Gép hiba?

Szerző: suvi, 2009. August 01., téma
Fórum » Asztali PC
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
akkor vidd el valakihez mert iszonyatosan felgyülemlik a por ennyi idő alatt.
0
0
0
0
BFarkas avatar
A Laptopot Nem merem szét szedni nem értek nagyon hozzá ezért soha
0
0
0
0
Bronson avatar
mikor volt utoljára kitakarítva?
0
0
0
0
BFarkas avatar
Sziasztok mi lehet a probláma van egy 1-2 éves Laptopom és eddig semmi nem baj nem volt vele (újratelepitve sem volt) nagyon felmegy a fok és laggol egy olyan 10 perc után akármien jűték mia probléma aki tudná az írja meg nagyon megköszönném mert már kicsit idegesít hogy nem birok játszani
0
0
0
0
Bronson avatar
szerintem hívj valakit aki személyesen meg tudná nézni,ezer és egy baja lehet,ezt így szinte lehetetlen megmondani mi lehet pontosan a baja...de mivel safe mode-ban bejön szerintem szoftveres hiba lesz...
0
0
0
0
no avatar
probáltam kivettem de semmi
0
0
0
0
Bronson avatar
az alaplapi vgra kapcsolva próbáltad indítani?
0
0
0
0
no avatar
Inkább innen tölts: [LINK]
0
0
0
0
no avatar
a vidokártya driver
http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3611#dl
0
0
0
0
no avatar
Na most akkor mi van, csökkentett módban feláll a rendszer vagy csökkentett Kék Halált kapsz...kiskékhalál bexarás.😂
0
0
0
0
Bronson avatar
ha csak egyet sípol akkor elvileg minden a helyén van,én a windowsra gyanakszom...mi volt az utolsó driver amit feltettél a hiba előtt?
0
0
0
0
no avatar
mikor elindul "csippan" egyet de csökkentett módba bejön
0
0
0
0
Bronson avatar
alapból erre a gépre 32 bites XP-t tett fel...nem mondom hogy nem menne,de én arra tippelek hogy az van rosszul telepítve.de ha kék halál akkor nem kéne hogy ne csak villanjon hanem kiírja a hibakódot?
0
0
0
0
no avatar
bios nem csippan? vagy ad valami hangot a gép? én vgara tippelnék.
0
0
0
0
cseszka avatar
Akkor többször bese indulna.😆Synada készvagyok a humorodtól...😂
Biosreset,bios frissités (másik procival),memokat átnézni...
Biost itt tudod tölteni:[LINK]
0
0
0
0
no avatar
Táp nincs benne ? 😆 Szerintem "félredugtál" valamit...😊 😃
Vagy ipari hulladék tápod van, és az első indításnál leégett. 😶
0
0
0
0
no avatar
a villanás után újra indul
a gép: AMD bulldozer fx 6100
Kingston ddr3 4 gb
150gb HDD
gigabyte gt 430 1 gb vidokártya
ASUS M5A78l-m le
0
0
0
0
Bronson avatar
LewisHamiltonF1:ezt mondod komolyan...??! -.- 😂
0
0
0
0
cseszka avatar
És utánna tovább megy,bebootol,vagy leáll?Miböl áll a gép?Lap,proci,vga,memo...?
0
0
0
0
Bronson avatar
Mármint kékhalál?Úgy is marad a gép,vagy a villanás után elindul?
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
Köszönöm a válaszokat...de nincs vele semmi gond csak nem dugtam be ami a tápból jön😃😃 amatőr hiba tudom máskor ezt is tudom legalább😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. Lenne egy kérdésem építettem egy gépet és mikor elindítom fél mp-re egy kék képernyő villan fel.Tudnátok segíteni mi a baj.
0
0
0
0
Bronson avatar
LewisHamiltonF1:a legegyszerűbb módja ha kiveszed az elemet az alaplapból egy időre.Típusfüggő,5-15 perc elég kéne hogy legyen...
0
0
0
0
zolko666 avatar
A biosban beállítottam hogy 70foknál jelezzen onnan tudom hogy mennyi a hőfok meg everestel is néztem játék közben. már letakarítottam és újra is lett pasztázva.
Igen gyári órajelen csinálja.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Gyári órajelen produkálja ezt?
0
0
0
0
sisko avatar
zolko666 : meg kéne nézni a hőfokokat először,de valószínű,hogy a hűtéssel van gond,le kéne takarítani meg talán újrapasztázni sem ártana.
0
0
0
0
zolko666 avatar
Sziasztok! Ha a procim max terhelés mellet kb 4-5perc után túlmelegszik és kikapcsol az a proci hibája vagy a hűtőé? AMD Athlon x2 6000+ prociról van szó gyári hűtőjével.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
a biosban állítsd be újra, hogy a hdd legyen a primary boot device. ha a bios nem látja a hdd-t, akkor rosszul kötötted be.
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
Bronson : nem... azt hol kell elvégezni ?
0
0
0
0
Bronson avatar
Bios reset megvolt már?
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
Üdv,Sziasztok. A Gépemből múltkor kivettem a winchestert kipróbáltam egy másik gépbe nem is ez a lényeg hanem hogy ma vissza tetem abba a gépbe amibe volt mindig és rádugtam ugye a SATA kábelt,és azt írja hogy "Veryfying DMI Pool Data...." Boot from CD/DVD: .... "DISK BOOT FAILURE , INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER" amikor hívnám elő a BIOST úgy mond ott vannak a BOOTOlási dolgok azaz a BOOT Menu de az USB-s Billentyűzet vmikor világit aztán kialszik és hiába nyomok rajta bármit nem csinál semmit,nem érzekel semmit... Nagyon megköszöném ha valaki segítene. :c Előre is köszönöm aki ír. 😀
0
0
0
0
no avatar
Meg próbálom.Köszi a segítséget.
0
0
0
0
no avatar
Vezérlőpult/Rendszer és biztonság/felügyeleti eszközök címszó alatt/partíciok létrehozása formázása merevlemezen

megformázod és látni fogja a win
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!Vettem ma egy Kingston SSD-t,és az a probléma hogy a régi vinyomat nem ismeri fel a windows.Tudna valaki segíteni?
0
0
0
0
Underworld avatar
váá rájöttem lekérdezési sebességet kellett levennem 250mhz-ra és jó!!
0
0
0
0
FL1XxY avatar
köszönöm szépen mindkettőtöknek! 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
Totalcommander/Beállítások/Általános beállítások,kijelölöd ami a képen is látható,így már hozzá tudsz férni rejtett appdata mappához! https://kepkezelo.com/images/jsohnw57dap8w159zgm.jpg

Update:megelőztek! 😃
0
0
0
0
FL1XxY avatar
És hol kell ezt engedélyezni?
0
0
0
0
Bronson avatar
Úgy próbáltad kitörölni hogy láttad a rejtett fájlokat?mert total commanderben nem látod alapból azokat,(nyilván nem nehéz kitalálni h ezért hívják rejtett fájloknak! 😆 ) engedélyezni kell...
0
0
0
0
FL1XxY avatar
Amit ír ott a roaming-ba vagy mi ott is megnéztem de nem találtam semmit... a registry-be nem vágom hol kéne keresnem...!!
0
0
0
0
Bronson avatar
FL1XxY:a rejtett fájlokat is kitörölted?
0
0
0
0
FL1XxY avatar
Sziasztok! Nemrég feldobtam egy avg anti vírust majd még aznap letöröltem ,azóta minden indulásnál ezt dobja ki a gép és idegesítő már mindent letöröltem amit tudtam de semmi...https://kepfeltoltes.hu/131006/error_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
Underworld avatar
Sziasztok! Az lenne a problémám,hogy most vettem egy genius x-g510-es egeret,és ennél az egérnél akad a Heroes VI (ha mozgatom az egeret) de ez az egér más játékoknál tökéletes,meg alapból is asztalnál sincs semmi bajom vele,és vissza térve Heroes VI-ra próbáltam másik egérrel,és ott nem akadt...vmi ötlet? 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
Milyen operációs rendszerről van szó?próbáltál más verziót is?
0
0
0
0
Forje avatar
Sziasztok, nemrég sikerült megcsinálnom a satás vinyómat(újratelepítés, bios frissítés, hd sentinel). Viszont még mindig csinál olyat hogy kb 5-10 perc alatt kapcsol be. Ez lenne az egyik problémám, a másik pedig az hogy néha akármit csinálok pár másodpercre lefagy a gép, de úgy hogy először csak az a program amit éppen használok utánna ha rákattintok egy másik programra akkor pedig az is, tehát nem az egész gép. Azt vettem észre mikor ez a jelenség előfordul, márpedig nagyon sűrűn előfordul akkor a jobb alsó sarokban az asztalon az a kis HU feliratű valami eltűnik, nem tudom hogy ennek lehet-e valami féle köze hozzá de érdekes. Feladatkezelőben megnéztem processzor 0-10% használaton van ram 20-30.

A válaszokat előre is köszönöm!
0
0
0
0
APC ADAM avatar
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy ma kb 5-6 centiről lekoppant az 1.5TB elements vinyóm és azóta nem lehet megnyitni
Mindenhol látja a gép de az irja ki h hibás kötet és formázni kell.
Van esetleg vaslakinek valami ötlete h hogyan tudnám megmenteni a formázástól vagy mit lehetne vele csinálni.
Kb 1 hete váltottam SSD-re azóta néha kiírta h formázni kell de rányomtam h nem kell formázni és ment de ha megadta magát.
Köszönöm előre is a segítséget
0
0
0
0
gatya123 avatar
Szevasztok, gépem ojat csinálh ha kilépek a windowsból kikapcsol a gép decsak 1 pillanatra, majd újra bekapcsol, de a monitor már fekete marad. ez miez? bár nem állandóan, az elmúlt 1 hónapban kb 3x csinálta
0
0
0
0
rocco021 avatar
Sziasztok tudnátok segíteni nekem hogy miért van az ha játszok random időben mindég lekapcsol a gép úgy hogy mennek a ventilátorok és fekete a képernyő nem láttok semmi kék hallált be ragad a hang mi lenne a hiba csak kikapcsolásra lehet elinditani újra hőfok rendben vannak nagyon is tehrhelve is a videókártya se megy fel 60C fok felé minden teszten átt megy a gép és driverek is frissitve vga driver windows unistal is volt
Konfig:
Amd Fx 6100 Gigabyte MA770T-UD3 rev3.1 Kingmax Hercules 8GB 8192MB 1600MHz DDR3 Raidmax Sagita Be Quiet[img][/img]http://mobilarena.hu/dl/upc/2013-09/213372_dmp.jpg
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció