Én pedig végig néztem az isuca .
Megmondom őszintén érdekes egy anime a story nem lenne rossz sőt egész jó de nálam megszállottság az ha egy természet feletti anime-t nézzek akkor elvárom hogy teli legyen úgy mond képességekkel míg itt ebbe az animebe a fő lánynak nem valami sok volt talán 4 .
A másik hogy megint az van hogy a fő szereplőnknek a fiúnak epic képessége van ami szerintem hülyeség mert nem sokszor használta . Ráadásul kap egy kardot ami elvileg erős kéne hogy legyen de még csak használni se tudja .. Ilyen kis apróságokon akadok fel sajnos a másik hogy 10 rész WTF ? kiállt a második évadért .
Mindenesetre remélem lesz második évad de a kedvenc anime listámba nem került be de azért tudom ajánlani mert ezzek ellenére mégis volt valami ami miatt magával ragadott az anime . .😃
10/6 😃 !
A fanrageerek gyöngye, a csávó aki 25+ évesen napi 24ben ***bukra posztolgat, és aki vele nem ért egyet azt agyhalottnak titulálja, stb. Ha ***bukon Dienes Ágostonnal találgoztok jobban jártok ha instant tiltjátok a picsába. 😃 Amúgy hallottam olyanról aki megadta AA-s profiljában az igazi nevét, Ágicamicacica meg rákeresett azt ugatott.
Nem csak engem szeret, Tomo-Chwaan nem válogat. Szerinted anno hogy találtam fél nap alatt vagy 200 embert akivel ugyan azt csinálta. [url=http://www.aoianime.hu/forum/viewtopic.php?f=17&t=1335&start=2850]Itt láttam h megint aktivizálta magát. [/url]
dispPaP:
Ő csak téged szeret. 😆
Minket miért keresne?
Nálam az olyan emberek instant bant kapnak, gondolkodás nélkül. Ez nem a gyengeség jele, csak nem akarok az értékes időmből egy retardált ühümkalapra pocsékolni.
Absolute Duo-ról néhány szó:
Végigsikerült nézni, őszintén megmondva nem tudom mit írjak róla. Ugyanaz mint a Freezing. Ismét egy egyedi ötletet nélkülőző animét láttam. Igazából tetszett meg midnen, de akkor is már láttam ilyet. 😃
Death Parade:
Most kezdtem el nézni, ebben van egyediség nem úgy mint az előbb említett animében, majd meglátjuk mi alakul ki belőle. Az Opening wow 😃
Azt a májusfa szerűséget nem tudom hovatenni az orignalon 😆DD
Ha esetleg megnéznétek, akkor semmikép ne Magyar felirattal nézzétek! Tele van helyesírási hibával. De szerencsére van Angol Sub is benne. Az ismert internetes áruházon található.
Nekem is sikerült befejeznem az egyik anime-t ami a listámon volt .
Nem mást mint a Seiken Tsukai no World Break-t és egy kis beszámoló .
Érdekesen indult az anime nekem legalább is furcsáltam a story-t az elején de aztán teljesen pozitívum felé haladt . Nagyon jók voltak a karakterek,grafika és még minimális poénokat is tartalmazott . Nah de ami engem meg fogott hogy a fő hősünk a végére nagyon megváltozott erősebb lett sokkalta mondhatni az erejének a maximális szintjét használta és sok anime-ből hiányoltam ezt hogy lehetett látni hogy a fő hős erős de mégse lett annyira a végére,és ezt ez az anime kárpótolta .
Szóval egy nagyon jó kis anime volt sajnálom hogy csak 12 részes ebből 20+ eltudtam volna képzelni de hát tudjuk már hogy hogy megy az ilyen .
Tudom ajánlani mindenkinek 10/8 😀 !
Negatívumot csak annyi amibe bele tudtam kötni hogy keveslem a részeket .😃 !
Na The iDOLM@STER Cinderella Girls utolsó része ma jött ki nem rég, szóval véleményezés következik 😃
Hát meg kell mondanom szép kis csalódás volt. Az eredeti idolmasterhez hasonlitva nagyon gyenge. Na de ha nem hasonlitom hozzá akkor se túl jó, egyszerűen az egész összecsapottnak tűnik. Történet nincs, csak annyi hogy idolok akarunk lenni és kész. Karakterekről semmit nem tudunk meg csak vannak, egy-két klisé jellemmel és kész. Minden részbe belesűritettek egy/vagy kisebb csoport megalakulását és debütálását, néhánynál felesleges drámát belekeverve. Az utolsó rész meg hát, inkább nem mondok semmit, ott is csak úgy megtörtént minden mindenféle magyarázat nélkül, ja és persze elmaradhatatlan volt egy kis "dráma" is belőle... Az egyetlen pozitivum hogy elég jó zene van benne, csak persze annak se mutatják meg felét, csak a debütáló dalokat valamint az utolsó részbe 2 fő dalt... Naaaaaaagyon jóhiszeműen 7/10
Egyébként ez az április bozalmas 😃 Olyan értelemben hogy már van 4 anime aminek az első része kijött nem rég és elkezdtem nézni(legyen az új anime vagy új évad), valamint még lesz kb 3-4 ami szintén indul/indult és érdekel... Ha most nem bonyolódok bele/vagy keverem össze őket akkor sose 😃
Bocsi hogy mostanában nem vagyok aktív, van igazolásom! 😃
Végre megtudtam nézni az első részét az új D X D-nek az egyetlen számomra még mindig értékelhetőnek maradt tipikus Ecchi-t. Szóval elég érdekes volt, nem untatott meglepő módon, eddig teljesíti a nagyon kicsi elvárásaimat.
A hiányzásom oka meg az hogy ráfüggtem újra az Osu!-ra, gyakorlunk CTB világbajnokságra a Magyar csapttal, és növelem az E-p***szemet 😃
Ma csak 500+ rankot léptem előre. 😆
Valaki nézi Fate/Stay Night - Unlimited Blade Works 2. évadját? Ha igen akkor vélemény?
Első rész van még kint csak, viszont nem akarom elkezdeni mert nem szeretek várni a részekre. Majd csak szépen egészben.
Choujigen Game Neptune: The Animation/Hyperdimension Neptunia: Amennyire érdekes lehetne annyira nem lett az. Mondjuk játék alapján készült úgyhogy nem csodálkozok rajta, de azért sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. Maga az anime érdekes meg minden, de viszont semmi nincs szinte megmagyarázva, tehát a játék ismerete nélkül semmit nem lehet érteni az anime világáról. Hogy miért is ilyen a világ, miért van egy CPU vagy mi a nép élén, valamint hogy kik is ők pontosan... E ok miatt kap 7/10 et, ha lett volna egy pár elvezető rész kis magyarázat adással sokkal jobb lenne... Maga a világ kicsit SAO ra emlékeztet, főleg az első évad első felére(de legfőképpen az OVA), csak kicsit "modernebb"/fejlettebb a világ szvsz. Mindenesetre érdemes megnézni.
D😆 még eddig volt ,ahogy volt ,de most komolyan nekem már az agyamra megy ,hogy a melleken kivül nem sok mást tudnak felmutatni. Értem én ,hogy ebben az animében nagy szerepet játszik a komolytalanság meg társai ,de nekem ez az első rész sok(k) volt. Lassan mehetne már az egész át hentai kategóriába.
Én nem ítélkezem félre ne értsetek nekem a D😆-vel szemben sose voltak nagy elvárásaim csak annyi,hogy jókat röhögjek meg a történet haladjon 😃. Amúgy ebben az animébén az a kedvencem, hogy amikor azthinné az ember, hogy komolyra fordul valami oltári nagy baromság történik nem tudom ti hogy vagytok vele 😃
Belese néztem, de az Owari no Seraphnál nagyon nem lehet szarabb. Nekem kiégett az agyam a sok klisétől. D😆-t mondjuk el fogom kezdeni, de eddig csak az Owariba meg a Kekkai Sensenbe néztem bele. Előbbi katasztrófa, utóbbi egész érdekes. (Ja meg volt a Dungeon... hosszúcímű izé, egy fokkal jobb lett mint vártam.)
Axon95: nekem tetszett, de az igaz hogy nem ütött akkorát mint az első két évad esetében. Lehet már túl nagyok az elvárások vele szembe, viszont ha szépen beinditják ezzel a résszel akkor még lehet jobb sokkal. Ez ilyen nagyon "oppai" részt volt 😃
A reklám tartalmát már nem hozza be, de a fehér cuccok ugyan úgy ki vannak dobálva, és a jobb alsó sarokból még pont kimaradt a legidegesítőbb b*szottnagy fehér kocka. Ezeket, hogy lehetne eltüntetni?
Okés mindenkinek nem lehet ugyan az a véleménye 😃
Flyaway az tetszett hogy legyen WTF élményem 😃 Megfogadom a tanácsotok 😃
Ami még listámba van anime megnézem és ha végeztem akkor elkezdem köszöntem a válaszokat mint mindig .😃 !
Mi volt az? Homokos fanservice. Meztelen fürdőzés is volt, hál istennek nem néztem végig, de ahogy hallottam végiglopkodja az összes mitológiát. Szánalom hogy ilyet elengednek soorzatba. Ezrét mondtam hogy inkább kicsit kiszállok a fórumből mert páran szeretik itt.
soko az kirito avatárja a játékban a második évad első felébe. Azon belül is csak a 4-6-7 részig van kb ilyen "fansevice" ami szerintem egyáltalán nem az mivel csak lánynak tetteti magát ha már úgy néz ki.(megvan az oka is) Akit ez zavar az még nem látott sok animét, vagy csak én vagyok szerencsétlen és fogok ki sok ilyet. Na mindegy én nem erőltetem csak azért irtam rá mindig mert idegesit disppap sao utálata, és hogy a véleménye mintha szentirás lenne. Nem egy kiemelkedő alkotás de egyáltalán nem olyan rossz.
noNameFPS: Van benne valami. Meg már a Win95 is kezd kiöregedni, váltanom kéne már 98-ra vagy talán Me-re.:/
xoki: Amint géphezkerülök csinálok.😃 És amúgy igen az. N tudom miért lett cenzúrázva.
soko: Igazat adok dispPaPnak. Én a helyedben Soul Eaterrel kezdeném, Ghoullal folytatnám utána DuraraRA, aztán Ghoul 2.évad, hogy legyen egy WTF?!? élményed rossz értelemben, aztán SAO 2, hogy elrontsda kedved. A 3 remélem jobb lesz.
Valaki pls segísten. Tele van b*szva a böngészőm reklámokkal, már újra is raktam ezért a gépet de megint kezdődik... Próbáltam az ***ert meg letöltöttem az Avast Internet Security-t is de semmi haszna.:/ Nem tudtok rá egy megoldást?
soko: sao 2-vel kezd szerintem, ha az első tetszett ez is fog 😀 Soul eater not! is jó, de nem mint soul eater 😃 Shipu, meg hát... inkább megvárnám (vagyis én valószinű már meg is fogom) hogy befejezzék, deeeeeee lehet elhúzzák évekig ezzel a filleráradattal...
Inkább nézz valami értelmeset, nézz bele abba a 25 seinenbe amit multkor ajánlottam. Bár te tudod, ha szenvedni akarsz akkor barangolj a homár fanservice földjén. 😃
Hmm ha a shipu-t elkezdem nézni akkor szólni fogok 😃
Még a soul eater második évadját illetve a SAO 2 évadját akarom meg nézni .
A tokyo ghoul is tervbe van véve a durara (tuti nem jól írtam le 😆 ) 😃 !
Talán komolyabb, egy ideig. De a történet, az valami epic fail lett. A Sima Naruto kalandos, a shippuuden meg annyira vér komoly néha hogy már komikus, főleg mert van 1000 karakter akikből ha 3-4 meg van írva már sokat mondok. Egyébként meg ahhoz képest a világában mennyi minden van, (és megjegyzem vannak mellékszálak amik érdekesebbek mint a főszál) egyikkel sincs semmi kezdve. Ja meg oké a sima Naruto nagy része is filler volt, de mostanában más sem megy mint 2-3 story rész, 20 rész filler. Amúgy nekem van egy éves lemaradásom vele, mondjuk a történet része egy fokkal jobb mitn a mangában volt, az elhúzások miatt, de még csak most fognak kezdődni azoka harcok amit 2 évig húztak a mangában.
Lehet amúgy Boruto féle dologból lesz egy olyan mint anno a DB GT féle filler húzás. Ha annyira érdekel akkor nézd meg a fillereket, meg a Pain saga után dobd, legalább egy jó élményként fog megmaradni, mert ha folytatotd csak szenvedés lesz.
soko: a shippuuden komolyabb, maga a sima narutóban felállitott "törvényeket" nem igazán tartja tiszteletben, szerintem bár is. Na mindenesetre a shippuuden sokkal jobb a téren hogy komolyabb, de még is vannak benne poénok is. Kb a feléig lesz nagyon jó, nem túl sok filler, jó graf, valamint akkor még nem az lesz a lényeg hogy ki tud nagyobbat robbantani a képességével 😃 Ja és nem, ha nem láttad a simát akkor se fog sok olyan dolog érni amit a shippuden folytat, viszont leirhatom majd hogy mit kell tudni belőle ha elkezdenéd a shiput 😃
Hmm naruto ? Én annóó mikor ment rá is hagytam tetszett de nagyon durván húzták vonták a történetet .
Mellesleg a sima naruto-nak mennyi köze van a shippuuden-hez ?
Már mint ugy értem ha netán rá szánom magam hogy elkezdjem nézni a shippuuden-t nagyon befolyásolja az ha a sima narutot nem nézem ?
Hát a napokba találtam egy anime-t witch craft works-ot fogalmam sincs hogyan jutottam hozzá valamilyen kép miatt kerestem a nevére nah de mind1 is .
Elkezdtem nézni és egy igen jó anime volt 😃 Jó volt a story a karakterek egy szóban egy egész jól össze rakott anime . DE megint az van amit hiányolok hogy a fő szereplőt legalább is az egyiket a fiút azért erősebbé tettem volna hisz aki látta az tudja mekkora erőt birtokol de e helyett Spoiler!
a legvégén használja mint ahogy kiderül.
A spoiler-ra itt szükség volt .
De lényegében meglepődtem hogy nem egy rossz anime volt talán egy kicsit több harc vagy éppenséggel jobban bele mentek volna a storyba az nem lett volna rossz .
De 10/7 lazán 😀 😃 !
Mit kell csodálkozni a Gúlon? Újabb széria lett amiről 25 bőrt lefognak húzni, de ezt December óta lehetett tudni. Nekem most van szabad 3 órám, belenézek a szezonba, kíváncsi vagyok hogy hány kinézett cucc okoz csalódást. 😃
sudosu: én megvárom az uncensored verziót inkább, mielőtt elkezdem az absolute duot 😃
Egyébként mennyire rossz már hogy 4-5 jó anime indult majdnem egy napon és fog még azokon kivül is olyan ami érdekel, ha mind elkezdem káosz lesz a fejembe 😃 Vagyis már van is
Késő délután már van horriblesubs felirat
Megmondom őszintén érdekes egy anime a story nem lenne rossz sőt egész jó de nálam megszállottság az ha egy természet feletti anime-t nézzek akkor elvárom hogy teli legyen úgy mond képességekkel míg itt ebbe az animebe a fő lánynak nem valami sok volt talán 4 .
A másik hogy megint az van hogy a fő szereplőnknek a fiúnak epic képessége van ami szerintem hülyeség mert nem sokszor használta . Ráadásul kap egy kardot ami elvileg erős kéne hogy legyen de még csak használni se tudja .. Ilyen kis apróságokon akadok fel sajnos a másik hogy 10 rész WTF ? kiállt a második évadért .
Mindenesetre remélem lesz második évad de a kedvenc anime listámba nem került be de azért tudom ajánlani mert ezzek ellenére mégis volt valami ami miatt magával ragadott az anime . .😃
10/6 😃 !
AMÚGY GEC ÚJ GINTAMA KURVA NAGY VOLT! Akkor is nézzétek meg ha eddig egy részt nem láttatok belőle, besírtam rajta. 😆
Ő csak téged szeret. 😆
Minket miért keresne?
Nálam az olyan emberek instant bant kapnak, gondolkodás nélkül. Ez nem a gyengeség jele, csak nem akarok az értékes időmből egy retardált ühümkalapra pocsékolni.
Végigsikerült nézni, őszintén megmondva nem tudom mit írjak róla. Ugyanaz mint a Freezing. Ismét egy egyedi ötletet nélkülőző animét láttam. Igazából tetszett meg midnen, de akkor is már láttam ilyet. 😃
Death Parade:
Most kezdtem el nézni, ebben van egyediség nem úgy mint az előbb említett animében, majd meglátjuk mi alakul ki belőle. Az Opening wow 😃
Azt a májusfa szerűséget nem tudom hovatenni az orignalon 😆DD
Ha esetleg megnéznétek, akkor semmikép ne Magyar felirattal nézzétek! Tele van helyesírási hibával. De szerencsére van Angol Sub is benne. Az ismert internetes áruházon található.
Nem mást mint a Seiken Tsukai no World Break-t és egy kis beszámoló .
Érdekesen indult az anime nekem legalább is furcsáltam a story-t az elején de aztán teljesen pozitívum felé haladt . Nagyon jók voltak a karakterek,grafika és még minimális poénokat is tartalmazott . Nah de ami engem meg fogott hogy a fő hősünk a végére nagyon megváltozott erősebb lett sokkalta mondhatni az erejének a maximális szintjét használta és sok anime-ből hiányoltam ezt hogy lehetett látni hogy a fő hős erős de mégse lett annyira a végére,és ezt ez az anime kárpótolta .
Szóval egy nagyon jó kis anime volt sajnálom hogy csak 12 részes ebből 20+ eltudtam volna képzelni de hát tudjuk már hogy hogy megy az ilyen .
Tudom ajánlani mindenkinek 10/8 😀 !
Negatívumot csak annyi amibe bele tudtam kötni hogy keveslem a részeket .😃 !
Hát meg kell mondanom szép kis csalódás volt. Az eredeti idolmasterhez hasonlitva nagyon gyenge. Na de ha nem hasonlitom hozzá akkor se túl jó, egyszerűen az egész összecsapottnak tűnik. Történet nincs, csak annyi hogy idolok akarunk lenni és kész. Karakterekről semmit nem tudunk meg csak vannak, egy-két klisé jellemmel és kész. Minden részbe belesűritettek egy/vagy kisebb csoport megalakulását és debütálását, néhánynál felesleges drámát belekeverve. Az utolsó rész meg hát, inkább nem mondok semmit, ott is csak úgy megtörtént minden mindenféle magyarázat nélkül, ja és persze elmaradhatatlan volt egy kis "dráma" is belőle... Az egyetlen pozitivum hogy elég jó zene van benne, csak persze annak se mutatják meg felét, csak a debütáló dalokat valamint az utolsó részbe 2 fő dalt... Naaaaaaagyon jóhiszeműen 7/10
Egyébként ez az április bozalmas 😃 Olyan értelemben hogy már van 4 anime aminek az első része kijött nem rég és elkezdtem nézni(legyen az új anime vagy új évad), valamint még lesz kb 3-4 ami szintén indul/indult és érdekel... Ha most nem bonyolódok bele/vagy keverem össze őket akkor sose 😃
Végre megtudtam nézni az első részét az új D X D-nek az egyetlen számomra még mindig értékelhetőnek maradt tipikus Ecchi-t. Szóval elég érdekes volt, nem untatott meglepő módon, eddig teljesíti a nagyon kicsi elvárásaimat.
A hiányzásom oka meg az hogy ráfüggtem újra az Osu!-ra, gyakorlunk CTB világbajnokságra a Magyar csapttal, és növelem az E-p***szemet 😃
Ma csak 500+ rankot léptem előre. 😆
Első rész van még kint csak, viszont nem akarom elkezdeni mert nem szeretek várni a részekre. Majd csak szépen egészben.
Choujigen Game Neptune: The Animation/Hyperdimension Neptunia: Amennyire érdekes lehetne annyira nem lett az. Mondjuk játék alapján készült úgyhogy nem csodálkozok rajta, de azért sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. Maga az anime érdekes meg minden, de viszont semmi nincs szinte megmagyarázva, tehát a játék ismerete nélkül semmit nem lehet érteni az anime világáról. Hogy miért is ilyen a világ, miért van egy CPU vagy mi a nép élén, valamint hogy kik is ők pontosan... E ok miatt kap 7/10 et, ha lett volna egy pár elvezető rész kis magyarázat adással sokkal jobb lenne... Maga a világ kicsit SAO ra emlékeztet, főleg az első évad első felére(de legfőképpen az OVA), csak kicsit "modernebb"/fejlettebb a világ szvsz. Mindenesetre érdemes megnézni.
[LINK]
Spoiler!
A reklám tartalmát már nem hozza be, de a fehér cuccok ugyan úgy ki vannak dobálva, és a jobb alsó sarokból még pont kimaradt a legidegesítőbb b*szottnagy fehér kocka. Ezeket, hogy lehetne eltüntetni?
Flyaway az tetszett hogy legyen WTF élményem 😃 Megfogadom a tanácsotok 😃
Ami még listámba van anime megnézem és ha végeztem akkor elkezdem köszöntem a válaszokat mint mindig .😃 !
xoki: Amint géphezkerülök csinálok.😃 És amúgy igen az. N tudom miért lett cenzúrázva.
soko: Igazat adok dispPaPnak. Én a helyedben Soul Eaterrel kezdeném, Ghoullal folytatnám utána DuraraRA, aztán Ghoul 2.évad, hogy legyen egy WTF?!? élményed rossz értelemben, aztán SAO 2, hogy elrontsda kedved. A 3 remélem jobb lesz.
Le sokkoltál olyan 100% sokkolást okoztál 😆
Axon95: már kint van az első rész 😃
Axon95 www.anichart.net
"Gay Bar"
Csak az lett volna a szánalmasabb ha meg is dugják.
Én inkább kiszállok egy időre amíg ez a téma, jobban jár mindenki. Szóljatok ha vége! ty!
Még a soul eater második évadját illetve a SAO 2 évadját akarom meg nézni .
A tokyo ghoul is tervbe van véve a durara (tuti nem jól írtam le 😆 ) 😃 !
Lehet amúgy Boruto féle dologból lesz egy olyan mint anno a DB GT féle filler húzás. Ha annyira érdekel akkor nézd meg a fillereket, meg a Pain saga után dobd, legalább egy jó élményként fog megmaradni, mert ha folytatotd csak szenvedés lesz.
soko: a shippuuden komolyabb, maga a sima narutóban felállitott "törvényeket" nem igazán tartja tiszteletben, szerintem bár is. Na mindenesetre a shippuuden sokkal jobb a téren hogy komolyabb, de még is vannak benne poénok is. Kb a feléig lesz nagyon jó, nem túl sok filler, jó graf, valamint akkor még nem az lesz a lényeg hogy ki tud nagyobbat robbantani a képességével 😃 Ja és nem, ha nem láttad a simát akkor se fog sok olyan dolog érni amit a shippuden folytat, viszont leirhatom majd hogy mit kell tudni belőle ha elkezdenéd a shiput 😃
Mellesleg a sima naruto-nak mennyi köze van a shippuuden-hez ?
Már mint ugy értem ha netán rá szánom magam hogy elkezdjem nézni a shippuuden-t nagyon befolyásolja az ha a sima narutot nem nézem ?
Elkezdtem nézni és egy igen jó anime volt 😃 Jó volt a story a karakterek egy szóban egy egész jól össze rakott anime . DE megint az van amit hiányolok hogy a fő szereplőt legalább is az egyiket a fiút azért erősebbé tettem volna hisz aki látta az tudja mekkora erőt birtokol de e helyett Spoiler!
De lényegében meglepődtem hogy nem egy rossz anime volt talán egy kicsit több harc vagy éppenséggel jobban bele mentek volna a storyba az nem lett volna rossz .
De 10/7 lazán 😀 😃 !
Egyébként mennyire rossz már hogy 4-5 jó anime indult majdnem egy napon és fog még azokon kivül is olyan ami érdekel, ha mind elkezdem káosz lesz a fejembe 😃 Vagyis már van is