Tuning műhely
Ide minden jöhet ami a PC tuningolásával kapcsolatos.
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
valaki tud nekem mondani 1 mai játékokhoz megfelelő video kártyát ami minden játéknál jol szuperál?
Hogy egyesek nem olvasnak vissza soha a fórumban...
Mondj egy keretet, meg, hogy mekkora felbontásbon szeretnéd használni!
Ha és sokat segítene, ha kitöltenéd a géped/leendő géped adatlapját, már ha ahoz szeretnél kártyát cválasztani, ha meg csak teoratikus a kérdés akkor: a mai játékok a hd 6870 gtx 560Ti, illetve ezeknél erősebb kártyákkkal mennek jól 😉
danny94: Hát oda már kevés lesz, szerintem. 😕
Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy meddig lenne érdemes felhúznom a procit és egyáltalán érdemes lenne-e? 😀
Jelenleg 35°C-ot ír terhelés nélkül...
Gépem adatai
Egy 3650-es mellett nem fogsz alapórajelen sem procilimitbe futni azzal a procival, úgyhogy mondhatni felesleges. 😀
Csakhogy nem mindenki ilyen elvetemült. 😆 Persze nekem sem úszta meg az X6 mindjárt az első napon, hogy ki ne derítsem, hogy mennyit bír (léghűtéssel). 😂
Hogy meddig érdemes felhúznod, azt te tudod, de a játékok nem sokat fognak gyorsulni ilyen vga mellett. 😕
Persze, van értelme húzni, sőt, én alapon sose használnám (anno, az E5200-mnél, az első indításnál a biosba mentem, hogy húzzam 😆😉. Az alaplapod lesz majd valószínűleg a szűk keresztmetszet, valamint a tápod se életbiztosítás.
Azt szeretném kérdezni, hogy meddig lenne érdemes felhúznom a procit és egyáltalán érdemes lenne-e? 😀
Jelenleg 35°C-ot ír terhelés nélkül...
Gépem adatai
kosz 😀 a meghivas forditva is igaz 😃
nem pazaroltad az idomet, azert nezem a forumot, hogy segitsek 😀
nezd meg a szorzot, es amikor huzod, szorozd be a szorzot az fsb orajellel, azt lodd be, ami 3400 koruli erteket eredmenyez
amugy gyarival ha 3.0 GHz akkor a 3.4 GHz-t megprobalhatod vele. tobbet is akar.
ugyanolyan huto van athlon x2-n mint x3-n. es es 4 magositottam es huztam is 3.4 GHzre a procit. szoval elbirja szerintem ne aggodj.
az arra jó h legyen vmi a procin
oda kell nomális hűtő
bár lehet ezzel marha nagy hülyeséget írtam... hol kell megnézni hogy mennyin megy a ram?
Intel(R) Celeron(R) CPU 430 @ 1.80GHz - ezt szeretném húzni amíg kényelmesen tud üzemelni nem túl nagy hőfokon.
Kicsit próbálgattam, 2.3 fölött már nem indul el a gép.
ezt írja 😃 így most meddig lehet nyúzni?