Gép hiba?

Szerző: suvi, 2009. August 01., téma
Fórum » Asztali PC
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
PoPet avatar
Hőfokokat nézzél, lehet, hogy túl meleg... 😃
0
0
0
0
no avatar
kb minden játék futott rajta csak aminek dx11-es kártya kell azok nem.. de most egyszerüen akad minden😕
0
0
0
0
Forje avatar
Segítség! Pár kommentel lejebb már írtam azzal a bizonyos problémával kapcsolatban, megcsináltam mindent amit leírtatok, egyik ideig működött is aztán tegnap elkezdett megint rossz lenni, és ma eljátszott egy olyat hogy több mint 1 órán át kapcsolt ki(nem viccelek.) Azután ilyen fél órákba telt hogy bekapcsoljon, felálljon stb., szóval megint újraraktam, ezúttal viszont egy Windows 7 Professionalt tettem fel az eddigi Ultimate helyett hátha ér valamit.

Esetleg még valami ötlet?
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Nem csoda, hogy laggolnak! 😜 A géped eléggé elavult, nem ártana neki egy kis fejlesztés...De pontosan leírhatnád, hogy melyik játék akadozott rajta? Ha olyan, amit már régebben játszottál vele, akkor valami más gond lesz 😕
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok, kb 1 hete akadnak a játékok a gépemen. Már újra raktam a windowst, leszedtem új vga drivert meg minden frissítést , kitakarítottam a gépet is de semmi nem használt😕 valaki tudna tanácsot adni hogy mi lehet a baja?
0
0
0
0
boxxerhun avatar
VGA probléma kizárva mivel akkor egér se látszódna. Esetleg elindul valami nem kívánatos program ami nem éppen azért indul el mert FPS növekedést okoz. Nyomjon haverod 1 Teljes Vizsgálatot valamelyik Vírusirtóval meg akkor már töredezettség mentesítsen is de az utóbbi az mellékes 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Hali. Azt mi okozhatja hogy játék közbe vagy néha sima netezés közbe full fekete lesz a képernyő látszik az egér hogy tölt, aztán max egy perc mulva megy minden tovább mintha semmi se történt volna....??

Jobban nem tudom körülirni de ha kell még egy pici infó megpróbálok irni még valahogy, csak haver gépéről van szó és ezért irtam ilyen "bugosan" 😃
0
0
0
0
no avatar
Forje:
Én ajánlanék egy alapos géptakarítást, processzor újrapasztázást neki, ventilátorok kifújását. 😀 99%-os kondíciónál még nincs olyan sok Bad sector, hogy az írás-olvasás ne működjön. Újratelepítés után a virtuális memóriát érdemes megnövelni 2048-4095-re. Ez utóbbinak nem sok köze van a fagyáshoz, de érdemes.
Víruskereséshez az F-security online keresőjét ajánlom, az biztos, hogy megtalál minden vírust. Kivéve, ha olyan vírus van a gépen ami öcsém gépén is volt, hogy blokkolta az összes antivírus programot tartalmazó oldalt és nem maradt más megoldás, mint a winchester teljes újrapartitionálása és formázása. 😀
0
0
0
0
kung avatar
Forje: szerintem a merevlemez jónak tűnik. Elképzelhető, hogy egy másik windows 7 megoldja a problémát. Nálam is a teljesítmény 100%, kondíció 99%, és tökéletesen működik a merevlemez.
0
0
0
0
Bronson avatar
de most írta hogy próbált másikat és szintén ugyanaz...
0
0
0
0
Bronson avatar
ha a kondíció 99százalék akkor már nem tökéletes noha mennie kéne attól még jobban...nincs haverod akitől kölcsönkérhetnél egy akármilyen hdd-t hogy kizárd ezt a hibát?
0
0
0
0
Forje avatar
Mikor elkezdődött ez az egész akkor egy 64 bites Windows 7 volt rajta kb 2 éves, most egy viszonylag friss augusztusi szintén 64 bites windows 7-et raktam rá, tehát nem sok változott, partíciókat pedig leformáztam. Kung kérdésére válaszolva nem nagyon tudtam eligazodni rajta, annyit vettem ki hogy a teljesítmény 100%, kondíció 99%, a hőmérséklet 36 fok.
0
0
0
0
Bronson avatar
Próbáltál más verziót feltenni a Windowsból?
0
0
0
0
Forje avatar
Igen megvolt már vagy 100x megcsináltam a Glary Utilities nevű programmal, Hard disk sentinelt még nem néztem meglesem mit tud😃
0
0
0
0
kung avatar
Forje: Hard Disk Sentinel mit mutat?

[LINK]
0
0
0
0
Bronson avatar
Töredezettségmentesítés megvolt már?
0
0
0
0
Forje avatar
Jónapot népek! Egy olyan problémám lenne hogy, a gépem eszméletlenül belassult, minden program befagy. Eddig 2-szer telepítettem újra a rendszert, egyelőre jónak tűnik, de nem tökéletes. Mikor még rossz volt valahogy képes voltam megnyitni a feladat kezelőt megnézni hogy a processzor és a ram használat mennyin lehet. A processzor 0%, a ram 30% körül értéket mutatott. Tehát ez a 2 kilőve. Vírus se lehet mert nem egyszer lefutattam vírusírtást 1-2 nappalt a fagyási időszak elött, és nem talált semmit. Én a winchesterre gyanakszom. Esetleg valami ötlet, jó tanács?
A válaszokat előre köszönöm!
0
0
0
0
markucikus0 avatar
Eddig az volt rajta, bár a régivel sem lett jobb 😕
0
0
0
0
Bronson avatar
Inkább a legfrissebb drivert szedd le...
0
0
0
0
markucikus0 avatar
Háát megpróbálom felrakni a kártya cd-jéről és meglátom mi lesz.
0
0
0
0
Bronson avatar
szerintem nem a megfelelő vga driver van fent...csak tipp,akkor szokott ilyen probléma felmerülni...
0
0
0
0
markucikus0 avatar
Üdv. A gépen egy ideje szaggatnak a játékok, szinte minden (amik nem azok alacsony közeli grafón vannak) ilyenekre gondolok hogy:Assassin's creed brotherhood, call of duty 4, gothic 4 stb. ezeknek simán menni kéne még magas grafón is (eddig mentek is) most viszont minimumon is szaggatnak. Ez miért lehet? Nemrég volt újratelepítve a hiba miatt, de nem lett jobb 😞 valaki valami tipp?
0
0
0
0
Wakari avatar
tucanagabor: köszönöm szépen! Az Iobit segített! 😃
0
0
0
0
PoPet avatar
Mi az, hogy vírusirtó? 😊
0
0
0
0
Wakari avatar
Köszi megpróbálom. Iobit Malware Fighter v2.1 Noddal is kompatibilis?^^ Csak mert nem szivesen dobnám ki a liszenszemet.
0
0
0
0
Wakari avatar
Nod 32-t használok edig még sosem kaptam be vírust. Ettől függetlenül nincs kizárva. Most lefuttatok egy ram tesztet (többi hardveremet már teszteltem) és ha azzal sincs gond akkor teljeskörü vizsgálatot csinálok noddal. Utána jöhet a win7 reinstall ha a Nod is csődöt mond. Végső megoldás az lesz hogy veszek másik tápot, ami most van az nem valami jóféle. ^^
0
0
0
0
Nitram1 avatar
Wakari nem hiszem hogy a tápra forrasztott venti okozná a zavart 😀
inkább egy virus nem gondolod?
0
0
0
0
Wakari avatar
A számítógép internetezés közben, főleg reklám ablakok felugrásakor lefagy. Firefox és Google crome-ot is próbáltam már. Hosszabb tétlenség után is hasonló módon lefagy a számítógép. Néha segít a Ctrl+alt+del mivel bejön a feladatkezelő és utána minden újra működik. Fagyás előtt az egér még működik, de ha valahová kattintok egyet az megadja az i-re a pontot. Előfordult már az is hogy kialszik az egér lézere is. Tápra gyanakszom mivel nemrég forrasztottam fel rá másik ventit, de jó lenne ha megerősítene ebben valaki. Érdekesség hogy játék közben semmi baja a gépnek... Köszi. 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
Driverfrissítés megvolt?Milyen net?Valamit írhatnál ha segítséget vársz...
0
0
0
0
gytomi avatar
Sziasztok! Az internetem folyamatosan elmegy ha megnézek egy videot, stb(várakozás a szerverre) a szolgáltatóónál azt mondták gép-hiba. Esetleg valami ötlet?
0
0
0
0
boxxerhun avatar
kardos1993: Nem ezt nevezik úgy h 1mag 2 szálon fut ? 😃 ha hülyeséget írok bocs 😂
0
0
0
0
no avatar
jó csak kérdeztem 😜 de amőgy akkor mi az az ismeretlen? 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
Ha ebben feloldasz még egy magot fizetek egy csokis csigát!
0
0
0
0
no avatar
https://kepfeltoltes.hu/130822/proci_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Bocsi a hülye kérdésért,de ez azt jelentené hogy ez az 1 mag még nincs feloldva? 😀
Intel Celeron D 335 2.8Ghz
BIOS-ban nem találtam mag feloldást 😞
Az interneten meg azt írják hogycsak 1 magos 😜 Nemvágom 😆 😆
0
0
0
0
apetit1989 avatar
HW hibát meg sosem szabad kizárni, akkor sem, ha minden vadonatúj. Mindegy ilyen elektromos bizbasz hajlamos elromlani akármikor, akárhol.
0
0
0
0
kung avatar
Shanyiee: én helyedben kipróbálnám egy másik (valami komolyabb) táppal, elképzelhető, hogy a HKC tápod a ludas.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. Volna egy problémám.
Van egy c2q alapú gépem, és a baj az, hogy random kikapcsol.
Van, hogy nem csinálja napokig, deák is előfordul, hogy naponta többször is.
A procin gyári hűtés van. De több programmal is viszonylag normális értékek jöttek vissza.
Hardver hiba nem lehet, mert jó pár alkatrész benne új volt. Akinek van valami megoldása a hajrá az kérem jelezze nekem a burkasanya@gmail.com címen nelezze

Előre is köszi
0
0
0
0
rayn avatar
@Apetit1989 - igen, énis gondoltam a tápra
@Reincarnation Nemtudom sajnos melyik a 'bios csippanás', örülnék ha kifejtenéd 😀
0
0
0
0
no avatar
hallod a biostól a csippanást hogy minden rendben van?, vagy azt sem adja ki magából?

ha csippan én esetleg vga cserével próbálkoznék először furcsa hogy nincs kép kezdetektől.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Szerintem a tápegység rossz.
0
0
0
0
rayn avatar
Üdv, lenne 1 kis problémám, méghozzá azzal, hogy ahogy bekapcsolom a gépem, minden felpörög rendesen, elkezd a gép bootolni, viszont a monitor nem kapcsol be a géppel együtt (nem kap jelet) és 25-30mp után újraindul a gép.Az előlapon lévő piros led nem csinál semmit, viszont sokadik próbálkozásra általában elkezd villogni és olyankor a monitorvis bekapcsol, és kikapcsolásig minden rendben van, akkor kezdődik előlről a tortúra. Előre is köszönöm a válasuokat
0
0
0
0
boxxerhun avatar
Hali ! Lenne 1 érdekes problémám ami kb hetente min 1x jelentkezik.
A probléma annyi lenne h véletlenszerűen ki kapcsol a vírusirtóm (Kaspersky) és elkezd szaggatni a gép amit újraindítással tudok csak megoldani következő indításnál a vírusirtó nak fogad 1 kisebb ablaka ami hibajelentésről szól azt vagy bezárom vagy továbbítani tudom nekik a hibaüzenetet.
Általában internetezés közben szokott előfordulni legalábbis játék közbe még nem nagyon volt ilyen.
De interneten belül is általában akkor amikor az a szenny Facebook is megvan nyitva az oldalak között.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nem tudom milyen ház a HAF XB mert ilyet cooler master oldalán nem találtam de biztos jó.
szerk: Ja látom már ez fekvő ház. Annyira azért nem sok helyed maradt😃 kb 2cm😃
0
0
0
0
slyy08 avatar
Ja eleg nagy , de a haz Coolermaster HAF XB , ugyhogy hely van boven . 😂 Mostmar megvan minden komponensem , ki fogom tolteni az adatlapot .
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nincs mit😃 Nem semmi amúgy a videokártyád hossza😃 311mm😀
0
0
0
0
slyy08 avatar
Koszonem szepen a sgitsegedet . ez hulye , nem kuldi amit irok
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ja én üzenetet sem kaptam. Na mind1 akkor király ha működik😃 AKkor most 2 darab 8 tűs(6+2) tápcsatlakozó van beledugva, ugye?
0
0
0
0
slyy08 avatar
JA . Irtam neked uzit mert itt nem kuldi el amit irok , ezek szerint nem kaptad meg
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Na most, hogy bedugtad már jó?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció