/url] (véres, de nagyon gyenge)
[url]Blood-C[/url] (epikusan véres, de epikusan szar is)
[url]Blood-+[/url] (Véres és egy nagyon jó kis vámpír story)
[LINK] (véres de átlagos)
[LINK] (Véres és elég jó kis sci-fi)
[LINK] (Véres, és egy igen jó shounen fight)
[LINK](Véres, és gagyi)
[LINK](Véres, egész jó)
[LINK](Véres, nyomozós, elég jóféle ha szereted a stílust)
[LINK](Véres, és so-so. Lehetett volna jobb is.)
[LINK] (Véres, Komplex és beteg horror, bűn kihagyni. -Figyelj a chronológiára-)
[LINK] (trancsírozós gore, mangája sokkal jobb)
[LINK](Alapmű, aki nem látta az még nem látott egy animét sem!)
[LINK] (Véres, Alucard meg az egyik legbrutálabb antihős)
[url=http://myanimelist.net/anime/2251/Baccano!]Baccano![/url] (Véres, Durarara alkotója készítti, nagyon összetett és bonyolult a felépítése!)
[LINK] (véres és szar)
[LINK] (Véres, és véres, semmi másból nem áll, max egy csipet rasszizmus)
[LINK](Véres, és átlagos)
srácok befejeztem a hataraku maou-sama .
És elég furcsa a véleményem az egészről .
Lényegében ugye aki látta az emlékszik hogy milyen jól is indult az anime legalább is számomra hihetetlenül jól indult majd ugye volt a teleportálás és hirtelen mint ha egy másik anime-t néztem volna . Érdekes egy megvalósítás ami nem volt vész de szerintem többet is ki lehetett volna hozni az egészből most úgy őszintén a sátán miért is lett hirtelen "jó" ?
Volt annyi energiája hogy vissza térjen a saját városába és a végére már a hős is majdnem szerelmes lett bele . Ez eddig úgy érzem egy kicsit több a negatív . De valahogy az hogy a komoly anime-ből átmegy egy comedy-be nem is volt olyan rossz dolog néhol elég poénos volt de nem feltétlenül kompenzálja számomra az anime a csalódást .
A csalódás egy kicsit rossz fogalmazás mert igazából nem úgy ültem le hogy jaj megint ezt kell nézni hanem élveztem de mégis egy kicsit csalódott vagyok hogy ilyené vált az anime .
(nah ez egy érdekes megfogalmazás volt 😆 )
Nah de lényegében én még így is merem ajánlani ezt az anime-t mert azért nem volt annyira rossz .
10 skálán 5,5 kicsit több akcióval többet is kapott volna .
flyaway2: Már nem nagyon emlékszem a Nuraryhion-ra, de én úgy emlékszem, hogy nem nagyon véres. Persze javítsanak ki, ha tévedek!!!
De emellett Elfen lied(kaszabolni kaszabolnak csak nem éppen kardal. de vérben #1), Blood+,Higurashi no Naku Koro ni, Deadman Wonderland, Samurai Champloo
Igazság szerint nem tudom, hogy láttad-e őket vagy sem. 😀
Nuraryhion no Mago elég véres szerintetek? Ha nem akkor pls valami durva kaszabolós animét ajánljatok.
Elég húzós napom volt.Majdnem megkéseltek a bidámbidámok a blahán, szóval kéne valami tombolós, véres anime.
Axon95 : Izlés függő ,hogy megnézed-e vagy nem. Ahogy láttam ez az anime nagyon megosztja a közönséget , de végül is nem tetszhet mindenkinek minden. Személy szerint nekem nagyon tetszett és egy 10-es skálán egy erős 8-at adnék neki. A story engem is bizonytalanná tett egy kicsit ,mert többször kétségbe vontam ,hogy ennek most tényleg van valami értelme. Viszont az egyetlen pont amiben számomra ez az egyik legjobb anime azok a zenék. Én úgy éreztem ,hogy minden zenét szinte tökéletesen elkaptak ,hogy mikor és hova kell meg ilyesmi. Szóval szerintem ez egy olyan darab ,amit legalább egyszer látnia kell az embernek.
Axon .
Már annó láttam de megmondom az őszintét engem annyira nem fogott meg az anime egyszer nézős kategória az is csoda hogy emlékszek rá pedig rég láttam.
Mellesleg elkezdtem nézni a Hataraku Maou-sama és eddig 4 részt láttam és eddig tetszik 😃 !
Bár nem tudom valameikőtök írta hogy szereti a háremet, akkor meg [LINK], nagyon beteg cucc és kicsit másabb mint a mai shounennel vegyített csöcsfesztek.
d.pap úgy igen valóban 😃
Mellesleg megint kiba**tam magammal elkezdtem nézni egy anime-t seiken
(tsukai no world break) de fogalmam se volt hogy ez még futó anime ergó most kereshetek egy másikat ...Pedig mindig megnézem az animeaddicts-et hogy az anime amit nézni akarok milyen de itt elfelejtettem ...😆 psandor : Szerintem megtalálod a neten is indavideón valaki már biztos felette ha meg le is akarod tölteni akkor firefox-nak van egy pluginja azt hiszem Video DownloadHelper és elvileg le is tudod tölteni vele 😃
Szerintem még chrome-ra is van .
Chaika jó kis fantasy volt, pedig elég nagy kliséket durrogtat még is szórakoztató marad. Csak azt sajnálom hogy több évnyi novel-t leadtak elég gyorsan, lényegében 22 részben.
Kis off.
Nincs a köreinkben egy elektronikai zseni?
Mert kéne egy kis help. Spoiler!
Van egy hifim aminek van 2 elég jó hangfala, csak az a gond, hogy AUX bemenet nincs rajta DE a helye ott van a hátlapon VISZONT a módok közt csak a CD a kazetta meg a rádió van. Szóval, hogyan kéne belerakni egy AUX bemenetet a kazetta vagy a CD helyére?
Koi to Senkyo to Chocolate
Szokásos iskolai klubtevékenység van benne DE, a nyitány drámai történetre utal. Érdekes módon az is lesz belőle kb a felétől. Az első fele inkább poénra megy. Comedy majd drama és romance 6/10 két ok miatt. Az első ami miatt majdnem droppoltam hogy az emlitett első felében sok gay poén van (van egy buzi klubtag) a másik oka pedig hogy szerintem többet ki lehetett volna hozni a befejezésből, mert olyan volt hogy: NA vége kész...
Mellesleg egy kis élménybeszámoló .
Nah végig néztem a Hitsugi no Chaika-t szóval erről írok pár szót.
Az első évadról csak annyit hogy szerintem ez amolyan bevezető volt nem gondoltam volna hogy van második évad így gondoltam magamba elég gyatra egy anime volt mondom itt tényleg sok kérdés és rengeteg befejezetlen dolog maradt . De mikor végig néztem a második évadot is legnagyobb meglepetésemre tetszett . A második évad sokkalta jobb volt ott már kicsit komolyabb akció volt , kicsit féltem hogy ugyan ennek hogy lesz vége hisz csak 10 részes de számomra nagyon is tetszett a befejezése . Most szívem szerint lelőném a végét és bővebben kifejteném hogy mit is érzek de nem teszem .
Röviden tömören egy nagyon jó anime 10-ből 8 😃
Mondjuk az érdekes hogy ecchi/harem kategóriát kerestem és ezt adta be vagy nem pontosan emlékszek de azt hiszem valaki itt leírta ezt az anime-t is így lehet össze kevertem a fejembe milyen kategória is .
Hát elég sok anime van aminek tetszik a OST-ja de talán a következőket tudnám kiemelni különösen:
-AKB0048 (AKB48, NO NAME, Takaki Hiroshi, Kowalewski Slavek)
-Sword Art Online (Kajiura Yuki)
-Guilty Crown (EGOIST, Hiryuki Sawano etc...)
-Steins;Gate (Abo Takeshi és Murakami Jun a movie-nál)
-Fairy Tail (Takanashi Yasuharu) Bár az anime nem érdekel, szóval nem fogom nézni.
Ahol elég gyengének éreztem:
Hirtelen csak a Space Battleship Yamato ugrott be, igazából az OP és 3 ED folyamatos remastereiről van szó, elnézhető a korának aki ismeri Japán történelmét nem kell magyaráznom miért lehet ilyen szegényes az OST.
Ezt most lehet hogy tőlem furcsa lesz majd, de három ilyen OST-re emlékszek vissza, - amiből kettő shounen.. - anélkül hogy keresgetnem kellene, biztos maradt még meg emlékezdetes, de ezekre emlékszem a legtisztábban. Ezek valamilyen szinten tükrözik az anime hangulatát. (Ha Opening is játszana, akkor viszond bedobnám az aduászt: Rainbow)
Bleach - Soundscape to Ardor
Phantom: Requiem for the Phantom
(Aki nem látta kezdheti is bepótolni, vasárnap kikérdezem. 😆
One Piece - Overtaken
Amúgy valaki árulja már el hogy az FT filler arc véget ért már?
Nah nálam is egy kis véleményezés 😃
A napokban találtam meg a madan no ou to vanadis (valaki itt írta ) .
Nos lényegében az anime nekem nagyon tetszett volt benne akció kisebb humor kisebb ecchi jelenetek nah meg a harem ráadásul ugye fantasy is volt 😃
Nagyon tetszett nálam ez mindig egy plusz pont ha a fő szereplő nem gyenge .
És itt nem volt gyenge sőt elég erős volt ráadásul még volt egy faja képessége is amin először elgondolkodtam hogy miért nem használja de az anime megmagyarázta .
A karakterek nagyon el voltak találva illetve maga az anime megrajzolása is tetszett .
Nos röviden : Ajánlani tudom bárkinek nem hiszem hogy csalódni fog és viszonylag a vége is jó volt lezárva ezt ugy értem beletörődsz ha nincs második évad 😃
Az anime egy 10 skálán 7,5-8 között van !
Holnapra keresem is az új anime-et 😃 !
Először is a Shakugan no shana:
Nem volt rossz, viszont ez a 3. évad nem igazán tetszett. Eltűnt belőle néhány elem ami az első kettőbe volt valamint sok kérdésem mellé még több jött válasz nélkül... átlagba egy 7/10 et kap. Befejezés türhető volt, várható is. Maga az anime története miatt kapott ennyi pontot. Legjobban pedig az uj karakterek felesleges bedobálása nem tetszett, alig emlékszek ki kicsoda nem hogy még a nevükre. Ráadásul alig kaptak szerepet, de még is fontosnak vannak beállitva... Lenne még mit irni de ennyi elég, mert ha sok lesz kevesebb az esély rá hogy elolvassa valaki végig 😃
Második a Ano Natsu de Matteru:
Na ez egy jó kis anime volt. Tiszta romance egy kis sci-fi vel. Szép kis szerelmi kör van benne vagy hogy mondják, tehát mindenki mást szeret 😃 Befejezés kicsit szomorú, lehetett volna más is, de elmegy. Második évad nem lenne rossz, de igy is befejezettnek mondható. 9/10
Húúú a Shaman King-ről nekem még az az első emlékem, hogy a Chipicaoban volt (2006 körül) Shaman Kinges matrica (vagy kártya).😃 Beleolvastam a kritikádba dispPaP és tiszta gyerekkor flashem van.😆
Valaki nézi az új idolmastert?
Hát nem tudom, de úgy tűnik ez lesz a legnagyobb csalódásom. Legalább is eddig úgy tűnik. Karakterek nagy része jellembe copy-paste.(előző idolmasterból) Klisé idolos anime szöveg Spoiler!
pl abbahagyom az idoloskodást, most gondolom pár résznek az lesz a lényege, hogy rávegyék újra/meggondolja magát
Igaz még csak 6 rész van, de karakterekről semmit sem nem tudni szinte.... Fele meg a "nya" ról szólt szinte
😞
A 90's évek második felében - Dragon Ball. 😀
(tuti hogy volt már-e kérdés 😃 )
Amúgy ha véres kell:
[LINK] (véres, egész jó)
[url]Akame[/url] (véres, de nagyon gyenge)
[url]Blood-C[/url] (epikusan véres, de epikusan szar is)
[url]Blood-+[/url] (Véres és egy nagyon jó kis vámpír story)
[LINK] (véres de átlagos)
[LINK] (Véres és elég jó kis sci-fi)
[LINK] (Véres, és egy igen jó shounen fight)
[LINK](Véres, és gagyi)
[LINK](Véres, egész jó)
[LINK](Véres, nyomozós, elég jóféle ha szereted a stílust)
[LINK](Véres, és so-so. Lehetett volna jobb is.)
[LINK] (Véres, Komplex és beteg horror, bűn kihagyni. -Figyelj a chronológiára-)
[LINK] (trancsírozós gore, mangája sokkal jobb)
[LINK](Alapmű, aki nem látta az még nem látott egy animét sem!)
[LINK] (Véres, Alucard meg az egyik legbrutálabb antihős)
[url=http://myanimelist.net/anime/2251/Baccano!]Baccano![/url] (Véres, Durarara alkotója készítti, nagyon összetett és bonyolult a felépítése!)
[LINK] (véres és szar)
[LINK] (Véres, és véres, semmi másból nem áll, max egy csipet rasszizmus)
[LINK](Véres, és átlagos)
És elég furcsa a véleményem az egészről .
Lényegében ugye aki látta az emlékszik hogy milyen jól is indult az anime legalább is számomra hihetetlenül jól indult majd ugye volt a teleportálás és hirtelen mint ha egy másik anime-t néztem volna . Érdekes egy megvalósítás ami nem volt vész de szerintem többet is ki lehetett volna hozni az egészből most úgy őszintén a sátán miért is lett hirtelen "jó" ?
Volt annyi energiája hogy vissza térjen a saját városába és a végére már a hős is majdnem szerelmes lett bele . Ez eddig úgy érzem egy kicsit több a negatív . De valahogy az hogy a komoly anime-ből átmegy egy comedy-be nem is volt olyan rossz dolog néhol elég poénos volt de nem feltétlenül kompenzálja számomra az anime a csalódást .
A csalódás egy kicsit rossz fogalmazás mert igazából nem úgy ültem le hogy jaj megint ezt kell nézni hanem élveztem de mégis egy kicsit csalódott vagyok hogy ilyené vált az anime .
(nah ez egy érdekes megfogalmazás volt 😆 )
Nah de lényegében én még így is merem ajánlani ezt az anime-t mert azért nem volt annyira rossz .
10 skálán 5,5 kicsit több akcióval többet is kapott volna .
De emellett Elfen lied(kaszabolni kaszabolnak csak nem éppen kardal. de vérben #1), Blood+,Higurashi no Naku Koro ni, Deadman Wonderland, Samurai Champloo
Igazság szerint nem tudom, hogy láttad-e őket vagy sem. 😀
Elég húzós napom volt.Majdnem megkéseltek a bidámbidámok a blahán, szóval kéne valami tombolós, véres anime.
[LINK]-ről! (+18, nem nem hentai)
és a
[LINK]-ről!
Már annó láttam de megmondom az őszintét engem annyira nem fogott meg az anime egyszer nézős kategória az is csoda hogy emlékszek rá pedig rég láttam.
Mellesleg elkezdtem nézni a Hataraku Maou-sama és eddig 4 részt láttam és eddig tetszik 😃 !
Bár nem tudom valameikőtök írta hogy szereti a háremet, akkor meg [LINK], nagyon beteg cucc és kicsit másabb mint a mai shounennel vegyített csöcsfesztek.
Psandor: Ha egy kicsit is Szereted a DB-t ne nézd meg a GT-t, meggyalázza a Dragon Ball címet. 😃
Mellesleg megint kiba**tam magammal elkezdtem nézni egy anime-t seiken
(tsukai no world break) de fogalmam se volt hogy ez még futó anime ergó most kereshetek egy másikat ...Pedig mindig megnézem az animeaddicts-et hogy az anime amit nézni akarok milyen de itt elfelejtettem ...😆
psandor : Szerintem megtalálod a neten is indavideón valaki már biztos felette ha meg le is akarod tölteni akkor firefox-nak van egy pluginja azt hiszem Video DownloadHelper és elvileg le is tudod tölteni vele 😃
Szerintem még chrome-ra is van .
Nincs a köreinkben egy elektronikai zseni?
Mert kéne egy kis help.
Spoiler!
Koi to Senkyo to Chocolate
Szokásos iskolai klubtevékenység van benne DE, a nyitány drámai történetre utal. Érdekes módon az is lesz belőle kb a felétől. Az első fele inkább poénra megy. Comedy majd drama és romance 6/10 két ok miatt. Az első ami miatt majdnem droppoltam hogy az emlitett első felében sok gay poén van (van egy buzi klubtag) a másik oka pedig hogy szerintem többet ki lehetett volna hozni a befejezésből, mert olyan volt hogy: NA vége kész...
Nah végig néztem a Hitsugi no Chaika-t szóval erről írok pár szót.
Az első évadról csak annyit hogy szerintem ez amolyan bevezető volt nem gondoltam volna hogy van második évad így gondoltam magamba elég gyatra egy anime volt mondom itt tényleg sok kérdés és rengeteg befejezetlen dolog maradt . De mikor végig néztem a második évadot is legnagyobb meglepetésemre tetszett . A második évad sokkalta jobb volt ott már kicsit komolyabb akció volt , kicsit féltem hogy ugyan ennek hogy lesz vége hisz csak 10 részes de számomra nagyon is tetszett a befejezése . Most szívem szerint lelőném a végét és bővebben kifejteném hogy mit is érzek de nem teszem .
Röviden tömören egy nagyon jó anime 10-ből 8 😃
Mondjuk az érdekes hogy ecchi/harem kategóriát kerestem és ezt adta be vagy nem pontosan emlékszek de azt hiszem valaki itt leírta ezt az anime-t is így lehet össze kevertem a fejembe milyen kategória is .
-AKB0048 (AKB48, NO NAME, Takaki Hiroshi, Kowalewski Slavek)
-Sword Art Online (Kajiura Yuki)
-Guilty Crown (EGOIST, Hiryuki Sawano etc...)
-Steins;Gate (Abo Takeshi és Murakami Jun a movie-nál)
-Fairy Tail (Takanashi Yasuharu) Bár az anime nem érdekel, szóval nem fogom nézni.
Ahol elég gyengének éreztem:
Hirtelen csak a Space Battleship Yamato ugrott be, igazából az OP és 3 ED folyamatos remastereiről van szó, elnézhető a korának aki ismeri Japán történelmét nem kell magyaráznom miért lehet ilyen szegényes az OST.
Ha már mindenki berakta a kedvencét:
+
Bleach - Soundscape to Ardor
Phantom: Requiem for the Phantom
(Aki nem látta kezdheti is bepótolni, vasárnap kikérdezem. 😆
One Piece - Overtaken
Amúgy valaki árulja már el hogy az FT filler arc véget ért már?
És igen még a bleach-ben is jók voltak 😃
Melyik animébe illetek eddig legjobban a zenék?
Nem op és ed, hanem csatazene, szomorú rész zene stb
Szvsz Bleach, főleg a csatazenék nagyon jók és illenek mindig a szituációhoz.
A napokban találtam meg a madan no ou to vanadis (valaki itt írta ) .
Nos lényegében az anime nekem nagyon tetszett volt benne akció kisebb humor kisebb ecchi jelenetek nah meg a harem ráadásul ugye fantasy is volt 😃
Nagyon tetszett nálam ez mindig egy plusz pont ha a fő szereplő nem gyenge .
És itt nem volt gyenge sőt elég erős volt ráadásul még volt egy faja képessége is amin először elgondolkodtam hogy miért nem használja de az anime megmagyarázta .
A karakterek nagyon el voltak találva illetve maga az anime megrajzolása is tetszett .
Nos röviden : Ajánlani tudom bárkinek nem hiszem hogy csalódni fog és viszonylag a vége is jó volt lezárva ezt ugy értem beletörődsz ha nincs második évad 😃
Az anime egy 10 skálán 7,5-8 között van !
Holnapra keresem is az új anime-et 😃 !
Először is a Shakugan no shana:
Nem volt rossz, viszont ez a 3. évad nem igazán tetszett. Eltűnt belőle néhány elem ami az első kettőbe volt valamint sok kérdésem mellé még több jött válasz nélkül... átlagba egy 7/10 et kap. Befejezés türhető volt, várható is. Maga az anime története miatt kapott ennyi pontot. Legjobban pedig az uj karakterek felesleges bedobálása nem tetszett, alig emlékszek ki kicsoda nem hogy még a nevükre. Ráadásul alig kaptak szerepet, de még is fontosnak vannak beállitva... Lenne még mit irni de ennyi elég, mert ha sok lesz kevesebb az esély rá hogy elolvassa valaki végig 😃
Második a Ano Natsu de Matteru:
Na ez egy jó kis anime volt. Tiszta romance egy kis sci-fi vel. Szép kis szerelmi kör van benne vagy hogy mondják, tehát mindenki mást szeret 😃 Befejezés kicsit szomorú, lehetett volna más is, de elmegy. Második évad nem lenne rossz, de igy is befejezettnek mondható. 9/10
xoki nem igazán nézem per pillanat azt se vágom miről van szó 😃
Mellesleg srácok az Absolute Duo az hol tart ?
Hát nem tudom, de úgy tűnik ez lesz a legnagyobb csalódásom. Legalább is eddig úgy tűnik. Karakterek nagy része jellembe copy-paste.(előző idolmasterból) Klisé idolos anime szöveg Spoiler!
😞