Tuning műhely
Ide minden jöhet ami a PC tuningolásával kapcsolatos.
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce:Gondolom az csak asrock meg gig alaplappal jó :S?
Le kell szedni egy Tuning programot, amit adnak a laphoz.
kb annyit érnek hogy megváltozatják mit írjanak a programok, teljesítménynövekedést nem tudsz vele hozni.
amúgy ha nagyon kell az asrocknak van egy ilyen programja meg azt hiszem a gigabyte-nak is.
Nem tudtok vmi programot amivel windows-on keresztűl lehet húzni a CPU-t?!??!?!?!?!?!?!?!?
Coore performance boost [enabled]
CPB Ratio [Auto] 3600Mhz
Turbo CPB [Disabled] itt ezt nemkéne engedéjezni?
Everest ultimate editionnal.Esetleg a turbo core vagy turbo boost vagy mi a fene a neve neki,az bezavarhat?Mert tényleg alig csinálok valamit,máris felpörög.Most pl a proci 32 fok,magok 31.cooler (box) fordulat 2600kb,de ha megkezdek valamit máris 3500-3600fordulat.?
Azt a Cool and Quiet csinálja. Az így működik. 😀
Dolgozik a gép,és alig kezdek el valamit csinálni a proci cooler mindjárt pörög mint állatt,holott nincs is 40C a proci hömérséklet.
4pines a cooler,az alaplap gigabyte MA770T-UD3.Régi MSI lapomnál lehetett állitan,de itt van olyan h alarm:itt lehet állitani h hány fokonn jelezzen,továbbá van ojan h cőu smart fun control,it auto,voltage,PWM.Namost akármire teszem meg állitgatom nem megy lejjeb a fordulat holott még Crysis 2 DX11 Full graf allat se ment 40C fölé a proci,a cooler meg visit mint állat,és ez kissé idegesit,alpjáraton
kb 35fokos viszont hangtalan.Nem létezik h ez az 5fok ennyire kihatással lenne rá.Nekem ugytünik mindha cpu kihasználtság fügvényében vezérelné a hütö ventit,de ez tök hülyeség.Pleas HELP!
AM3 Phenom II X4 955 BE-hez,Sapphire HD6770 1GB GDDR5-höz milyen hűtőt ajánlanátok OC-ra??.és valami jó NB és SB hűtő is kellene 😜
szerk: elolvastam a videó leírását, és csak simán a szar driver miatt.😜
Próbáld ki te magad. 50-100 MHz-enként húzd, küld meg valamilyen stability progival, és ha nem fagy, húzd tovább.
AMD AM3 Sempron 140 -et és AMD AM3 Phenom II X4 955 Black Edition procikat meddig lehet húzni gyári hűtővel??
WackoSheep: felnyomom a CPU 2-5 ?? ezen mit értesz?
AM3 alaplapomban működik az AM3 Proci!!!!!
ilyet sem láttatok még lefogadom! 😃
Nekem 1,5 éve így működik a gépem! Csodaaaa! Lehet, hogy vízen is tudok járni! 😂
Szerintem próbáld meg 😂 De ne túl mélybe nehogy meglepetés érjen 😃
Mondok egy lehetetlent:
Nekem a gep az AM 2 +os Szocketbe elfogadta az AM 3as procit😆😆
Mi ebben a lehetetlen?
Nekem a gep az AM 2 +os Szocketbe elfogadta az AM 3as procit😆😆
sziasztok,melyik programmal huzzam fel a videókártyám órajeleit?
(607/837/1215)-ről akarom(700/900/1400)-ra😆
MSI Afterburner