Sziasztok mi lehet a probláma van egy 1-2 éves Laptopom és eddig semmi nem baj nem volt vele (újratelepitve sem volt) nagyon felmegy a fok és laggol egy olyan 10 perc után akármien jűték mia probléma aki tudná az írja meg nagyon megköszönném mert már kicsit idegesít hogy nem birok játszani
szerintem hívj valakit aki személyesen meg tudná nézni,ezer és egy baja lehet,ezt így szinte lehetetlen megmondani mi lehet pontosan a baja...de mivel safe mode-ban bejön szerintem szoftveres hiba lesz...
alapból erre a gépre 32 bites XP-t tett fel...nem mondom hogy nem menne,de én arra tippelek hogy az van rosszul telepítve.de ha kék halál akkor nem kéne hogy ne csak villanjon hanem kiírja a hibakódot?
Akkor többször bese indulna.😆Synada készvagyok a humorodtól...😂
Biosreset,bios frissités (másik procival),memokat átnézni...
Biost itt tudod tölteni:[LINK]
A biosban beállítottam hogy 70foknál jelezzen onnan tudom hogy mennyi a hőfok meg everestel is néztem játék közben. már letakarítottam és újra is lett pasztázva.
Igen gyári órajelen csinálja.
Sziasztok! Ha a procim max terhelés mellet kb 4-5perc után túlmelegszik és kikapcsol az a proci hibája vagy a hűtőé? AMD Athlon x2 6000+ prociról van szó gyári hűtőjével.
Üdv,Sziasztok. A Gépemből múltkor kivettem a winchestert kipróbáltam egy másik gépbe nem is ez a lényeg hanem hogy ma vissza tetem abba a gépbe amibe volt mindig és rádugtam ugye a SATA kábelt,és azt írja hogy "Veryfying DMI Pool Data...." Boot from CD/DVD: .... "DISK BOOT FAILURE , INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER" amikor hívnám elő a BIOST úgy mond ott vannak a BOOTOlási dolgok azaz a BOOT Menu de az USB-s Billentyűzet vmikor világit aztán kialszik és hiába nyomok rajta bármit nem csinál semmit,nem érzekel semmit... Nagyon megköszöném ha valaki segítene. :c Előre is köszönöm aki ír. 😀
Úgy próbáltad kitörölni hogy láttad a rejtett fájlokat?mert total commanderben nem látod alapból azokat,(nyilván nem nehéz kitalálni h ezért hívják rejtett fájloknak! 😆 ) engedélyezni kell...
Sziasztok! Nemrég feldobtam egy avg anti vírust majd még aznap letöröltem ,azóta minden indulásnál ezt dobja ki a gép és idegesítő már mindent letöröltem amit tudtam de semmi...
Sziasztok! Az lenne a problémám,hogy most vettem egy genius x-g510-es egeret,és ennél az egérnél akad a Heroes VI (ha mozgatom az egeret) de ez az egér más játékoknál tökéletes,meg alapból is asztalnál sincs semmi bajom vele,és vissza térve Heroes VI-ra próbáltam másik egérrel,és ott nem akadt...vmi ötlet? 😀
Sziasztok, nemrég sikerült megcsinálnom a satás vinyómat(újratelepítés, bios frissítés, hd sentinel). Viszont még mindig csinál olyat hogy kb 5-10 perc alatt kapcsol be. Ez lenne az egyik problémám, a másik pedig az hogy néha akármit csinálok pár másodpercre lefagy a gép, de úgy hogy először csak az a program amit éppen használok utánna ha rákattintok egy másik programra akkor pedig az is, tehát nem az egész gép. Azt vettem észre mikor ez a jelenség előfordul, márpedig nagyon sűrűn előfordul akkor a jobb alsó sarokban az asztalon az a kis HU feliratű valami eltűnik, nem tudom hogy ennek lehet-e valami féle köze hozzá de érdekes. Feladatkezelőben megnéztem processzor 0-10% használaton van ram 20-30.
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy ma kb 5-6 centiről lekoppant az 1.5TB elements vinyóm és azóta nem lehet megnyitni
Mindenhol látja a gép de az irja ki h hibás kötet és formázni kell.
Van esetleg vaslakinek valami ötlete h hogyan tudnám megmenteni a formázástól vagy mit lehetne vele csinálni.
Kb 1 hete váltottam SSD-re azóta néha kiírta h formázni kell de rányomtam h nem kell formázni és ment de ha megadta magát.
Köszönöm előre is a segítséget
Szevasztok, gépem ojat csinálh ha kilépek a windowsból kikapcsol a gép decsak 1 pillanatra, majd újra bekapcsol, de a monitor már fekete marad. ez miez? bár nem állandóan, az elmúlt 1 hónapban kb 3x csinálta
Sziasztok tudnátok segíteni nekem hogy miért van az ha játszok random időben mindég lekapcsol a gép úgy hogy mennek a ventilátorok és fekete a képernyő nem láttok semmi kék hallált be ragad a hang mi lenne a hiba csak kikapcsolásra lehet elinditani újra hőfok rendben vannak nagyon is tehrhelve is a videókártya se megy fel 60C fok felé minden teszten átt megy a gép és driverek is frissitve vga driver windows unistal is volt
Konfig:
Amd Fx 6100 Gigabyte MA770T-UD3 rev3.1 Kingmax Hercules 8GB 8192MB 1600MHz DDR3 Raidmax Sagita Be Quiet[img][/img]http://mobilarena.hu/dl/upc/2013-09/213372_dmp.jpg
http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3611#dl
Biosreset,bios frissités (másik procival),memokat átnézni...
Biost itt tudod tölteni:[LINK]
Vagy ipari hulladék tápod van, és az első indításnál leégett. 😶
a gép: AMD bulldozer fx 6100
Kingston ddr3 4 gb
150gb HDD
gigabyte gt 430 1 gb vidokártya
ASUS M5A78l-m le
Igen gyári órajelen csinálja.
megformázod és látni fogja a win
Update:megelőztek! 😃
A válaszokat előre is köszönöm!
Az lenne a problémám hogy ma kb 5-6 centiről lekoppant az 1.5TB elements vinyóm és azóta nem lehet megnyitni
Mindenhol látja a gép de az irja ki h hibás kötet és formázni kell.
Van esetleg vaslakinek valami ötlete h hogyan tudnám megmenteni a formázástól vagy mit lehetne vele csinálni.
Kb 1 hete váltottam SSD-re azóta néha kiírta h formázni kell de rányomtam h nem kell formázni és ment de ha megadta magát.
Köszönöm előre is a segítséget
Konfig:
Amd Fx 6100 Gigabyte MA770T-UD3 rev3.1 Kingmax Hercules 8GB 8192MB 1600MHz DDR3 Raidmax Sagita Be Quiet[img][/img]http://mobilarena.hu/dl/upc/2013-09/213372_dmp.jpg